moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Jana iz Beograda

Ići dole 
+51
Vasica T
Srba bgd
Monika
Tina
Nestor
Ddans Dream Tim
Gogili
lili
Vuk
filip
mknaumoski
LuSho
Boky&Tanja
Shiloh
Rona
MarijaRio
Ari
elmer fudd
leo-kosutnjak
Aćim
Teodor-Tedi iz S.Palanke
Flora
Bugi
tanjawesti
Sara <3 Bigl
Joker_Poker
Lino
Niva
Meda
Ivana
Luna
jok.mi
Zvoncica
Lea2006
jimmy
milena
tatjana
luce
Dora
Bigl Bole
Dolly
Lilu The Great
Dika
dusan
Jan
Medena
Andrijana
Ksenija
Janchee
Bunny's Nightmare
DP
55 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20  Sledeći
AutorPoruka
Bunny's Nightmare
i'm bigl
i'm bigl
Bunny's Nightmare

Broj poruka : 1527
Godina : 41
Datum upisa : 16.04.2007

Jana iz Beograda - Page 5 Empty
PočaljiNaslov: Re: Jana iz Beograda   Jana iz Beograda - Page 5 EmptyUto Jul 22, 2008 10:58 pm

Ja se najiskrenije nadam da biglovi nece doziveti ono sto dobermani,rotovi i retriveri
Nazad na vrh Ići dole
Zvoncica
i'm bigl
i'm bigl
Zvoncica

Broj poruka : 1011
Godina : 49
Datum upisa : 12.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Jana iz Beograda   Jana iz Beograda - Page 5 EmptyUto Jul 22, 2008 11:02 pm

bili 2 ::
Ja se najiskrenije nadam da biglovi nece doziveti ono sto dobermani,rotovi i retriveri
Mi se sada penjemo ka vrhu,ali ko stigne gore uvek mora i dole,takav je zivot. dasd dasd dasd
Nazad na vrh Ići dole
Bunny's Nightmare
i'm bigl
i'm bigl
Bunny's Nightmare

Broj poruka : 1527
Godina : 41
Datum upisa : 16.04.2007

PočaljiNaslov: Re: Jana iz Beograda   Jana iz Beograda - Page 5 EmptyUto Jul 22, 2008 11:08 pm

Zvoncica ::
Mi se sada penjemo ka vrhu,ali ko stigne gore uvek mora i dole,takav je zivot. dasd dasd dasd

Ne mislim ja na samu popularnost,nego na ono sto ta popularnost nosi. Mnogo manje kvalitetnih pasa,samo stancanje radi prodaje i mnogo urodjenih bolesti.
Nazad na vrh Ići dole
milena
i'm bigl
i'm bigl
milena

Broj poruka : 658
Datum upisa : 14.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Jana iz Beograda   Jana iz Beograda - Page 5 EmptyUto Jul 22, 2008 11:10 pm

Mislim da je Ivana htela da kaze da se zbog naseg pomodarstva kvaliteti tih pasa su u globalu opali, i osim u extra odgajivacnicama- sami primerci su sve losiji, genetika sve slabija, i to se prnosi sa legla na leglo... a o tome svedoci cena pasa tih rasa koja pada...To se desilo svim tim rasama ukljucujuci i sar- pei-eve, skotske ovcare i dr. rase koje su bile zahvacene nasim pomodarstvom...
Mozda ustvari je Ivana mislila na nesto trece- ja mislim na to...i zato kazem tj. slazem se sa Ivanom da daleko bilo da i biglovi dozive takvu sudbinu!
Nazad na vrh Ići dole
milena
i'm bigl
i'm bigl
milena

PočaljiNaslov: Re: Jana iz Beograda   Jana iz Beograda - Page 5 EmptyUto Jul 22, 2008 11:15 pm

Ne mislim ja na samu popularnost,nego na ono sto ta popularnost nosi. Mnogo manje kvalitetnih pasa,samo stancanje radi prodaje i mnogo urodjenih bolesti.

DAKLE MISLIMO ISTO!!!SAMO STO JE MOJA PORUKA DUZA Smile - PA MI JE TREBALO VISE VREMENA DA JE ODKUCAM- PA JE UPISANA POSLE TVOJE Very Happy

cmok
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

Broj poruka : 3081
Datum upisa : 25.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Jana iz Beograda   Jana iz Beograda - Page 5 EmptyPet Jul 25, 2008 8:45 pm

DP ::
neki nam se smeju u fazonu kao jao kako slatko,neki jao vidi ovog cuka nije jos naucila na povodcu da ide...i tako...maaaaa... Mad
a prosto je neverovatno koliko ljudi ne znaju za nasu rasu,prosto me ubedjuju da je to neki balkanski trobojac,gonic Wink
Mene su isto sto puta na ulici pitali je li Meda nekakav srpski gonic Question
Nazad na vrh Ići dole
Ivana
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Ivana

Broj poruka : 190
Godina : 39
Datum upisa : 07.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Jana iz Beograda   Jana iz Beograda - Page 5 EmptyPet Jul 25, 2008 9:11 pm

Postoji ta neka nasa rasa, trobojni srpski gonic, koja je poprilicno slicna biglu...
Nazad na vrh Ići dole
tatjana
i'm bigl
i'm bigl
tatjana

Broj poruka : 720
Datum upisa : 08.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Jana iz Beograda   Jana iz Beograda - Page 5 EmptyPet Jul 25, 2008 9:50 pm

Ivana ::
Postoji ta neka nasa rasa, trobojni srpski gonic, koja je poprilicno slicna biglu...

Evo je jedna slika!Dosta lice na biglove,ali nemaju dugacke usi!!

Jana iz Beograda - Page 5 2gyc86t
Nazad na vrh Ići dole
luce
i'm bigl
i'm bigl
luce

Broj poruka : 1584
Godina : 42
Datum upisa : 06.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Jana iz Beograda   Jana iz Beograda - Page 5 EmptyPet Jul 25, 2008 10:14 pm

ma kod nas... sve sto ima tri boje
ili je trobojni gonic ili je krava!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
milena
i'm bigl
i'm bigl
milena

PočaljiNaslov: Re: Jana iz Beograda   Jana iz Beograda - Page 5 EmptyPet Jul 25, 2008 11:51 pm

luce ::
ma kod nas... sve sto ima tri boje
ili je trobojni gonic ili je krava!!!!!

smeh smeh smeh smeh smeh smeh smeh
LEPO SI REKLA!!!!

Ali nista! NISTA! Oslim sto je trobojan pas nema isto, ma ni slicno sa biglom!
Nazad na vrh Ići dole
Zvoncica
i'm bigl
i'm bigl
Zvoncica

PočaljiNaslov: Re: Jana iz Beograda   Jana iz Beograda - Page 5 EmptySub Jul 26, 2008 4:30 pm

Ivana ::
Pa sve se poklapa,pas je trobojan i stvarno je gonic sada da li je engleski ili srpski nema veze,a posto je u Srbiji verovatno je srpski kolo Sad bez sale trobojni gonic dosta podseca bigla zecara, iste su visine,gradje iste su im i sare pa svako ko se slabije razume u kinologiju a hoce da pokaze svoje(ne)znanje nesto slicno i kaze. Kada setam Zvoncicu obicno su komentari sto je sladak mogu li da ga pomazim itd.,pitali su me da li je to stene baseta. Sve je to i podnosljivo,jer dok sam imao dogu komentari su bili vidi kolika dzukela, ili jos gore ovaj je dobar za razanj,ali to je sto ljudi sto cudi. fff
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Jana iz Beograda   Jana iz Beograda - Page 5 EmptyPon Okt 06, 2008 3:14 pm

Kako je Jana? Dugo nismo čuli ništa o njoj, slabo se oglašavate! Može li neka nova slika mlade lepotice? tr
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
DP
bigl-manijak
bigl-manijak
DP

Broj poruka : 309
Godina : 36
Datum upisa : 24.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Jana iz Beograda   Jana iz Beograda - Page 5 EmptyUto Okt 21, 2008 9:16 pm

pratim forum,doduse ne cesto...al sve u nadi da ce biti neko okupljanjezaista sam zeljna da razmenim iskustva sa drugim vlasnicima...
inace kalastura (jana) je oke...nadam se da cemo uskoro operisati oke,jer ona sve slabije vidi pa me to brine...inace smo sad preseljeni u vrsac pa ima dosta novih drugara...i dalje je nemirna koliko moze neki pas da bude....i razmazena do bolaaaa...uskoro cu staviti slike nisam sad u prilici...pozdrav..
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

PočaljiNaslov: Re: Jana iz Beograda   Jana iz Beograda - Page 5 EmptyUto Okt 21, 2008 10:21 pm

DP ::
pratim forum,doduse ne cesto...al sve u nadi da ce biti neko okupljanjezaista sam zeljna da razmenim iskustva sa drugim vlasnicima...
inace kalastura (jana) je oke...nadam se da cemo uskoro operisati oke,jer ona sve slabije vidi pa me to brine...inace smo sad preseljeni u vrsac pa ima dosta novih drugara...i dalje je nemirna koliko moze neki pas da bude....i razmazena do bolaaaa...uskoro cu staviti slike nisam sad u prilici...pozdrav..
Želimo joj mnogo sreće i da operacija bude uspešna!!! cmok cmok cmok
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

Broj poruka : 4244
Datum upisa : 16.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Jana iz Beograda   Jana iz Beograda - Page 5 EmptyUto Okt 21, 2008 11:57 pm

Mica mila, valjda će sve dobro biti, a mi joj želimo puno sreće! sunny
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Jana iz Beograda   Jana iz Beograda - Page 5 EmptySre Okt 22, 2008 12:40 am

Drzimo fige Jani! top gun
Nazad na vrh Ići dole
Janchee
i'm bigl
i'm bigl
Janchee

Broj poruka : 1621
Datum upisa : 06.12.2006

PočaljiNaslov: Re: Jana iz Beograda   Jana iz Beograda - Page 5 EmptySre Okt 22, 2008 9:41 am

Mislimo na Janu i nadamo se da ce sve da bude dobro sa okicama tr
Nazad na vrh Ići dole
http://www.centar-telos.com
Zvoncica
i'm bigl
i'm bigl
Zvoncica

PočaljiNaslov: Re: Jana iz Beograda   Jana iz Beograda - Page 5 EmptySre Okt 22, 2008 10:55 pm

Pozz Jani od Zvoncice
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

Broj poruka : 4050
Datum upisa : 21.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Jana iz Beograda   Jana iz Beograda - Page 5 EmptyČet Okt 23, 2008 11:14 am

Veliki pozitivni pozdrav od Dike glumca. Jano, biće sve u redu!!! Kad ti ja kažem! tr
Nazad na vrh Ići dole
Meda
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Meda

Broj poruka : 237
Datum upisa : 12.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Jana iz Beograda   Jana iz Beograda - Page 5 EmptyČet Okt 23, 2008 2:52 pm

Pozdrav prelepoj mazi I love you
Nazad na vrh Ići dole
DP
bigl-manijak
bigl-manijak
DP

Broj poruka : 309
Godina : 36
Datum upisa : 24.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Jana iz Beograda   Jana iz Beograda - Page 5 EmptyČet Feb 12, 2009 10:17 pm

drugari,posle godinu i pet meseci smo dobili prvo teranje ,ajao kako smo dobri i mirniiiii lol!
Nazad na vrh Ići dole
luce
i'm bigl
i'm bigl
luce

Broj poruka : 1584
Datum upisa : 06.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Jana iz Beograda   Jana iz Beograda - Page 5 EmptyČet Feb 12, 2009 10:45 pm

pa to je Jana-banana postala devojka! bravo!!!
Smile
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

PočaljiNaslov: Re: Jana iz Beograda   Jana iz Beograda - Page 5 EmptyČet Feb 12, 2009 10:48 pm

Bravo za devojku! Baš ste nam nedostajali i ne znamo kako je Jana, kako je sa okicama i uopšte! Može li neka nova slika? Puno, puno pozdrava i lepih želja Jani.Jana iz Beograda - Page 5 Jumping44rg9Jana iz Beograda - Page 5 Jumping44rg9Jana iz Beograda - Page 5 Jumping44rg9
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Jana iz Beograda   Jana iz Beograda - Page 5 EmptyČet Feb 12, 2009 11:12 pm

I mene zanima sta ima novo kod Jane, i nadam se da je sve u redu!
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

Broj poruka : 4769
Datum upisa : 18.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Jana iz Beograda   Jana iz Beograda - Page 5 EmptyNed Feb 15, 2009 12:19 pm

Dajte nam slike, čestitke devojci i sve najbolje.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.nivaodprogara.weebly.com
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Jana iz Beograda   Jana iz Beograda - Page 5 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Jana iz Beograda
Nazad na vrh 
Strana 5 od 20Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20  Sledeći
 Similar topics
-
» Ema iz Beograda
» Rio iz Beograda
» Lea iz Beograda
» Nando, Oksa i Stella iz Kovina
» Ari iz Beograda

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
moj bigl :: biglovi :: snoopy-
Skoči na: