| Jana iz Beograda | |
|
+51Vasica T Srba bgd Monika Tina Nestor Ddans Dream Tim Gogili lili Vuk filip mknaumoski LuSho Boky&Tanja Shiloh Rona MarijaRio Ari elmer fudd leo-kosutnjak Aćim Teodor-Tedi iz S.Palanke Flora Bugi tanjawesti Sara <3 Bigl Joker_Poker Lino Niva Meda Ivana Luna jok.mi Zvoncica Lea2006 jimmy milena tatjana luce Dora Bigl Bole Dolly Lilu The Great Dika dusan Jan Medena Andrijana Ksenija Janchee Bunny's Nightmare DP 55 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Zvoncica i'm bigl
Broj poruka : 1011 Godina : 49 Localisation : Mladenovac Datum upisa : 12.05.2008
| Naslov: Re: Jana iz Beograda Sre Jul 16, 2008 11:13 pm | |
| Javite kako ste prosli,Zvoncica vam zeli puno srece. | |
|
| |
luce i'm bigl
Broj poruka : 1584 Godina : 42 Localisation : Beograd Datum upisa : 06.08.2007
| Naslov: Re: Jana iz Beograda Sre Jul 16, 2008 11:23 pm | |
| | |
|
| |
luce i'm bigl
| Naslov: Re: Jana iz Beograda Sre Jul 16, 2008 11:24 pm | |
| | |
|
| |
luce i'm bigl
| | |
|
| |
jok.mi i'm bigl
Broj poruka : 1098 Localisation : Kovin Datum upisa : 20.06.2008
| Mi smo zajedno sa Nandom je uz njegovu sestricu i želimo vam svu sreću, a slažemo se sa Zvončicom i sigurni smo da će se Jana brzo oporaviti. | |
|
| |
DP bigl-manijak
Broj poruka : 309 Godina : 36 Datum upisa : 24.03.2008
| Naslov: Re: Jana iz Beograda Pet Jul 18, 2008 7:12 pm | |
| ee... ovako dobra vest je da operacije nece biti,bar za sada,zato sto je oporavak izuzetno tezak i naporan...dobili smo terapiju i u vidu tableta i sirenjem zenica moze malo da prosiri vidno polje,al sipati joj kapi je nemoguca misija,al ozbiljno....a druga stvar je verovali ili ne imamo,j imali smo manji neuroloski problem koji se ispoljava tako sto kruzi,a druga faza je epilepsija,a napad smo imali pre mesec dana,tako da....ni to nije strasno do sledeceg napada....pa ovo je da poludis....ne znam stvarno sta jos... a kada sam je uzimala,rekao je da nije samo za izlozbe,jel joj oko seta! zlice nek se smeju al mi cemo i dalje kruziti | |
|
| |
milena i'm bigl
Broj poruka : 658 Datum upisa : 14.04.2008
| Naslov: Re: Jana iz Beograda Pet Jul 18, 2008 7:24 pm | |
| - DP ::
- ee... ovako dobra vest je da operacije nece biti,bar za sada,zato sto je oporavak izuzetno tezak i naporan...dobili smo terapiju i u vidu tableta i sirenjem zenica moze malo da prosiri vidno polje,al sipati joj kapi je nemoguca misija,al ozbiljno....a druga stvar je verovali ili ne imamo,j imali smo manji neuroloski problem koji se ispoljava tako sto kruzi,a druga faza je epilepsija,a napad smo imali pre mesec dana,tako da....ni to nije strasno do sledeceg napada....pa ovo je da poludis....ne znam stvarno sta jos... a kada sam je uzimala,rekao je da nije samo za izlozbe,jel joj oko seta!
zlice nek se smeju al mi cemo i dalje kruziti Sreca mala... Nadam se da ce se polako sve to srediti... Pazite je i volite mnogo! Janici | |
|
| |
DP bigl-manijak
| |
| |
DP bigl-manijak
| Naslov: Re: Jana iz Beograda Pet Jul 18, 2008 7:39 pm | |
| | |
|
| |
DP bigl-manijak
| Naslov: Re: Jana iz Beograda Pet Jul 18, 2008 7:39 pm | |
| | |
|
| |
DP bigl-manijak
| Naslov: Re: Jana iz Beograda Pet Jul 18, 2008 7:44 pm | |
| | |
|
| |
Ksenija i'm bigl
Broj poruka : 3425 Godina : 49 Localisation : Subotica Datum upisa : 02.05.2007
| Naslov: Re: Jana iz Beograda Pet Jul 18, 2008 7:48 pm | |
| Nadamo se da ce sve biti ok,drzimo fige, Jani | |
|
| |
milena i'm bigl
| Naslov: Re: Jana iz Beograda Pet Jul 18, 2008 7:52 pm | |
| Luce malo | |
|
| |
Lilu The Great bigl-manijak
Broj poruka : 439 Godina : 37 Localisation : NOVI SAD Datum upisa : 13.09.2007
| Naslov: Re: Jana iz Beograda Pet Jul 18, 2008 10:34 pm | |
| Jako je lepa! Saljemo vam podrsku | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Jana iz Beograda Pet Jul 18, 2008 10:50 pm | |
| Koker moje tetke je imao epilepsiju i srećom, poživeo je 12 godina i umro od druge boljke (tumora). U početku je imao česte napade, a onda je njihov veterinar bio na nekom seminaru i kad se vratio, rekao je da ti napadi mogu da se drže pod kontrolom čestim čišćenjrm od glista. Davali su mu te tablete jednom, pa posle 15 dana još jednom i to su radili na svaka 4 meseca. Imali su rokovnik i strogo vodili računa o tome i napadi, koji su se u početku javljali na mesec, dva, tri, proredili su se na jednom godišnje. Jana je divna kuca i želim joj mnogo sreće i uspešno lečenje! | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| Naslov: Re: Jana iz Beograda Pet Jul 18, 2008 11:14 pm | |
| Puno poljubaca za Janu, a najvažnije je što ona ima divne vlasnike koji je obožavaju i neguju! | |
|
| |
Zvoncica i'm bigl
Broj poruka : 1011 Godina : 49 Localisation : Mladenovac Datum upisa : 12.05.2008
| Naslov: Re: Jana iz Beograda Pet Jul 18, 2008 11:42 pm | |
| Slike su lepe,na njima i vi i kuca izgledate srecno i vidi se da se volite,sto je i najvaznije,moj savet vam je da odvedete kucu na veterinarski fakulteti tamo trazite misljenje i terapiju od nekog profesora,meni je to pomoglo dok sam imao dogu,jednostavno znaju ljudi svoj posao i u opste nisu skupi,pozdrav od Zvoncice. | |
|
| |
tatjana i'm bigl
Broj poruka : 720 Localisation : Beograd Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Jana iz Beograda Pon Jul 21, 2008 10:43 am | |
| Slike su bas lepe kao i jana!!Puno poljubaca u nadi da ce ozdraviti!! | |
|
| |
DP bigl-manijak
| Naslov: Re: Jana iz Beograda Pon Jul 21, 2008 6:28 pm | |
| Zvoncice ,hvala na savetuvec smo bili na fakultetu,posto ovi regularni veterinari su... bile smo kod dr.hadzi milica,i on ce nam u buduce pomagati.. | |
|
| |
Andrijana i'm bigl
Broj poruka : 2058 Godina : 37 Localisation : Beograd Datum upisa : 02.02.2007
| Naslov: Re: Jana iz Beograda Pon Jul 21, 2008 7:11 pm | |
| Šta vam je rekao veterinar? | |
|
| |
Dika i'm bigl
Broj poruka : 4050 Datum upisa : 21.12.2007
| Naslov: Re: Jana iz Beograda Pon Jul 21, 2008 9:55 pm | |
- ee... ovako dobra vest je da operacije nece biti,bar za sada,zato sto je oporavak izuzetno tezak i naporan...dobili smo terapiju i u vidu tableta i sirenjem zenica moze malo da prosiri vidno polje,al sipati joj kapi je nemoguca misija,al ozbiljno....a druga stvar je verovali ili ne imamo,j imali smo manji neuroloski problem koji se ispoljava tako sto kruzi,a druga faza je epilepsija,a napad smo imali pre mesec dana,tako da....ni to nije strasno do sledeceg napada....pa ovo je da poludis....ne znam stvarno sta jos... a kada sam je uzimala,rekao je da nije samo za izlozbe,jel joj oko seta!
zlice nek se smeju al mi cemo i dalje kruziti Jano, samo neka ti se neka zlica nasmeje! Ja ću joj pokazati! Upotrebiću sve strašne trikove iz mog najnovijeg akcionog filma, "Velika gužva u titelskoj četvrti"! | |
|
| |
milena i'm bigl
| Naslov: Re: Jana iz Beograda Pon Jul 21, 2008 10:54 pm | |
| - Dika ::
- DP ::
zlice nek se smeju al mi cemo i dalje kruziti Jano, samo neka ti se neka zlica nasmeje! Ja ću joj pokazati! Upotrebiću sve strašne trikove iz mog najnovijeg akcionog filma, "Velika gužva u titelskoj četvrti"! Zvuci kao jako zanimljiva akcija, puna jurnjave, bezanja, UKOPAVANJA... | |
|
| |
Luna bigl-pronalazac
Broj poruka : 222 Godina : 48 Datum upisa : 12.02.2008
| Naslov: Re: Jana iz Beograda Uto Jul 22, 2008 12:07 pm | |
- ....pa ovo je da poludis....ne znam stvarno sta jos... a kada sam je uzimala,rekao je da nije samo za izlozbe,jel joj oko seta!
Trebalo bi da ljudi koji planiraju da uzmu stene kod iste osobe, uzmu i tvoje iskustvo u obzir. Tako ce i ti odgajivaci morati da povedu racuna sta pricaju. Puno poljubaca i brzo ozdravljenje maloj Jani! | |
|
| |
DP bigl-manijak
| Naslov: Re: Jana iz Beograda Uto Jul 22, 2008 10:07 pm | |
| neki nam se smeju u fazonu kao jao kako slatko,neki jao vidi ovog cuka nije jos naucila na povodcu da ide...i tako...maaaaa... a prosto je neverovatno koliko ljudi ne znaju za nasu rasu,prosto me ubedjuju da je to neki balkanski trobojac,gonic | |
|
| |
Zvoncica i'm bigl
| Naslov: Re: Jana iz Beograda Uto Jul 22, 2008 10:53 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Jana iz Beograda | |
| |
|
| |
| Jana iz Beograda | |
|