moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Nando, Oksa i Stella iz Kovina

Ići dole 
+47
MarijaRio
FLAFI
LeeLoo
mini
Rona
Marley
Aloha Lusi
Bella
zoe
falkfoto
Aga Aron
mknaumoski
Vuk
lili
Shiloh
LuSho
olja76
Dnica Pajic
Bugi
Boky&Tanja
Sara <3 Bigl
Teodor-Tedi iz S.Palanke
Dani
Joker_Poker
Bigl Bole
elmer fudd
Luna
Meda
Medena
tatjana
Dika
DP
jimmy
Niva
luce
Lilu The Great
Dolly
Ivana
Zvoncica
Ksenija
Lea2006
Janchee
Bunny's Nightmare
Lino
milena
Andrijana
jok.mi
51 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Lino
i'm bigl
i'm bigl
Lino

Broj poruka : 1692
Godina : 32
Datum upisa : 12.04.2008

Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 18 Empty
PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 18 EmptyPet Okt 30, 2009 10:48 am

cestitke! cheers
Nazad na vrh Ići dole
http://www.wix.com/linotap/beagle-lino
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

Broj poruka : 4769
Datum upisa : 18.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 18 EmptyČet Nov 12, 2009 1:37 am

Da li nam se drustvo uspavalo? Dajte malo novih slika.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.nivaodprogara.weebly.com
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

Broj poruka : 1098
Datum upisa : 20.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 18 EmptyPet Nov 13, 2009 10:20 am

Ha, da smo se bar uspavali! Stela nam ne dozvoljava da se opustimo. Sve što smo uspeli da naučimo Nanda i Oksu o ponašanju u kući, nju nismo. Čak mi se čini da je počela negativno da utiče na njih, u smislu da uz nju rade stvari koje ranije nisu smeli.
Mala je mozak organizacije. Kada je u dvorištu, onda voli da kopa - uvek po cveću. Sada nema cveća, ali ga neće biti ni na proleće jer je pronašla skoro svaku lukovicu u bašti, i uredno proverava da li ima još (naravno, Oksa joj redovno pomaže)! affraid
Kada je u sobi, ili maltretira mačku, koja i bez nje maltretira naše uši stalnim mnjaokanjem, ili cepa jastučiće (sinoć sam ga zakrpila i napravila novu presvlaku, videćemo koliko će da traje), ili juri kao muva bez glave, ili laje na mačku, ili piški pored vratiju. Ženska samo stane pored vratiju (čitaj "bilo koja vrata, ne moraju biti izlazna") i ne čeka da je neko pusti napolje, nego piški i ide dalje. Toliko je luda da čak i kada piški ne može da stoji u mestu već čuči i piški, pa njen trag nije barica nego štraftica.
pig
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

Broj poruka : 4050
Datum upisa : 21.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 18 EmptyPet Nov 13, 2009 1:01 pm

Zar Stela? Ja mislim da ste nesto pomesali... Stela je jedna fina damica...
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

Broj poruka : 3081
Datum upisa : 25.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 18 EmptyPet Nov 13, 2009 1:49 pm

Ajoj, Stela... Evil or Very Mad lol!
Nazad na vrh Ići dole
Sara <3 Bigl
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Sara <3 Bigl

Broj poruka : 153
Godina : 29
Datum upisa : 17.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 18 EmptyPet Nov 13, 2009 4:54 pm

Jao slatka je...! aa
cmok puta 3...
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 18 EmptyNed Nov 15, 2009 2:12 am

Ma treba da se zna ko je najstariji u druzini. Bravo Stela, nauci drugare svemu sto nisu znali. Mi danas imali goste iz Kovina i lepo vas izreklamirali jer vas za cudo ne poznaju. Pozdrav iz Nisa, veliki cmok vragolastoj Steli i naravno cmok bratu i cmok Oksi.
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 18 EmptyNed Nov 15, 2009 11:45 pm

Niva ::
Ma treba da se zna ko je najstariji u druzini. Bravo Stela, nauci drugare svemu sto nisu znali. Mi danas imali goste iz Kovina i lepo vas izreklamirali jer vas za cudo ne poznaju. Pozdrav iz Nisa, veliki cmok vragolastoj Steli i naravno cmok bratu i cmok Oksi.
Hvala Nivi i njenim vlasnicima na lepim rečima o nama. Mi smo skromni jako (kao i svi drugi vlasnici ove divne rase pasa) i ljudi nas slabo poznaju, ali ćemo se potruditi da se za našu družinu čuju na daleko. Ljubite Nivu preslatka je.
PS možemo vam poslati i Stellu da vam preuredi dvorište i Nivu nauči nekim fazonima koje će sve oduševiti. Pozdrav fff
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 18 EmptyUto Nov 17, 2009 12:28 am

Bilo bi nam zadovoljstvo.
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 18 EmptyPet Nov 20, 2009 1:08 pm

Jedno mirno posle podne u slikama. Ko će pre do jedne krpiceNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 18 Dscf1844.thŽenski razgovoriNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 18 Dscf1905.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 18 Dscf1904.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 18 Dscf1903u.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 18 Dscf1900qj.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 18 Igrar.thMorao je Nando da interveniše i prekine raspravu i pošalje ih na različite strane i sam se uverio da ova krpica i nije neki razlog za svadju.Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 18 Dscf1956c.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 18 Dscf1958.thKad pitate Nanda gde su mu ženske i šta rade, on samo duboko uzdahne i nastavi da kulira.Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 18 Dscf1878t.thKad pitate Stellu da li je napravila neku glupost u dvorištu, ona vas pogleda ovim kokerskim pogledom koji ne pali baš uvek.Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 18 Dscf1857.th.Slike dvorišta ne smemo da postavljamo na net jer bi budući vlasnici debelo porazmislili da li da ove mirne lepotene drže u svom dvorištu. Pozdrav iz Kovina fff

Poslednji put izmenio jok.mi dana Pet Nov 20, 2009 7:00 pm, izmenio ukupno 2 puta
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 18 EmptyPet Nov 20, 2009 1:15 pm

Ivana je oduvek maštala da ima iznad zadnjeg sedišta u autu malu igračkicu u liku kuce koja mrda glavom (ako se sećate to je nekad bilo popularno imati u autu) i konačno joj se to ostvarilo, mada je ova igračkica ponekad i previše živahna.Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 18 Uautu.thBez obzira na sve ipak je ovako najlepše.Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 18 Dscf1964.th ili ovako Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 18 Dscf1930l.th
Nazad na vrh Ići dole
Janchee
i'm bigl
i'm bigl
Janchee

Broj poruka : 1621
Godina : 42
Datum upisa : 06.12.2006

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 18 EmptyPet Nov 20, 2009 2:36 pm

Raspametila sam se kada sam videla ove zajedničke fotke. Divan vam je čopor... Mazulje jedne tr
Nazad na vrh Ići dole
http://www.centar-telos.com
Bunny's Nightmare
i'm bigl
i'm bigl
Bunny's Nightmare

Broj poruka : 1527
Godina : 41
Datum upisa : 16.04.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 18 EmptyPet Nov 20, 2009 2:43 pm

Mnogo su cakani tr
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 18 EmptyPet Nov 20, 2009 5:02 pm

Mnogo su slatki! Fotka na kojoj svi spavaju zajedno, a Stela na gazdarici je SUPER! Blago vama, koliko biglova imate!
Nazad na vrh Ići dole
Ksenija
i'm bigl
i'm bigl
Ksenija

Broj poruka : 3425
Godina : 49
Datum upisa : 02.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 18 EmptyPet Nov 20, 2009 5:05 pm

Super su fotke
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 18 EmptyPon Nov 23, 2009 12:52 am

Danas smo imali novo iskustvo u odgajanju biglova. Evo šta se desilo:
Pošto je ovaj viken bio prelep iskoristili smo podnevno sunce da izađemo van grada u jurnjavu pored Dunava. Biglovi su bili presrećni u jurnjavi i šnjurkanju bez povodca. Skakali su preko nekakvih kanala bili mokri do gole kože i tako mokri se valjali po krtičnjacima. Možete misliti na šta su ličili, da bi na kraju Stella sela u jednu veliku blatnjavu baru ko prase.
Obrisali smo ih i potrpali u auto i dovezli kući. Tamo smo ih utoplili da se malo osuše, a tada počinje fešta. Sva tri bigla počela su da skaču i da se valjaju na neuobičajen način. Bacali su šapice u nazad kao lovni terijeri. E tu smo se zabrinuli, jer odlazak u prirodu kod nas je odlazak na neku divlju deponiju (mi đubre bacamo gde stignemo). Palo nam je na pamet da im operemo šapice ko zna da li su u nešto ugazili. Posle tog tretmana ovo dvoje starijih se smirilo i nastavilo da kunja na foteljama, ali za Stellu nije bilo mira. Malo se smiri onda naglo skoči i zabacuje šapicama u nazad kao da trlja jastučiće jer je nešto svrbi.
Setili smo se da joj zadnje šapice operemo Hidrogenom i namažemo sa jodom pa da vidimo. To je bila spasonosna operacija i Stella se smirila, a krivaca za sve ovo je palo na koprive kojih je bilo na pretek. Stella je još mala i verovatno joj je koža još jako nežna i ne navikla na takva iskustva.
Savet ne paničite već u kućnoj priručnoj apoteci obavezno imati Hidrogen 3%, jod i flogocid. fff
Nazad na vrh Ići dole
luce
i'm bigl
i'm bigl
luce

Broj poruka : 1584
Datum upisa : 06.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 18 EmptyPon Nov 23, 2009 2:24 am

svaka cast za ideju!
ne verujem da bih ikada pogodila u cemu jestvar.
bravo i veliki ljubac za male nezne sapice Smile
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 18 EmptyPon Nov 23, 2009 2:57 pm

Ja već pomislila da su ugazili u neku hemikaliju... dobro ste se setili koprive i hidrogena
Nazad na vrh Ići dole
Ksenija
i'm bigl
i'm bigl
Ksenija

Broj poruka : 3425
Godina : 49
Datum upisa : 02.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 18 EmptyPon Nov 23, 2009 5:33 pm

Eh te koprive .....

fff biglicima
Nazad na vrh Ići dole
Janchee
i'm bigl
i'm bigl
Janchee

Broj poruka : 1621
Datum upisa : 06.12.2006

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 18 EmptyPon Nov 23, 2009 6:22 pm

Svaka čast na brzoj reakciji i poljubac za čopor, a posebno nežnim šapicama Razz
Nazad na vrh Ići dole
http://www.centar-telos.com
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 18 EmptyPon Nov 23, 2009 6:23 pm

Divni su! Baš uživate i baš vam zavidim na ćoporu! cmok
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 18 EmptyUto Nov 24, 2009 2:47 am

Ma vazno je da su oni uzivali u slobodi i ispitivanju terena sve ostalo rese dovitljivi vlasnici, bravo za sve vas.
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 18 EmptyČet Nov 26, 2009 2:08 am

Niste nam otkrili koje sve zivotinjice, osim biglova, uzivaju u vasem raju?
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 18 EmptyPet Nov 27, 2009 12:28 am

Pa imamo još dve kućne mačkeNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 18 Dscf1474r.th sa kojima se biglovi odlično slažu (nije dozvoljena tuča i jurnjava za mačkama). Tu se vrzma i jedan dvorišni mačka koji dolazi da jede ujutru i uveče, on beži od biglova, a ovi pak obožavaju da ga pojure. Još jedan stvor beži od biglova (ugavnom od Stelle)Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 18 Dscf1757t.th. Ja ponekad pustim zeku i Stellu na dvorište da se malo izjure. To je tek trka u kojoj Stella kad stigne zeku ovaj se pravi kao da je mrtav. Stella ga samo njuška, a kad ovaj oceni da je Stella obratila pažnju na nešto drugo, zeka se da u beg i tako dok ja ne intervenišem i odnesem zeku. Naravno odrasli psi ne učestvuju u ovoj igri. Imamo i par koka koje biglovima u opšte nisu interesantne. Eno to je to. fff
Nazad na vrh Ići dole
Teodor-Tedi iz S.Palanke
bigl-manijak
bigl-manijak
Teodor-Tedi iz S.Palanke

Broj poruka : 285
Datum upisa : 24.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 18 EmptyPet Nov 27, 2009 1:43 am

Svaka vam cast.A ja ne mogu da izadjem sa jednim kucetom macorom i jednim detetom na kraj. Embarassed Pa kada bolje razmislim vise ne znam gde sam.Puno pozdrava. fff
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 18 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Nando, Oksa i Stella iz Kovina
Nazad na vrh 
Strana 18 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-
» Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina
» Djura i Stella iz Beograda

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
moj bigl :: biglovi :: snoopy-
Skoči na: