| Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" | |
|
+45maks malisha Bjanka marina Aris BojanaD BiGi-bigl Snoopy Gang Ceda - Charlie veljapac Natali dusan Moka Kaan King i Maša snoopy BEKI (djolana) jecolinja stefani Anja.. Niche Emanuela Žaklina Tina Shiloh Vasica T lucija Capo UE Niva Tabasko the Dika Ddans Dream Tim antmari .Marija. Lea2006 Gogili Lino luce Dolly soffijov MarijaRio Dika Bugi mini Medena Monika Rona 49 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
luce i'm bigl
Broj poruka : 1584 Godina : 42 Localisation : Beograd Datum upisa : 06.08.2007
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Uto Maj 17, 2011 2:19 pm | |
| nemojte misliti da to sa lovackim psima i lovcima nema veze sa istinom. dobar lovacki pas je skup i trazen, a sve sto je skupo, vise se krade. jedino sto bi se razocarali da otkriju da moj lovacki pas najvise voli da lovi (kukuruzne) kokice po ulici | |
|
| |
Tabasko the Dika i'm bigl
Broj poruka : 2926 Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Uto Maj 17, 2011 5:19 pm | |
| | |
|
| |
Medena i'm bigl
Broj poruka : 3081 Datum upisa : 25.07.2007
| |
| |
Anja.. i'm bigl
Broj poruka : 979 Godina : 27 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 11.02.2011
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Uto Avg 02, 2011 8:50 am | |
| 'Jao,kako sladak mali baset!' 'Ma to ti je trobojac,kazem ja.Vidis da je i devojka klimnula glavom' Razgovaraju neka dvojica A ja samo spustila glavu... | |
|
| |
BEKI (djolana) bigl-njuskalo
Broj poruka : 52 Localisation : NBG Datum upisa : 02.06.2011
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Uto Avg 16, 2011 10:31 pm | |
| O da, imamo i mi bisera na "trobojnu temu" Covek: jao, vidi ga gospodin trobojac! Ja: nije gospodin, nego gospodjica (misleci da je time "trobojac" mislio na trobojni bigl,jel... Covek: ma nema veze, to su gospoda!!!! Ja: pa dobro... Covek: a on je bosanac, jel znas ti? (i dalje on u muskom rodu) Ja: kako molim? Covek: pa lepo, ja ti to znam, oni su iz bosne uvezeni, tamo su uzgajani i to sve, veruj mi Ja: ne, ova rasa sigurno nije nastala iz bosne Covek: ma jeste, ti neznas, i bla... bla... bla... Ja: dobro, zurimo....vazi, cao! STO VOLIM TE, JOJ, KAD POCINJU SA RECENICOM "ZNAM JA!" A naravno, koliko puta su pitali jel baset? pa onda, sto ima tako tuzne oci, hoce ih imati i kad poraste? a kad poraste kakve ce joj biti usi? Pa sam onda dobijala savete od drugih vlasnika pasa da nikako ne smem da joj dozvolim da tako kopa zemlju, i da se valja... to na vreme treba spreciti! mislim, ovo je Beki na poljani = pa joj ti sad spreci najvecu radost u zivotu... I taaako, jos i da treba da je sterilisem sad sto pre dok je mala da se posle ne muci... Pozdrav svima! | |
|
| |
snoopy i'm bigl
Broj poruka : 1445 Godina : 51 Localisation : Obrenovac Datum upisa : 25.01.2011
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Uto Avg 16, 2011 11:20 pm | |
| Trobojac, Baset, Jazavičar Jedan pita: jel to gonič, a ja kažem jeste misleći i biglovi su goniči, a on drugaru dobaci: pravi srpski, jesam ti rekao Koliko ima.... taman da ga teraš na zecove | |
|
| |
Anja.. i'm bigl
Broj poruka : 979 Godina : 27 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 11.02.2011
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Sub Avg 20, 2011 12:32 am | |
| Neki mladic : 'Jaoo kakav vucjak! Gde si ga nabavila?' Ja: 'U sumi.. ' | |
|
| |
Rona i'm bigl
Broj poruka : 507 Godina : 39 Datum upisa : 29.09.2009
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Ned Avg 21, 2011 3:47 pm | |
| Biserima nema kraja kada imate dva psa razlicitih rasa. "Jao vidi sto je lep ovaj retriver, a onaj mali tamo mi se nista ne svidja" ili "Vidi ga sto je sladak maleni, a ti si veliki, nemoj da mi prilazis". Poznanik sa bokserom: "Je l' on (retriver) ikada laje?" Ja: "Pa retko kada, oni nisu rasa koja se mnogo oglasava" Poznanik sa bokserom: "Ali zato nju stalno cujem, i stalno se svadja. Pravo zensko!" Ja: "Jeste, jeste..." | |
|
| |
King i Maša i'm bigl
Broj poruka : 1137 Localisation : Kać Datum upisa : 03.01.2011
| |
| |
Monika i'm bigl
Broj poruka : 1390 Godina : 29 Localisation : Uzice Datum upisa : 17.06.2009
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Sre Avg 24, 2011 2:35 pm | |
| | |
|
| |
King i Maša i'm bigl
Broj poruka : 1137 Localisation : Kać Datum upisa : 03.01.2011
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Sre Avg 24, 2011 4:30 pm | |
| | |
|
| |
jecolinja i'm bigl
Broj poruka : 821 Godina : 43 Datum upisa : 30.01.2011
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Sre Avg 24, 2011 7:08 pm | |
| Mog Ivana je jedna ''ogranicena'' komsinica pitala : ''Da li je to koker?'' To mi je biser nad biserima,a ista ta komsinica,koja je udomila psa sa ulice pitala nas okolne kuckare da li je njen pas labrador???? Stvarno ima raznih ljudi | |
|
| |
Kaan i'm bigl
Broj poruka : 648 Godina : 28 Localisation : Beograd Datum upisa : 31.01.2011
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Sre Avg 24, 2011 8:16 pm | |
| | |
|
| |
Monika i'm bigl
Broj poruka : 1390 Godina : 29 Localisation : Uzice Datum upisa : 17.06.2009
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Sre Avg 24, 2011 8:34 pm | |
| Bobtejl- Svaka im cast! | |
|
| |
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Čet Avg 25, 2011 1:24 pm | |
| [quote="jecolinja"]Mog Ivana je jedna ''ogranicena'' komsinica pitala : ''Da li je to koker?'' To mi je biser nad biserima,a ista ta komsinica,koja je udomila psa sa ulice pitala nas okolne kuckare da li je njen pas labrador???? Stvarno ima raznih ljudi [/quote] Pa kazi joj, jeste, labrador je | |
|
| |
.Marija. i'm bigl
Broj poruka : 952 Godina : 29 Datum upisa : 17.01.2011
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Pet Avg 26, 2011 11:13 am | |
| | |
|
| |
Moka bigl-pronalazac
Broj poruka : 174 Godina : 34 Datum upisa : 21.07.2011
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Pet Avg 26, 2011 10:30 pm | |
| Baset, labrador, sve samo ne bigl, a kad kažem bigl ne veruju mi jer je dvobojna. Mnogo ljudi voli da mi "soli pamet" sa vakcinacijama - "Jao pa jel vakcinisana? Jao pa ne bi smela da se druži sa psima ako nije! Moj tata je veterinar i psi ne smeju da izlaze dok nisu vakcinisani!" itd., to me najviše nervira, pogotovo kad krenu da me nabeđuju da ne sme da izlazi pre 3. vakcine, a 2 veterinara su mi rekla da sme (na fakultetu i kod Novaka). I naravno, najveći biser - čovek koji me je napao na ulici: "Izvinite, jel to neka moda da se sad vode psi? Što ne rađate decu nego svi vodite pse po ulici?" Rekla sam mu da neću da rađam decu sa 21 godinom i produžila, a on je nastavio da mrmlja i da dobacuje... | |
|
| |
dusan i'm bigl
Broj poruka : 715 Godina : 43 Datum upisa : 05.03.2007
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Sub Avg 27, 2011 12:51 am | |
| | |
|
| |
Moka bigl-pronalazac
| |
| |
Medena i'm bigl
Broj poruka : 3081 Datum upisa : 25.07.2007
| |
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Sub Avg 27, 2011 2:01 pm | |
| A tek kad šetaš dva!!! (Dok sam ih imala) Pored moje zgrade nekadašnja "Beobanka", a na dan isplate penzija, od 4 ujutru stvara se red, a ja oko 6 izlazim sa dva psa iz kuće i prolazim pored njih. Horor devedesetih! | |
|
| |
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Pon Avg 29, 2011 12:21 pm | |
| Ja, koja sam u principu potpuno miroljubiva osoba, naucila sam da dobacim jedan narocito odvratan pogled kad mi neko nesto dobaci za Diku. Odmah umuknu. | |
|
| |
Moka bigl-pronalazac
| |
| |
Rona i'm bigl
Broj poruka : 507 Godina : 39 Datum upisa : 29.09.2009
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Pon Avg 29, 2011 2:42 pm | |
| Ja odmah uzvratim sa "sto TI ne setas decu nego smaras ljude sa psima po ulici?!" ili ako je penzos u pitanju "sto TI ne sedis u starackom domu nego smaras ljude sa psima po ulici?!" A poslednji biser je bio sad za vikend. Obicno ispred prodavnice Ronu vezem a Tedi stoji tj sedi sam i ceka. I izlaze klinac od desetak godina i njegova baba, i Rona zalaje na nekog psa u daljini, a klinac ce: "Jao baba, vidi ga, pit bul! Nadam se da ima vlasnika!" Baba: "Ma ajde idemo, vidis da je mali...". klinac: "Nemoj pored njega da prodjemo, iskidace nas, baba to je pit bul, ej PIT BUL!" | |
|
| |
Natali i'm bigl
Broj poruka : 1744 Godina : 46 Localisation : Beograd Datum upisa : 10.05.2011
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Pon Avg 29, 2011 2:45 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" | |
| |
|
| |
| Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" | |
|