| Nando, Oksa i Stella iz Kovina | |
|
+47MarijaRio FLAFI LeeLoo mini Rona Marley Aloha Lusi Bella zoe falkfoto Aga Aron mknaumoski Vuk lili Shiloh LuSho olja76 Dnica Pajic Bugi Boky&Tanja Sara <3 Bigl Teodor-Tedi iz S.Palanke Dani Joker_Poker Bigl Bole elmer fudd Luna Meda Medena tatjana Dika DP jimmy Niva luce Lilu The Great Dolly Ivana Zvoncica Ksenija Lea2006 Janchee Bunny's Nightmare Lino milena Andrijana jok.mi 51 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Sre Jul 15, 2009 12:45 pm | |
| - Dika ::
- Medena ::
- Mozda je samo malo stariji od Stelle, ali je deset puta veci od nje! No, dobro se drzala.
Preslatki su svo troje.
- jok.mi ::
- Ma može i cveće i biglovi u isto dvorište, ali se morate prvo dogovoriti sa biglovima (gde se sme a gde ne sme). Ovi moji to uglavnom poštuju i ako zalutaju na drugu stranu to je čisto iz radoznalosti, a ne da prave štetu.
Nazalost nisu svi biglovi isti. Juce moj muz zasadio neku puzavicu ispred terase. Malo kasnije pitam ga gdje je posadio, kaze "Ma tu u uglu", ali ja nista ne vidim. Dodje on poslije i kaze mi da puzavice nema, NEKO je iscupao i odvukao ko zna kud... bas se pitam ko je taj "neko"... Taj "neko" se vrtio okolo dok se sadilo, i cim je muz okrenuo ledja ona je krenula u destrukciju... Ja mislim da Meda nije taj neko... krivica mora da se dokaže, a ne da se insinuira Za sve im je Meda kriva! A možda ima duhova u dvorištu, nikad se ne zna! | |
|
| |
Dika i'm bigl
Broj poruka : 4050 Datum upisa : 21.12.2007
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Sre Jul 15, 2009 12:48 pm | |
| Pa, da! Kućni duhovi su poznati kao čupači puzavica!
A evo vam i definicije sa Googla za Poltergeist: "a ghost that announces its presence with rapping and creation of disorder"...
A vi sve vreme krivili Medu... | |
|
| |
jok.mi i'm bigl
Broj poruka : 1098 Localisation : Kovin Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Sre Jul 15, 2009 1:48 pm | |
| Jedini i pravi lek za sadnju puzavica je da to ponovite i da se ne nervirate, pa tako dok nekom ne dosadi. Moja Ivana je imala običaj da kad nešto od cveća posadi to ogradi samo provizorno. Malo kanapa i malih stubica, čisto da oni vide da je to nešto što nije na izvolte za njih. Inače sa Verom se apsolutno slažem da se krivica mora dokazati, a do tada su duhovi odgovorni za sve. | |
|
| |
jok.mi i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Sre Jul 15, 2009 1:56 pm | |
| | |
|
| |
Medena i'm bigl
Broj poruka : 3081 Datum upisa : 25.07.2007
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Sre Jul 15, 2009 2:06 pm | |
| He he he, i za komentare i za slike. | |
|
| |
jok.mi i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Sre Jul 15, 2009 3:08 pm | |
| - jok.mi ::
- Nisam predsavio Stellu, koja je došla iz Slovačke i zato kačim njen rodovnik gde sve lepo piše.
Skinut je rodovnik po savetu administratora, da se ne zloupotrebi, a toga je bilo. Onda mi predstoji pisanje: Otac Italijan Junior Dei Sette Camini - Italijanska loza Majka: Fiorentina Sun Neptun (ona je iz mešavina krvnih loza Slovačke čuvena Blyskavice i Finske čuvene Daragoj). Valjda ću uspeti jednog dana da nabavim i jednog čistokrvnog Daragoja. | |
|
| |
elmer fudd i'm bigl
Broj poruka : 586 Datum upisa : 10.12.2006
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pet Jul 17, 2009 7:49 am | |
| Čestitke na prinovi! Malena je bonbon ! - jok.mi ::
- Valjda ću uspeti jednog dana da nabavim i jednog čistokrvnog Daragoja.
To nije nikakav problem, s obzirom da su Daragoj linije posljednjih godina toliko puno korištene u uzgoju diljem Europe da je gotovo nemoguće naći kvalitetnog bigla bez tih linija. Uzgajivači idu linijom manjeg otpora i kopiraju jedni druge, a ne razmišljaju da uskoro neće imati s kim pariti svoje pse!!! Rijetki su uspjeli uvesti psa durgačijih linija iz Australije ili Amerike, a s obzirom da oni rijetko i nikako ne šalju svoje pse u Europu, vrlo brzo će biti problematično naći dobrog parnjaka na ovom kontinentu . | |
|
| |
jok.mi i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pet Jul 17, 2009 8:43 am | |
| Apsolutno se slažem sa tobom. Obično se kaže da je svet mali i da na svakom kontinentu možeš naći nekog svog. Mi imamo redbine baš u tim dalekim zemljama, mada tu ipak postoje dva problema: Prvi umoliti nekog da ti pomogne oko uvoznih papira za psa i da ga dopremi do Evrope (ako ne i bliže); drugi je nepoznavanje odgajivačnica i dobrih krvnih linija na tim kontinentima. Mada nam je Engleska najbliža, ali baš nisam čuo da je neko odatle uvezao psa (jako su konzervativni pa ni to ne daju). | |
|
| |
jok.mi i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pet Jul 17, 2009 9:01 am | |
| Malena ima sjajan i sasvim različit karakter od ovo dvoje starosedeoca. Inače da se ''pohvalimo'' Nando pokupio od nekud virus i sad kašlje ko magare. Pravi magareći kašalj. Dajemo mu sirup, spremamo mu šerbet sa mlekom i AD kapi. Nadamo se da se i ovi drugi neće preuzeti od njega taj virus. | |
|
| |
Dolly i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pet Jul 17, 2009 11:08 am | |
| - jok.mi ::
- Malena ima sjajan i sasvim različit karakter od ovo dvoje starosedeoca.
Inače da se ''pohvalimo'' Nando pokupio od nekud virus i sad kašlje ko magare. Pravi magareći kašalj. Dajemo mu sirup, spremamo mu šerbet sa mlekom i AD kapi. Nadamo se da se i ovi drugi neće preuzeti od njega taj virus. Skoro je Dika tako kašljao i ozbiljnije se lečio, pa pogledajte njegov topic, da se ne iskomplikuje. Zarazno jeste! | |
|
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pet Jul 17, 2009 11:11 am | |
| Nandu zelim da uskoro ozdravi, a ja vam isto dajem sto ste se bas potrudili i doveli Stellu. | |
|
| |
jok.mi i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pet Jul 17, 2009 11:24 am | |
| Sve je to počelo juče oko podne i već smo kod veterinara bili oko pet sati, odmah je dobio tri injekcije (antibiotike sa produženim dejstvom i još nešto za umirenje kašlja). Kaže veterinarka da nije strašno i da smo ga doveli na vreme. Jutros je jeo ko provaljen, slično kao Dika, Pojeo je odmah svoju porciju i pola od Okse. Jede za peticu kao da je dobio injekciju za apetit. | |
|
| |
Niva i'm bigl
Broj poruka : 4769 Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Ned Jul 19, 2009 2:04 am | |
| Čestitamo na prinovi, medena je. Vi rešili da povećate družinu i na tome vam se divim, uživate sigurna sam. Sve najbolje maloj Šmu i njenim ortacima. | |
|
| |
Joker_Poker i'm bigl
Broj poruka : 732 Datum upisa : 05.06.2008
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Ned Jul 19, 2009 1:21 pm | |
| Čestitam na svim izložbenim uspjesima i na maloj prinovi ! | |
|
| |
jok.mi i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Ned Jul 19, 2009 11:52 pm | |
|
Poslednji izmenio jok.mi dana Pon Jul 20, 2009 1:19 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pon Jul 20, 2009 12:05 am | |
| Čisto da se zna ko je glavni | |
|
| |
luce i'm bigl
Broj poruka : 1584 Godina : 42 Localisation : Beograd Datum upisa : 06.08.2007
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pon Jul 20, 2009 1:20 am | |
| sjajne slike! svaka cast! | |
|
| |
Dolly i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pon Jul 20, 2009 10:02 am | |
| Pokazaće ona njima kad poraste! | |
|
| |
jok.mi i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pon Jul 20, 2009 12:29 pm | |
| Ivana je majstor fotografije (Nobelovu nagradu dodeliti onom ko izmisli fotoaparat bez filma, samo uzmeš pa škljockaš). Stella već i sada pokazuje svoj karakter, tako da smo i mi osetili njene oštre zubiće na svojoj koži. Probali mi da joj dajemo meso iz ruke (sveže ili pečeno), a u početku nije znala šta je to i kakvog je ukusa, a posle kao ajkula navaljuje i guta sve živo. Stella ne pravi razliku da je to meso pileće ili naši prsti samo grize i guta. Kasno smo se i mi prizvali pameti pa joj sada naseckamo meso u činijicu i tek onda joj ponudimo, što ona ne odbija. E sada su nam prsti čitavi. | |
|
| |
Dika i'm bigl
Broj poruka : 4050 Datum upisa : 21.12.2007
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pon Jul 20, 2009 12:35 pm | |
| Divne slike, a bolesniku želimo brzo ozdravljenje! | |
|
| |
Niva i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pet Jul 24, 2009 9:42 am | |
| Pozdrav veseloj družini, brzo ozdravljenje mom bratiću. Mi sutra idemo na izložbu u Soko Banji, Niva se sredila što se tiče hodanja u ringu i nadamo se da nas neće izneveriti. Kažite nam kakva nam je konkurencija iz Banje jer sam razumela da ste se vidjali na nekoj izložbi? | |
|
| |
jok.mi i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Sub Jul 25, 2009 12:34 am | |
| Veoma mi je darago što će se i Nandova sestrica takmičiti na izložbi,a takođe nam je žao što nećemo videti tu zavodnicu Nivu iz Niša. Mi idemo na Frušku goru, a nešto nismo ni ljubitelji noćnih izložbi. Imaćete konkurenciju u malom Stefanu iz Soko Banje. Ima mužijaka u razredu šampiona on nas je pobedio u Paraćinu, ali mu je ženkica plašljiva pa ju je Oksa pobedila. Biglica mu se zove Biba, jedan mužijak je Csavargo Roka i drugi je Poty. Želimo sestrici puno uspeha i naravno da pobedite, a obavezno da pošaljete izveštaj sa izložbe i sličice naravno. Pozdravite i Stefana. | |
|
| |
jok.mi i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Sub Jul 25, 2009 12:38 am | |
| Nando je sada super. Preležao je virus uz 6 injekcija i sirup od bokvice (sa mlekom). Najbitnije je što je ostatak ekipe nije preuzeo viru, kao štafetnu palicu, od Nanda. Sutra mala Stela ide na vakcinaciju. | |
|
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Sub Jul 25, 2009 1:41 pm | |
| | |
|
| |
Niva i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Ned Jul 26, 2009 10:30 am | |
| Pozdrav bratiću i njegovim devojkama i želje da svi budu zdravi i veseli i nastave sa osvajanjem nagrada. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina | |
| |
|
| |
| Nando, Oksa i Stella iz Kovina | |
|