| Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina | |
|
+61King i Maša .Marija. Bella Maks(a) lonisland snoopy M&G atos naca-faca Dani mini jecolinja Anja.. Nestor Shiloh lucija Joker_Poker Emanuela tedibi Tabasko the Dika Snoopy Gang vladan74 acahaski bari91 LuSho oliva FLAFI Niche Boss Capo UE Max Aloha Lusi Mirka Medena Ilarion Beagles Andrijana Bole sa Dorcola MarijaRio Srba bgd Monika KD Vojvodina Aga Aron soffijov Zvoncica stefani falkfoto Vasica T Ddans Dream Tim Lino klokkende Dolly Niva luce DP Gogili Ksenija Lea2006 Rona Dika Boky&Tanja jok.mi 65 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
jok.mi i'm bigl
Broj poruka : 1098 Localisation : Kovin Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Pon Sep 06, 2010 12:19 am | |
| CACIB Obrenovac 2010. Prijavljeno 7 biglova, izlagano 7 biglova: mužjaci intremedia 241. ARGO vl. Janeš Gorana mužjaci zreli 242. MAFIA vl. Milanović Milan mužjaci šampion 243. CH.ME & YOU SUNSHINE CELEBRACION (tako piše u katalogu ) vl. Ložić Željko ženke razred mladih 244. SUNSHINE BUNNY'S NIGHTMARE vl. Ivana Šašić ženke intermedia 245. ELMER FODD'S TEQUILA SUNRISE -vl. Pejić Srđan 246. SLOVAKIAN STELLA SUN NEPTUN vl. Mihajlo Jokić ženke šampioni 247. OKSA OD PROGARA vl. M. Jokić Meni poznati rezultati: 243. CACIB, BOB 244. PRM 245. CAC 246. RCAC 247. CACIB Za ostale ne znam rezultate pa se izvinjavam njima i ostalim forumašima. Stelu je u razredu pobedila prelepa Tila. Oksa je bila najlepša ženkica, a BOB je uzeo naš novi prijatelj iz Rume, od pre par nedelja doveden iz Slovačke. Čestitamo svim učesnicima lepo organizovane izložbe u Obrenovcu. Kako Nanda nismo prijavili, nismo se takmičili u kategoriji najlepši par, pa nismo ni ostali do BIS-a, te ne znamo šta je lepi bikolor uradio u grupi. Molimo Rumljane da nam jeve. Pozdrav od Bandita izbor za CACIB mužjaka - 241.Argo i 243. šampion iz Rume 242. Mafia izbor za BOB- Oksa i šampion iz Rume izbor za BOB -PRM Rona 244. i CACIB ženka Oksa izbor za CACIB ženku Tila i Oksa P.S. Mene i Stele nema ni na jednoj slici jer nas Miša nije slikao A bile smo tako lepe | |
|
| |
Boky&Tanja bigl-manijak
Broj poruka : 337 Localisation : Ruma Datum upisa : 07.09.2008
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Pon Sep 06, 2010 1:10 am | |
| Pozdrav i sve cestitke za bandu ! Sve sam cuo danas od Zeljka i Marka i mnogo mi je zao sto nisam mogao da idem sa njima, naravno i vas da vidim ! Obaveze ! O tome sta je Bubo uradio do kraja, saznacete na njihovoj stranici cim Zeljko stigne iz Austrije ! Pozdrav ! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Pon Sep 06, 2010 9:16 am | |
| Greska u katalogu,pas se zove BOO-BOO Randavica.Na BIS-u je bio prvi u 6 grupi BOG. Pozdrav. |
|
| |
jok.mi i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Pon Sep 06, 2010 9:27 am | |
| Čestitke Bubu na osvojenoj grupi | |
|
| |
Dika i'm bigl
Broj poruka : 4050 Datum upisa : 21.12.2007
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Pon Sep 06, 2010 11:12 am | |
| Čekajte. Koji je od ovih pasa Bubu? Je li ovaj dvobojac? Impresivan je! Neverovatno kako nosi rep! | |
|
| |
Rona i'm bigl
Broj poruka : 507 Godina : 39 Datum upisa : 29.09.2009
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Pon Sep 06, 2010 11:34 am | |
| Puno pozdrava kovincima, psi su vam prelepi, i cestitke na rezultatima. U katalogu su malo pogresili, pa su upisali Ivanino ime i na mestu vlasnika, ali dobro, resili smo to nekako. | |
|
| |
jok.mi i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Pon Sep 06, 2010 12:33 pm | |
| Da Diko, Bubo je stariji markantni dvobojni gospodin na fotografiji (oštenjen 2003. godine i potpuno svestan svoje lepote i šampionske titule). Kada ga gledate u ringu pomisliti da je pas rođen u izložbenom stavu. Pozdrav Roni, bila je divna, a to je tek njena prva izložba!! od Bandita | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Pon Sep 06, 2010 3:15 pm | |
| Bravo! Sve je više biglova na izložbama! | |
|
| |
Ksenija i'm bigl
Broj poruka : 3425 Godina : 49 Localisation : Subotica Datum upisa : 02.05.2007
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Pon Sep 06, 2010 4:51 pm | |
| | |
|
| |
jok.mi i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Uto Sep 07, 2010 8:33 am | |
| | |
|
| |
Gogili i'm bigl
Broj poruka : 892 Godina : 38 Localisation : Beograd Datum upisa : 23.04.2009
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Uto Sep 07, 2010 11:07 am | |
| Evo da dopunim rezultate, Argo, tj. Ari je dobio CAC i R. CACIB bili smo kao zamlate,al eto, prvi nam je bio put. Poz svima i cestitke! | |
|
| |
DP bigl-manijak
Broj poruka : 309 Godina : 36 Datum upisa : 24.03.2008
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Sre Sep 08, 2010 12:00 am | |
| | |
|
| |
jok.mi i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Pon Sep 13, 2010 3:11 pm | |
| U subotu smo bili u Smederevu na CAC izložbi u okviru manifestacije Smederevska jesen. Bilo je divno! Izložba se odvijala u Smederevskoj tvrđavi na odličnom terenu sa prostranim ringovima. Biglove je sudio Petar Kitanović, ali je nažalost bilo samo dva bigla- Oksa i Stela. Oksa je bila CAC, BOB i Bog 2 Stela CAC U nedelju smo išli u Požarevac. Takođe CAC izložba, na hipodromu, prostrani ringovi, prostor između ringova dovoljan i za izlagače i za posmatrače. Trava je bila malo veća nego što je potrebno ali je u našem ringu bilo puno šetača pre ocenjivanja tako da smo utabali stazu i polegli travu (bili smo u istom ringu sa labradorima i retriverima a njih je bilo puno i mnogo su vežbali pre ocenjivanja). Sudio je sudija iz Grčke, prijavili smo sva tri psa: Nando od Progara -razred šampiona- CAC, BOB, BOG 3, Oksa od Progara -razred šampiona- CAC, Slovakian Stela Sun Neptun -intermedia- vrlo dobar. Sudija Atanasios Garivaldis je bio vrlo temeljan i strpljiv. Svakog psa je u detelje pregledao, prepipao, od vrha nosa do vrha repa. Svakim psom se detaljno bavio, čak i psima koji su bili jedini u rasi (i nije davao psu CAC samo zato što je jedini u rasi). Objašnjavao je vodičima uglovanost nogu, poddlaku, čak i način hendlovanja. Takav način ocenjivanja nismo mnogo susretali na izložbama po Srbiji. Zato se ocenjivanje u njegovom ringu odužilo i mnogi su bili nervozni zbog toga. Gledala sam jedan deo ocenjivanja zlatnih retrivera i mislim da je sudija imao i previše strpljenja za neke pse i njihove vodiče. Na primer, ocenjivao je mužjake koji nisu naučeni da im sudija opipa testise, tako što bi pas legao na leđa pa ga je sudija češkao po stomaku i tako pogledao testise! Nekim psima je u tom položaju pregledao i zube !?! Pored nas takmičile su se i dve devojčice: mala Dara (mislim da joj je rodovno ime Zizi) iz Smederevske Palanke, inače pas iz odgajivačnice iz Soko banje- od Stefana. Dara se takmičila u razredu od 6 do 9 meseci i bila prva u bebi BIS-u i mala Mica (rodovno ime Fifi) poreklom iz Užica, Tinina ćerka. Mica se takmičila u razredu mladih i bila je 2. u JBIS-u Čestitamo ponosnim vlasnicima i još ponosnijim odgajivačima Nando u BIS-u - BOG 3 Dara Mica Tinina ćerka (Fifi) Dara u baby BIS-u (u pokušaju da stane u stav) Mica u JBIS-u Na moje veliko razočarenje sudiji se nije dopala moja mala Šmu (poznata i kao Stela). Imao je primedbu na dužinu njenog nosnika i širinu stavova pri hodanju. No, ona je meni bila najlepša i posebno dobra u ringu. Stajala je kao prava dok ju je on tako surovo opisivao (šala, ocenska lista uopšte nije loša) i moram to da podelim sa vama: Zar nije divna! Stojala je PET minuta, nije ni trepnula, pa joj je dosadilo, okrenula sam je i ponovo je stojala bez pogovora. Mica moja P.S. Sudija nas je merio (Stelu i Oksu) onim zidarskim metrom, što se uvlači i izvlači iz plastike ! | |
|
| |
Gogili i'm bigl
Broj poruka : 892 Godina : 38 Localisation : Beograd Datum upisa : 23.04.2009
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Pon Sep 13, 2010 4:13 pm | |
| Kako iscrpan izvestaj, svaka cast! Lepe ste nagrade pokupili, nema sta Ali najsladje su Dara i Mica sa stavovima, jaaako mi je to poznato | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Pon Sep 13, 2010 6:08 pm | |
| | |
|
| |
luce i'm bigl
Broj poruka : 1584 Godina : 42 Localisation : Beograd Datum upisa : 06.08.2007
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Pon Sep 13, 2010 7:44 pm | |
| ma vi ste nama super! bravo na uspesima!
sva je sreca da se Luce ne takmici, jer kad bi videla taj metar, to bi bila prava Beni Hil jurnjava, toliko se plasi glupog metra (?!?!?!?!) | |
|
| |
Boky&Tanja bigl-manijak
Broj poruka : 337 Localisation : Ruma Datum upisa : 07.09.2008
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Pon Sep 13, 2010 8:56 pm | |
| Sve cestitke od ekipe iz Rume !!!! | |
|
| |
Niva i'm bigl
Broj poruka : 4769 Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Pon Sep 13, 2010 9:19 pm | |
| Sve cestitke za neumornu ekipu, divni ste | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Pon Sep 13, 2010 9:43 pm | |
| I ja vam čestitam, a uskoro će i potomci da žare i pale izložbama! Bravo! | |
|
| |
jok.mi i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Pon Sep 13, 2010 11:02 pm | |
| Hvala svima. Meni je posebno drago da se po izložbama pojavljuje sve više biglova. Jedan čovek u Smederevu nam je rekao da želi sebi da nabavi štene bigla ali ih slabo ima u ponudi!?! Ovog leta je baš bio bebi bum, ali je on neinformisan. Mi takve ljude uvek uputimo na ovaj forum (+ naša vizitka ) u želji da se informišu. Pozdrav iz Kovina od Bandita P.S. I Banditi su se penjali na tvrđavu (uz malu Mišinu podršku). | |
|
| |
klokkende bigl-pronalazac
Broj poruka : 143 Godina : 53 Localisation : Uzice Datum upisa : 20.04.2007
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Pon Sep 13, 2010 11:58 pm | |
| | |
|
| |
luce i'm bigl
Broj poruka : 1584 Godina : 42 Localisation : Beograd Datum upisa : 06.08.2007
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Uto Sep 14, 2010 3:36 am | |
| ih, pa vi trenirate k'o Roki! | |
|
| |
jok.mi i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Uto Sep 14, 2010 8:30 am | |
| - klokkende ::
- Cestitamo na titulama!!!
Mi čestitamo mama Tini na uspehu njene Fifi Šta da ti kažem Luce, ozbiljno pristupamo pripremama | |
|
| |
Lino i'm bigl
Broj poruka : 1692 Godina : 32 Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Uto Sep 14, 2010 10:38 am | |
| čestitam! bravo za Stellu super stoji u stavu! | |
|
| |
Dika i'm bigl
Broj poruka : 4050 Datum upisa : 21.12.2007
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Uto Sep 14, 2010 11:40 am | |
| Šmu je super, male kuce isto, za Nanda da ne govorim! Hvala na lepom i detaljnom opisu! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina | |
| |
|
| |
| Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina | |
|