| Nando, Oksa i Stella iz Kovina | |
|
+47MarijaRio FLAFI LeeLoo mini Rona Marley Aloha Lusi Bella zoe falkfoto Aga Aron mknaumoski Vuk lili Shiloh LuSho olja76 Dnica Pajic Bugi Boky&Tanja Sara <3 Bigl Teodor-Tedi iz S.Palanke Dani Joker_Poker Bigl Bole elmer fudd Luna Meda Medena tatjana Dika DP jimmy Niva luce Lilu The Great Dolly Ivana Zvoncica Ksenija Lea2006 Janchee Bunny's Nightmare Lino milena Andrijana jok.mi 51 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Lino i'm bigl
Broj poruka : 1692 Godina : 32 Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pet Okt 30, 2009 10:48 am | |
| cestitke! | |
|
| |
Niva i'm bigl
Broj poruka : 4769 Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Čet Nov 12, 2009 1:37 am | |
| Da li nam se drustvo uspavalo? Dajte malo novih slika. | |
|
| |
jok.mi i'm bigl
Broj poruka : 1098 Localisation : Kovin Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pet Nov 13, 2009 10:20 am | |
| Ha, da smo se bar uspavali! Stela nam ne dozvoljava da se opustimo. Sve što smo uspeli da naučimo Nanda i Oksu o ponašanju u kući, nju nismo. Čak mi se čini da je počela negativno da utiče na njih, u smislu da uz nju rade stvari koje ranije nisu smeli. Mala je mozak organizacije. Kada je u dvorištu, onda voli da kopa - uvek po cveću. Sada nema cveća, ali ga neće biti ni na proleće jer je pronašla skoro svaku lukovicu u bašti, i uredno proverava da li ima još (naravno, Oksa joj redovno pomaže)! Kada je u sobi, ili maltretira mačku, koja i bez nje maltretira naše uši stalnim mnjaokanjem, ili cepa jastučiće (sinoć sam ga zakrpila i napravila novu presvlaku, videćemo koliko će da traje), ili juri kao muva bez glave, ili laje na mačku, ili piški pored vratiju. Ženska samo stane pored vratiju (čitaj "bilo koja vrata, ne moraju biti izlazna") i ne čeka da je neko pusti napolje, nego piški i ide dalje. Toliko je luda da čak i kada piški ne može da stoji u mestu već čuči i piški, pa njen trag nije barica nego štraftica. | |
|
| |
Dika i'm bigl
Broj poruka : 4050 Datum upisa : 21.12.2007
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pet Nov 13, 2009 1:01 pm | |
| Zar Stela? Ja mislim da ste nesto pomesali... Stela je jedna fina damica... | |
|
| |
Medena i'm bigl
Broj poruka : 3081 Datum upisa : 25.07.2007
| |
| |
Sara <3 Bigl bigl-pronalazac
Broj poruka : 153 Godina : 29 Localisation : Pozarevac Datum upisa : 17.06.2009
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pet Nov 13, 2009 4:54 pm | |
| Jao slatka je...! puta 3... | |
|
| |
Niva i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Ned Nov 15, 2009 2:12 am | |
| Ma treba da se zna ko je najstariji u druzini. Bravo Stela, nauci drugare svemu sto nisu znali. Mi danas imali goste iz Kovina i lepo vas izreklamirali jer vas za cudo ne poznaju. Pozdrav iz Nisa, veliki vragolastoj Steli i naravno bratu i Oksi. | |
|
| |
jok.mi i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Ned Nov 15, 2009 11:45 pm | |
| | |
|
| |
Niva i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Uto Nov 17, 2009 12:28 am | |
| Bilo bi nam zadovoljstvo. | |
|
| |
jok.mi i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pet Nov 20, 2009 1:08 pm | |
|
Poslednji put izmenio jok.mi dana Pet Nov 20, 2009 7:00 pm, izmenio ukupno 2 puta | |
|
| |
jok.mi i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pet Nov 20, 2009 1:15 pm | |
| Ivana je oduvek maštala da ima iznad zadnjeg sedišta u autu malu igračkicu u liku kuce koja mrda glavom (ako se sećate to je nekad bilo popularno imati u autu) i konačno joj se to ostvarilo, mada je ova igračkica ponekad i previše živahna. Bez obzira na sve ipak je ovako najlepše. ili ovako | |
|
| |
Janchee i'm bigl
Broj poruka : 1621 Godina : 42 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 06.12.2006
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pet Nov 20, 2009 2:36 pm | |
| Raspametila sam se kada sam videla ove zajedničke fotke. Divan vam je čopor... Mazulje jedne | |
|
| |
Bunny's Nightmare i'm bigl
Broj poruka : 1527 Godina : 41 Localisation : Beograd-Titel Datum upisa : 16.04.2007
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pet Nov 20, 2009 2:43 pm | |
| Mnogo su cakani | |
|
| |
Dika i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pet Nov 20, 2009 5:02 pm | |
| Mnogo su slatki! Fotka na kojoj svi spavaju zajedno, a Stela na gazdarici je SUPER! Blago vama, koliko biglova imate! | |
|
| |
Ksenija i'm bigl
Broj poruka : 3425 Godina : 49 Localisation : Subotica Datum upisa : 02.05.2007
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pet Nov 20, 2009 5:05 pm | |
| | |
|
| |
jok.mi i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pon Nov 23, 2009 12:52 am | |
| Danas smo imali novo iskustvo u odgajanju biglova. Evo šta se desilo: Pošto je ovaj viken bio prelep iskoristili smo podnevno sunce da izađemo van grada u jurnjavu pored Dunava. Biglovi su bili presrećni u jurnjavi i šnjurkanju bez povodca. Skakali su preko nekakvih kanala bili mokri do gole kože i tako mokri se valjali po krtičnjacima. Možete misliti na šta su ličili, da bi na kraju Stella sela u jednu veliku blatnjavu baru ko prase. Obrisali smo ih i potrpali u auto i dovezli kući. Tamo smo ih utoplili da se malo osuše, a tada počinje fešta. Sva tri bigla počela su da skaču i da se valjaju na neuobičajen način. Bacali su šapice u nazad kao lovni terijeri. E tu smo se zabrinuli, jer odlazak u prirodu kod nas je odlazak na neku divlju deponiju (mi đubre bacamo gde stignemo). Palo nam je na pamet da im operemo šapice ko zna da li su u nešto ugazili. Posle tog tretmana ovo dvoje starijih se smirilo i nastavilo da kunja na foteljama, ali za Stellu nije bilo mira. Malo se smiri onda naglo skoči i zabacuje šapicama u nazad kao da trlja jastučiće jer je nešto svrbi. Setili smo se da joj zadnje šapice operemo Hidrogenom i namažemo sa jodom pa da vidimo. To je bila spasonosna operacija i Stella se smirila, a krivaca za sve ovo je palo na koprive kojih je bilo na pretek. Stella je još mala i verovatno joj je koža još jako nežna i ne navikla na takva iskustva. Savet ne paničite već u kućnoj priručnoj apoteci obavezno imati Hidrogen 3%, jod i flogocid. | |
|
| |
luce i'm bigl
Broj poruka : 1584 Godina : 42 Localisation : Beograd Datum upisa : 06.08.2007
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pon Nov 23, 2009 2:24 am | |
| svaka cast za ideju! ne verujem da bih ikada pogodila u cemu jestvar. bravo i veliki ljubac za male nezne sapice | |
|
| |
Dika i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pon Nov 23, 2009 2:57 pm | |
| Ja već pomislila da su ugazili u neku hemikaliju... dobro ste se setili koprive i hidrogena | |
|
| |
Ksenija i'm bigl
Broj poruka : 3425 Godina : 49 Localisation : Subotica Datum upisa : 02.05.2007
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pon Nov 23, 2009 5:33 pm | |
| Eh te koprive ..... biglicima | |
|
| |
Janchee i'm bigl
Broj poruka : 1621 Godina : 42 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 06.12.2006
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pon Nov 23, 2009 6:22 pm | |
| Svaka čast na brzoj reakciji i poljubac za čopor, a posebno nežnim šapicama | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pon Nov 23, 2009 6:23 pm | |
| Divni su! Baš uživate i baš vam zavidim na ćoporu! | |
|
| |
Niva i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Uto Nov 24, 2009 2:47 am | |
| Ma vazno je da su oni uzivali u slobodi i ispitivanju terena sve ostalo rese dovitljivi vlasnici, bravo za sve vas. | |
|
| |
Niva i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Čet Nov 26, 2009 2:08 am | |
| Niste nam otkrili koje sve zivotinjice, osim biglova, uzivaju u vasem raju? | |
|
| |
jok.mi i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pet Nov 27, 2009 12:28 am | |
| Pa imamo još dve kućne mačke sa kojima se biglovi odlično slažu (nije dozvoljena tuča i jurnjava za mačkama). Tu se vrzma i jedan dvorišni mačka koji dolazi da jede ujutru i uveče, on beži od biglova, a ovi pak obožavaju da ga pojure. Još jedan stvor beži od biglova (ugavnom od Stelle) . Ja ponekad pustim zeku i Stellu na dvorište da se malo izjure. To je tek trka u kojoj Stella kad stigne zeku ovaj se pravi kao da je mrtav. Stella ga samo njuška, a kad ovaj oceni da je Stella obratila pažnju na nešto drugo, zeka se da u beg i tako dok ja ne intervenišem i odnesem zeku. Naravno odrasli psi ne učestvuju u ovoj igri. Imamo i par koka koje biglovima u opšte nisu interesantne. Eno to je to. | |
|
| |
Teodor-Tedi iz S.Palanke bigl-manijak
Broj poruka : 285 Datum upisa : 24.12.2008
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pet Nov 27, 2009 1:43 am | |
| Svaka vam cast.A ja ne mogu da izadjem sa jednim kucetom macorom i jednim detetom na kraj. Pa kada bolje razmislim vise ne znam gde sam.Puno pozdrava. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina | |
| |
|
| |
| Nando, Oksa i Stella iz Kovina | |
|