|
| Jana iz Beograda | |
|
+51Vasica T Srba bgd Monika Tina Nestor Ddans Dream Tim Gogili lili Vuk filip mknaumoski LuSho Boky&Tanja Shiloh Rona MarijaRio Ari elmer fudd leo-kosutnjak Aćim Teodor-Tedi iz S.Palanke Flora Bugi tanjawesti Sara <3 Bigl Joker_Poker Lino Niva Meda Ivana Luna jok.mi Zvoncica Lea2006 jimmy milena tatjana luce Dora Bigl Bole Dolly Lilu The Great Dika dusan Jan Medena Andrijana Ksenija Janchee Bunny's Nightmare DP 55 posters | |
Autor | Poruka |
---|
DP bigl-manijak
Broj poruka : 309 Godina : 36 Datum upisa : 24.03.2008
| Naslov: Re: Jana iz Beograda Sre Apr 09, 2008 2:47 pm | |
| | |
| | | DP bigl-manijak
| Naslov: Re: Jana iz Beograda Sre Apr 09, 2008 2:49 pm | |
| | |
| | | DP bigl-manijak
| Naslov: Re: Jana iz Beograda Sre Apr 09, 2008 2:51 pm | |
| | |
| | | Bunny's Nightmare i'm bigl
Broj poruka : 1527 Godina : 41 Localisation : Beograd-Titel Datum upisa : 16.04.2007
| Naslov: Re: Jana iz Beograda Sre Apr 09, 2008 2:56 pm | |
| O,napokon slike ove divne dame. | |
| | | DP bigl-manijak
| Naslov: Re: Jana iz Beograda Sre Apr 09, 2008 3:07 pm | |
| eto...to vam jedna malena cigrica naravno,po mnogim osobinama je klasican prestavnik rase...kao na primer njuskalo nevidjeno,voli da trci i da seta 100 sati dnevno,ne mozes je uterati u kucu...razmazena je do bola...al ja joj kao tolerisem jos uvek,zato sto je pobogu malaaaa....prozdrljivica kakve nema....bukvalno nam maznjava hranu iz usta kad jedemo.penje se na sto i krade hranu,razbija tanjire,case flase samo da dodje do hrane,sve voli da jede osim hills granula :p ...ali zato omiljeni deo joj je kauc koji je raskopala da bi mogla da zakopava koskice i igracke u njega,posto joj nije islo raskopavanje jorgana i carsafa...zatim...naravno...VES....majice,duxerice,gace,i pravi radar za carape..uf,uf..aj sto grize i kida carape,ona ih proguta!!!! i onda se naredna tri dana muci i ona i ja dok ih ne izbaci...neobicno kod nje je to sto kad ostane sama kuci...bukvalno.ali bukvalno se ne pomera s jednog mesta,mirna ko bubica...i sto je najveca plasljivica na celom svetu...ne sme niko da joj pridje i da je pomazi odmah sprinta...osim mene i Petra...u poslednje vreme je pomalo pocela da se opusta al...dobro ipak je ona bila 5 meseci u boxu.dok je nismo uzeli...ali zato,koliko voli da se igra sa kucicima,ajaooo...jedna mala blentaca,koja ima malene oke na koje nista ne vidi....samo trci,trci....sreca moja... Jana banana | |
| | | luce i'm bigl
Broj poruka : 1584 Godina : 42 Localisation : Beograd Datum upisa : 06.08.2007
| Naslov: Re: Jana iz Beograda Sre Apr 09, 2008 4:04 pm | |
| hehe, divno, ista Luca!! najgora stvar je kad gosti dodju, pa ne zatvore vrata od kupatila kako treba a ona provali unutra, pa u korpu sa vesom i ponosno dovuce vase prljave carape ili nedajboze gace na sred dnevne sobe | |
| | | Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Jana iz Beograda Sre Apr 09, 2008 4:12 pm | |
| - DP ::
- eto...to vam jedna malena cigrica naravno,po mnogim osobinama je klasican prestavnik rase...kao na primer njuskalo nevidjeno,voli da trci i da seta 100 sati dnevno,ne mozes je uterati u kucu...razmazena je do bola...al ja joj kao tolerisem jos uvek,zato sto je pobogu malaaaa....prozdrljivica kakve nema....bukvalno nam maznjava hranu iz usta kad jedemo.penje se na sto i krade hranu,razbija tanjire,case flase samo da dodje do hrane,sve voli da jede osim hills granula :p ...ali zato omiljeni deo joj je kauc koji je raskopala da bi mogla da zakopava koskice i igracke u njega,posto joj nije islo raskopavanje jorgana i carsafa...zatim...naravno...VES....majice,duxerice,gace,i pravi radar za carape..uf,uf..aj sto grize i kida carape,ona ih proguta!!!! i onda se naredna tri dana muci i ona i ja dok ih ne izbaci...neobicno kod nje je to sto kad ostane sama kuci...bukvalno.ali bukvalno se ne pomera s jednog mesta,mirna ko bubica...i sto je najveca plasljivica na celom svetu...ne sme niko da joj pridje i da je pomazi odmah sprinta...osim mene i Petra...u poslednje vreme je pomalo pocela da se opusta al...dobro ipak je ona bila 5 meseci u boxu.dok je nismo uzeli...ali zato,koliko voli da se igra sa kucicima,ajaooo...jedna mala blentaca,koja ima malene oke na koje nista ne vidi....samo trci,trci....sreca moja... Jana banana
JAOOOO, KAD BI JANA ZNALA KOLIKO STE JE IZOGOVARALI] , ALI, MORA SE PRIZNATI, TO STE URADILI SA PUNO LJUBAVI. Moja Dolly je najgora kad je sama. Mislim da jedva čeka da čuje ključ u vratima i odmah kreće u akciju pravljenja štete: uništavanja olovki (koje ukrade sa stola), kao i naočara, daljinskih upravljača, punjača... Kad nije sama, onda je jedno fino kuče. Goste obožava, maženje na ulici sa svima koji joj se obrate se podrazumeva, a i sa drugim psima se lepo druži, nema straha, a dosad ni problema. Jana je mnogo slatka, šarmantno mangupče vredno obožavanja! | |
| | | Medena i'm bigl
Broj poruka : 3081 Datum upisa : 25.07.2007
| Naslov: Re: Jana iz Beograda Sre Apr 09, 2008 4:19 pm | |
| Eh, Jano, pa ti si izgleda jedna velika vragolanka! To samo znaci da si prava bigleta. | |
| | | Dika i'm bigl
Broj poruka : 4050 Datum upisa : 21.12.2007
| Naslov: Re: Jana iz Beograda Čet Apr 10, 2008 12:01 pm | |
| - Dolly ::
- DP ::
- eto...to vam jedna malena cigrica naravno,po mnogim osobinama je klasican prestavnik rase...kao na primer njuskalo nevidjeno,voli da trci i da seta 100 sati dnevno,ne mozes je uterati u kucu...razmazena je do bola...al ja joj kao tolerisem jos uvek,zato sto je pobogu malaaaa....prozdrljivica kakve nema....bukvalno nam maznjava hranu iz usta kad jedemo.penje se na sto i krade hranu,razbija tanjire,case flase samo da dodje do hrane,sve voli da jede osim hills granula :p ...ali zato omiljeni deo joj je kauc koji je raskopala da bi mogla da zakopava koskice i igracke u njega,posto joj nije islo raskopavanje jorgana i carsafa...zatim...naravno...VES....majice,duxerice,gace,i pravi radar za carape..uf,uf..aj sto grize i kida carape,ona ih proguta!!!! i onda se naredna tri dana muci i ona i ja dok ih ne izbaci...neobicno kod nje je to sto kad ostane sama kuci...bukvalno.ali bukvalno se ne pomera s jednog mesta,mirna ko bubica...i sto je najveca plasljivica na celom svetu...ne sme niko da joj pridje i da je pomazi odmah sprinta...osim mene i Petra...u poslednje vreme je pomalo pocela da se opusta al...dobro ipak je ona bila 5 meseci u boxu.dok je nismo uzeli...ali zato,koliko voli da se igra sa kucicima,ajaooo...jedna mala blentaca,koja ima malene oke na koje nista ne vidi....samo trci,trci....sreca moja... Jana banana
JAOOOO, KAD BI JANA ZNALA KOLIKO STE JE IZOGOVARALI], ALI, MORA SE PRIZNATI, TO STE URADILI SA PUNO LJUBAVI. Moja Dolly je najgora kad je sama. Mislim da jedva čeka da čuje ključ u vratima i odmah kreće u akciju pravljenja štete: uništavanja olovki (koje ukrade sa stola), kao i naočara, daljinskih upravljača, punjača... Kad nije sama, onda je jedno fino kuče. Goste obožava, maženje na ulici sa svima koji joj se obrate se podrazumeva, a i sa drugim psima se lepo druži, nema straha, a dosad ni problema. Jana je mnogo slatka, šarmantno mangupče vredno obožavanja!
Krv nije voda. Dika tamani olovke. Do sada je pojeo ne znam koliko drvenih bojica moje ćerke, zatim jedan tamno zeleni flomaster (pa smo se danima čistili) i jedan dvobojni tekst marker - limun žuta/drečavo roze (par dana je bio ne trikolor, nego petokolor). | |
| | | Dolly i'm bigl
| Naslov: Re: Jana iz Beograda Čet Apr 10, 2008 1:17 pm | |
| - Dika ::
- Dolly ::
- DP ::
JAOOOO, KAD BI JANA ZNALA KOLIKO STE JE IZOGOVARALI], ALI, MORA SE PRIZNATI, TO STE URADILI SA PUNO LJUBAVI. Moja Dolly je najgora kad je sama. Mislim da jedva čeka da čuje ključ u vratima i odmah kreće u akciju pravljenja štete: uništavanja olovki (koje ukrade sa stola), kao i naočara, daljinskih upravljača, punjača... Kad nije sama, onda je jedno fino kuče. Goste obožava, maženje na ulici sa svima koji joj se obrate se podrazumeva, a i sa drugim psima se lepo druži, nema straha, a dosad ni problema. Jana je mnogo slatka, šarmantno mangupče vredno obožavanja!
Krv nije voda. Dika tamani olovke. Do sada je pojeo ne znam koliko drvenih bojica moje ćerke, zatim jedan tamno zeleni flomaster (pa smo se danima čistili) i jedan dvobojni tekst marker - limun žuta/drečavo roze (par dana je bio ne trikolor, nego petokolor). Dolly obožava hemijske olovke - tako fino krckaju dok ih grize! | |
| | | DP bigl-manijak
| Naslov: Re: Jana iz Beograda Čet Apr 10, 2008 10:02 pm | |
| ufff kako sam samo zaboravila na olovke... šklempavci maleni... e imam jedno pitanjce,s obzirom da sam jahipohonder,da li nesto znaci kad joj izadju pege po stomaku i da jel smeju oni da imaju pegice po nogicama,sad me pitao neki decko,pa nisam znala sta da mu kazem... | |
| | | Dolly i'm bigl
| Naslov: Re: Jana iz Beograda Čet Apr 10, 2008 10:20 pm | |
| | |
| | | luce i'm bigl
| Naslov: Re: Jana iz Beograda Pet Apr 11, 2008 3:01 am | |
| sto se tice pegica po stomaku, pogledajte malo bolje, mozda se jutros setala po kisi pa se malo pospricala i ja sam se jednom strasno zacudila otkud od jednom tufnast stomak - a onda sam je okupala )) | |
| | | Dolly i'm bigl
| Naslov: Re: Jana iz Beograda Pet Apr 11, 2008 10:24 am | |
| | |
| | | luce i'm bigl
| Naslov: Re: Jana iz Beograda Pet Apr 11, 2008 5:37 pm | |
| koju ponosno pokazuje! bravo Dolice! | |
| | | Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Jana iz Beograda Pet Apr 11, 2008 5:58 pm | |
| U ovoj pozi kao Dolly je danas i nasa Meda pola sata spavala nasred dvorista i suncala tibu. I Meda ima flekice, to je sasvim okej. | |
| | | Andrijana i'm bigl
Broj poruka : 2058 Godina : 37 Localisation : Beograd Datum upisa : 02.02.2007
| Naslov: Re: Jana iz Beograda Pet Apr 11, 2008 8:19 pm | |
| I Ogi ima flekice! | |
| | | Bunny's Nightmare i'm bigl
Broj poruka : 1527 Godina : 41 Localisation : Beograd-Titel Datum upisa : 16.04.2007
| Naslov: Re: Jana iz Beograda Pet Apr 11, 2008 8:26 pm | |
| Mislim da ne postoji trobojni bigl bez flekica. | |
| | | DP bigl-manijak
| | | | Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Jana iz Beograda Sub Apr 12, 2008 12:09 am | |
| | |
| | | tatjana i'm bigl
Broj poruka : 720 Localisation : Beograd Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Jana iz Beograda Pet Maj 16, 2008 3:43 pm | |
| Sta nam radi Jana?? Sto se ne javlja?? | |
| | | DP bigl-manijak
| Naslov: Re: Jana iz Beograda Ned Maj 18, 2008 9:38 pm | |
| mali janac,to je novi nadimak,zezamo je da je decak a ne devojcica posto je to mali divljak porasla je,i konacno se ugojila posle sto godina,i da kucnem u drvce nismo bili kod veta skoro mesec dana,sto je cudo pravo jel stakno ima neke stomacne probleme...pocela je dosta da uci i da bude poslusna....nemirko je i dalje to stoji i primetno je pocela dA se opusta pred ljudima.... i nikako da se upoznamo sa vama | |
| | | DP bigl-manijak
| Naslov: Re: Jana iz Beograda Ned Maj 18, 2008 9:39 pm | |
| i duzna sam da vam javim da smo culi da se ovde u vrscu nalazi jos jedan biglic zove se Laki,jako sladak deckic | |
| | | Bigl Bole bigl-njuskalo
Broj poruka : 91 Localisation : Beograd Datum upisa : 14.10.2007
| Naslov: Re: Jana iz Beograda Ned Maj 18, 2008 9:48 pm | |
| | |
| | | tatjana i'm bigl
Broj poruka : 720 Localisation : Beograd Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Jana iz Beograda Ned Maj 18, 2008 9:55 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Jana iz Beograda | |
| |
| | | | Jana iz Beograda | |