| Kleo - Beograd | |
|
+22Kaan Bigi ♥ Monika Lino Lea2006 snoopy Bjanka hazarskirecnik .Marija. soffijov King i Maša Gogili Tabasko the Dika Snoopy Gang Ksenija Snoopy:) Anja.. Niva Dolly Natali tedibi Cofilence 26 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Natali i'm bigl
Broj poruka : 1744 Godina : 46 Localisation : Beograd Datum upisa : 10.05.2011
| Naslov: Re: Kleo - Beograd Sre Avg 15, 2012 12:35 am | |
| Znas kako je kod Rafe dok idemo trotuarom on mora ici pored noge tako smo ga ucili od pocetka ali kad stignemo u park - fleksi na 5m pa idem za njim gde god hoce- to je njegova teritorija. Cak i kad padne kisa ja setam za njim svuda po mokroj travi ali dok idemo centrom isto tako on mora ici gde mu ja kazem ... Naravno u pocetku je bilo sa nagradicama i uz komandu "pored" Nemoj da ocekujes da sve to odmah shvati, trebace mu malo vremena. Rafa tek sada poceo da ide uz nogu a da povodac skroz labav. Ako se nategne ja odmah ga opomenem uz komandu "pored". | |
|
| |
Cofilence bigl-manijak
Broj poruka : 253 Localisation : Banovo brdo Datum upisa : 18.06.2012
| Naslov: Re: Kleo - Beograd Čet Avg 16, 2012 10:52 am | |
| Evo nas iz prve setnje, Kleo se komirao cim smo se vratili Nalio se vode i samo "tup" Nazalost, "svoje" je obavio neposredno pred izlazak, pa nije bilo mesta za neka nova ucenja sto se tice toga. Bio je dobar, ucili smo malo "pored", nagrada je nestalo hteo je da juri goluba, nesto je odustao bio, uplasio se kolica sa detetom kad mu je prisao neki rotvajler, repic mu je jednostavno nestao Ali highlight setnje, ja da pogledam na sat koliko je proslo vremena, rekoh nekih 15ak minuta, a ono 45 | |
|
| |
Gogili i'm bigl
Broj poruka : 892 Godina : 38 Localisation : Beograd Datum upisa : 23.04.2009
| Naslov: Re: Kleo - Beograd Čet Avg 16, 2012 11:03 am | |
| Hihihi, tako je i meni vreme letelo. Po dva sata smo bili napolju, da ni ne osetim. Taman tad zavrsila fax, nisam radila, gde ces lepse zanimacije. I tako mi budemo napolju, svi se odusevljavaju Arijem, ja cvetam, a on se vec smorio, piski mu se, hoce kuci Pravac na terasu! A bio je kukavica, svakog veceg psa kad vidi, odmah na ledja. Mislila sam da cu imati pihtiju od kera. I to samo odjednom prestane. | |
|
| |
snoopy i'm bigl
Broj poruka : 1445 Godina : 51 Localisation : Obrenovac Datum upisa : 25.01.2011
| Naslov: Re: Kleo - Beograd Čet Avg 16, 2012 11:16 am | |
| Bravo za Clea !!! Samo polako, sad je najbitnija "socijalizacija". Što više druženja sa drugarima, i velikim i malim, da nauči kako da reaguje u svim situacijama. Opušteno, oslobodiće se on brzo | |
|
| |
Niva i'm bigl
Broj poruka : 4769 Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Kleo - Beograd Čet Avg 16, 2012 12:47 pm | |
| Bravo sinak, najzad u život! Samo polako dok upoznaš okruženje, bićeš ti neustrašiv momak | |
|
| |
Tabasko the Dika i'm bigl
Broj poruka : 2926 Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: Kleo - Beograd Čet Avg 16, 2012 1:05 pm | |
| Ja mislim da ce ovo da bude jedan dobar decko | |
|
| |
Cofilence bigl-manijak
| Naslov: Re: Kleo - Beograd Čet Avg 16, 2012 2:09 pm | |
| Prosetali smo opet, ovog puta je imao kontakte i sa 2 pinca i jednom zenkom staforda i repic je bio visoko Slusa dosta, jednom je stao u fazonu "ne micem se", ja malo pogledam a mi ispred nekog malog pet shopa. Toliko je bio zedan da nije hteo nagrade da jede, a on ako nece da jede znaci da zaista je nesto ozbiljno Cim smo stigli - pravac terasa na piskenje | |
|
| |
Gogili i'm bigl
| |
| |
Cofilence bigl-manijak
| Naslov: Re: Kleo - Beograd Čet Avg 16, 2012 2:39 pm | |
| Mislis, ko se zadnji smeje... | |
|
| |
Cofilence bigl-manijak
| Naslov: Re: Kleo - Beograd Ned Avg 19, 2012 11:49 am | |
| Jedno pitanje:
jel ja da pocnem vec da mu zabranjujem da vrsi nuzdu u kuci, nego da ceka napolju, tj jel da dobija grdnju kad to uradi u kuci, a onda nagradicu napolju ili da i dalje ima opciju i kuci i unutra pa polako. Mi izlazimo 3 puta dnevno, ne znam jel mozda da ubacim jos jednom-dvaput kratko napolje zbog toga?
Hvala. | |
|
| |
snoopy i'm bigl
Broj poruka : 1445 Godina : 51 Localisation : Obrenovac Datum upisa : 25.01.2011
| Naslov: Re: Kleo - Beograd Ned Avg 19, 2012 12:30 pm | |
| ja bih probao da produžim još malo postojeće izlaske, mada možeš da probaš i da ubaciš još poneki kraći kao što si rekao, moraš sam da probaš, nešto će upaliti ne bih ga grdio jer će biti momenata kad nećete moći da idete napolje pa je možda bolje da ima i jedno mesto unutra za to. | |
|
| |
Niva i'm bigl
| Naslov: Re: Kleo - Beograd Uto Avg 21, 2012 2:21 pm | |
| Šta nam radi sinak? Može neka sličica? | |
|
| |
Cofilence bigl-manijak
| Naslov: Re: Kleo - Beograd Uto Avg 21, 2012 3:50 pm | |
| Sinak od kad idemo napolje, kucno vreme provodi spavajuci. Slicica ce biti, ajde potrudicu se sutra da okacim, ako ne danas. Tj da ih napravim i okacim Dobar je klempa, svi ga gnjave kad izadjemo. | |
|
| |
| Naslov: Re: Kleo - Beograd Uto Avg 21, 2012 4:11 pm | |
| Nista sladje od malog bigla, samo ne daj da ga gnjave za usi. Negde sam procitala da ne treba. | |
|
| |
King i Maša i'm bigl
Broj poruka : 1137 Localisation : Kać Datum upisa : 03.01.2011
| Naslov: Re: Kleo - Beograd Uto Avg 21, 2012 4:17 pm | |
| - Tabasko the Dika ::
- Nista sladje od malog bigla, samo ne daj da ga gnjave za usi. Negde sam procitala da ne treba.
Da li mozda znate razlog? mislim, kako malog, klempavog bigla ne dirati za usi ja ne bih izdrzao | |
|
| |
| Naslov: Re: Kleo - Beograd Uto Avg 21, 2012 4:21 pm | |
| Ne mogu da se setim, ali mislim da se samo radilo o meri predostroznosti kod jako malog stenca - da ne dobije infekciju usiju. Proguglacu, pa ako se radi o necem drugom, stavicu link. | |
|
| |
King i Maša i'm bigl
| Naslov: Re: Kleo - Beograd Uto Avg 21, 2012 4:30 pm | |
| - Tabasko the Dika ::
- Ne mogu da se setim, ali mislim da se samo radilo o meri predostroznosti kod jako malog stenca - da ne dobije infekciju usiju. Proguglacu, pa ako se radi o necem drugom, stavicu link.
Vazi... Iskreno, mislim da to i nema neke veze Pas mora da se nauči na dodir, i treba ga svuda pipkati. Kao sto neki psi ne dozvoljavaju da im ljudi diraju testise, ili da im gledaju zube verovatno mogu tako reagovati i na pipanje nekog drugog dela tela. i ja bih u svakom slucaju sto vecem broju ljudi dozvoljavao da ga gnjave kako posle ne bi bilo problema.Ipak, to je samo moje misljenje, i ne znaci da je tacno... | |
|
| |
Natali i'm bigl
Broj poruka : 1744 Godina : 46 Localisation : Beograd Datum upisa : 10.05.2011
| Naslov: Re: Kleo - Beograd Uto Avg 21, 2012 5:29 pm | |
| Ja nisam davala da mi Rafu svi gnjave iz drugog razloga: jednostavno nisam htela da on trci prema svima ko ga pozove. Rezultat: samo pogleda i nastavi dalje. Imamo jednog komsiju koji i zove ga i cucne dole pa nudi mu hranu - Rafa ga pogleda, zaobidje i krene za mnom.... totalno ignorisanje Meni tako vise odgovara i ponosna sam na Rafu | |
|
| |
Gogili i'm bigl
| Naslov: Re: Kleo - Beograd Uto Avg 21, 2012 5:43 pm | |
| A mi imamo slucaj da smo uvek davali svakome da gnjavi Arija, ali je to njemu jednostavno dosadno. Obraduje se poznatima na par metara udaljenosti, ali elegantno eskivira mazenje. A nepoznate iskulira skroz, pravi elitista Bas ga je skoro Limbov Igor pomazio i rekao mi da mu je to prvi put od kako se znamo A u kuci, totalna suprotnost. Uzasna maza, za neprepoznati! | |
|
| |
Cofilence bigl-manijak
| |
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Kleo - Beograd Sre Avg 22, 2012 11:31 am | |
| Mnogo sladak biglić! | |
|
| |
Snoopy:) i'm bigl
Broj poruka : 762 Godina : 25 Localisation : Podgorica Datum upisa : 07.06.2012
| Naslov: Re: Kleo - Beograd Sre Avg 22, 2012 11:59 am | |
| ! | |
|
| |
King i Maša i'm bigl
| Naslov: Re: Kleo - Beograd Sre Avg 22, 2012 12:10 pm | |
| Presladak je! | |
|
| |
Cofilence bigl-manijak
| Naslov: Re: Kleo - Beograd Sre Avg 22, 2012 3:37 pm | |
| Kad mogu da pocnem da koristim "furminator"? | |
|
| |
Niva i'm bigl
| Naslov: Re: Kleo - Beograd Sre Avg 22, 2012 3:42 pm | |
| Još je rano za furminator, dovoljno je brisanje vlažnom krpicom. Sinak nam je ko bombona, ljubimo ga puno | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kleo - Beograd | |
| |
|
| |
| Kleo - Beograd | |
|