moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Nando, Oksa i Stella iz Kovina

Ići dole 
+47
MarijaRio
FLAFI
LeeLoo
mini
Rona
Marley
Aloha Lusi
Bella
zoe
falkfoto
Aga Aron
mknaumoski
Vuk
lili
Shiloh
LuSho
olja76
Dnica Pajic
Bugi
Boky&Tanja
Sara <3 Bigl
Teodor-Tedi iz S.Palanke
Dani
Joker_Poker
Bigl Bole
elmer fudd
Luna
Meda
Medena
tatjana
Dika
DP
jimmy
Niva
luce
Lilu The Great
Dolly
Ivana
Zvoncica
Ksenija
Lea2006
Janchee
Bunny's Nightmare
Lino
milena
Andrijana
jok.mi
51 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

Broj poruka : 4050
Datum upisa : 21.12.2007

Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 10 Empty
PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 10 EmptyČet Jul 09, 2009 2:28 pm

jok.mi ::
Na smenu ćemo ulaziti u zatvorene prostore, a njih nikako nećemo ostavljati same u autu. I biglovi će uživati u obilasku. Moraju i oni da se kulturno uzdižu, kad već ne jure zečeve da se bar orazuju.

Toplo pozdravljam ovu inicijativu Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

Broj poruka : 1098
Datum upisa : 20.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 10 EmptyPon Jul 13, 2009 12:48 am

Juče je stigla je nova članica ekipe.
Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 10 Female1n.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 10 Female1head.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 10 Stellai.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 10 Kolikojedugacka2.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 10 Sanbub.th
Oštenjena 18.05.2009. godine, a ime joj je Slovakien Stella Sun Neptun. Mi je zovemo Stella ili kratko ŠMU
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 10 EmptyPon Jul 13, 2009 1:01 am

Još par sličica:
Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 10 Teakivot3.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 10 Teakivot2.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 10 Teakivot.th Težak život
Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 10 Oksacuvarsna.thOksa čuvar mirnog Stellinog sna
Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 10 Popodnevnidreme.thSada Stella čuva moju popodnevnu dremku.
Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 10 Hijerarhija.th Nando ne želi da ustupi svoju fotelju, ipak da se zna ko je prvi došao.
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 10 EmptyPon Jul 13, 2009 12:30 pm

Ne znam gde spava Oksa, ali i mala slatka Stela je zaslužila da ima fotelju! tr
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 10 EmptyPon Jul 13, 2009 1:04 pm

Oksa spava na kauču, a ponekad i na fotelji kad Nando ustane, tako da je sada baš red za kuliranje u fotelji.
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 10 EmptyPon Jul 13, 2009 3:21 pm

Blago vama, Šmu je preslatka!
Nazad na vrh Ići dole
Zvoncica
i'm bigl
i'm bigl
Zvoncica

Broj poruka : 1011
Godina : 49
Datum upisa : 12.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 10 EmptyPon Jul 13, 2009 7:06 pm

Mala je tr ,kako su je prihvatili starosedeoci? fff
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

Broj poruka : 4244
Datum upisa : 16.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 10 EmptyPon Jul 13, 2009 10:20 pm

Svaka vam čast na veseloj družini!!!!
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

Broj poruka : 3081
Datum upisa : 25.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 10 EmptyPon Jul 13, 2009 11:39 pm

Dobrodosla, malena! Nando, pa kako ti nije zao, pa mogla bi malecka da bava i pored tebe. Wink
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 10 EmptyUto Jul 14, 2009 9:08 am

Nisam predsavio Stellu, koja je došla iz Slovačke i zato kačim njen rodovnik gde sve lepo piše.

Poslednji izmenio jok.mi dana Sre Jul 15, 2009 8:38 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 10 EmptyUto Jul 14, 2009 11:57 am

Sladak vam je novi avatar! tr
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 10 EmptyUto Jul 14, 2009 2:01 pm

Baš su kao mama, tata i ćerka na avataru I love you
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 10 EmptyUto Jul 14, 2009 2:49 pm

Kad se pojavimo negde uvek pitaju da li je to njihovo štene. Stella ima karakter koji nas oduševljava, apsolutno je neumorna i ne preza od ničega. Najviše voli mačku da čačka i pored toga što je već mačka šljepila par puta, a čim se oglasi mačka evo ti Okse da je brani. Tada doleće i Nando i počinje jurnjava do prvog drveta. Mačka na drvetu i ovi okolo navijaju da mačka padne. Vesela družina nema šta.
Uzgred jutros nam se omacila i mačka imamo sada i dva žuta mačeta.Wink
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 10 EmptyUto Jul 14, 2009 3:48 pm

Vi stvarno znate da iskoristite dvorište. Neki ga imaju, a u njemu ne drže nikoga i ništa.

Bila sam prošle godine kod nekih ljudi sa lepo sređenim dvorištem i kad sam rekla - Jao, što je divno dvorište, što ne kupite kucu? Oni su me mrko pogledali i rekli da ne može zbog cveća (a cveće im je nikakvo). Onda sam ugledala zidani roštilj i rekla - Jao, kakav divan roštilj, mora da stalno roštiljate sa društvom! Opet su me mrko pogledali i rekli da ne jedu crveno meso. Htedoh da kažem da može i belo da se baci na gril, pa i riba, ali sam se uzdržala od komentara.
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 10 EmptyUto Jul 14, 2009 4:28 pm

Dika ::
Vi stvarno znate da iskoristite dvorište. Neki ga imaju, a u njemu ne drže nikoga i ništa.

Bila sam prošle godine kod nekih ljudi sa lepo sređenim dvorištem i kad sam rekla - Jao, što je divno dvorište, što ne kupite kucu? Oni su me mrko pogledali i rekli da ne može zbog cveća (a cveće im je nikakvo). Onda sam ugledala zidani roštilj i rekla - Jao, kakav divan roštilj, mora da stalno roštiljate sa društvom! Opet su me mrko pogledali i rekli da ne jedu crveno meso. Htedoh da kažem da može i belo da se baci na gril, pa i riba, ali sam se uzdržala od komentara.
JADNI!!!
Nazad na vrh Ići dole
Sara <3 Bigl
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Sara <3 Bigl

Broj poruka : 153
Godina : 29
Datum upisa : 17.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 10 EmptyUto Jul 14, 2009 5:05 pm

Ima svakakvih ljudi...
Malena Stella je preslatka aa
uaua za SMU
Nazad na vrh Ići dole
Ksenija
i'm bigl
i'm bigl
Ksenija

Broj poruka : 3425
Godina : 49
Datum upisa : 02.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 10 EmptyUto Jul 14, 2009 5:25 pm

fff lepoj trojci od Serene i Gileta
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 10 EmptySre Jul 15, 2009 12:29 am

Htedoh da kažem da može i belo da se baci na gril, pa i riba, ali sam se uzdržala od komentara.
I kriske od palente sa sirom odgore, i raznjic od povrca... njam-njam! I love you
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 10 EmptySre Jul 15, 2009 8:04 am

Medena ::
Htedoh da kažem da može i belo da se baci na gril, pa i riba, ali sam se uzdržala od komentara.
I kriske od palente sa sirom odgore, i raznjic od povrca... njam-njam! I love you
Molimo recepte!(može na mp)
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 10 EmptySre Jul 15, 2009 8:49 am

Ma može i cveće i biglovi u isto dvorište, ali se morate prvo dogovoriti sa biglovima (gde se sme a gde ne sme). Ovi moji to uglavnom poštuju i ako zalutaju na drugu stranu to je čisto iz radoznalosti, a ne da prave štetu.
Tolerancija je obostrana gde mi prešemo preko nekih njihovih gluposti, dok oni trpe mali prostor za jurnjavu dok ne izadju u šetnju bez povodnika.
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 10 EmptySre Jul 15, 2009 9:54 am

Njam! Stvarno može recept za palentu i povrće!
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 10 EmptySre Jul 15, 2009 12:03 pm

Poslednji izmenio jok.mi dana Sre Jul 15, 2009 12:37 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 10 EmptySre Jul 15, 2009 12:23 pm

Mozda je samo malo stariji od Stelle, ali je deset puta veci od nje! No, dobro se drzala. Wink
Preslatki su svo troje.

Ma može i cveće i biglovi u isto dvorište, ali se morate prvo dogovoriti sa biglovima (gde se sme a gde ne sme). Ovi moji to uglavnom poštuju i ako zalutaju na drugu stranu to je čisto iz radoznalosti, a ne da prave štetu.
Nazalost nisu svi biglovi isti. Sad
Juce moj muz zasadio neku puzavicu ispred terase. Malo kasnije pitam ga gdje je posadio, kaze "Ma tu u uglu", ali ja nista ne vidim. Dodje on poslije i kaze mi da puzavice nema, NEKO je iscupao i odvukao ko zna kud... bas se pitam ko je taj "neko"... Taj "neko" se vrtio okolo dok se sadilo, i cim je muz okrenuo ledja ona je krenula u destrukciju...
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 10 EmptySre Jul 15, 2009 12:34 pm

Mozda je samo malo stariji od Stelle, ali je deset puta veci od nje! No, dobro se drzala. Wink
Preslatki su svo troje.

Nazalost nisu svi biglovi isti. Sad
Juce moj muz zasadio neku puzavicu ispred terase. Malo kasnije pitam ga gdje je posadio, kaze "Ma tu u uglu", ali ja nista ne vidim. Dodje on poslije i kaze mi da puzavice nema, NEKO je iscupao i odvukao ko zna kud... bas se pitam ko je taj "neko"... Taj "neko" se vrtio okolo dok se sadilo, i cim je muz okrenuo ledja ona je krenula u destrukciju...

Ja mislim da Meda nije taj neko... krivica mora da se dokaže, a ne da se insinuira Shocked
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 10 EmptySre Jul 15, 2009 12:43 pm

Filmići su divni. Ovaj drugar Staford je presladak, svesna sam da je i sam štene koje je željno igre, ali kad vidim njegovu šapu pored majušne šapice od Šmu, malo mi želudac poskoči od nervoze... veoma je lep pas, mnogo mi se sviđa, volim Staforde partizanovce... vaša tri psa su preslatka. Najviše mi se sviđa kako se malenoj samo vidi beli vrh repića dok se prevrće po krevetu...
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 10 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Nando, Oksa i Stella iz Kovina
Nazad na vrh 
Strana 10 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-
» Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina
» Djura i Stella iz Beograda

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
moj bigl :: biglovi :: snoopy-
Skoči na: