| Kaja- Beograd | |
|
+17Rona Sara <3 Bigl Medena Lea2006 Niva Aćim Boky&Tanja Dika jok.mi ula Vuk LuSho Dolly Lino Ksenija luce ivanika 21 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
ivanika bigl-njuskalo
Broj poruka : 67 Godina : 41 Localisation : Zemun Datum upisa : 06.10.2009
| Naslov: Kaja- Beograd Čet Okt 15, 2009 3:42 pm | |
| | |
|
| |
luce i'm bigl
Broj poruka : 1584 Godina : 42 Localisation : Beograd Datum upisa : 06.08.2007
| Naslov: Re: Kaja- Beograd Čet Okt 15, 2009 3:59 pm | |
| hehe! divna Kaja! sad vidim da svakom biglu fali jedan mali Zvezdan ))) | |
|
| |
Ksenija i'm bigl
Broj poruka : 3425 Godina : 49 Localisation : Subotica Datum upisa : 02.05.2007
| Naslov: Re: Kaja- Beograd Čet Okt 15, 2009 4:26 pm | |
| Dobro dosla
pravi si slatkis | |
|
| |
Lino i'm bigl
Broj poruka : 1692 Godina : 32 Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Kaja- Beograd Čet Okt 15, 2009 9:57 pm | |
| | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Kaja- Beograd Čet Okt 15, 2009 11:06 pm | |
| Draga Kajo, dobrodošla! Nema laži, nema prevare, prava si bigl devojčica! Kaži Ivani i Vladi da se ne nadaju previše, jer, sa pet meseci ćeš samo moći više da dohvatiš! Mnogo ste slatki i ti i tvoj musavi Zvezdan! | |
|
| |
LuSho bigl-manijak
Broj poruka : 362 Godina : 28 Localisation : Zagreb Datum upisa : 14.10.2009
| Naslov: Re: Kaja- Beograd Čet Okt 15, 2009 11:08 pm | |
| Kaja je preslatkaaa | |
|
| |
Vuk bigl-manijak
Broj poruka : 288 Godina : 37 Localisation : Novi Beograd Datum upisa : 12.04.2009
| Naslov: Re: Kaja- Beograd Pet Okt 16, 2009 12:37 am | |
| | |
|
| |
ula novajlija
Broj poruka : 17 Datum upisa : 08.10.2009
| Naslov: Re: Kaja- Beograd Pet Okt 16, 2009 1:13 am | |
| prekrasna je kaja | |
|
| |
ivanika bigl-njuskalo
| Naslov: Re: Kaja- Beograd Pet Okt 16, 2009 1:16 am | |
| Jao bas vam hvala, i vi ste svi preslatki i predivni a to sve znamo jer smo naravno prvo gledali puno vasih slika pre nego sto smo se uclanili ovde na vas forum Evo Kaja laje na tus zato sto napada Vladinu kosu pozdrav svima | |
|
| |
jok.mi i'm bigl
Broj poruka : 1098 Localisation : Kovin Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: Kaja- Beograd Pet Okt 16, 2009 8:37 am | |
| Dobro nam došla. devojčici | |
|
| |
Dika i'm bigl
Broj poruka : 4050 Datum upisa : 21.12.2007
| Naslov: Re: Kaja- Beograd Pet Okt 16, 2009 10:33 am | |
| Ova slika sa malim, čupavim, pospanim ili tek probudjenim Zvezdanom i sa malom, pospanom ili tek probuđenom Kajom je jedna od najsimpatičnijih slika koje sam na ovom forumu videla.
Blago detetu koje ima svog malog bigla da rastu zajedno... | |
|
| |
Boky&Tanja bigl-manijak
Broj poruka : 337 Localisation : Ruma Datum upisa : 07.09.2008
| Naslov: Re: Kaja- Beograd Pet Okt 16, 2009 10:48 am | |
| Dobro dosla Kajo ! | |
|
| |
ivanika bigl-njuskalo
| Naslov: Re: Kaja- Beograd Pet Okt 16, 2009 11:32 pm | |
| | |
|
| |
Aćim bigl-manijak
Broj poruka : 246 Localisation : Tatooine Datum upisa : 11.10.2009
| Naslov: Re: Kaja- Beograd Sub Okt 17, 2009 12:04 pm | |
| - ivanika ::
- Zovem se Kaja Mala Nevolja
Volim da jedem papuce, kutije i decije igracke i knjige. Volim da oborim Zvezdana i olizem mu brkove (jer sam provalila on se najlakse srusi), volim da lajem na cetke za ribanje poda, i da zapisavam polako ali sigurno, svaki deo kuce. hmm... dakle nisam samo ja lud | |
|
| |
ivanika bigl-njuskalo
| Naslov: Re: Kaja- Beograd Sub Okt 17, 2009 10:18 pm | |
| Nisi, nisi ima nas dosta izgleda | |
|
| |
ivanika bigl-njuskalo
| Naslov: Re: Kaja- Beograd Uto Nov 03, 2009 2:51 am | |
| Kad budem stigla da prebacim slike, postavicu ovde ostatke nase drage stolice i kreveta. Kazem ostatke jer su toliko urnisani - zubima i urinom, da cemo ih morati baciti. Sta da radim? Pitam vas za savet, kako da Kaja prestane da piski po nasem krevetu? To mi je najglavnije... Mislili smo da ovaj krevet bacimo to je trosed nas bracni bio i da u ovu glavnu sobicu ubacimo dvosed iz decije sobe, a njima kupimo krevet. Ali da bismo to uradili, Kaja mora prvo da prestane da piski po krevetu, a do tada mi spavamo sa Bokijem na njegovom dvosedu.....Znaci ja ne mogu nju da zatvorim u kupatilu ili vezem dok mi nismo tu ili dok smo u drugoj sobi spavamo. Ona je zauzella nas krevet, ali dobro ajde sto ga je zauzela, nego ga je brate mili obelezila uzduz i popreko... Tako da eto, ne znam kad bi to trebalo da prestane i da li neko ima iskustva sa tim. Inace piski i kaki napolju, jasno pokazuje kad hoce da izadje. Ali, kad nismo tu ili kad spavamo, ili kad stignemo kuci onda od srece, se ispiski na krevet... Mislim da sve kapira, ali je jednostavno neke stvari ne potresaju i nisu joj vazne, tj vazne su joj jedno 3 sekunde, kao malo dete Tako da meni jedan cas dodje da je a sledeci da je | |
|
| |
Niva i'm bigl
Broj poruka : 4769 Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Kaja- Beograd Uto Nov 03, 2009 11:23 pm | |
| Kaja je super, pravi bigl, samo napred ti i Zvezdan u svom raju. | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| Naslov: Re: Kaja- Beograd Uto Nov 03, 2009 11:51 pm | |
| - ivanika ::
- Kad budem stigla da prebacim slike, postavicu ovde ostatke nase drage stolice i kreveta. Kazem ostatke jer su toliko urnisani - zubima i urinom, da cemo ih morati baciti. Sta da radim? Pitam vas za savet, kako da Kaja prestane da piski po nasem krevetu? To mi je najglavnije... Mislili smo da ovaj krevet bacimo to je trosed nas bracni bio i da u ovu glavnu sobicu ubacimo dvosed iz decije sobe, a njima kupimo krevet. Ali da bismo to uradili, Kaja mora prvo da prestane da piski po krevetu, a do tada mi spavamo sa Bokijem na njegovom dvosedu.....Znaci ja ne mogu nju da zatvorim u kupatilu ili vezem dok mi nismo tu ili dok smo u drugoj sobi spavamo. Ona je zauzella nas krevet, ali dobro ajde sto ga je zauzela, nego ga je brate mili obelezila uzduz i popreko... Tako da eto, ne znam kad bi to trebalo da prestane i da li neko ima iskustva sa tim. Inace piski i kaki napolju, jasno pokazuje kad hoce da izadje. Ali, kad nismo tu ili kad spavamo, ili kad stignemo kuci onda od srece, se ispiski na krevet...
Mislim da sve kapira, ali je jednostavno neke stvari ne potresaju i nisu joj vazne, tj vazne su joj jedno 3 sekunde, kao malo dete Tako da meni jedan cas dodje da je a sledeci da je Mnogo ste je razmazili umesto da vi nju izbacite iz kreveta za kaznu-ona je vas!!! Neće vam biti lako sada. Nama je zabavno da čitamo o biglovskim vragolijama, ali stvarno imate problem i pod hitno rešavajte! | |
|
| |
ivanika bigl-njuskalo
| Naslov: Re: Kaja- Beograd Sre Nov 04, 2009 12:18 am | |
| Pa mi joj uopste ne dozvoljavamo da spava u krevetu, tj da se penje uopste, ali svaki put kad nismo u sobi i udjemo ona je na krevetu. Naravno da je odmah spustamo dole, ali ne vredi. Znaci to se sve desava kad mi nismo tu, ona takoreci to radi kradom tako da je nismo mi razmazili, cak joj i deca stalno vidu dole Kajo ili do do - tako kaze ovaj manji... Nemam ja bas toliko zivaca pored dva deteta, da psa razmazim nego je ona tvdoglava jedna osoba, ali dobro, videcemo koja je tvrdoglavija, ona je blizanac a ja sam jarac Ali evo, opet pitam, da li neko zna neku foru kako da je sprecimo nocu da se penje,odnosno kad nismo tu. Nego problem je sto i ona u toku noci ode u deciju sobu, a tamo mi je jos gore da se ispiski... ... bla bla bla, da ne davim, malo nam je komplikacija jer su klinci bas mali... | |
|
| |
Medena i'm bigl
Broj poruka : 3081 Datum upisa : 25.07.2007
| Naslov: Re: Kaja- Beograd Sre Nov 04, 2009 1:17 am | |
| Ja cu priznati da mi nismo imali takvih problema bas nikada, ali mozda biste joj mogli za pocetak ograniciti kretanje kada niste tu i nocu. Nasa Meda spava u trpezariji, tu je najmanje mogla unistiti. Malo se dernjala ali ipak se brzo navikla. Mogu da pomognu i ona vrata, fotku je nedavno vlasnica Elmer Fudd's postavila na beba-bigl temi. Ako je ne mozete u posebnu prostoriju odvojiti, jeste razmisljali o krejtu? Kad su mali - iako su tad najsladji - najvise stete prave!! | |
|
| |
Lino i'm bigl
Broj poruka : 1692 Godina : 32 Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Kaja- Beograd Sre Nov 04, 2009 5:39 pm | |
| biglu nista ne vrijedi, ako mu samo dodes i kazes dole, lijepo ce sic i cim odete ce se ponovno popest. probajte joj pokazat da ste ljuti sto to radi i svaki put je posaljite na njen jastuk i pohvalite je kad ode spavat sama na njega. | |
|
| |
Vuk bigl-manijak
Broj poruka : 288 Godina : 37 Localisation : Novi Beograd Datum upisa : 12.04.2009
| Naslov: Re: Kaja- Beograd Sre Nov 04, 2009 7:38 pm | |
| Evo i ja da se javim. Megi je radila i radi iste stvari. Pocelo je sa pentranjem po krevetu u toku noci, i spavanjem u istom do jutra. Ja sam je pustao da spava u krevetu, a takodje joj je uglavnom bilo dopustano i da se pentra po trosedima i foteljama. Medjutim, kad je malo odrasla, kupljen joj je veci krevetac i pocelo se sa zabranama pentranja svuda. Posle nekog vremena, Megi je prihvatila da ne sme da se penje, i da je njen krevetac mesto gde sme da spava, ali je zato pocela da obelezava moj krevet kad ostane sama u sobi. Do sad je to uradila vec 6-7 puta. Vec posle prvog puta je kaznjena za to, a posledji put je dobila dobre batine, jer je taj dan bila jako nevaljala, i bukvalno se iz inata ispiskila na moj krevet. Od tad to vise ne radi, medjutim... Pre neki dan se iz istog razloga - niko nije obratio dovoljno paznje na nju, ukakila u spavacoj sobi i popela na drugi krevet i ispiskila na njega. Naravno, opet je kaznjena, i mislim da je sad shvatila da to ne sme vise da radi. Moje misljenje je da je pravi razlog zasto to radi taj da je malo vise razmazena nego sto treba, i da je svakako treba dobro kazniti ako se to bude ponovilo. Meni jeste tesko padalo da dobije po guzi, ali to je na kraju bio jedini nacin, za koji i dalje ne znaci da ce biti skroz delotvoran.... | |
|
| |
ivanika bigl-njuskalo
| Naslov: Re: Kaja- Beograd Čet Nov 05, 2009 1:06 am | |
| Ne znam sta je to krejt!!! Razmisljala sam nekako da je odvojimo, ali i ovo je dobar savet, nagradjivanje kad spava u svom krevetu tj jastuku. Znaci eto, Kaja je kao Megi ona se i meni jednom popela i ispisila na krevet isto iz inata jer sam je kulirala dok je ona skakutala i htela da se igra, (ja sam nesto radila - cisto da se opravdam) Sve redje to radi, ali nije da mi ne primenjujemo kazne, samo nisu verovatno dovoljno grube, i verujem da ona to misli, s obzirom da se nesto mnogo ne obazire. Sada sto posto zna sigurna sam sta sme, sta ne sme, ali mislim da je moguce da joj se nekad i omakne, isto kao sto i sigurno radi to iz inata...kakvi su... Aha, sad vidim koliko je Megi stara, tj mlada...htela sam da pitam... | |
|
| |
ivanika bigl-njuskalo
| Naslov: Re: Kaja- Beograd Čet Nov 05, 2009 1:24 am | |
| | |
|
| |
Aćim bigl-manijak
Broj poruka : 246 Localisation : Tatooine Datum upisa : 11.10.2009
| Naslov: Re: Kaja- Beograd Čet Nov 05, 2009 2:22 am | |
| to je taj pogled u foto aparat, tzv blue ray tehnologija sjajna je | |