moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Kleo - Beograd

Ići dole 
+22
Kaan
Bigi ♥
Monika
Lino
Lea2006
snoopy
Bjanka
hazarskirecnik
.Marija.
soffijov
King i Maša
Gogili
Tabasko the Dika
Snoopy Gang
Ksenija
Snoopy:)
Anja..
Niva
Dolly
Natali
tedibi
Cofilence
26 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17  Sledeći
AutorPoruka
i'm bigl
i'm bigl

Broj poruka : 762
Godina : 25
Datum upisa : 07.06.2012

Kleo - Beograd - Page 4 Empty
PočaljiNaslov:    Kleo - Beograd - Page 4 EmptyNed Jul 15, 2012 4:05 pm

Mali je presladak tr !Poljubi ga za mene uaua i daj mu jedan smokic pig !

Cofilence ::
Verujte mi, juce i danas ga samo gnjavim, plasim se da ga "nerazgnjavim" Smile

edit: Kaze meni baba da bolje da sam se ozenio i napravio dete, nego sto sam uzeo psa Cool

edit2: Inace, moja baba malo podseca na fon Smolhauzena iz "Alo, alo"...

smeh smeh smeh !Baba je queen !
Nazad na vrh Ići dole
snoopy
i'm bigl
i'm bigl
snoopy

Broj poruka : 1445
Godina : 51
Datum upisa : 25.01.2011

PočaljiNaslov: Re: Kleo - Beograd   Kleo - Beograd - Page 4 EmptyNed Jul 15, 2012 5:28 pm

Lepotanko mali, patka je super igračka, Limbo je baš dugo gnjavio a onda nam je dosadilo da je ušivamo affraid
A i krevetac ima isti kao Limbo, baš se slaže uz biglovske boje Smile
Nazad na vrh Ići dole
Cofilence
bigl-manijak
bigl-manijak
Cofilence

Broj poruka : 253
Datum upisa : 18.06.2012

PočaljiNaslov: Re: Kleo - Beograd   Kleo - Beograd - Page 4 EmptyPon Jul 16, 2012 2:34 pm

snoopy ::

A i krevetac ima isti kao Limbo, baš se slaže uz biglovske boje Smile
Pa da Smile

Jel neko ucio psa da se okrene? Kleo nesto ne kapira, iako je veoma lako naucio i da seda, leze, sape da daje, bude miran, da donosi lopticu... Jel im mozda to komplikovano pa zato slabo ide, il' me zeza ovde? Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gogili
i'm bigl
i'm bigl
Gogili

Broj poruka : 892
Godina : 38
Datum upisa : 23.04.2009

PočaljiNaslov: Re: Kleo - Beograd   Kleo - Beograd - Page 4 EmptyPon Jul 16, 2012 2:55 pm

Prvo, naucna je fantastika koliko je on mali pa je vec sve to naucio Very Happy
Naucice i da se okrene, nije mozda sada raspolozen. Puno je toga savladao. Da rezimiram, malo te zeza pig
Nazad na vrh Ići dole
Cofilence
bigl-manijak
bigl-manijak
Cofilence

PočaljiNaslov: Re: Kleo - Beograd   Kleo - Beograd - Page 4 EmptyPon Jul 16, 2012 3:39 pm

Caocao fff
Kleo - Beograd - Page 4 16072012264
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

Broj poruka : 4769
Datum upisa : 18.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Kleo - Beograd   Kleo - Beograd - Page 4 EmptyPon Jul 16, 2012 5:28 pm

Luče maleno, maza moja cmok
Nazad na vrh Ići dole
http://www.nivaodprogara.weebly.com
Anja..
i'm bigl
i'm bigl
Anja..

Broj poruka : 979
Godina : 27
Datum upisa : 11.02.2011

PočaljiNaslov: Re: Kleo - Beograd   Kleo - Beograd - Page 4 EmptyPon Jul 16, 2012 6:36 pm

Srecica mala, najsladji mi je bio na biglijadi I love you
Nazad na vrh Ići dole
i'm bigl
i'm bigl

PočaljiNaslov: Re: Kleo - Beograd   Kleo - Beograd - Page 4 EmptyPon Jul 16, 2012 10:21 pm

[quote="Cofilence"]
snoopy ::

Jel neko ucio psa da se okrene? Kleo nesto ne kapira, iako je veoma lako naucio i da seda, leze, sape da daje, bude miran, da donosi lopticu... Jel im mozda to komplikovano pa zato slabo ide, il' me zeza ovde? Very Happy
Snoopy sve to zna i nama je problem okretanje bounce !
E da preslatka slika tr !
Nazad na vrh Ići dole
Cofilence
bigl-manijak
bigl-manijak
Cofilence

PočaljiNaslov: Re: Kleo - Beograd   Kleo - Beograd - Page 4 EmptyPon Jul 16, 2012 11:34 pm

Malo cu da ga pustim ucenja novih stvari narednih par dana, vidim da se malo zbunio, da ne kazem "pregrejao" Very Happy

Sutra uvece gledamo prvu utakmicu zajedno, veliki dan za mene, njemu verovatno svejedno Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

Broj poruka : 4244
Datum upisa : 16.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Kleo - Beograd   Kleo - Beograd - Page 4 EmptyUto Jul 17, 2012 11:35 am

edit: Kaze meni baba da bolje da sam se ozenio i napravio dete, nego sto sam uzeo psa Cool

smeh baba je queen , ma uteši je, reci joj da si baš zato i uzeo Klea, da vežbaš za buduće uloge.... sunny
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Kleo - Beograd   Kleo - Beograd - Page 4 EmptyUto Jul 17, 2012 1:10 pm

Lea2006 ::

smeh baba je queen , ma uteši je, reci joj da si baš zato i uzeo Klea, da vežbaš za buduće uloge.... sunny
A kad kreneš u šetnju sa Kleom, nema koja ti neće prići! lol!
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
Cofilence
bigl-manijak
bigl-manijak
Cofilence

PočaljiNaslov: Re: Kleo - Beograd   Kleo - Beograd - Page 4 EmptyUto Jul 17, 2012 1:48 pm

Pa sta mislis sto sam uzeo bigla, da bi se inatio sa njim ili zato sto je ovako sladak? Razz

Imamo vec jednu potencijalnu "zrtvu" tu u kraju, isto seta bigla, samo da Kleo nabaci imunitet i onda da uzivamo bas Cool

Bice, fazon dobar dan bonjour
Nazad na vrh Ići dole
Gogili
i'm bigl
i'm bigl
Gogili

PočaljiNaslov: Re: Kleo - Beograd   Kleo - Beograd - Page 4 EmptyUto Jul 17, 2012 1:56 pm

"How you doin'..." Cool
Nazad na vrh Ići dole
Cofilence
bigl-manijak
bigl-manijak
Cofilence

PočaljiNaslov: Re: Kleo - Beograd   Kleo - Beograd - Page 4 EmptyUto Jul 17, 2012 2:02 pm

Very Happy To, to Cool
Nazad na vrh Ići dole
Kaan
i'm bigl
i'm bigl
Kaan

Broj poruka : 648
Godina : 28
Datum upisa : 31.01.2011

PočaljiNaslov: Re: Kleo - Beograd   Kleo - Beograd - Page 4 EmptyUto Jul 17, 2012 2:06 pm

Pa sta mislis sto sam uzeo bigla, da bi se inatio sa njim ili zato sto je ovako sladak? Razz

Imamo vec jednu potencijalnu "zrtvu" tu u kraju, isto seta bigla, samo da Kleo nabaci imunitet i onda da uzivamo bas Cool

ahahhahah Smile carski, iskoristi dok je jos mali top gun
Nazad na vrh Ići dole
http://www.zuber.mycpanel.rs/Kaan%20bigl/
i'm bigl
i'm bigl

PočaljiNaslov: Re: Kleo - Beograd   Kleo - Beograd - Page 4 EmptyUto Jul 17, 2012 3:02 pm

Kaan ::

ahahhahah Smile carski, iskoristi dok je jos mali top gun
smeh !
Nazad na vrh Ići dole
Cofilence
bigl-manijak
bigl-manijak
Cofilence

PočaljiNaslov: Re: Kleo - Beograd   Kleo - Beograd - Page 4 EmptyUto Jul 17, 2012 7:38 pm

Imam jedno pitanje vezano za dresuru...

Ima periode (obicno kad mu se kaki i neposredno posle) kad potpuno poludi. I koliko god puta kazem nesto, on ne slusa, onda ga prevrnem na ledja i drzim tako, on se kao smiri, al opet krene da divlja, onda ga uhvatim iznad vrata tamo gde ih i majke hvataju, ali ni to nekad ne pomogne, nego moram list novine da uzmem (ne boli nista, samo se cuje) i onda ga malo lupnem po dupetu ili udarim po sebi da ga uplasi zvuk i tad se smiri, tj. otrci krug i uglavnom mi dodje pod noge i sedne ili legne.

E sad, kad dodje na kraju tako, jel treba da mu dam nagradu ili kako?

Pozz od Klea, dok se sprema za veceras Cool

Kleo - Beograd - Page 4 17072012266
Nazad na vrh Ići dole
snoopy
i'm bigl
i'm bigl
snoopy

PočaljiNaslov: Re: Kleo - Beograd   Kleo - Beograd - Page 4 EmptyUto Jul 17, 2012 8:11 pm

Ovaj naš ludak sluša na momente. Nemam ideju kakav savet da dam, takvi su ludi po prirodi. Selektivan sluh i tvrda glava Smile
Jednostavno je pun energije i mora nekako da se isprazni, biće sve bolje kad počne da izlazi u šetnje i još ako nađete nekog drugara za jurcanje ima kod kuće da bude ko bubica, mada i posle šetnje hoće da polude jedno 10 minuta, kako ko affraid

U vezi komande "prevrni se" (ili kako već to zovu) Smile, dok leži, rukom u kojoj je nagradica prođeš mu pored glave tako da zadrži ležeći ppoložaj a da mu nos prati nagradicu i prirodno mora da se izvrne, hteo ne hteo Smile Počneš malo po malo ne mora odmah ceo okret, i onda nastaviš pokret rukom skroz iza glave tako da mora ponovo da legne normalno (to na kraju izgleda kao okret). Ako uhvatim povoljan momenat snimiću da vidiš Smile

fff
Nazad na vrh Ići dole
Cofilence
bigl-manijak
bigl-manijak
Cofilence

PočaljiNaslov: Re: Kleo - Beograd   Kleo - Beograd - Page 4 EmptyUto Jul 17, 2012 8:24 pm

Smile

Hvala na izdvojenom vremenu, ali nije nam to problem, okrene se on sam skroz kad ga ja vodim smokijem, ali nece sam na komandu, a uradio je to 30 puta sa smokijem.

Kao sto rekoh, deluje mi kao da sam ga malo preforsirao, tako da ga jos par dana necu "okretati".
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Kleo - Beograd   Kleo - Beograd - Page 4 EmptyUto Jul 17, 2012 9:57 pm

Stvarno si požurio! Još je u vrtiću, a uči gradivo za treći razred. I normalno je da povremeno luduje... prvo, mali je ( i nemiran kao svako dete), drugo, bigl je i ti si ga izabrao sa svim njegovim karakternim osobinama. To nije za kaznu! Jedino mu nemoj dozvoliti da pravi neku veliku štetu (male su normalna pojava), da sebe ne povredi i da ne preteruje sa griženjem ruku, bez čega niko od nas nije prošao, kad zasvrbe zubići. Mazi ga što više i ne ljuti se na njega, jako kratko će biti mali.
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
snoopy
i'm bigl
i'm bigl
snoopy

PočaljiNaslov: Re: Kleo - Beograd   Kleo - Beograd - Page 4 EmptyUto Jul 17, 2012 10:06 pm

U svemu se slažem sa "Dolly" Smile
Apsolutno podržavam učenje kroz igru ili trikove, mislim da se tako stvara još jača veza. Nemojte forsirati trikove i bolje je napraviti pauzu, posle se iznenadiš i obraduješ još više kad posluša komandu koju nije radio neko vreme. Sve što Limbo zna naučio je "slučajno", jednostavno sam uhvatio momenat i to nagradjivao, a vremenom polako uvodiš glasovnu komandu i na kraju pokret rukom.

Evo malo nešto za razonodu, nije baš uspešan snimak, Mimi se ubacivala u kadar i kvarila nam scenografiju Smile

PS - Već je 1:0 za FKP Smile

fff

Nazad na vrh Ići dole
jecolinja
i'm bigl
i'm bigl
jecolinja

Broj poruka : 821
Godina : 43
Datum upisa : 30.01.2011

PočaljiNaslov: Re: Kleo - Beograd   Kleo - Beograd - Page 4 EmptyUto Jul 17, 2012 11:34 pm

Aki je kao mali bio isto tako neposlusan,na poziv dodje kad on hoce.Sad sa 18 meseci je mnogo poslusniji na komandu dodji ili zvizduk.90% setnje ide bez povodca i ako vidi drugog psa ne udaljava se dok mu ne dozvolim.Samo strpljenje i sve ce doci na svoje.Jos je on mali.
Pozdrav za malenog Klea Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Kaan
i'm bigl
i'm bigl
Kaan

Broj poruka : 648
Godina : 28
Datum upisa : 31.01.2011

PočaljiNaslov: Re: Kleo - Beograd   Kleo - Beograd - Page 4 EmptySre Jul 18, 2012 1:46 am

joj mene je sramota kad vidim sta sve znaju vasi biglici. Moj zna samo da sedne Embarassed Najjaci je limbo sa glasom, to mi je najbolja komanda
Nazad na vrh Ići dole
http://www.zuber.mycpanel.rs/Kaan%20bigl/
Cofilence
bigl-manijak
bigl-manijak
Cofilence

PočaljiNaslov: Re: Kleo - Beograd   Kleo - Beograd - Page 4 EmptySre Jul 18, 2012 8:35 am

@Dolly

Ne bih ja pozurivao da mi on prvi dan nije pokazao kako je pametan, jer je odmah naucio da sedne i da sapu Very Happy

Sto se tice kaznjavanja, tu ozbiljnu grdnju dobije samo kad mi jede "bendzamina" i kad grize kablove, jer se plasim da moze nesto da mu se desi.

A i idem logikom, jeste mali, ali mora odmah da nauci sta sme, sta ne sme.

@Snoopy

Juce ujutru, dok smo se nesto igrali, je slucajno uradio okret sam, al me nesto zatekao, pa ga nisam ni pohvalio, ni dao nagradu Very Happy Drugi put Very Happy Ali do sad nista slucajno nije bilo, nego uzmem da ga naucim i on nauci.

A sto se tice klipa, odlican je Very Happy , imam i ja, al ne znam da stavim na jutjub, sedne, legne, pa donese lopticu Very Happy

@Kaan

Ako zelis da ga naucis nesto, ne treba ti puno vremena, pametni su jako, samo malo strpljenja i to je to.

POZDRAV I ZA AKIJA!!!

edit: Jaooo kako lepo vreme, jedva cekam da pocnemo da setamo bounce

edit2: Juce smo isli, ahh, tu u kraj nesto, pa sam ga stavio u ranac napred da viri onako, dobili smo neke osmehe i uzdahe Cool doduse, od nekih devojcica, ali bice bolje Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gogili
i'm bigl
i'm bigl
Gogili

PočaljiNaslov: Re: Kleo - Beograd   Kleo - Beograd - Page 4 EmptySre Jul 18, 2012 10:35 am

Ih, ovaj moj vuk nekad nece ni da okrene glavu kad ga zovem. Gluv kao top. A onda čuje "TING" od mikrotalasne i namontira se ispred nje. Da ne spominjem to da nece da slusa komandu dok ne vidi zatvorenu šaku (kapira da u njoj ima nesto za njega). Ima tih dana Smile
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Kleo - Beograd   Kleo - Beograd - Page 4 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Kleo - Beograd
Nazad na vrh 
Strana 4 od 17Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17  Sledeći
 Similar topics
-
» Kleo of Golde Crane
» Leo Beograd