| Kaan sa Starog Ceraka | |
|
+34MarijaRio Gogili Dragiša Atos-BOBI Konan vito Ddans Dream Tim tedibi Lino Ceda - Charlie Moka Bella Natali Vasica T Srba bgd dusan Snoopy Gang Niche Lea2006 wujke jecolinja Monika Emanuela Tabasko the Dika .Marija. Ksenija Capo UE Aris King i Maša snoopy Niva Anja.. Dolly Kaan 38 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Kaan i'm bigl
Broj poruka : 648 Godina : 28 Localisation : Beograd Datum upisa : 31.01.2011
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Čet Jul 21, 2011 7:13 pm | |
| Kako sam se samo smejao kad sam dosao kuci i video da je on to sve vec obavio na terasi, a ja ga bzvz terao na mesto za nuzdu u dvoristu | |
|
| |
Niche bigl-manijak
Broj poruka : 442 Datum upisa : 08.09.2010
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Uto Jul 26, 2011 11:17 pm | |
| Ima li Kaan novih fotografija i novih dogodovstina? | |
|
| |
Kaan i'm bigl
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Sre Jul 27, 2011 12:56 am | |
| fotografija nema, bice od sutra kad nam stigne aparat, a dogodovstina ima na pretek Sinoc je nazalost povredio drugu nogicu, bas nemamo srece, i ne moze napolje sutra i prekosutra, pa malo mirujemo u kuci. Kaan je ovako stvarno odlican, cak smo i naucili da spavamo sami celu noc, i da kad se probudimo, ne cvilimo ni malo. Zadovoljniji sto se tice njega ne mog da budem Umalo da zaboravim, igrali smo se i sa prelepom drugaricom Lajkom | |
|
| |
Emanuela i'm bigl
Broj poruka : 1346 Godina : 48 Localisation : BG Žarkovo/Cerak Datum upisa : 08.01.2011
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Sre Jul 27, 2011 10:19 am | |
| ljubimo nogicu!! nadamo se da ce brzo proci da, uvijek gazda ima srece da vidi kaana a gazdarica ne.. morat cu se dogovoriti s laikom da i mene odvede do kaana gazda kaze da je kaan uzivo preprelijep bigl!!! vidimo se kad se vratimo s godisnjeg | |
|
| |
Niche bigl-manijak
Broj poruka : 442 Datum upisa : 08.09.2010
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Sre Jul 27, 2011 11:17 pm | |
| - Kaan ::
- fotografija nema, bice od sutra kad nam stigne aparat, a dogodovstina ima na pretek Sinoc je nazalost povredio drugu nogicu, bas nemamo srece, i ne moze napolje sutra i prekosutra, pa malo mirujemo u kuci. Kaan je ovako stvarno odlican, cak smo i naucili da spavamo sami celu noc, i da kad se probudimo, ne cvilimo ni malo. Zadovoljniji sto se tice njega ne mog da budem Umalo da zaboravim, igrali smo se i sa prelepom drugaricom Lajkom
Mora da je mnogo skakutao kad je povredio nogicu. A sto se tice spavanja, ja bih cvilela da nema Nicea u blizini. Poljupci medenom Kaanu za brz oporavak i izlazak u setnju. | |
|
| |
Tabasko the Dika i'm bigl
Broj poruka : 2926 Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Čet Jul 28, 2011 11:40 am | |
| Stvarno divan biglic! Glavica fenomenalna! | |
|
| |
Kaan i'm bigl
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Sub Jul 30, 2011 8:06 pm | |
| | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Sub Jul 30, 2011 8:36 pm | |
| preslatki zvrk | |
|
| |
Anja.. i'm bigl
Broj poruka : 979 Godina : 27 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 11.02.2011
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Sub Jul 30, 2011 10:01 pm | |
| Lepi bata | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Sub Jul 30, 2011 11:13 pm | |
| Plišana igračka koja hoda! | |
|
| |
King i Maša i'm bigl
Broj poruka : 1137 Localisation : Kać Datum upisa : 03.01.2011
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Sub Jul 30, 2011 11:26 pm | |
| - Dolly ::
- Plišana igračka koja hoda!
Baš ovakvu poruku krenoh da napišem, kad vidim da već postoji Slažem se u potpunosti! | |
|
| |
snoopy i'm bigl
Broj poruka : 1445 Godina : 51 Localisation : Obrenovac Datum upisa : 25.01.2011
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Ned Jul 31, 2011 5:51 pm | |
| Kaan je presladak, danas smo ga videli uživo, bio je najmlađi bebac na Tašu Mnoooogo je lep i dobrica, žvaćkao je neko drvce i jurcao sa ostalima, biće pravi zvrk samo još malo da poraste | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Ned Jul 31, 2011 7:53 pm | |
| Najmlađi i najslađi! Još uvek prava beba, da poželiš da ga strpaš u tašnu i pobegneš! | |
|
| |
Kaan i'm bigl
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Ned Jul 31, 2011 8:19 pm | |
| nama je na druzenju bilo savrseno. Srbina vlasnica nas je uputila na veta iz ordinacije Rot gde smo kasnije i otisli. Saznali smo da, po njihovoj prici, sa Kaanom nije nista dobro, da je pun glista, da nije lepo vakcinisan, da mora da bude jos u karantinu, da dobija rahitis i punoo puno drugih prica, koje uopste nismo ocekivali. Na kraju je ispalo da nista dobro nije uradio vet u Sani i da sve mora ispocetka. Ja stvarno ne znam vise kome da verujem... Ovaj iz Rota mi kaze da mora da dobija vitamine, a iz Sane kao nema potrebe. Rotovi kazu da su granule djubre i da mora da jede meso i sve to, Sanovci da nema nista od toga. Jos su se i zaprepastili kada sam rekao da je Kaan bio pod punom anestezijom, i da je ciscen piperazinom, cak i kaze da se to ne koristi 30 godina vec. A o putu u Hrvatsku i da ne pricam, kao nema sanse, a u Sani ma slobodno. Molim vas mi recite kome da verujem, i sta da radim. Osecam se kao da me je voz pregazio... | |
|
| |
Kaan i'm bigl
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Ned Jul 31, 2011 8:29 pm | |
| kako sam sludjen zaboravio sam da se zahvalim. Hvala svima na danasnjem druzenju i silnim komplimentima | |
|
| |
Aris i'm bigl
Broj poruka : 477 Datum upisa : 23.05.2011
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Ned Jul 31, 2011 8:55 pm | |
| Kaan je bio presladak danas, igrao se sa svima, jako se brzo oslobodio i uzivao je, sto se vakcinisanja tice, moje je misljenje da on jos uvek treba da bude u karantinu. Jako je mali, morate mu izgraditi imunitet i mora da bude zasticen dok ne ojaca. I ja sam imala dilemu sta da radim sa Arisom, ali sam ipak poslusala mog veta i nije izasao napolje dok nije primio dve vakcine, a za mesec dana mu je dao i trecu, za svaki slucaj, iako je vec krenuo napolje. Gliste se lako ociste, mislim da to nije problem, Ali vakcine su jako bitne i treba poslusati veterinare koji su oprezniji, temeljniji, sve je to za Kanovo dobro. Vitamini mu ne trebaju ako jede superpremium hranu kao sto je Hills, Rojal Canin, Natural trainer itd, ali mu dajte ad kapi i kalcijum, jogurt, kuvani pirinac, sargarepicu i kuvano meso, teletinu, piletini, curetinu itd. Ja Arisu dajem dva obroka granula, jedan ujutru jedan uvece, i za rucak obavezno nesto kuvano. Pored toga pojede malo voca, sirove sargarepice , neku poslasticu za kuce... Po meni je to najbolji rezim ishrane, vidim po njemu da mu jaaako prija, dlaka mu je super, lepo raste.. Vitamini mu ne trebaju pre nego sto napuni tri i po meseca, pa bi trebalo da ih pije sve do sedmog. Tad menja zubice, i potrebni su mu suplementi. Medjutim, ni tad mu ne moras davati punu dozu, ako su mu granule kvalitetne, slobodno mu daj upola manju dozu vitamina na dan. Udavi te ja, nadam se da sam bar malo pomogla.. | |
|
| |
Aris i'm bigl
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Ned Jul 31, 2011 9:00 pm | |
| Takodje, sto se puta tice, ja ga ne bih vodila, sacuvaj ga malo, nije on dovoljno ojacao niti je dovoljno zasticen za tako nesto. | |
|
| |
Kaan i'm bigl
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Ned Jul 31, 2011 9:01 pm | |
| Hvala puno, nego ovaj moj rekao nikakve vitamine, a ovaj drugi obavezno. Kaan je primio dve vakcinacije, zato je i rekao da sme napolje. Ja njega hranim trainer juniorom (valjda se tako pise) i velika mi je nedoumica sta i koliko mu davati vitamina i minerala, sta vec. To mene buni. Hvala jos jednom, nadam se da cemo se druziti jer smo relativno blizu. | |
|
| |
Aris i'm bigl
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Ned Jul 31, 2011 9:16 pm | |
| Bilo bi super, svratite na padinu, Aris i Kasper ga cekaju. Vakcina se mozda, da tako kazem, nije primila, ako nije bio ociscen od crevnih parazita kako treba. Pretpostavljam da su na to mislili veterinari koji su vam rekli da nije pravilno vakcinisan. Ja Arisu dajem Rojal canin, kazu da je trainer jednako dobar, ali ja nekako vise verujem Rojalu. Ima u onom velikom pet centru da se kupi u njihovoj apoteci kombinacija kalcijuma, fosfora, vitamna i aminikiselina koje su im kao neophodne za pravilan rast i razvoj. Zove se Pet Phos i sto tableta kosta 990 din. daje se jedna na pet kg. Mogu i da se dele, Dakle, ako on sada tezi dva kg, dajes mu pola tabletice dnevno. Ja bih vam preporucila to da kupite i mirni ste. ako neko zna za neke bolje vitamin, mogu da vam preporuce, ja sam to kupila po prep[oruci veterinara iz tog pet centra. Moj vet je hteo da mi proda pakovanje Canforta i li kako god da se vec zove za 6000 din. tu ima kao 2000 tableta, to kad ispije, bice ok. Glupost, ne treba ih kljukati toliko vitaminima, ionako visak izbace kroz izmet. Veterinari tako zaradjuju, jer psu ne moze da skodi, ali oni uzmu pare, uzas. | |
|
| |
Kaan i'm bigl
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Ned Jul 31, 2011 9:33 pm | |
| e hvala, to bih mogao da uzmem, ma znam to za veterinare. Kad smo bili u Rotu ni pregled nam nije naplatio, a pricali smo pola sata. | |
|
| |
Aris i'm bigl
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Ned Jul 31, 2011 9:40 pm | |
| Onda je bolje da poslusate njih, cine mi se strucniji. Veeeeliki poljubac za KAANA!!!! | |
|
| |
Kaan i'm bigl
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Ned Jul 31, 2011 9:47 pm | |
| ma nznm sta da mislim, i Kaan salje veliki poljubac Arisu i jedva ceka druzenje sa njim | |
|
| |
dusan i'm bigl
Broj poruka : 715 Godina : 43 Datum upisa : 05.03.2007
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Ned Jul 31, 2011 9:49 pm | |
| Kaan sto se veterinara tice , ja ti preporucujem da odes kod treceg i sam zakljucis sta je tu istina a sta otimanje pacijenta , imate Tomica na Banovom Brdu koji ima svo moje poverenje. Sto se tice hrane koju koristite , istu dajem Stelli koja trenutno doji 8 stenaca i jako sam zadovoljan i njenim stanjem i stenci su jako dobro napredovali. Hrana koju koristite spada u premium hrane , sto znaci da su vec pojacane vitaminima u kolicini koja je dovoljna za najbolji rast steneta, sa dzaka procitajte koju kolicinu treba da mu dajete dnevno i u koliko obroka. Ako dodate malo vitamina pride sigurno mu nece skoditi ali isto tako mu nece nista ni faliti ako ne dodate. Ako mu preti rahitis ja preporucujem CAL-D-PHOS , jedna tableta ide na 9kg ima 75 u pakovanju , moze da se deli i kosta oko 800 dinara, sadrzi kalcijum , fosfor i d3 vitamin. Za kosti je kalcijum najpotrebniji zato mislim da je ovo najbolje resenje. | |
|
| |
Kaan i'm bigl
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Ned Jul 31, 2011 9:52 pm | |
| Hvala puno na savetima, kad sam setao Kaana sreo nas je vas kum i pohvalio se kako mu kum drzi biglove, gde se nalazi njegova veterinarska ambulanta i ako imate slucajno broj telefona? | |
|
| |
dusan i'm bigl
Broj poruka : 715 Godina : 43 Datum upisa : 05.03.2007
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Ned Jul 31, 2011 9:55 pm | |
| Nalazi se u Orfelinovoj ulici, to je iznad pumpe u pozeskoj , tel : 2545 543. 063 232288, ima dvokratno radno vreme , mislim da od 13-16h ne radi. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka | |
| |
|
| |
| Kaan sa Starog Ceraka | |
|