moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Nando, Oksa i Stella iz Kovina

Ići dole 
+47
MarijaRio
FLAFI
LeeLoo
mini
Rona
Marley
Aloha Lusi
Bella
zoe
falkfoto
Aga Aron
mknaumoski
Vuk
lili
Shiloh
LuSho
olja76
Dnica Pajic
Bugi
Boky&Tanja
Sara <3 Bigl
Teodor-Tedi iz S.Palanke
Dani
Joker_Poker
Bigl Bole
elmer fudd
Luna
Meda
Medena
tatjana
Dika
DP
jimmy
Niva
luce
Lilu The Great
Dolly
Ivana
Zvoncica
Ksenija
Lea2006
Janchee
Bunny's Nightmare
Lino
milena
Andrijana
jok.mi
51 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

Broj poruka : 4769
Datum upisa : 18.06.2008

Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 12 Empty
PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 12 EmptyNed Jul 26, 2009 10:53 am

Ajde mi molim vas objasnite kategoriju intermedija, znam da je od 15-24 meseci, ali mi nije jasno recimo Niva sada moše da bude i u razredu mladih i u intermediji, koja je razlika i u kojoj kategoriji bi bilo dobro da je prijavimo na sledećoj izložbi?
Nazad na vrh Ići dole
http://www.nivaodprogara.weebly.com
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

Broj poruka : 4244
Datum upisa : 16.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 12 EmptyNed Jul 26, 2009 10:41 pm

Niva ::
Ajde mi molim vas objasnite kategoriju intermedija, znam da je od 15-24 meseci, ali mi nije jasno recimo Niva sada moše da bude i u razredu mladih i u intermediji, koja je razlika i u kojoj kategoriji bi bilo dobro da je prijavimo na sledećoj izložbi?

U delu IZLOŽBE, pod ŠTA I KAKO sve je objašnjeno.
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

Broj poruka : 1098
Datum upisa : 20.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 12 EmptyPon Jul 27, 2009 12:11 am

Kratak izveštaj sa Iriškog venca. Velika međunarodna izložba negde oko 740 prijavljenih pasa. Prijavljena tri bigla. Pored Nanda i Okse i jedna ženka iz Mađarske. Naši rezultati Oksa: PRM i druga u junior VI grupe, a Nando CAC, CACIB prvak rase i na naše oduševljenje prvak VI FCI grupe. Slike sutra. top gun
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 12 EmptyPon Jul 27, 2009 1:28 am

BRAVO!!! Sve čestitke Nandu i Oksi i veliki cmok maloj Stelli.
Nazad na vrh Ići dole
Meda
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Meda

Broj poruka : 237
Datum upisa : 12.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 12 EmptyPon Jul 27, 2009 9:41 am

Čekamo sličice.... čestitke od Mede cmok
Nazad na vrh Ići dole
Joker_Poker
i'm bigl
i'm bigl
Joker_Poker

Broj poruka : 732
Datum upisa : 05.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 12 EmptyPon Jul 27, 2009 9:42 am

Čestitam! cheers cheers cheers
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 12 EmptyPon Jul 27, 2009 9:50 am

Svaka čast i vama i njima!Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 12 Bravoi
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
Boky&Tanja
bigl-manijak
bigl-manijak

Broj poruka : 337
Datum upisa : 07.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 12 EmptyPon Jul 27, 2009 9:53 am

BRAWOOOOO ! top gun cheers df
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 12 EmptyPon Jul 27, 2009 12:22 pm

Evo i nekoliko sličica sa iriškog venca.
BIS je kasnio oko dva sata, a mi smo strpljivo čekali naših pet minuta.
Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 12 Predbis.th
Oksa prvi put bez Nanda u junior BIS-u i bila druga u VI FCI grupi, a samo pobednik je išao dalje. U takmičenju parova bili su lepi, ali bilo je i lepših parova a konkurencija ogromna.
Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 12 Oksaujuniorbisu.th

Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 12 Takmicenjeparova.th
Nando na postolju. Konačno smo pobedili jednog balkanca.
Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 12 Prvakvigrupe.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 12 Prvak.th

Poslednji izmenio jok.mi dana Uto Jul 28, 2009 3:02 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

Broj poruka : 3081
Datum upisa : 25.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 12 EmptyPon Jul 27, 2009 12:47 pm

jok.mi ::
Kratak izveštaj sa Iriškog venca. Velika međunarodna izložba negde oko 740 prijavljenih pasa. Prijavljena tri bigla. Pored Nanda i Okse i jedna ženka iz Mađarske. Naši rezultati Oksa: PRM i druga u junior VI grupe, a Nando CAC, CACIB prvak rase i na naše oduševljenje prvak VI FCI grupe. Slike sutra. top gun
Cestitam, pogotovo za prvaka grupe! top gun
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 12 EmptyUto Jul 28, 2009 12:25 am

Napokon da čujemo da je bigl pobedio balkanca. BRAVO, sve čestitke i još uspeha top gun .
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

Broj poruka : 4050
Datum upisa : 21.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 12 EmptyUto Jul 28, 2009 1:57 pm

Niva ::
Napokon da čujemo da je bigl pobedio balkanca. BRAVO, sve čestitke i još uspeha top gun .

BRAVO! Stvarno marljivo promovišete ovu našu divnu rasu pasa! Sve čestitke od Dike!
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 12 EmptyČet Jul 30, 2009 11:33 am

Da li se spremate za sledeću izložbu? Mi smo 1.08. u Vrnjačkoj Banji, rešili da obiđemo banje fff
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 12 EmptyNed Avg 02, 2009 11:42 pm

Mi smo danas bili u Golupcu. Ukratko:
Oksa odličan 5 i PRM,
Nando odličan 5 CAC i BOB, a u grupi Treće mesto. Kao par su bili drugi. Posle smo svratili do Srebrnog jezera na malo brčkanja.
Slike postavljam sutra. dobar dan
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 12 EmptyNed Avg 02, 2009 11:51 pm

Pa bravo! top gun
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 12 EmptyPon Avg 03, 2009 10:19 am

Cestitke od Dike!
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 12 EmptySre Avg 05, 2009 1:06 am

Bravo družino, vi ste naj, naj samo tako nastavite.
Nazad na vrh Ići dole
Teodor-Tedi iz S.Palanke
bigl-manijak
bigl-manijak
Teodor-Tedi iz S.Palanke

Broj poruka : 285
Datum upisa : 24.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 12 EmptyPet Avg 07, 2009 12:37 am

Zdravo drugari evo napokon sam ugrabila malo vremena da se javimo.Inace pratimo sve dogodovstine vesele druzine.Stela vam je prelepa Bas vam zavidimo. Puno pozdrava za celu druzinu.
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 12 EmptyPon Avg 10, 2009 12:50 pm

Ovako se naši biglovi zabavljaju sa mačkicom. Obratite pažnju kako se raspoređuju za napad sa sve tri strane. Doduše kad mački dosadi ova igra ona ih šapicom našljepa i tada je igri kraj ili ona zbriše na drvo.
https://www.youtube.com/watch?v=8XxMmjr29_c 
Nazad na vrh Ići dole
Ksenija
i'm bigl
i'm bigl
Ksenija

Broj poruka : 3425
Godina : 49
Datum upisa : 02.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 12 EmptyPon Avg 10, 2009 4:33 pm

Maca sama a njih troje....jos vam fale dve mace da bude izjednaceno.

Svo cetvoro su mnogo lepi
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 12 EmptyPon Avg 10, 2009 11:00 pm

Ma i maca ima tri. Samo mačak nije zainteresovan za druženje on se pojavi ujutru na doručku i potom gleda svoja posla po tavanima i ambarima. Mače je još malo ni mesec dana, ali to će biti pojačanje na macinoj strani. Wink
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 12 EmptySre Avg 12, 2009 4:33 pm

Odlična družina, baš se ludo zabavljaju.
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 12 EmptyČet Avg 13, 2009 4:48 pm

Mnogo su slatki!
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 12 EmptyČet Avg 13, 2009 6:25 pm

jok.mi ::
Ovako se naši biglovi zabavljaju sa mačkicom. Obratite pažnju kako se raspoređuju za napad sa sve tri strane. Doduše kad mački dosadi ova igra ona ih šapicom našljepa i tada je igri kraj ili ona zbriše na drvo.
https://www.youtube.com/watch?v=8XxMmjr29_c 
Ajao... jako su slatki!! Ali sta bi ono na kraju, iza 0:35? Stella ode iza zida, pa se zacu jaukanje?? Razz
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 12 EmptyČet Avg 13, 2009 11:47 pm

To nije jaukanje već to Stella laje na mačku sa pristojne daljine. Mačka je sjajna ima živaca za te male vragolane, ali i njoj nekad pukne film kad ovi preteraju. Između njih uaua cveta.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 12 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Nando, Oksa i Stella iz Kovina
Nazad na vrh 
Strana 12 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-
» Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina
» Djura i Stella iz Beograda

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
moj bigl :: biglovi :: snoopy-
Skoči na: