Broj poruka : 762 Godina : 25 Localisation : Podgorica Datum upisa : 07.06.2012
Naslov: Ned Jul 15, 2012 4:05 pm
Mali je presladak !Poljubi ga za mene i daj mu jedan smokic !
Cofilence ::
Verujte mi, juce i danas ga samo gnjavim, plasim se da ga "nerazgnjavim"
edit: Kaze meni baba da bolje da sam se ozenio i napravio dete, nego sto sam uzeo psa
edit2: Inace, moja baba malo podseca na fon Smolhauzena iz "Alo, alo"...
!Baba je !
snoopy i'm bigl
Broj poruka : 1445 Godina : 51 Localisation : Obrenovac Datum upisa : 25.01.2011
Naslov: Re: Kleo - Beograd Ned Jul 15, 2012 5:28 pm
Lepotanko mali, patka je super igračka, Limbo je baš dugo gnjavio a onda nam je dosadilo da je ušivamo A i krevetac ima isti kao Limbo, baš se slaže uz biglovske boje
Cofilence bigl-manijak
Broj poruka : 253 Localisation : Banovo brdo Datum upisa : 18.06.2012
A i krevetac ima isti kao Limbo, baš se slaže uz biglovske boje
Pa da
Jel neko ucio psa da se okrene? Kleo nesto ne kapira, iako je veoma lako naucio i da seda, leze, sape da daje, bude miran, da donosi lopticu... Jel im mozda to komplikovano pa zato slabo ide, il' me zeza ovde?
Gogili i'm bigl
Broj poruka : 892 Godina : 38 Localisation : Beograd Datum upisa : 23.04.2009
Prvo, naucna je fantastika koliko je on mali pa je vec sve to naucio Naucice i da se okrene, nije mozda sada raspolozen. Puno je toga savladao. Da rezimiram, malo te zeza
Cofilence bigl-manijak
Jel neko ucio psa da se okrene? Kleo nesto ne kapira, iako je veoma lako naucio i da seda, leze, sape da daje, bude miran, da donosi lopticu... Jel im mozda to komplikovano pa zato slabo ide, il' me zeza ovde?
Snoopy sve to zna i nama je problem okretanje ! E da preslatka slika !
Cofilence bigl-manijak
Ima periode (obicno kad mu se kaki i neposredno posle) kad potpuno poludi. I koliko god puta kazem nesto, on ne slusa, onda ga prevrnem na ledja i drzim tako, on se kao smiri, al opet krene da divlja, onda ga uhvatim iznad vrata tamo gde ih i majke hvataju, ali ni to nekad ne pomogne, nego moram list novine da uzmem (ne boli nista, samo se cuje) i onda ga malo lupnem po dupetu ili udarim po sebi da ga uplasi zvuk i tad se smiri, tj. otrci krug i uglavnom mi dodje pod noge i sedne ili legne.
E sad, kad dodje na kraju tako, jel treba da mu dam nagradu ili kako?
Pozz od Klea, dok se sprema za veceras
snoopy i'm bigl
Broj poruka : 1445 Godina : 51 Localisation : Obrenovac Datum upisa : 25.01.2011
Ovaj naš ludak sluša na momente. Nemam ideju kakav savet da dam, takvi su ludi po prirodi. Selektivan sluh i tvrda glava Jednostavno je pun energije i mora nekako da se isprazni, biće sve bolje kad počne da izlazi u šetnje i još ako nađete nekog drugara za jurcanje ima kod kuće da bude ko bubica, mada i posle šetnje hoće da polude jedno 10 minuta, kako ko
U vezi komande "prevrni se" (ili kako već to zovu) , dok leži, rukom u kojoj je nagradica prođeš mu pored glave tako da zadrži ležeći ppoložaj a da mu nos prati nagradicu i prirodno mora da se izvrne, hteo ne hteo Počneš malo po malo ne mora odmah ceo okret, i onda nastaviš pokret rukom skroz iza glave tako da mora ponovo da legne normalno (to na kraju izgleda kao okret). Ako uhvatim povoljan momenat snimiću da vidiš
Cofilence bigl-manijak
Hvala na izdvojenom vremenu, ali nije nam to problem, okrene se on sam skroz kad ga ja vodim smokijem, ali nece sam na komandu, a uradio je to 30 puta sa smokijem.
Kao sto rekoh, deluje mi kao da sam ga malo preforsirao, tako da ga jos par dana necu "okretati".
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
Stvarno si požurio! Još je u vrtiću, a uči gradivo za treći razred. I normalno je da povremeno luduje... prvo, mali je ( i nemiran kao svako dete), drugo, bigl je i ti si ga izabrao sa svim njegovim karakternim osobinama. To nije za kaznu! Jedino mu nemoj dozvoliti da pravi neku veliku štetu (male su normalna pojava), da sebe ne povredi i da ne preteruje sa griženjem ruku, bez čega niko od nas nije prošao, kad zasvrbe zubići. Mazi ga što više i ne ljuti se na njega, jako kratko će biti mali.
snoopy i'm bigl
U svemu se slažem sa "Dolly" Apsolutno podržavam učenje kroz igru ili trikove, mislim da se tako stvara još jača veza. Nemojte forsirati trikove i bolje je napraviti pauzu, posle se iznenadiš i obraduješ još više kad posluša komandu koju nije radio neko vreme. Sve što Limbo zna naučio je "slučajno", jednostavno sam uhvatio momenat i to nagradjivao, a vremenom polako uvodiš glasovnu komandu i na kraju pokret rukom.
Evo malo nešto za razonodu, nije baš uspešan snimak, Mimi se ubacivala u kadar i kvarila nam scenografiju
PS - Već je 1:0 za FKP
jecolinja i'm bigl
Broj poruka : 821 Godina : 43 Datum upisa : 30.01.2011
Aki je kao mali bio isto tako neposlusan,na poziv dodje kad on hoce.Sad sa 18 meseci je mnogo poslusniji na komandu dodji ili zvizduk.90% setnje ide bez povodca i ako vidi drugog psa ne udaljava se dok mu ne dozvolim.Samo strpljenje i sve ce doci na svoje.Jos je on mali. Pozdrav za malenog Klea
Kaan i'm bigl
Broj poruka : 648 Godina : 28 Localisation : Beograd Datum upisa : 31.01.2011
Naslov: Re: Kleo - Beograd Sre Jul 18, 2012 1:46 am
joj mene je sramota kad vidim sta sve znaju vasi biglici. Moj zna samo da sedne Najjaci je limbo sa glasom, to mi je najbolja komanda
Cofilence bigl-manijak
Naslov: Re: Kleo - Beograd Sre Jul 18, 2012 8:35 am
@Dolly
Ne bih ja pozurivao da mi on prvi dan nije pokazao kako je pametan, jer je odmah naucio da sedne i da sapu
Sto se tice kaznjavanja, tu ozbiljnu grdnju dobije samo kad mi jede "bendzamina" i kad grize kablove, jer se plasim da moze nesto da mu se desi.
A i idem logikom, jeste mali, ali mora odmah da nauci sta sme, sta ne sme.
@Snoopy
Juce ujutru, dok smo se nesto igrali, je slucajno uradio okret sam, al me nesto zatekao, pa ga nisam ni pohvalio, ni dao nagradu Drugi put Ali do sad nista slucajno nije bilo, nego uzmem da ga naucim i on nauci.
A sto se tice klipa, odlican je , imam i ja, al ne znam da stavim na jutjub, sedne, legne, pa donese lopticu
@Kaan
Ako zelis da ga naucis nesto, ne treba ti puno vremena, pametni su jako, samo malo strpljenja i to je to.
POZDRAV I ZA AKIJA!!!
edit: Jaooo kako lepo vreme, jedva cekam da pocnemo da setamo
edit2: Juce smo isli, ahh, tu u kraj nesto, pa sam ga stavio u ranac napred da viri onako, dobili smo neke osmehe i uzdahe doduse, od nekih devojcica, ali bice bolje
Gogili i'm bigl
Broj poruka : 892 Godina : 38 Localisation : Beograd Datum upisa : 23.04.2009
Naslov: Re: Kleo - Beograd Sre Jul 18, 2012 10:35 am
Ih, ovaj moj vuk nekad nece ni da okrene glavu kad ga zovem. Gluv kao top. A onda čuje "TING" od mikrotalasne i namontira se ispred nje. Da ne spominjem to da nece da slusa komandu dok ne vidi zatvorenu šaku (kapira da u njoj ima nesto za njega). Ima tih dana