| Nando, Oksa i Stella iz Kovina | |
|
+47MarijaRio FLAFI LeeLoo mini Rona Marley Aloha Lusi Bella zoe falkfoto Aga Aron mknaumoski Vuk lili Shiloh LuSho olja76 Dnica Pajic Bugi Boky&Tanja Sara <3 Bigl Teodor-Tedi iz S.Palanke Dani Joker_Poker Bigl Bole elmer fudd Luna Meda Medena tatjana Dika DP jimmy Niva luce Lilu The Great Dolly Ivana Zvoncica Ksenija Lea2006 Janchee Bunny's Nightmare Lino milena Andrijana jok.mi 51 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
jok.mi i'm bigl
Broj poruka : 1098 Localisation : Kovin Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pet Mar 19, 2010 1:42 pm | |
| Ako napišem da imamo malog, slatkog bigla koji je naučio da preskoči ogradu od boksa i izađe u dvorište kad god to poželi, da li možete da pogodite o kome je reč? Imate pravo tri puta da pogađate!! Za vikend imamo radnu akciju- Podizanje ograde do neba i nazad!! Naravno, to kada se vratimo od veterinara, idemo da vidimo da li može da se potvrdi skotnost drage nam klempave gospođe Okse. Pozzzz iz Kovina | |
|
| |
mknaumoski bigl-pronalazac
Broj poruka : 172 Godina : 44 Localisation : Beograd Datum upisa : 08.12.2009
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pet Mar 19, 2010 2:57 pm | |
| Mislim da je draga Stella | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| |
| |
jok.mi i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pet Mar 19, 2010 4:00 pm | |
| Draga Stela jeste naš glavni huligan a Oksa je verovatno buduća majka buduće Nandove dece. Ali tek čekamo da se to zvanično potvrdi, bilo od strane veterinara, bilo nekim sigurnijim znacima skotnosti (još nema punih 30 dana kako je prvi put parena). | |
|
| |
Dolly i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pet Mar 19, 2010 5:34 pm | |
| E pa Nando je baš bio produktivan u poslednje vreme! Svaka čast, čekamo nove lepotančiće na forumu! | |
|
| |
Niva i'm bigl
Broj poruka : 4769 Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pet Mar 19, 2010 6:32 pm | |
| Mnogo smo se namucili dok smo pogodili koji zvrk preskace ogradu. Nas bata ce biti naj tata ove godine | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Sub Mar 20, 2010 12:24 am | |
| | |
|
| |
jok.mi i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Ned Mar 21, 2010 12:15 am | |
| Vesna, biće to folder pod nazivom sve Nandove bebe. Oksa je bila na pregledu kod naše veterinarke i žena je paipala Oksin stomačić i konstatovala: ''Oksa je više trudna nego što nije, ne mogu se štenci još opipati. Da dođemo za deset dana''. Mi smo sve više uvereni da je ona skotna, prosto se umirila, nije više onako živahna i ne skače kao na federima. Više jede i bradavice su joj punije.
Poslednji put izmenio jok.mi dana Ned Mar 21, 2010 1:37 pm, izmenio ukupno 2 puta | |
|
| |
Niva i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Ned Mar 21, 2010 10:24 am | |
| Cestitke buducoj mamici , a zamisljam kako ce kod vas biti veselo za jedno dva meseca | |
|
| |
Dika i'm bigl
Broj poruka : 4050 Datum upisa : 21.12.2007
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pon Mar 22, 2010 12:24 pm | |
| Sto posto je skotna. Nando ne omanjuje. | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pon Mar 22, 2010 8:46 pm | |
| | |
|
| |
Aga Aron bigl-pronalazac
Broj poruka : 150 Localisation : Beograd - Dadov Datum upisa : 15.11.2009
| |
| |
jok.mi i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Uto Mar 23, 2010 9:26 am | |
| | |
|
| |
Niva i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Uto Mar 23, 2010 10:10 am | |
| Sta reci, tata se stvarno namucio | |
|
| |
jok.mi i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Uto Mar 23, 2010 10:33 am | |
| - Niva ::
- Sta reci, tata se stvarno namucio
A ja? Ko da se ja nisam trudio , ko brine o njegovim ženama kad prođe ljubavisanje . On samo uživa i kao ubija ga ovaj pseći život. | |
|
| |
Niva i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Uto Mar 23, 2010 10:39 am | |
| | |
|
| |
jok.mi i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Sre Mar 24, 2010 4:05 pm | |
| Utorak popodne, oko 17 h. Pustim ja iz sobe, u dvorište, tri psa. Podvlačim tri psa. Posle petnaestak minuta izađem u dvorište, kad tamo samo dva psa!! Stele nigde!! Tražimo je po dvorištu, bar pet minuta zovemo, otvaramo vrata koja se nikada ne otvaraju, opet zovemo...Nigde je nema. Bacim oko preko komšijinog zida-njegova keruša mirno šeta po dvorištu, sama. Da li je preskočila? Moguće, nije baš najvišlji zid na svetu. Izađemo na ulicu, komšije prčkaju po travnjacima, niko je nije video. Vratimo se u dvorište, uzmem bicikli, Miša sedne u auto sa ostalim biglovima i krenemo po Kovinu da tražimo Stelu. Gde da je tražim-ne znam, viknem njeno ime-ništa, pitam ljude da li su je videli- niko. Panika me već uveliko hvata, zadržavam suze, zamišljam razne scenarije... Posle 45 minuta vožnje biciklom po gradu, vratim se do kuće da vidim da se nije možda vratila, da njuška oko kuće. Samo da prođem pored kuće pa da idem opet u krug, da je tražim. Zašto sam ušla u dvorište-ne znam, ali kad sam ušla, prizor je bio sledeći: Stela sedi na pragu ispred ulaznih vratiju i kad me je videla počela je da se dere kao luda. Dreka i viska što je ostala sama. Gde je bila, nemamo pojma. Toliko sam se izgubila da sam sa njom sedela pet minuta na pragu, ispred zaključanih vratiju dok nisam shvatila da i ja imam ključ. Da li se zavukla u neku od šupa, da li se sakrila??? Misterija za sve nas. Važno je da smo sad svi na broju, a misterija će se rešeti, nadam se. | |
|
| |
Dolly i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Sre Mar 24, 2010 5:01 pm | |
| - jok.mi ::
- Utorak popodne, oko 17 h. Pustim ja iz sobe, u dvorište, tri psa. Podvlačim tri psa. Posle petnaestak minuta izađem u dvorište, kad tamo samo dva psa!! Stele nigde!! Tražimo je po dvorištu, bar pet minuta zovemo, otvaramo vrata koja se nikada ne otvaraju, opet zovemo...Nigde je nema. Bacim oko preko komšijinog zida-njegova keruša mirno šeta po dvorištu, sama. Da li je preskočila? Moguće, nije baš najvišlji zid na svetu. Izađemo na ulicu, komšije prčkaju po travnjacima, niko je nije video. Vratimo se u dvorište, uzmem bicikli, Miša sedne u auto sa ostalim biglovima i krenemo po Kovinu da tražimo Stelu. Gde da je tražim-ne znam, viknem njeno ime-ništa, pitam ljude da li su je videli- niko. Panika me već uveliko hvata, zadržavam suze, zamišljam razne scenarije... Posle 45 minuta vožnje biciklom po gradu, vratim se do kuće da vidim da se nije možda vratila, da njuška oko kuće. Samo da prođem pored kuće pa da idem opet u krug, da je tražim. Zašto sam ušla u dvorište-ne znam, ali kad sam ušla, prizor je bio sledeći: Stela sedi na pragu ispred ulaznih vratiju i kad me je videla počela je da se dere kao luda. Dreka i viska što je ostala sama. Gde je bila, nemamo pojma. Toliko sam se izgubila da sam sa njom sedela pet minuta na pragu, ispred zaključanih vratiju dok nisam shvatila da i ja imam ključ. Da li se zavukla u neku od šupa, da li se sakrila??? Misterija za sve nas. Važno je da smo sad svi na broju, a misterija će se rešeti, nadam se.
Stella=David Copperfield! | |
|
| |
Dika i'm bigl
Broj poruka : 4050 Datum upisa : 21.12.2007
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Sre Mar 24, 2010 7:03 pm | |
| I jos se ljuti sto je sama... a gazde | |
|
| |
Niva i'm bigl
| |
| |
jok.mi i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Čet Apr 01, 2010 12:43 pm | |
| Juče smo bili kod naše veterinarke, dala je Oksi vitaminsku inekciju za trudnjače, a nama savete kako da je čuvamo ovih dvadesetak dana. Na Oksi se malo primećuje da je skotna, ali svakim danom rasteu širinu. Pored toga imali smo i jedno neprijatno iznenađenje: pre nego što ćemo krenuti kod veterinara na Oksi nađemo zakačenog krpelja (nasisao se baja ). Zakačio se i pored toga što smo pre neki dan stavili nove ekološke - prirodne zaštitne ogrlice (proizvođač Španija). Ogrlice imaju prijatan miris, ali i ništa više od toga. Tako da vam drugari to toplo ne preporučujem. | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Čet Apr 01, 2010 10:37 pm | |
| Znači još dvadesetak dana nestrpljenja! | |
|
| |
jok.mi i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pet Apr 02, 2010 1:55 am | |
| | |
|
| |
Ksenija i'm bigl
Broj poruka : 3425 Godina : 49 Localisation : Subotica Datum upisa : 02.05.2007
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pet Apr 02, 2010 8:38 am | |
| Lep par a buduca mamica je bas lepa trudnica | |
|
| |
falkfoto bigl-pronalazac
Broj poruka : 208 Godina : 57 Localisation : Kikinda u ravnom Banatu Datum upisa : 05.10.2009
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina | |
| |
|
| |
| Nando, Oksa i Stella iz Kovina | |
|