moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Nando, Oksa i Stella iz Kovina

Ići dole 
+47
MarijaRio
FLAFI
LeeLoo
mini
Rona
Marley
Aloha Lusi
Bella
zoe
falkfoto
Aga Aron
mknaumoski
Vuk
lili
Shiloh
LuSho
olja76
Dnica Pajic
Bugi
Boky&Tanja
Sara <3 Bigl
Teodor-Tedi iz S.Palanke
Dani
Joker_Poker
Bigl Bole
elmer fudd
Luna
Meda
Medena
tatjana
Dika
DP
jimmy
Niva
luce
Lilu The Great
Dolly
Ivana
Zvoncica
Ksenija
Lea2006
Janchee
Bunny's Nightmare
Lino
milena
Andrijana
jok.mi
51 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Dani
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Dani

Broj poruka : 231
Godina : 51
Datum upisa : 24.04.2009

Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 Empty
PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 EmptySub Avg 15, 2009 1:52 pm

pravi ludaci Smile
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

Broj poruka : 4050
Datum upisa : 21.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 EmptyPon Avg 17, 2009 12:49 pm

DIVAN KLIP!
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

Broj poruka : 4769
Datum upisa : 18.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 EmptyPet Avg 21, 2009 12:41 am

Šta radi družina, dajte nam neku novu sličicu.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.nivaodprogara.weebly.com
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

Broj poruka : 1098
Datum upisa : 20.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 EmptyPet Avg 21, 2009 9:48 am

Vesela družina uživa. Svakog dana ih odvodimo na kupanje na rukavac Dunava. Tamo ih maltretiramo sa plivanjem, a kondicioni trenig se ogleda u tome da plivaju u ''mestu'' (ja ih držim ispod grudi, a oni veslaju nogama-plivaju) i jurnjavi sa drugarima. Tu se nađu ili tri bebe rotvajlera ili stariji erdel terijer Đole koji se usput i zaljubio u našu Oksu, ali ova se neda. Naravno tu je i naš stari drugar Role - staford koji ima eleganciju pokreta kao slonče u staklarskoj radnji. Slike kačimo uskoro, samo da se mi malo organizujemo.top gun
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 EmptyPet Avg 21, 2009 10:32 am

Mi smo ljubomorni. Živimo pored reke, ali Dika još nije plivao u njoj... svi lokalni kučkari kažu da je Sava prljava kod blokova i da psi strašno smrde kad izađu iz nje... naš stari staford je redovno plivao u njoj, ali to su bile one godine embarga kad su stale fabrike, pa se reka vrlo brzo sama očistila i promenila boju od blatnjave u tamno zelenu... sad je opet grozno prljava...

Pre neki dan smo bili na Uvcu, e to je divna voda za kupanje. Mara i Blažo su plivali i mnogo nam je bilo žao što Dika nije išao... tamo smo upoznali malog oštrodlakog jazavičara Leonarda od 8 meseci, slatkog kao šećer, koji se po ceo dan bezbrižno brčka u Uvcu i boli ga uvce za sve...
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

Broj poruka : 3081
Datum upisa : 25.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 EmptyPet Avg 21, 2009 11:07 pm

Pa divno! I kupanjac, i drustvo... nista im ne fali... sunny
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 EmptySub Avg 22, 2009 1:14 am

Evo malo sličica sa temom druženje sa Roletom.
Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 Isprobavanjesnage.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 Poljubac.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 Svinastelu.th
Navlačenje konopca sa Roletom, pa šarmantni poljubac da bi na kraju svi golicali Stellu. Role ima osam a Stella samo tri meseca.
Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 Rolepliva.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 Roleizlazi.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 Oksaudunavcu.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 Stellanastartu.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 Stellaplivakacilju.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 Stellapliva.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 Kopnojeciljlkxmix.th
Role trenira plivanje sa osmehom na licu, a Oksa sakroz ozbiljno shvata sitaciju, dok Stella jedva čeka da se dokopa čvrstog oslonca pod nogama.
Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 Stellanapada.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 Stellautravi.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 Stellainando.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 Rolezadirkujestellu.th
Samo kad smo pobegli od onog dosadnjakovića što nas trenira plivanje da se malo jurcamo i igramo skrivalice u travi.
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 EmptySub Avg 22, 2009 12:32 pm

Joj kakvo drustvo i kakva zabava! Svi su slatki ali Stellica ipak najsladja i izgleda i najsrcanija!
Nazad na vrh Ići dole
Sara <3 Bigl
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Sara <3 Bigl

Broj poruka : 153
Godina : 29
Datum upisa : 17.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 EmptySub Avg 22, 2009 1:15 pm

Mnogo su slatki.. tr
Najzesca slika je definitivno french kiss..
uaua
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 EmptyPon Avg 24, 2009 10:55 am

Ma je li to mali staford? Pa još dobar!
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 EmptyPon Avg 24, 2009 12:30 pm

Role mi je sladak, pogotovo ta tufna preko oka, ali priznacu da se inace bojim staforda i slicnih rasa. No
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 EmptyPon Avg 24, 2009 3:06 pm

Dika ::
Ma je li to mali staford? Pa još dobar!
Ma Role je predivan i sa osam meseci pravi je grmalj (za ostale staforde, one koje sam ja video) mekog srca! Stvarno je predobar i obožava biglove. 
Doduše juče se malo pokačio sa Nandom. Nando je to shvatio malo ozbiljnije i zakačio ga zubima po usni, a Role je to svhatio više ka igru. Ipak je on još beban.
Evo još malo sličica sa kupanja.
Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 Dscf0633w.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 Dscf0658.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 Dscf0644.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 Dscf0645.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 Dscf0652w.th
A potom kad se vratimo kući svako zauzme poziciju za odmor.
Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 Dscf0666.th
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 EmptyPon Avg 24, 2009 3:34 pm

Veseloj ekipi pridružio se još jedan član. To je mladi mačak Simba, rođen 13. 07. i u subotu smo ga upoznavali sa ostalim članovima. Još je mali i nesiguran na nogama pa ih samo na kratko puštamo da se druže i to pod strogim nadzorom. Kučići mu u principu neće nauditi, ali ne shvataju da je on još suviše mali da bi mogao da učestvuje u njihovoj igri ''iznerviraj mačku i beži''. Evo malo i sličica kako je to bilo.
Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 Dscf0693d.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 Dscf0790.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 Dscf0681.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 Dscf0687.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 Dscf0716.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 Dscf0738.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 Dscf0740.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 Dscf0768.th

Poslednji put izmenio jok.mi dana Uto Avg 25, 2009 1:06 am, izmenio ukupno 2 puta
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 EmptyPon Avg 24, 2009 9:04 pm

Nemojte ih puštati u vodu s ogrlicom protiv buva, a i ova metalna će ustaviti crni trag na vratu.
Slike s mačetom su preslatke tr
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 EmptyPon Avg 24, 2009 10:26 pm

Simba je presladak! cmok
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 EmptyUto Avg 25, 2009 1:36 am

Kod vas je baš zabavno, družina se povećava a vama svaka čast na strpljenju.
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 EmptyUto Avg 25, 2009 8:18 am

Šta da ti kažem sve je išlo po principu ako ima mesta za jednog biće i za drugog, pa za trećeg i tako redom. Evo i video klipova
https://www.youtube.com/watch?v=q2zzsXNKnWg
https://www.youtube.com/watch?v=9I0LIWr74u4
https://www.youtube.com/watch?v=UHXZLfqvk1g
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 EmptyUto Avg 25, 2009 9:44 am

Baš je divna družina, uživanje je gledati ih! tr
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 EmptyUto Avg 25, 2009 11:18 am

E, pa, divni su vam klipovi!
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 EmptyUto Avg 25, 2009 11:41 am

Slazem se, ne znam ko mi je sladji - da li mali Simba ili vesela Stella, kakav ce oni biti par drugara samo kad se malo naviknu jedno na drugo... Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Boky&Tanja
bigl-manijak
bigl-manijak

Broj poruka : 337
Datum upisa : 07.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 EmptyUto Avg 25, 2009 5:48 pm

Ludi su skroz ! Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 EmptySre Avg 26, 2009 12:56 am

Divno! Zadnji klip mi je naj, Stela preslatka a mali mačkić zbunjen.
Nazad na vrh Ići dole
Sara <3 Bigl
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Sara <3 Bigl

Broj poruka : 153
Godina : 29
Datum upisa : 17.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 EmptySre Avg 26, 2009 10:05 pm

Slatkisi mali...!
Nazad na vrh Ići dole
Teodor-Tedi iz S.Palanke
bigl-manijak
bigl-manijak
Teodor-Tedi iz S.Palanke

Broj poruka : 285
Datum upisa : 24.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 EmptyČet Avg 27, 2009 3:17 pm

Svaka cast na prosirenju druzine.Ja ne mogu da izadjem na kraj sa jednim macorom Tedom i Aljosom. aaa
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 EmptyUto Sep 01, 2009 9:41 am

Evo nas sa novim klipovima. Evo kako treba iskopani što više peska i to baciti na svog drugara.
https://www.youtube.com/watch?v=JRlkY1FDbqE
https://www.youtube.com/watch?v=971sPx6RwjU
https://www.youtube.com/watch?v=V5KJz6b_NHQ
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 13 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Nando, Oksa i Stella iz Kovina
Nazad na vrh 
Strana 13 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-
» Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina
» Djura i Stella iz Beograda

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
moj bigl :: biglovi :: snoopy-
Skoči na: