moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Kaan sa Starog Ceraka

Ići dole 
+34
MarijaRio
Gogili
Dragiša
Atos-BOBI
Konan
vito
Ddans Dream Tim
tedibi
Lino
Ceda - Charlie
Moka
Bella
Natali
Vasica T
Srba bgd
dusan
Snoopy Gang
Niche
Lea2006
wujke
jecolinja
Monika
Emanuela
Tabasko the Dika
.Marija.
Ksenija
Capo UE
Aris
King i Maša
snoopy
Niva
Anja..
Dolly
Kaan
38 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 24 ... 35  Sledeći
AutorPoruka
snoopy
i'm bigl
i'm bigl
snoopy

Broj poruka : 1445
Godina : 51
Datum upisa : 25.01.2011

Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 Empty
PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 EmptyUto Avg 09, 2011 11:08 pm

Moka ::
Kaan ::

Kaan je bas razigran Smile

Blago vama, Moka je ovakva kad je mirna... Laughing

Mogu da zamislim koliko je aktivna kad na kraju od umora padne na njuškicu i zaspi, legenda mala lol!
Nazad na vrh Ići dole
Kaan
i'm bigl
i'm bigl
Kaan

Broj poruka : 648
Godina : 28
Datum upisa : 31.01.2011

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 EmptyUto Avg 09, 2011 11:10 pm

hahaahhaa Smile
Nazad na vrh Ići dole
http://www.zuber.mycpanel.rs/Kaan%20bigl/
Moka
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Moka

Broj poruka : 174
Godina : 34
Datum upisa : 21.07.2011

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 EmptyUto Avg 09, 2011 11:26 pm

Hahaha, neverovatna je kad poludi, a isto k'o Kaan kad joj nešto bacimo donese ali ne da ni za živu glavu, samo bi se natezala! Cool
Nazad na vrh Ići dole
Kaan
i'm bigl
i'm bigl
Kaan

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 EmptyUto Avg 09, 2011 11:33 pm

ko da su brat i sestra Smile
Nazad na vrh Ići dole
jecolinja
i'm bigl
i'm bigl
jecolinja

Broj poruka : 821
Godina : 43
Datum upisa : 30.01.2011

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 EmptyUto Avg 09, 2011 11:47 pm

Mi nismo bili tu za vikend pa nismo bili u prilici da pratimo desavanja oko Kaanovog problema.
Drago nam je da se sve dobro zavrsilo. Sve ste nas zabrinuli. Ne verovatno,nego sigurno mu je to drvce napravilo problem i dobro je sto je uspeo da ga iskaki! Mogao je tu veliki problem da nastane. Ali eto,biglovi su to,gutaci klasicni.

Sto se tice putovanja,nikako mu nemojte dati da jede bar 2-3 sata pre. Ne znam koliko se cesto vozio kolima,pa ne znam da li se vec navikao na mirise. Nama je Aki u pocetku stalno povracao. Sad je vec mnogo drugacije. Shvatio je da mnogo bolje podnosi voznju kad spava,tako da cim udje u auto,posle malo istrazivanja,smiri se i legne i nikakvih problema nema. Sad vec sedi sam pozadi,dok smo mi napred. Isli smo za vikend u selo,sto je nekih 3 sata voznje i nije ni jednom povratio,uglavnom je bio miran!

Zelimo vam lep provod i cuvajte vaseg malisana.....svemoguci su,sekunda im je potrebna da strpaju nesto u usta,a da potom to vesto kriju! Moj Aki sve sto strpa u usta,sakrije i tek kad se malo odalji od mene krene da zvace....namazanko mali!!! Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Kaan
i'm bigl
i'm bigl
Kaan

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 EmptyUto Avg 09, 2011 11:54 pm

e hvala puno...ma verovatno je to ali on jos nije iskakio barijum a ne znam ni da li to uopste treba da se iskaki...
ma i on je tako bezobrazan Very Happy
kako vam se cini snimak? Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
jecolinja
i'm bigl
i'm bigl
jecolinja

Broj poruka : 821
Godina : 43
Datum upisa : 30.01.2011

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 EmptySre Avg 10, 2011 12:07 am

Barijum bi trebalo da iskaki,videcete belo u stolici,kao mleko! Videla sam snimak dok sam bila u selu preko mobilnog i rekla Vesni(Lea) sta mislim!
Da li su to jedini snimci koje ste dobili,posto je na snimku prikazano samo debelo crevo,sto mi nikako nije jasno zbog cega?! Ono sto se vidi na snimcima deluje uredno. Ali kao sto vam je Vesna i prenela,meni licno je debelo crevo najmanje bilo sumnjivo!
Sve u svemu,bitno je da je on sad dobro,da ima redovnu stolicu i da ga stomacic vise ne boli.
Da se ne ponavljam,cuvajte ga i pazite sta stavlja u usta. Ja Akija gledam kao sopstveno dete (sto trenutno i jeste) i pazim ga 24h dnevno! Mali su,nemaju pojma sta smeju,a sta ne,radoznali,izuzetno prefrigani i alavi!

Uzivajte u njegovim nestaslucima,ali imajte na umu da je on pravi beban i da nema pojma ni o cemu! Budite mu i mama i tata jer to realno sada i jeste!!!
Veliki pozdrav od malo starijeg drugara Akija cmok fff
Nazad na vrh Ići dole
Kaan
i'm bigl
i'm bigl
Kaan

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 EmptySre Avg 10, 2011 12:11 am

ma ok je...moramo da budemo jos pazljiviji...
Nazad na vrh Ići dole
Kaan
i'm bigl
i'm bigl
Kaan

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 EmptySre Avg 10, 2011 12:29 am

Zelim svima da se zahvalim jer su mi pruzili podrsku i da vas sve pozdravim do 21 Smile
Nazad na vrh Ići dole
Kaan
i'm bigl
i'm bigl
Kaan

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 EmptyPon Avg 22, 2011 3:57 pm

I prodje ovaj odmor brzo. Kaan se potpuno oporavio, jako mu je prijalo, ali opet imamo problem i ovog puta znamo sta je uzrok. Kaan je cipovan u utorak, dan pred polazak. I mi krenemo i sve super, predjemo granicu niko nista nije ni pitao, a ujutru imamo sta da vidimo. Njemu je leva strana toliko nabubrila da je bila veca od njegove glavice. On se bio totalno smorio. Ja zovem Slobu i on prepisuje himoral forte. I tako je bilo dva dana i treci pocne da raste. Ja se uspanicim nevidjeno i nznm sta da radim. On je i dalje bio smoren, nije ni trckarao. Taj hematom je bio bas bas tvrd. Otisli smo u Novi i trazili tamo veta, a tamo su svi, naravno, samo za stoku i zivinu, sta vec. Nadjemo tamo jednog i on kaze da bi bilo bolje da mu taj hematom probusi. Kad ga je probusio bas je dosta krvi izbacio, a Kaan zacudo nije cvileo. I mi nazad u selo i hladne obloge i to, a njemu se opet krvi napunilo za samo 3 sata. Onda je postao skroz anemican, beo jezik bele desni. I tako prodje 2-3 dana i on se potpuno oporavi, a hematom postaje meksi, tek je onda poceo pravi odmor. Poceo je da rovari po smecu, kopa, jede govanca... Uzivao je na dormeu, pokvasio sapice na Uni. Sve u svemu bilo je lepo i nama i njemu Smile ima i slika koje cu posle kaciti, a danas idemo do veta da vidimo za taj hematom. Meni nije jasno da li je Kaan sklon tim hematomima ili je to greskia veta.. Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

Broj poruka : 4769
Datum upisa : 18.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 EmptyPon Avg 22, 2011 4:01 pm

Dobro je da mu je bolje, ali ipak kod veterinara, najsigurnije fff
Nazad na vrh Ići dole
http://www.nivaodprogara.weebly.com
Kaan
i'm bigl
i'm bigl
Kaan

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 EmptyPon Avg 22, 2011 4:03 pm

ma svakako idem, nego da vidim da li je on pogresio, to sam mislio Smile
Nazad na vrh Ići dole
Anja..
i'm bigl
i'm bigl
Anja..

Broj poruka : 979
Godina : 27
Datum upisa : 11.02.2011

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 EmptyPon Avg 22, 2011 6:57 pm

Marko,daj slike Smile
Nazad na vrh Ići dole
Kaan
i'm bigl
i'm bigl
Kaan

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 EmptyPon Avg 22, 2011 7:47 pm

ma postavljam vec, nego ce trebati minimum 3 dana xD
Nazad na vrh Ići dole
Anja..
i'm bigl
i'm bigl
Anja..

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 EmptyPon Avg 22, 2011 8:20 pm

Bas me zanima kako je bata porastao!
Nazad na vrh Ići dole
Kaan
i'm bigl
i'm bigl
Kaan

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 EmptyPon Avg 22, 2011 10:23 pm

Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 Dsc00374o

Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 Dsc00375y

Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 Dsc00376d

Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 Dsc00378cx

Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 Dsc00380uc

Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 Dsc00382ql

Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 Dsc00383ah

Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 Dsc00386ch

Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 Dsc00392t

Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 Dsc00394db

Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 Dsc00395z

Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 Dsc00396rg

Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 Dsc00403p

Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 Dsc00407gs

Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 Dsc00412vz

Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 Dsc00413yu

Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 Dsc00416ru

Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 Dsc00420hg

Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 Dsc00423vt

Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 Dsc00424if

Nazad na vrh Ići dole
snoopy
i'm bigl
i'm bigl
snoopy

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 EmptyPon Avg 22, 2011 10:43 pm

Kaan je prelep, zaista hehe
Vidi se da ste svi uživali, a kakva je bila prva reakcija na ovčice?
Nazad na vrh Ići dole
Kaan
i'm bigl
i'm bigl
Kaan

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 EmptyPon Avg 22, 2011 10:51 pm

pa gledao ih je i nije prilazio, onda malo krene i podigne sapicu, ali vecinom su mu ove dve prisle. Nisam smeo bas da pustim da se njuskaju, morao sam da ih teram. Sa kokoskama je bilo jos ludje. Sestra ga gleda sve vreme dok su blizu i samo je malo skrenula pogled, a pametnjakovic je saterao kokosku u ugao i krene ka njoj brzo. Jedva sam nekako dotrcao i preplasio kokosku pre njega Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
snoopy
i'm bigl
i'm bigl
snoopy

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 EmptyPon Avg 22, 2011 10:53 pm

Sledeći put snimite neki filmić, da se smejemo malo zajedno, kakvi su ovi biglovi opičeni, nema im ravne dasd
Nazad na vrh Ići dole
Kaan
i'm bigl
i'm bigl
Kaan

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 EmptyPon Avg 22, 2011 10:54 pm

Zaboravih da pohvalim Kaana. Izgleda da su mu se testisi spustili, samo moramo jos da proverimo kod veta, ali meni tako izgleda Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Anja..
i'm bigl
i'm bigl
Anja..

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 EmptyUto Avg 23, 2011 12:28 am

Jaoo kako je porastao i prelep je! Bas lice on i Klea! Na prvoj slici imaju isti pogled,pogotovo kad je hrana u pitanju Laughing
A kako gleda ovce,fantazija Very Happy Tako je i Klea gledala lamu u cirkusu Very Happy Blesavi su biglovi skroz...
Tek kad spavaju,sve 4 u vis pa nek' ide zivot! lol!
Ljubac za batu cmok
Nazad na vrh Ići dole
Ksenija
i'm bigl
i'm bigl
Ksenija

Broj poruka : 3425
Godina : 49
Datum upisa : 02.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 EmptyUto Avg 23, 2011 10:25 am

super fotografije
Nazad na vrh Ići dole
Niche
bigl-manijak
bigl-manijak
Niche

Broj poruka : 442
Datum upisa : 08.09.2010

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 EmptyUto Avg 23, 2011 11:22 am

Ala ste se nauzivali. Kaan je sasvim ojacao u svom prirodnom ambijentu. Presladak je. Saljemo mu poljupce. Niche&Co.
Nazad na vrh Ići dole
Tabasko the Dika
i'm bigl
i'm bigl
Tabasko the Dika

Broj poruka : 2926
Datum upisa : 02.02.2011

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 EmptyUto Avg 23, 2011 11:28 am

Bas je lep momak! I lepa vam je porodicna fotka na duseku!
Nazad na vrh Ići dole
Monika
i'm bigl
i'm bigl
Monika

Broj poruka : 1390
Godina : 29
Datum upisa : 17.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 EmptyUto Avg 23, 2011 11:47 am

Kako je porastao!!! cheers Mnogo dobre slike.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 13 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Kaan sa Starog Ceraka
Nazad na vrh 
Strana 13 od 35Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 24 ... 35  Sledeći
 Similar topics
-
» Nora sa Ceraka-Bgd
» Lallo sa Ceraka

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
moj bigl :: biglovi :: snoopy-
Skoči na: