| Kaan sa Starog Ceraka | |
|
+34MarijaRio Gogili Dragiša Atos-BOBI Konan vito Ddans Dream Tim tedibi Lino Ceda - Charlie Moka Bella Natali Vasica T Srba bgd dusan Snoopy Gang Niche Lea2006 wujke jecolinja Monika Emanuela Tabasko the Dika .Marija. Ksenija Capo UE Aris King i Maša snoopy Niva Anja.. Dolly Kaan 38 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
snoopy i'm bigl
Broj poruka : 1445 Godina : 51 Localisation : Obrenovac Datum upisa : 25.01.2011
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Uto Avg 09, 2011 11:08 pm | |
| | |
|
| |
Kaan i'm bigl
Broj poruka : 648 Godina : 28 Localisation : Beograd Datum upisa : 31.01.2011
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Uto Avg 09, 2011 11:10 pm | |
| hahaahhaa | |
|
| |
Moka bigl-pronalazac
Broj poruka : 174 Godina : 34 Datum upisa : 21.07.2011
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Uto Avg 09, 2011 11:26 pm | |
| Hahaha, neverovatna je kad poludi, a isto k'o Kaan kad joj nešto bacimo donese ali ne da ni za živu glavu, samo bi se natezala! | |
|
| |
Kaan i'm bigl
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Uto Avg 09, 2011 11:33 pm | |
| ko da su brat i sestra | |
|
| |
jecolinja i'm bigl
Broj poruka : 821 Godina : 43 Datum upisa : 30.01.2011
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Uto Avg 09, 2011 11:47 pm | |
| Mi nismo bili tu za vikend pa nismo bili u prilici da pratimo desavanja oko Kaanovog problema. Drago nam je da se sve dobro zavrsilo. Sve ste nas zabrinuli. Ne verovatno,nego sigurno mu je to drvce napravilo problem i dobro je sto je uspeo da ga iskaki! Mogao je tu veliki problem da nastane. Ali eto,biglovi su to,gutaci klasicni. Sto se tice putovanja,nikako mu nemojte dati da jede bar 2-3 sata pre. Ne znam koliko se cesto vozio kolima,pa ne znam da li se vec navikao na mirise. Nama je Aki u pocetku stalno povracao. Sad je vec mnogo drugacije. Shvatio je da mnogo bolje podnosi voznju kad spava,tako da cim udje u auto,posle malo istrazivanja,smiri se i legne i nikakvih problema nema. Sad vec sedi sam pozadi,dok smo mi napred. Isli smo za vikend u selo,sto je nekih 3 sata voznje i nije ni jednom povratio,uglavnom je bio miran! Zelimo vam lep provod i cuvajte vaseg malisana.....svemoguci su,sekunda im je potrebna da strpaju nesto u usta,a da potom to vesto kriju! Moj Aki sve sto strpa u usta,sakrije i tek kad se malo odalji od mene krene da zvace....namazanko mali!!! | |
|
| |
Kaan i'm bigl
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Uto Avg 09, 2011 11:54 pm | |
| e hvala puno...ma verovatno je to ali on jos nije iskakio barijum a ne znam ni da li to uopste treba da se iskaki... ma i on je tako bezobrazan kako vam se cini snimak? | |
|
| |
jecolinja i'm bigl
Broj poruka : 821 Godina : 43 Datum upisa : 30.01.2011
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Sre Avg 10, 2011 12:07 am | |
| Barijum bi trebalo da iskaki,videcete belo u stolici,kao mleko! Videla sam snimak dok sam bila u selu preko mobilnog i rekla Vesni(Lea) sta mislim! Da li su to jedini snimci koje ste dobili,posto je na snimku prikazano samo debelo crevo,sto mi nikako nije jasno zbog cega?! Ono sto se vidi na snimcima deluje uredno. Ali kao sto vam je Vesna i prenela,meni licno je debelo crevo najmanje bilo sumnjivo! Sve u svemu,bitno je da je on sad dobro,da ima redovnu stolicu i da ga stomacic vise ne boli. Da se ne ponavljam,cuvajte ga i pazite sta stavlja u usta. Ja Akija gledam kao sopstveno dete (sto trenutno i jeste) i pazim ga 24h dnevno! Mali su,nemaju pojma sta smeju,a sta ne,radoznali,izuzetno prefrigani i alavi! Uzivajte u njegovim nestaslucima,ali imajte na umu da je on pravi beban i da nema pojma ni o cemu! Budite mu i mama i tata jer to realno sada i jeste!!! Veliki pozdrav od malo starijeg drugara Akija | |
|
| |
Kaan i'm bigl
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Sre Avg 10, 2011 12:11 am | |
| ma ok je...moramo da budemo jos pazljiviji... | |
|
| |
Kaan i'm bigl
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Sre Avg 10, 2011 12:29 am | |
| Zelim svima da se zahvalim jer su mi pruzili podrsku i da vas sve pozdravim do 21 | |
|
| |
Kaan i'm bigl
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Pon Avg 22, 2011 3:57 pm | |
| I prodje ovaj odmor brzo. Kaan se potpuno oporavio, jako mu je prijalo, ali opet imamo problem i ovog puta znamo sta je uzrok. Kaan je cipovan u utorak, dan pred polazak. I mi krenemo i sve super, predjemo granicu niko nista nije ni pitao, a ujutru imamo sta da vidimo. Njemu je leva strana toliko nabubrila da je bila veca od njegove glavice. On se bio totalno smorio. Ja zovem Slobu i on prepisuje himoral forte. I tako je bilo dva dana i treci pocne da raste. Ja se uspanicim nevidjeno i nznm sta da radim. On je i dalje bio smoren, nije ni trckarao. Taj hematom je bio bas bas tvrd. Otisli smo u Novi i trazili tamo veta, a tamo su svi, naravno, samo za stoku i zivinu, sta vec. Nadjemo tamo jednog i on kaze da bi bilo bolje da mu taj hematom probusi. Kad ga je probusio bas je dosta krvi izbacio, a Kaan zacudo nije cvileo. I mi nazad u selo i hladne obloge i to, a njemu se opet krvi napunilo za samo 3 sata. Onda je postao skroz anemican, beo jezik bele desni. I tako prodje 2-3 dana i on se potpuno oporavi, a hematom postaje meksi, tek je onda poceo pravi odmor. Poceo je da rovari po smecu, kopa, jede govanca... Uzivao je na dormeu, pokvasio sapice na Uni. Sve u svemu bilo je lepo i nama i njemu ima i slika koje cu posle kaciti, a danas idemo do veta da vidimo za taj hematom. Meni nije jasno da li je Kaan sklon tim hematomima ili je to greskia veta.. | |
|
| |
Niva i'm bigl
Broj poruka : 4769 Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Pon Avg 22, 2011 4:01 pm | |
| Dobro je da mu je bolje, ali ipak kod veterinara, najsigurnije | |
|
| |
Kaan i'm bigl
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Pon Avg 22, 2011 4:03 pm | |
| ma svakako idem, nego da vidim da li je on pogresio, to sam mislio | |
|
| |
Anja.. i'm bigl
Broj poruka : 979 Godina : 27 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 11.02.2011
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Pon Avg 22, 2011 6:57 pm | |
| Marko,daj slike | |
|
| |
Kaan i'm bigl
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Pon Avg 22, 2011 7:47 pm | |
| ma postavljam vec, nego ce trebati minimum 3 dana xD | |
|
| |
Anja.. i'm bigl
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Pon Avg 22, 2011 8:20 pm | |
| Bas me zanima kako je bata porastao! | |
|
| |
Kaan i'm bigl
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Pon Avg 22, 2011 10:23 pm | |
| | |
|
| |
snoopy i'm bigl
Broj poruka : 1445 Godina : 51 Localisation : Obrenovac Datum upisa : 25.01.2011
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Pon Avg 22, 2011 10:43 pm | |
| Kaan je prelep, zaista Vidi se da ste svi uživali, a kakva je bila prva reakcija na ovčice? | |
|
| |
Kaan i'm bigl
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Pon Avg 22, 2011 10:51 pm | |
| pa gledao ih je i nije prilazio, onda malo krene i podigne sapicu, ali vecinom su mu ove dve prisle. Nisam smeo bas da pustim da se njuskaju, morao sam da ih teram. Sa kokoskama je bilo jos ludje. Sestra ga gleda sve vreme dok su blizu i samo je malo skrenula pogled, a pametnjakovic je saterao kokosku u ugao i krene ka njoj brzo. Jedva sam nekako dotrcao i preplasio kokosku pre njega | |
|
| |
snoopy i'm bigl
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Pon Avg 22, 2011 10:53 pm | |
| Sledeći put snimite neki filmić, da se smejemo malo zajedno, kakvi su ovi biglovi opičeni, nema im ravne | |
|
| |
Kaan i'm bigl
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Pon Avg 22, 2011 10:54 pm | |
| Zaboravih da pohvalim Kaana. Izgleda da su mu se testisi spustili, samo moramo jos da proverimo kod veta, ali meni tako izgleda | |
|
| |
Anja.. i'm bigl
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Uto Avg 23, 2011 12:28 am | |
| Jaoo kako je porastao i prelep je! Bas lice on i Klea! Na prvoj slici imaju isti pogled,pogotovo kad je hrana u pitanju A kako gleda ovce,fantazija Tako je i Klea gledala lamu u cirkusu Blesavi su biglovi skroz... Tek kad spavaju,sve 4 u vis pa nek' ide zivot! Ljubac za batu | |
|
| |
Ksenija i'm bigl
Broj poruka : 3425 Godina : 49 Localisation : Subotica Datum upisa : 02.05.2007
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Uto Avg 23, 2011 10:25 am | |
| | |
|
| |
Niche bigl-manijak
Broj poruka : 442 Datum upisa : 08.09.2010
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Uto Avg 23, 2011 11:22 am | |
| Ala ste se nauzivali. Kaan je sasvim ojacao u svom prirodnom ambijentu. Presladak je. Saljemo mu poljupce. Niche&Co. | |
|
| |
Tabasko the Dika i'm bigl
Broj poruka : 2926 Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Uto Avg 23, 2011 11:28 am | |
| Bas je lep momak! I lepa vam je porodicna fotka na duseku! | |
|
| |
Monika i'm bigl
Broj poruka : 1390 Godina : 29 Localisation : Uzice Datum upisa : 17.06.2009
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Uto Avg 23, 2011 11:47 am | |
| Kako je porastao!!! Mnogo dobre slike. | |