moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Nando, Oksa i Stella iz Kovina

Ići dole 
+47
MarijaRio
FLAFI
LeeLoo
mini
Rona
Marley
Aloha Lusi
Bella
zoe
falkfoto
Aga Aron
mknaumoski
Vuk
lili
Shiloh
LuSho
olja76
Dnica Pajic
Bugi
Boky&Tanja
Sara <3 Bigl
Teodor-Tedi iz S.Palanke
Dani
Joker_Poker
Bigl Bole
elmer fudd
Luna
Meda
Medena
tatjana
Dika
DP
jimmy
Niva
luce
Lilu The Great
Dolly
Ivana
Zvoncica
Ksenija
Lea2006
Janchee
Bunny's Nightmare
Lino
milena
Andrijana
jok.mi
51 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Zvoncica
i'm bigl
i'm bigl
Zvoncica

Broj poruka : 1011
Godina : 49
Datum upisa : 12.05.2008

Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 19 Empty
PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 19 EmptyPet Nov 27, 2009 11:49 am

Pa to je mali ZOO vrt. kolo
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

Broj poruka : 3081
Datum upisa : 25.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 19 EmptyPet Nov 27, 2009 3:59 pm

Divno! Smile
Nazad na vrh Ići dole
Ksenija
i'm bigl
i'm bigl
Ksenija

Broj poruka : 3425
Godina : 49
Datum upisa : 02.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 19 EmptyPet Nov 27, 2009 5:34 pm

Super.....
Lep vam je zeka

primetila sam da ni Sereni ni Giletu nisu bile interesantne koke i curke dok smo imali.Verovatno ne vole pernate zivotinje.....

I nasi zecevi i mace pozdravljaju sve vase zivotinje
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

Broj poruka : 4769
Datum upisa : 18.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 19 EmptySub Nov 28, 2009 1:35 am

Prelepo drustvo, cmok zeki i naravno triu big.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.nivaodprogara.weebly.com
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

Broj poruka : 1098
Datum upisa : 20.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 19 EmptySub Nov 28, 2009 10:27 am

Niva ::
Prelepo drustvo, cmok zeki i naravno triu big.
Znamo mi dobro kako bi se završilo ovo Nivino ljubljenje zeke. ff
Nazad na vrh Ići dole
luce
i'm bigl
i'm bigl
luce

Broj poruka : 1584
Godina : 42
Datum upisa : 06.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 19 EmptySub Nov 28, 2009 4:48 pm

"zeko, toliko si sladak, mogla bih te pojesti!"

ups! affraid

lol!
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 19 EmptyNed Nov 29, 2009 2:17 am

Ma ne bi Niva zekanaNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 19 5f1bmg, samo bi ga istrcavala Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 19 2mcf329
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 19 EmptyNed Nov 29, 2009 3:10 am

Nije ni naš zekan naivan. Zna on za onu narodnu: Nije baš pasu za verovati. Pa onda put pod noge asdasdasda
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 19 EmptyPon Nov 30, 2009 2:05 am

Moramo i mi da nabavimo zekana za druzenje ili bolje jos jednog bigla.
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 19 EmptyPon Nov 30, 2009 9:13 am

Nemojte molim vas preskačući redosled radnji. Prvo nabavite još jednog bigla. Vidite i sami kako je lepo imati dva bigla kad vam npr. u posetu dođe Šajlo. Posle toga im kupite jednog zeku čisto rekreacije radi. cmok sestrici
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

Broj poruka : 4050
Datum upisa : 21.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 19 EmptyPon Nov 30, 2009 1:38 pm

jok.mi ::
Nije ni naš zekan naivan. Zna on za onu narodnu: Nije baš pasu za verovati. Pa onda put pod noge asdasdasda

Zekan koji živi sa tri bigla nikako nije za potcenjivanje... to je neki super zekan!
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

Broj poruka : 4244
Datum upisa : 16.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 19 EmptySub Dec 05, 2009 3:07 pm

Samo da pozdravimo "zeta" koji je presladak i predobar! cmok
Nazad na vrh Ići dole
Teodor-Tedi iz S.Palanke
bigl-manijak
bigl-manijak
Teodor-Tedi iz S.Palanke

Broj poruka : 285
Datum upisa : 24.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 19 EmptySub Dec 05, 2009 8:55 pm

Sve cestitke na porelepoj snajki.Znam sigurno da je svekrva mnogo mnogo bolja nego moja i da ce devojka da uziva.Puno pozdrava od nas. cmok Evo Teda se javlja kaze hoce i on.A ja mu kazem kada bude osvojio sve sto i Nando i kada prestane da izigrava pobegulju onda ce moci da trazi devojku dotle nista.A da morace i novu kucu da napravi posto je ovo garsonjera za samca. Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

Broj poruka : 3081
Datum upisa : 25.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 19 EmptySub Dec 05, 2009 9:09 pm

Teodor-Tedi iz S.Palanke ::
Evo Teda se javlja kaze hoce i on.A ja mu kazem kada bude osvojio sve sto i Nando i kada prestane da izigrava pobegulju onda ce moci da trazi devojku dotle nista.
smeh smeh smeh
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 19 EmptyNed Dec 06, 2009 11:25 pm

Teodor-Tedi iz S.Palanke ::
Sve cestitke na porelepoj snajki.Znam sigurno da je svekrva mnogo mnogo bolja nego moja i da ce devojka da uziva.Puno pozdrava od nas. cmok Evo Teda se javlja kaze hoce i on.A ja mu kazem kada bude osvojio sve sto i Nando i kada prestane da izigrava pobegulju onda ce moci da trazi devojku dotle nista.A da morace i novu kucu da napravi posto je ovo garsonjera za samca. Very Happy

Moram da vam kažem da osim što je "svekrva" stvarno super, Nando stvarno i ima svoju pravu, pravcatu kuću u kojoj žive samo on, Stela i Oksa, sa TV-om i nameštajem, a vlasnici žive u drugoj! Prvo što smo mi videli kada smo kročili u Nandovu kuću-zaslepilo nas je svojim sjajem, a Lea je bila oduševljena jurenjem po nameštaju bounce

Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 19 28scw6
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 19 EmptyNed Dec 06, 2009 11:59 pm

E sad ste nas postideli ovim pohvalama. Istine radi oni su u kući samo kad smo i mi tu. To vam je kao neka kuća dnevnog boravka, a kad dođe vreme za spavanje svako ide u svoj boks. Njih troje u svoj, a nas dvoje u naš stan. fff
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 19 EmptyPon Dec 07, 2009 12:23 am

Blago biglovima u vasim rukama top gun
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 19 EmptyUto Dec 08, 2009 2:26 pm

Jutros su došli njeni vlasnici po Leu. Ona je bila presrećna, ali zato je Nando cvileo i cvileo. Jadni zaljubljenko.gfd
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 19 EmptyUto Dec 08, 2009 2:40 pm

Jutros su došli njeni vlasnici po Leu. Ona je bila presrećna, ali zato je Nando cvileo i cvileo. Jadni zaljubljenko.gfd

Samo da znate da se Lea očigledno sjajno provela! Trodnevna žurka je rezultirala tako da se ona celim putem nije ni pomerila,spavala je kao top-provod joj je baš prijao uaua
Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 19 29bnkbb
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 19 EmptyUto Dec 08, 2009 3:59 pm

Jutros, od 7,00 sati, dok vlasnici nisu došli po Leu, negde oko 10,00 sati, sva četiri bigla su besomučno (Lea možda malo sporije) jurcala po dvorištu, što sa praznom plastičnom flašom, što sa probušenom žutom dečijom loptom, što bez ičega i bez ikakvog cilja i razloga. Lea je imala cilj jurnjave i galame - oterati mačku koja nikako nije htela da beži i bezobrazno sedi na zidiću i umiva se! A kako su se ona i Nando proveli i umorili prethodnih dana- e, pa to su već intimne priče!
Pozdrav za dragu dobricu Leu!
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 19 EmptyUto Dec 08, 2009 4:09 pm

Da'l je to dremka od premora ili seta za Nandom?aa
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

Broj poruka : 4050
Datum upisa : 21.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 19 EmptyUto Dec 08, 2009 5:55 pm

Da'l je to dremka od premora ili seta za Nandom?aa

Meni ovo liči na težak ljubavni mamurluk Embarassed
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 19 EmptyUto Dec 08, 2009 7:18 pm

Diko, u pravu si, baš mamurluk, pa ljudi ona spava od jutros dubokim snom i hrče kao sumanuta! Verovatno sanja Nanda!
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 19 EmptyUto Dec 08, 2009 7:34 pm

Lea2006 ::
Diko, u pravu si, baš mamurluk, pa ljudi ona spava od jutros dubokim snom i hrče kao sumanuta! Verovatno sanja Nanda!
Kako i da ne sanja takvog momka!?!
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 19 EmptyČet Dec 10, 2009 1:28 am

Dolly ::
Lea2006 ::
Kako i da ne sanja takvog momka!?!

top gun aa
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 19 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Nando, Oksa i Stella iz Kovina
Nazad na vrh 
Strana 19 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-
» Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina
» Djura i Stella iz Beograda

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
moj bigl :: biglovi :: snoopy-
Skoči na: