moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Nando, Oksa i Stella iz Kovina

Ići dole 
+47
MarijaRio
FLAFI
LeeLoo
mini
Rona
Marley
Aloha Lusi
Bella
zoe
falkfoto
Aga Aron
mknaumoski
Vuk
lili
Shiloh
LuSho
olja76
Dnica Pajic
Bugi
Boky&Tanja
Sara <3 Bigl
Teodor-Tedi iz S.Palanke
Dani
Joker_Poker
Bigl Bole
elmer fudd
Luna
Meda
Medena
tatjana
Dika
DP
jimmy
Niva
luce
Lilu The Great
Dolly
Ivana
Zvoncica
Ksenija
Lea2006
Janchee
Bunny's Nightmare
Lino
milena
Andrijana
jok.mi
51 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 11 Empty
PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 11 EmptySre Jul 15, 2009 12:45 pm

Dika ::
Medena ::
Mozda je samo malo stariji od Stelle, ali je deset puta veci od nje! No, dobro se drzala. Wink
Preslatki su svo troje.

jok.mi ::
Ma može i cveće i biglovi u isto dvorište, ali se morate prvo dogovoriti sa biglovima (gde se sme a gde ne sme). Ovi moji to uglavnom poštuju i ako zalutaju na drugu stranu to je čisto iz radoznalosti, a ne da prave štetu.
Nazalost nisu svi biglovi isti. Sad
Juce moj muz zasadio neku puzavicu ispred terase. Malo kasnije pitam ga gdje je posadio, kaze "Ma tu u uglu", ali ja nista ne vidim. Dodje on poslije i kaze mi da puzavice nema, NEKO je iscupao i odvukao ko zna kud... bas se pitam ko je taj "neko"... Taj "neko" se vrtio okolo dok se sadilo, i cim je muz okrenuo ledja ona je krenula u destrukciju...
Ja mislim da Meda nije taj neko... krivica mora da se dokaže, a ne da se insinuira Shocked
Za sve im je Meda kriva! A možda ima duhova u dvorištu, nikad se ne zna!
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

Broj poruka : 4050
Datum upisa : 21.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 11 EmptySre Jul 15, 2009 12:48 pm

Pa, da! Kućni duhovi su poznati kao čupači puzavica!

A evo vam i definicije sa Googla za Poltergeist: "a ghost that announces its presence with rapping and creation of disorder"...

A vi sve vreme krivili Medu...
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

Broj poruka : 1098
Datum upisa : 20.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 11 EmptySre Jul 15, 2009 1:48 pm

Jedini i pravi lek za sadnju puzavica je da to ponovite i da se ne nervirate, pa tako dok nekom ne dosadi. Moja Ivana je imala običaj da kad nešto od cveća posadi to ogradi samo provizorno. Malo kanapa i malih stubica, čisto da oni vide da je to nešto što nije na izvolte za njih. Inače sa Verom se apsolutno slažem da se krivica mora dokazati, a do tada su duhovi odgovorni za sve.Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 11 EmptySre Jul 15, 2009 1:56 pm

Medena ::
Dobrodosla, malena! Nando, pa kako ti nije zao, pa mogla bi malecka da bava i pored tebe. Wink
Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 11 Enskeufotelji2.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 11 Enskeufotelji1.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 11 Enskeufotelji.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 11 Enskeufotelji3.th
Pa je nando ostao u manjini i morao se zadovoljiti mestom ispod astala
Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 11 Podastalom.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 11 Podastalom2.th
Tako je to kad hoćeš da budeš frajer i imaš dve ženske.
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

Broj poruka : 3081
Datum upisa : 25.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 11 EmptySre Jul 15, 2009 2:06 pm

He he he, i za komentare i za slike. Wink
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 11 EmptySre Jul 15, 2009 3:08 pm

Nisam predsavio Stellu, koja je došla iz Slovačke i zato kačim njen rodovnik gde sve lepo piše.
Skinut je rodovnik po savetu administratora, da se ne zloupotrebi, a toga je bilo.
Onda mi predstoji pisanje:
Otac Italijan Junior Dei Sette Camini - Italijanska loza
Majka: Fiorentina Sun Neptun (ona je iz mešavina krvnih loza Slovačke čuvena Blyskavice i Finske čuvene Daragoj). Valjda ću uspeti jednog dana da nabavim i jednog čistokrvnog Daragoja.Wink
Nazad na vrh Ići dole
elmer fudd
i'm bigl
i'm bigl
elmer fudd

Broj poruka : 586
Datum upisa : 10.12.2006

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 11 EmptyPet Jul 17, 2009 7:49 am

Čestitke na prinovi! lol! Malena je bonbon cmok !

Valjda ću uspeti jednog dana da nabavim i jednog čistokrvnog Daragoja.Wink
To nije nikakav problem, s obzirom da su Daragoj linije posljednjih godina toliko puno korištene u uzgoju diljem Europe da je gotovo nemoguće naći kvalitetnog bigla bez tih linija. Uzgajivači idu linijom manjeg otpora i kopiraju jedni druge, a ne razmišljaju da uskoro neće imati s kim pariti svoje pse!!! Rijetki su uspjeli uvesti psa durgačijih linija iz Australije ili Amerike, a s obzirom da oni rijetko i nikako ne šalju svoje pse u Europu, vrlo brzo će biti problematično naći dobrog parnjaka na ovom kontinentu Wink.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.elmerfudds.hr
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 11 EmptyPet Jul 17, 2009 8:43 am

Apsolutno se slažem sa tobom. Obično se kaže da je svet mali i da na svakom kontinentu možeš naći nekog svog. Mi imamo redbine baš u tim dalekim zemljama, mada tu ipak postoje dva problema:
Prvi umoliti nekog da ti pomogne oko uvoznih papira za psa i da ga dopremi do Evrope (ako ne i bliže);
drugi je nepoznavanje odgajivačnica i dobrih krvnih linija na tim kontinentima.
Mada nam je Engleska najbliža, ali baš nisam čuo da je neko odatle uvezao psa (jako su konzervativni pa ni to ne daju).
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 11 EmptyPet Jul 17, 2009 9:01 am

Malena ima sjajan i sasvim različit karakter od ovo dvoje starosedeoca.
Inače da se ''pohvalimo'' Nando pokupio od nekud virus i sad kašlje ko magare. Pravi magareći kašalj. Dajemo mu sirup, spremamo mu šerbet sa mlekom i AD kapi. Nadamo se da se i ovi drugi neće preuzeti od njega taj virus.
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 11 EmptyPet Jul 17, 2009 11:08 am

Malena ima sjajan i sasvim različit karakter od ovo dvoje starosedeoca.
Inače da se ''pohvalimo'' Nando pokupio od nekud virus i sad kašlje ko magare. Pravi magareći kašalj. Dajemo mu sirup, spremamo mu šerbet sa mlekom i AD kapi. Nadamo se da se i ovi drugi neće preuzeti od njega taj virus.
Skoro je Dika tako kašljao i ozbiljnije se lečio, pa pogledajte njegov topic, da se ne iskomplikuje. Zarazno jeste!
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 11 EmptyPet Jul 17, 2009 11:11 am

Nandu zelim da uskoro ozdravi, a ja vam isto dajem top gun sto ste se bas potrudili i doveli Stellu.
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 11 EmptyPet Jul 17, 2009 11:24 am

Sve je to počelo juče oko podne i već smo kod veterinara bili oko pet sati, odmah je dobio tri injekcije (antibiotike sa produženim dejstvom i još nešto za umirenje kašlja). Kaže veterinarka da nije strašno i da smo ga doveli na vreme. Jutros je jeo ko provaljen, slično kao Dika, Pojeo je odmah svoju porciju i pola od Okse. Jede za peticu kao da je dobio injekciju za apetit.kafa
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

Broj poruka : 4769
Datum upisa : 18.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 11 EmptyNed Jul 19, 2009 2:04 am

Čestitamo na prinovi, medena je. Vi rešili da povećate družinu i na tome vam se divim, uživate sigurna sam. Sve najbolje maloj Šmu i njenim ortacima.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.nivaodprogara.weebly.com
Joker_Poker
i'm bigl
i'm bigl
Joker_Poker

Broj poruka : 732
Datum upisa : 05.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 11 EmptyNed Jul 19, 2009 1:21 pm

Čestitam na svim izložbenim uspjesima i na maloj prinovi aa !
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 11 EmptyNed Jul 19, 2009 11:52 pm

Evo par sličica sa temom kučećeg vaspitavanja i uspostavljanja hijerarhije (samo da se zna ko je stariji). Ovde je Oksa pokazala zube (konačno neko mlađi od nje).
Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 11 Vaspitavanje3.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 11 Vaspitavanje2.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 11 Vaspitavanje.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 11 Vaspitavanje4.th
Izgleda strašno, ali ovo je bila samo igra, mada ne izgleda tako.

Poslednji izmenio jok.mi dana Pon Jul 20, 2009 1:19 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

Broj poruka : 4244
Datum upisa : 16.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 11 EmptyPon Jul 20, 2009 12:05 am

Čisto da se zna ko je glavni king
Nazad na vrh Ići dole
luce
i'm bigl
i'm bigl
luce

Broj poruka : 1584
Godina : 42
Datum upisa : 06.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 11 EmptyPon Jul 20, 2009 1:20 am

sjajne slike! svaka cast!
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 11 EmptyPon Jul 20, 2009 10:02 am

Pokazaće ona njima kad poraste! aaa
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 11 EmptyPon Jul 20, 2009 12:29 pm

Ivana je majstor fotografije (Nobelovu nagradu dodeliti onom ko izmisli fotoaparat bez filma, samo uzmeš pa škljockaš). 
Stella već i sada pokazuje svoj karakter, tako da smo i mi osetili njene oštre zubiće na svojoj koži. Probali mi da joj dajemo meso iz ruke (sveže ili pečeno), a u početku nije znala šta je to i kakvog je ukusa, a posle kao ajkula navaljuje i guta sve živo. Stella ne pravi razliku da je to meso pileće ili naši prsti samo grize i guta. Kasno smo se i mi prizvali pameti pa joj sada naseckamo meso u činijicu i tek onda joj ponudimo, što ona ne odbija. E sada su nam prsti čitavi.
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

Broj poruka : 4050
Datum upisa : 21.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 11 EmptyPon Jul 20, 2009 12:35 pm

Divne slike, a bolesniku želimo brzo ozdravljenje!
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 11 EmptyPet Jul 24, 2009 9:42 am

Pozdrav veseloj družini, brzo ozdravljenje mom bratiću. Mi sutra idemo na izložbu u Soko Banji, Niva se sredila što se tiče hodanja u ringu i nadamo se da nas neće izneveriti. Kažite nam kakva nam je konkurencija iz Banje jer sam razumela da ste se vidjali na nekoj izložbi?
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 11 EmptySub Jul 25, 2009 12:34 am

Veoma mi je darago što će se i Nandova sestrica takmičiti na izložbi,a takođe nam je žao što nećemo videti tu zavodnicu Nivu iz Niša. Mi idemo na Frušku goru, a nešto nismo ni ljubitelji noćnih izložbi.
Imaćete konkurenciju u malom Stefanu iz Soko Banje. Ima mužijaka u razredu šampiona on nas je pobedio u Paraćinu, ali mu je ženkica plašljiva pa ju je Oksa pobedila. Biglica mu se zove Biba, jedan mužijak je Csavargo Roka i drugi je Poty.
Želimo sestrici puno uspeha i naravno da pobedite, a obavezno da pošaljete izveštaj sa izložbe i sličice naravno. cmok
Pozdravite i Stefana.
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 11 EmptySub Jul 25, 2009 12:38 am

Nando je sada super. Preležao je virus uz 6 injekcija i sirup od bokvice (sa mlekom). Najbitnije je što je ostatak ekipe nije preuzeo viru, kao štafetnu palicu, od Nanda. Sutra mala Stela ide na vakcinaciju. dobar dan
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 11 EmptySub Jul 25, 2009 1:41 pm

Super sto je ozdravio!
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 11 EmptyNed Jul 26, 2009 10:30 am

Pozdrav bratiću i njegovim devojkama i želje da svi budu zdravi i veseli i nastave sa osvajanjem nagrada.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 11 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Nando, Oksa i Stella iz Kovina
Nazad na vrh 
Strana 11 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-
» Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina
» Djura i Stella iz Beograda

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
moj bigl :: biglovi :: snoopy-
Skoči na: