moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Nando, Oksa i Stella iz Kovina

Ići dole 
+47
MarijaRio
FLAFI
LeeLoo
mini
Rona
Marley
Aloha Lusi
Bella
zoe
falkfoto
Aga Aron
mknaumoski
Vuk
lili
Shiloh
LuSho
olja76
Dnica Pajic
Bugi
Boky&Tanja
Sara <3 Bigl
Teodor-Tedi iz S.Palanke
Dani
Joker_Poker
Bigl Bole
elmer fudd
Luna
Meda
Medena
tatjana
Dika
DP
jimmy
Niva
luce
Lilu The Great
Dolly
Ivana
Zvoncica
Ksenija
Lea2006
Janchee
Bunny's Nightmare
Lino
milena
Andrijana
jok.mi
51 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

Broj poruka : 4050
Datum upisa : 21.12.2007

Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 8 Empty
PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 8 EmptySre Jun 10, 2009 12:45 am

Nando i Oksa su divne kuce, lepe i poslusne, pravi biglovi Very Happy

Nandu od srca zelimo BIS junior u Sapcu, kao i prvo mesto za odgajivacki par!
Nazad na vrh Ići dole
Lino
i'm bigl
i'm bigl
Lino

Broj poruka : 1692
Godina : 32
Datum upisa : 12.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 8 EmptySub Jun 13, 2009 10:17 pm

cestitke! cheers
Nazad na vrh Ići dole
http://www.wix.com/linotap/beagle-lino
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

Broj poruka : 1098
Datum upisa : 20.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 8 EmptyPon Jun 15, 2009 12:09 am

Kratak izveštaj iz Šapca: Nando 5. PRM i Bob, a Oksa 5 i PRM. U Junior BIS-U Nando 3. mesto, a u 6 FCI grupi i dalje dominacija goniča iz Srbije. Od biglova bili samo Nando i Oksa, od ranije poznato da je Dika odustao.
Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 8 Pehari.th Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 8 Juniorbis3.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 8 Ekipaf.th
VIDIMO SE U MLADENOVCU

Poslednji izmenio jok.mi dana Pon Jun 15, 2009 8:57 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Lino
i'm bigl
i'm bigl
Lino

Broj poruka : 1692
Godina : 32
Datum upisa : 12.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 8 EmptyPon Jun 15, 2009 1:21 am

cestitam! cheers
Nazad na vrh Ići dole
http://www.wix.com/linotap/beagle-lino
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

Broj poruka : 3081
Datum upisa : 25.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 8 EmptyPon Jun 15, 2009 1:48 am

Cestitamo! Pa vi sve redom osvojiste. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 8 EmptyPon Jun 15, 2009 1:22 pm

Nando/Oksa, majstori!

Kad je Mladenovac?
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 8 EmptyPon Jun 15, 2009 3:32 pm

Mladenovac je 21.06 u nedelju. Bilo bi lepo da se još neki forumaši vlasnici biglova pojave na nekoj izložbi, a kojih ima svakog vikenda, jer to je jedini način da ovu rasu propagiramo ovde u Srbiji. U svetu je ova rasa veoma popularna, samo mi po običaju zaostajemo.

Poslednji izmenio jok.mi dana Pon Jun 15, 2009 4:19 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 8 EmptyPon Jun 15, 2009 3:56 pm

Gledacemo da dodjemo, ako se Dika oporavi. Prilicno je oslabio i utunjavio od bolesti.
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 8 EmptyPon Jun 15, 2009 4:25 pm

Ma neka se Dika samo dobro oporavi, ovo je bio poziv za ostale forumaše da pokažu svoje ljubimce. Dika je već priznati lepotan.
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 8 EmptyPon Jun 15, 2009 4:55 pm

Znam, nego, Mladenovac nam je blizu, da ne maltretiramo kera dugom voznjom.
Nazad na vrh Ići dole
Teodor-Tedi iz S.Palanke
bigl-manijak
bigl-manijak
Teodor-Tedi iz S.Palanke

Broj poruka : 285
Datum upisa : 24.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 8 EmptyPon Jun 15, 2009 6:28 pm

Mi sigurno dolazimo necemo da se takmicimo jer smo jos mali ali cemo da navijamo i da se upoznamo sa drugarima. dasdas
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 8 EmptySre Jun 17, 2009 3:29 pm

Baš bih tebe, Tedi, volela da vidim!
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

Broj poruka : 4769
Datum upisa : 18.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 8 EmptyČet Jun 18, 2009 12:44 am

Bravo za Nanda i Oksu, a za njihove vlasnike koji su ovako aktivni na izložbama. Želimo vam još uspeha. Puno pozdrava za oboje fff
Nazad na vrh Ići dole
http://www.nivaodprogara.weebly.com
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 8 EmptyČet Jun 18, 2009 1:17 am

Hvala sestrice! Nadam se daćemo se već sresti na nekoj izložbi.
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 8 EmptySub Jun 20, 2009 12:37 am

Danas su nam iz Kinološkog Saveza stigle povelje Šampiona mladih Srbije u lepoti za Nanda i za Oksu.
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 8 EmptySub Jun 20, 2009 9:55 am

Bravo maleni! Smile
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

Broj poruka : 4244
Datum upisa : 16.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 8 EmptySub Jun 20, 2009 2:42 pm

MIS I MISTER cheers cheers
Nazad na vrh Ići dole
Zvoncica
i'm bigl
i'm bigl
Zvoncica

Broj poruka : 1011
Godina : 49
Datum upisa : 12.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 8 EmptySub Jun 20, 2009 10:46 pm

Drago nam je da ste se prijavili za izlozbu Mladenovcu,vidimo se sutra. cestitke za titule mladih sampiona SRBIJE.
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 8 EmptyPon Jun 22, 2009 1:11 am

Evo i nas. Dan za druženje biglova. Početak nije izgledao ni malo sjajno, prava jesenja kiša, nigde najavljenih drugara, a onda preokret. Kiša stala i pojavili se naši drugari uživo. Šta reći o Zvončici. Pravi mali zvrk, prelepa i puno puno lepša uživo nego na sličicama. Tedi je pravi mali medenko, mekani plišani meda. Prvo se malo plašio, a potom je bio oran za igru sa Oksom. Da je bilo moguće pustiti ih sa povodnika e to bi bila prava stvar. Morao sam i ja malo da ga izgnjavim.
Rezultati sa izložbe: Nando odličan i PRM, a Oksa odlična, PRM i prvak (prvakinja) rase. Sudiji se svidela na prvi pogled. U BIS-u nismo ovaj put imali sreće, verovatno drugi put. Sudije se oduševe biglovima i smatraju ih razigranim i veselim, ali prednost daju ex yu goničima (kao ozbiljnim psima). Promeniće se i to biće biglovi ispred svih njih ubrzo.
Komentari uz sličici:
Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 8 Paryps.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 8 Oksao.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 8 Ekipa.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 8 Nando.th
Kad će ovo početi, ja danas pobedila, ajde da idemo kući spava mi se

Poslednji izmenio jok.mi dana Pon Jun 22, 2009 10:32 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 8 EmptyPon Jun 22, 2009 10:29 am

Cestitke na rezultatima, i super sto ste druzili sa Tedijem i Zvoncetom! top gun
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 8 EmptyPon Jun 22, 2009 5:06 pm

Sve čestitke. Mi ipak nismo mogli da dodjemo, Dika nije bio spreman. Drugi put. Zao mi je sto nismo videli plisanog medu Tedija i Zvonce.
Nazad na vrh Ići dole
Dani
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Dani

Broj poruka : 231
Godina : 51
Datum upisa : 24.04.2009

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 8 EmptyPon Jun 22, 2009 9:27 pm

top gun svaka cast na rezultatima !!! top gun
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 8 EmptyPon Jun 22, 2009 10:43 pm

Ma samo da znate koliko je plišan Tedi i izazovan za gnjavažu.
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 8 EmptyPon Jun 22, 2009 11:02 pm

Ovako je to druženje izgledalo na izložbi. Stvarno vesela družina.
Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 8 Tediizvoncica.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 8 Svibiglovi.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 8 Biglovinaokupu.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 8 Urka.th
Hvala Milošu na fotografijama koje će obići svet.
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

Broj poruka : 4769
Datum upisa : 18.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 8 EmptyUto Jun 23, 2009 12:34 am

Sve čestitke za osvojene nagrade i želje da ih bude još. Družina je bila prelepa, slike su super.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.nivaodprogara.weebly.com
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 8 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Nando, Oksa i Stella iz Kovina
Nazad na vrh 
Strana 8 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-
» Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina
» Djura i Stella iz Beograda

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
moj bigl :: biglovi :: snoopy-
Skoči na: