| Kleo - Beograd | |
|
+22Kaan Bigi ♥ Monika Lino Lea2006 snoopy Bjanka hazarskirecnik .Marija. soffijov King i Maša Gogili Tabasko the Dika Snoopy Gang Ksenija Snoopy:) Anja.. Niva Dolly Natali tedibi Cofilence 26 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Cofilence bigl-manijak
Broj poruka : 253 Localisation : Banovo brdo Datum upisa : 18.06.2012
| Naslov: Re: Kleo - Beograd Sre Jul 18, 2012 10:45 am | |
| Heh, i ovaj moj na mikrotalasnu dotrci u kuhinju. Hoce da radi i bez da vidi nagradu, cak kad vidim da mi se priblizio samo zato sto sam ja prisao smokiju, pokazem mu da nemam nista u rukama, pre nego sto mu komandujem. Dozivanje kako kad, evo malopre je dosao, nekad hoce i na zvizduk, nekad kulira. Inace, nesto je poludeo i prvi put od cetvrtka se ispiskio u kuci, a ne na terasi, malo sam bio prestao da mu dajem nagrade svaki put kad piski na terasi, mozda zato, sta znam... Jutros mi oborio posudu za hranu dok sam mu davao, ih. Necu da mu dam dok se ne smiri i ne sedne, i smiri se on tako i cim sam priblizio njegovom dometu, bum, po celom kupatilu. Dok nisam povadio ove neke granulice sto su zapale ispod masine, samo je njuskao | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Kleo - Beograd Sre Jul 18, 2012 10:48 am | |
| Priključi nam se na FB, u grupu MOJ BIGL, pa ćeš tu lakše da Uploud-uješ slike i video klipove. | |
|
| |
Cofilence bigl-manijak
| Naslov: Re: Kleo - Beograd Sre Jul 18, 2012 10:51 am | |
| Da imam fejzbuk, mogao bih edit: Imate na tviteru nesto? | |
|
| |
Kaan i'm bigl
Broj poruka : 648 Godina : 28 Localisation : Beograd Datum upisa : 31.01.2011
| Naslov: Re: Kleo - Beograd Sre Jul 18, 2012 12:41 pm | |
| - Cofilence ::
edit2: Juce smo isli, ahh, tu u kraj nesto, pa sam ga stavio u ranac napred da viri onako, dobili smo neke osmehe i uzdahe doduse, od nekih devojcica, ali bice bolje ranac je supr opcija za sada samo jednom prodji kroz veliki park pa da vidis - Gogili ::
- Ih, ovaj moj vuk nekad nece ni da okrene glavu kad ga zovem. Gluv kao top. A onda čuje "TING" od mikrotalasne i namontira se ispred nje. Da ne spominjem to da nece da slusa komandu dok ne vidi zatvorenu šaku (kapira da u njoj ima nesto za njega). Ima tih dana
haahaha, kaan da je i u najdubljem snu u dnevnoj sobi, ako se vrata slucajno otvore, trci u kuhinju kao da ga ceka peceno prase | |
|
| |
Niva i'm bigl
Broj poruka : 4769 Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Kleo - Beograd Sre Jul 18, 2012 1:19 pm | |
| Filipe, vidim ja da ćeš nadmašiti Nataliju. Nešto mi govori da će te Kleo i oženiti Baš sam srećna kad čujem da vas dvojica uživate. Naravno, ne očekuj da sve ide kako si zamislio ipak je klempos malen da bi sve ukapirao. Ljubi ga puno i dobro ga izgnjavkaj | |
|
| |
Cofilence bigl-manijak
| Naslov: Re: Kleo - Beograd Sre Jul 18, 2012 2:52 pm | |
| Pozdrav Milanka, hocu!!! Evo Kleo ima neki proliv izgleda, pa moram da mu kuvam pirinac. Valjda je nesto po kuci jeo dok nisam tu, sta znam... Tako da svoj prvi rucak kuvam njemu, to vam je ljubav! | |
|
| |
Natali i'm bigl
Broj poruka : 1744 Godina : 46 Localisation : Beograd Datum upisa : 10.05.2011
| Naslov: Re: Kleo - Beograd Sre Jul 18, 2012 3:24 pm | |
| | |
|
| |
Cofilence bigl-manijak
| Naslov: Re: Kleo - Beograd Sre Jul 18, 2012 3:45 pm | |
| Jaoo valjda ga nece ubiti ovaj moj pirinac, sta li sam ja skuvao, ja ovo ne bih pojeo za dobre pare | |
|
| |
Snoopy:) i'm bigl
Broj poruka : 762 Godina : 25 Localisation : Podgorica Datum upisa : 07.06.2012
| Naslov: Re: Kleo - Beograd Sre Jul 18, 2012 3:49 pm | |
| - Cofilence ::
- Jaoo valjda ga nece ubiti ovaj moj pirinac, sta li sam ja skuvao, ja ovo ne bih pojeo za dobre pare
!Probaj pa ako ti se svidi daj mu ! Ne brini,malisa ce sve pojesti ! | |
|
| |
Cofilence bigl-manijak
| Naslov: Re: Kleo - Beograd Sre Jul 18, 2012 3:53 pm | |
| Ma ne bih jeo ovo, uh! Idem ja na belo meso i pirinac, al ovaj ce da valja!! Inace, sto se tice smirivanja, oni govedji listovi, jaooo ruke se pozlatile onome ko to izmisli!! edit: bold: ako citas ovo kojim slucajem, zovi, vodim na cevape. | |
|
| |
Cofilence bigl-manijak
| |
| |
Cofilence bigl-manijak
| Naslov: Re: Kleo - Beograd Sre Jul 18, 2012 9:48 pm | |
| Jedno pitanjce. Kao sto verovatno znate mi dosta ucimo E sad, samim tim jede i mnogo smokija. Jel to ok? | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Kleo - Beograd Sre Jul 18, 2012 10:07 pm | |
| | |
|
| |
Cofilence bigl-manijak
| Naslov: Re: Kleo - Beograd Sre Jul 18, 2012 10:18 pm | |
| Ne mozemo da skratimo, na pragu je da nauci "okret" Hvala na odgovoru! Da, mislis na granule kojim ga i hranim da mu dajem kao nagradu? Mislim da bi njemu to bilo ok, radice on, voli da jede bilo sta | |
|
| |
Natali i'm bigl
Broj poruka : 1744 Godina : 46 Localisation : Beograd Datum upisa : 10.05.2011
| Naslov: Re: Kleo - Beograd Sre Jul 18, 2012 10:39 pm | |
| | |
|
| |
Cofilence bigl-manijak
| Naslov: Re: Kleo - Beograd Sre Jul 18, 2012 10:46 pm | |
| Hvala Natali, ja smoki lomim na 3 dela od pocetka, bas ybog toga. | |
|
| |
Anja.. i'm bigl
Broj poruka : 979 Godina : 27 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 11.02.2011
| Naslov: Re: Kleo - Beograd Sre Jul 18, 2012 11:41 pm | |
| Stigao je malisaaaaaaaa, jooooooooj uzivajte sa njiim! Srecica mala | |
|
| |
Cofilence bigl-manijak
| Naslov: Re: Kleo - Beograd Čet Jul 19, 2012 12:32 pm | |
| - Natali ::
- Ima u petcentru Royalove poslastice za pse (Educ) koji imaju malo kalorija
Uzeo sam mu ovo danas, uh al je smazo zato sto je bio dobar kuci dok me je cekao Jao ovaj Kleo poceo da se okrece kad mu to ne trazim, definitivno sam preterao | |
|
| |
Niva i'm bigl
Broj poruka : 4769 Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Kleo - Beograd Čet Jul 19, 2012 2:43 pm | |
| Jao Filipe kad ti mališa pobrka lekcije biće zabavno. Jel mu se smirio stomačić posle pirinča? | |
|
| |
Cofilence bigl-manijak
| Naslov: Re: Kleo - Beograd Čet Jul 19, 2012 3:07 pm | |
| Nista, onda ce da ponavlja razred A stomak, pa sinoc se smirio i nocas je bilo ok, ali opet jutros je imao proliv. Kupio sam drugu hranu da probam mozda to, ne znam, deluje kao da izbacuje sve sto pojede. Ali on je ok, smirio se i kad izlazim, ne zavija, ceka me kod vrata, mica mala. Danas sam mu stavio ogrlicu, hehe kako je poludeo, pola sata se "svadjao" sa njom i onda samo pao od umora Lecim njega, lecim neku drugaricu, kud medicinu ne zavrsih... | |
|
| |
hazarskirecnik bigl-njuskalo
Broj poruka : 62 Localisation : Belgrade Datum upisa : 13.04.2012
| Naslov: Re: Kleo - Beograd Pet Jul 20, 2012 3:09 pm | |
| Kad' se vec pominje proliv, moram da se ukljucim... Wilson se mucio neko vreme sa gore pomenutim i stvar smo resili sirupom "KAODIAR S". Ako niste resili problemcic - savetujem taj sirup.. | |
|
| |
Cofilence bigl-manijak
| Naslov: Re: Kleo - Beograd Pet Jul 20, 2012 3:30 pm | |
| Hvala na savetu, ali ne treba njemu nista tako ja mislim, on je to samo 2 dana ujutru imao, posle normalno, znaci da mu nesto nije odgovaralo, cim to radi posle spavanja, tj dugog mirovanja kad se sleze sve, ali juce sam krenuo da mu mesam hranu, i evo danas je ok sve.
Pozdrav! | |
|
| |
hazarskirecnik bigl-njuskalo
Broj poruka : 62 Localisation : Belgrade Datum upisa : 13.04.2012
| Naslov: Re: Kleo - Beograd Pet Jul 20, 2012 4:44 pm | |
| Ok, dobro je i kada se resi "samo od sebe" ;-) Jasno mi je da ponekad odreaguju na odredjene promene, to je bio slucaj i kod Wilsona kada smo mu pormenili hranu. Pozdrav za malisu | |
|
| |
Cofilence bigl-manijak
| |
| |
Anja.. i'm bigl
Broj poruka : 979 Godina : 27 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 11.02.2011
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kleo - Beograd | |