| Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" | |
|
+45maks malisha Bjanka marina Aris BojanaD BiGi-bigl Snoopy Gang Ceda - Charlie veljapac Natali dusan Moka Kaan King i Maša snoopy BEKI (djolana) jecolinja stefani Anja.. Niche Emanuela Žaklina Tina Shiloh Vasica T lucija Capo UE Niva Tabasko the Dika Ddans Dream Tim antmari .Marija. Lea2006 Gogili Lino luce Dolly soffijov MarijaRio Dika Bugi mini Medena Monika Rona 49 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
.Marija. i'm bigl
Broj poruka : 952 Godina : 29 Datum upisa : 17.01.2011
| |
| |
Tabasko the Dika i'm bigl
Broj poruka : 2926 Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Pon Avg 29, 2011 4:20 pm | |
| Pogled je uvertira, vrlo rado se nadovezem Desilo mi se nekoliko puta da sam izgovorila stvari za koje nisam verovala da cu ih ikad reci nekoj osobi... ali najvise volim komentar Ivane iz Kovina kad je prolazila pored nje i biglova neka mama sa detetom, pa rekla detetu: ako ne budes dobar, ujesce te kuca... Ivana je na to rekla detetu: Ne, ako ne budes dobar, nece te ujesti kuca, nego ce te istuci mama. Kuca ti nece nista To je realno stanje stvari, zasto lagati decu | |
|
| |
King i Maša i'm bigl
Broj poruka : 1137 Localisation : Kać Datum upisa : 03.01.2011
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Pon Avg 29, 2011 4:25 pm | |
| | |
|
| |
snoopy i'm bigl
Broj poruka : 1445 Godina : 51 Localisation : Obrenovac Datum upisa : 25.01.2011
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Pon Avg 29, 2011 7:06 pm | |
| Ubedljivo najgori komentar "...uješće te kuca" Verovatno se tom detetu u glavi stvori slika: Ne brini mama biću dobar i kad porastem obračunaću se ja sa tim kucama da me ne bi ujele, za svaki slučaj I posle se isčuđavamo kako je neko imao srca da uradi onako grozne stvari tako plemenitim životinjama Mama, kriva si za sve | |
|
| |
Kaan i'm bigl
Broj poruka : 648 Godina : 28 Localisation : Beograd Datum upisa : 31.01.2011
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Pon Avg 29, 2011 7:53 pm | |
| Evo danas mi prisla neka zena i mazi Kaana i ono jao kako je lep, pa koliko ima i to, samo da vidis kad se on okrenuo na drugu stranu, sto je zena ustala onako uplaseno i pitala sta mu je to i ode xD | |
|
| |
snoopy i'm bigl
Broj poruka : 1445 Godina : 51 Localisation : Obrenovac Datum upisa : 25.01.2011
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Pon Avg 29, 2011 8:03 pm | |
| Prepala se da se slučajno ne zarazi | |
|
| |
Kaan i'm bigl
Broj poruka : 648 Godina : 28 Localisation : Beograd Datum upisa : 31.01.2011
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Pon Avg 29, 2011 8:05 pm | |
| da, da, hematomi se inace prenose dodirom. Ja zaboravio da napisem, jedna me je ubedjivala da je to tumor. Kaze i njenom je bilo, pa je sa tri godine uginuo. Moje razuveravanje nije pomoglo | |
|
| |
Moka bigl-pronalazac
Broj poruka : 174 Godina : 34 Datum upisa : 21.07.2011
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Uto Avg 30, 2011 2:00 am | |
| Danas, prilazi ciganče i gnjavi Moku, pita kako se zove i ja kažem: "Moka", a ono će na to: "Leeepaa Borka, lepa Booorkaa!" Hahaha, i Moka ga izliza skroz, svideo joj se nadimak izgleda. | |
|
| |
snoopy i'm bigl
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Uto Avg 30, 2011 9:06 am | |
| Kaži aluminijum , "marinijum" | |
|
| |
Tabasko the Dika i'm bigl
Broj poruka : 2926 Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Uto Avg 30, 2011 10:27 am | |
| | |
|
| |
.Marija. i'm bigl
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Uto Avg 30, 2011 12:25 pm | |
| | |
|
| |
Monika i'm bigl
Broj poruka : 1390 Godina : 29 Localisation : Uzice Datum upisa : 17.06.2009
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Uto Avg 30, 2011 1:05 pm | |
| Evo pri kraju skolske godine moj drug iz razreda me je pitao- "I drzis psa u stanu? A kako to? Ja to ne mogu da prihvatim." Ja sad mislim on se zeza (mislim, 'ne mogu da prihvatim' ) kad ono, on ozbiljan. "Zar psi nemaju...ovaj...vaske?" I ja se tu iznerviram i kazem mu "Ne, nemaju vaske! Psi imaju buve, a moj pas ni to nema! I nemas ti tu nista da prihvatas!" A onda je posle toga moja drugarica takodje iz odeljenja izjavila "Pa jeste, upravu je. Psi prenose razne bolesti..." E onda mi je doslo da placem koliko su debilni, a rado bih je tresnula. | |
|
| |
.Marija. i'm bigl
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Uto Avg 30, 2011 1:12 pm | |
| Ja imam jednu nazovi 'drugaricu' iz odeljenja koja je tu komsika i kad dodje kod mene, Kole se uvek obraduje svakom, i uvek se muva negde okolo, i ona obavezno mora da kaze: "Mars bre, dzukelo" ili nesto tog tipa, i gleda kao da je nesto najodvratnije na svetu. Sve sam ja mogla da trpim koliko toliko dok ga jednom prilikom nije sutnula, pa sam je bukvalno isterala iz kuce. | |
|
| |
Vasica T i'm bigl
Broj poruka : 1527 Localisation : Beograd Datum upisa : 07.08.2010
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Uto Avg 30, 2011 3:17 pm | |
| @ Monika Ljudsak glupost je beskonačna kao što kaže čika Anštajn @Marija -Uzdržala si se da je ne išamaraš .Svaka čast na smaokontroli | |
|
| |
King i Maša i'm bigl
Broj poruka : 1137 Localisation : Kać Datum upisa : 03.01.2011
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Uto Avg 30, 2011 4:57 pm | |
| | |
|
| |
snoopy i'm bigl
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Čet Sep 08, 2011 9:23 pm | |
| Večeras u šetnji iza nas idu 3-4 klinca i jedan je glavni, usta ne zatvara "...1000-1500, videću ja na internetu pa ću vam reći". Kad su se približili, ovaj pametni objašnjava drugarima koji su pitali "koja je to rasa" kako je Limbo "DŽUMARA" Ono što je sa moje strane usledilo nije pedagoški ali rekoh mu: "Džumara ti sestra #$#"!/&% , kad si toliko pametan da znaš da koristiš internet, proveri da li postoji rasa BIGL pa ćeš biti glavna faca pred drugarima, ovako si se izblamirao najstrašnije". Usledio je retardirani osmeh čitave grupe i raziđosmo se svako na svoju stranu. | |
|
| |
Monika i'm bigl
Broj poruka : 1390 Godina : 29 Localisation : Uzice Datum upisa : 17.06.2009
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Pet Okt 28, 2011 11:08 pm | |
| - snoopy ::
- Večeras u šetnji iza nas idu 3-4 klinca i jedan je glavni, usta ne zatvara "...1000-1500, videću ja na internetu pa ću vam reći".
Kad su se približili, ovaj pametni objašnjava drugarima koji su pitali "koja je to rasa" kako je Limbo "DŽUMARA" Ono što je sa moje strane usledilo nije pedagoški ali rekoh mu: "Džumara ti sestra #$#"!/&% , kad si toliko pametan da znaš da koristiš internet, proveri da li postoji rasa BIGL pa ćeš biti glavna faca pred drugarima, ovako si se izblamirao najstrašnije". Usledio je retardirani osmeh čitave grupe i raziđosmo se svako na svoju stranu. Poznate su mi te svadje. Prvo pitanje 'Da li ujeda?' A kada kazes da ne ujeda, pocinje zafrkavanje oko toga koja je rasa. I sve se zavrsi mojim pokusajem da zadavim sve u krugu od 50 m. Inace, danas sam ostavila Felixa ispred zgrade sa drugaricom i otisla u prodavnicu. Felix je mnogo glasno lajao jer je mislio da sam ga ostavila. Kada sam se vratila drugarica mi je rekla "Neko me je gadjao krompirom." Na zemlji je stajao ogroman, tvrdi krompir. Neki pametnjakovic (mislim da je to neka ludaja koja je izjavila da ju je Felix ujeo) je bacio krompir na nju. Ona se slucajno savila da pomazi Felixa i da ga smiri, da to nije uradila dobila bi krompir u glavu. I ti mi ljudi posle pricaju o 'kulturi, vaspitanju' itd. Sve neki kreteni bez mozgova koji su pod uticajem RTS-a i ostalih budalastina. A neka zena me je pitala juce "Sto je on pusten?" Ja "Pa mora i on biti pusten." Zena "Gledas li ti vesti?'- "Gledam. Mada vise gledam CNN."- "E pa gledaces kad te prijavim policiji!"- "Doooobroooo, ako ti tako kazes, GOSPODJO." | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Pet Okt 28, 2011 11:31 pm | |
| Mi nemamo tako "dubokoumne" razgovore, kod nas uvek neki smehotres! Danas po ko zna koji put Lei se obraćaju kao mužjaku-Jao, što je sladak tako šaren /prilazi bliže.../, a, pa ti si bio mama, jesam u pravu??? Ja naravno kao iz topa odgovaram-Da, bio je mama, u pravu ste!!! | |
|
| |
Ddans Dream Tim i'm bigl
Broj poruka : 1666 Godina : 48 Localisation : Beograd Datum upisa : 04.06.2010
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Sub Okt 29, 2011 12:10 am | |
| | |
|
| |
veljapac novajlija
Broj poruka : 32 Localisation : Sremska Mitrovica Datum upisa : 31.10.2011
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Sre Nov 02, 2011 4:33 pm | |
| kod nas je prvo pitanje A KOLIKO CE ON DA NARASTE?? smorili su nas sa tim... ..mi nikad nismo imali neke konflikte, sem sto nas velja uvali u neprijatnu situaciju kad se upiski u liftu pa neko naidje ili komsiji na prag pa mi begamo da ne ispadne da smo mi | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Sre Nov 02, 2011 4:51 pm | |
| - veljapac ::
- kod nas je prvo pitanje A KOLIKO CE ON DA NARASTE??
smorili su nas sa tim... ..mi nikad nismo imali neke konflikte, sem sto nas velja uvali u neprijatnu situaciju kad se upiski u liftu pa neko naidje ili komsiji na prag pa mi begamo da ne ispadne da smo mi Nešto nisam razumela...da lise neko drugi upiškio komšiji na prag, pa vi bežite da ne pomisle da ste vi, ili se Velja upiškio, pa bežite da vas ne vide?! | |
|
| |
Capo UE i'm bigl
Broj poruka : 942 Godina : 46 Localisation : Uzice Datum upisa : 08.06.2010
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Sre Nov 02, 2011 8:28 pm | |
| Eh, sad me ova prica podseti na jednu anegdotu dok je Capo bio stenac...Ziveli smo privatno u zgradi, a ispod nas predsednik kucnog saveta i njegova zla zena...Toj zeni je sve smetalo, i svaki cas je kuckala na nasa vrata, a kada je stigao Capo e onda je bas imala povoda...i tako Capo u karantinu i jedan dan ja otvorim ulazna vrata, on decko izadje da se proseta, sidje sprat ispod, popiski se doticnoj zloj komsinici pred vrata i vrati se kuci... Nikada nije piskio po zgradi, niti to radi...Da se razumemo, ja bih to ocistila da je uradio bilo gde na drugom mestu...ali posto je izabrao bas njena vrata...nisam htela | |
|
| |
Ceda - Charlie bigl-njuskalo
Broj poruka : 73 Datum upisa : 17.09.2011
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Sre Nov 02, 2011 8:39 pm | |
| I mi smo imali jedan biser ... Jedna baka je prisla i pitala : "jel' sinko jel' to baset ??" i ja kazem da nije nego je bigl na sta onda odgovara : "pa da, znala sam ja" Mi za sada nemamo neprijatnosti ali imamo konstantnog pametovanja oko vodjenja i oko toga kako je am stetan za psa ... Pa onda za vakcine isto to i tako U principu svi govore kako je sladak i pitaju koliki ce da bude | |
|
| |
veljapac novajlija
Broj poruka : 32 Localisation : Sremska Mitrovica Datum upisa : 31.10.2011
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Sre Nov 02, 2011 10:16 pm | |
| nee velja se upiskio komsiji na prag | |
|
| |
Ddans Dream Tim i'm bigl
Broj poruka : 1666 Godina : 48 Localisation : Beograd Datum upisa : 04.06.2010
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Sre Nov 02, 2011 10:48 pm | |
|
Mi za sada nemamo neprijatnosti ali imamo konstantnog pametovanja oko vodjenja i oko toga kako je am stetan za psa . evo ja bih malo da ti pametujem nemoj stene na am povodnik fleksi sto duzi,nije pametovanje nevalja am
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" | |
| |
|
| |
| Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" | |
|