| Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" | |
|
+45maks malisha Bjanka marina Aris BojanaD BiGi-bigl Snoopy Gang Ceda - Charlie veljapac Natali dusan Moka Kaan King i Maša snoopy BEKI (djolana) jecolinja stefani Anja.. Niche Emanuela Žaklina Tina Shiloh Vasica T lucija Capo UE Niva Tabasko the Dika Ddans Dream Tim antmari .Marija. Lea2006 Gogili Lino luce Dolly soffijov MarijaRio Dika Bugi mini Medena Monika Rona 49 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Vasica T i'm bigl
Broj poruka : 1527 Localisation : Beograd Datum upisa : 07.08.2010
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Sre Apr 06, 2011 9:32 pm | |
| Za početak je diskredituješ tako što ćeš pred svedocima tražiti da pokaže mesto ujeda (ranu ) ili bar medicinsku dokumentaciju (lekarsko uverenje o tipu povreda, dokaz da je primila tetanus koji se daje žrtvama ujeda u 90% slučajeva itd) najbolje bi bilo da je savatate na skupu stanara i sl. U slučaju da je bakutu nekad ujeo neki pas i to može da se pobije uzimanjem otiska vilice (zuba). Posle toga ide pretnja tužbom za klevetu. Ako ništa ne urodi plodom moraćeš po Verinom sistemu fantomku na glavu i ........ | |
|
| |
Monika i'm bigl
Broj poruka : 1390 Godina : 29 Localisation : Uzice Datum upisa : 17.06.2009
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Sre Apr 06, 2011 10:45 pm | |
| Necemo sad da stvaramo tolike probleme..... Skoro svi u soliteru znaju da je Feki dobar. A ta baba izgleda ima psihickih problema. Gadjala je jednu devojcicu sa terase staklenom flasom.... Treba da uzme da se sveti. Ma samo cu joj traziti da pokaze taj 'ujed', ako dok sam ja tu pomene kako ju je ujeo. A inace, Feki ponekad ide liftom, ja vise volim stepenicama, da bi naucio gde zivi. | |
|
| |
Shiloh i'm bigl
Broj poruka : 579 Datum upisa : 21.11.2008
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Čet Apr 07, 2011 12:15 am | |
| Kakva babetina Mene je takođe (kakve koincidencije) baba u zgradi optužila da Shiloh piški u liftu i zgradi. Jeste neko da budem iskrena više puta izvršio nuždu, (a ima teškog alkoholičara u kući) ali je smrdelo na ljudsku mokraću a ne pseću. Ja sam ćutala dok je ona laprdala po komšiluku dok se nije drznula da meni to kaže još povišenim tonom i prostački, na šta je dobila i adekvatan odgovor: "Muž ti je alkos pa piša po zgradi jer ne stigne do kuće, a cela zgrada bazdi na ljudsku mokraću- nije pseća i ti to znaš". Ona se ućutala kao da ne zna da govori. Nisam baš ponosna, komšije su se zabezeknile jer me nikada a 25god živim u toj zgradi, nisu čule da tako govorim, ali me ljudi znaju pa su mi i pored toga držali stranu... Ma u kuče me ne diraj- ujedam! | |
|
| |
Monika i'm bigl
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Čet Apr 07, 2011 12:20 am | |
| | |
|
| |
Tabasko the Dika i'm bigl
Broj poruka : 2926 Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Čet Apr 07, 2011 11:48 am | |
| Ja isto ne mogu da se obuzdam kad mi nesto kazu za Diku, odmah odlepim i skoci mi pritisak | |
|
| |
Capo UE i'm bigl
Broj poruka : 942 Godina : 46 Localisation : Uzice Datum upisa : 08.06.2010
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Pet Apr 08, 2011 1:06 am | |
| Cini mi se da za sve mogu da mi kazu sta god, ali ako mi Capa neko dirne...ne provede se bash lepo!!! | |
|
| |
Monika i'm bigl
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Pet Apr 08, 2011 1:09 pm | |
| - Capo UE ::
- Cini mi se da za sve mogu da mi kazu sta god, ali ako mi Capa neko dirne...ne provede se bash lepo!!!
Isto. Osetljivi smo na nase Engleze. Meni je ipak najveca uvreda kad neko kaze da je Dodz. | |
|
| |
Tina bigl-njuskalo
Broj poruka : 87 Godina : 37 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 06.02.2010
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Uto Maj 03, 2011 4:50 pm | |
| Evo da i mi napisemo pokoji biser. U setnji ispred nas se pojavi pudlica i Badi naravno krene da me vuce da je onjusi i nailazi baba iz suprotnog smjera i kaze:"Da li ste vi normalni, vide koliki je tek vas pas i jos vas vuce?!" Ja se okrenem i kazem:"Nemoj da ga pustim da te pojede!!!" Vjerovatno je pudlica za babu ok velicina psa dok je bigli gigant a garantujem da se nesto posrala i momku s pudlicom | |
|
| |
Žaklina bigl-njuskalo
Broj poruka : 82 Datum upisa : 18.04.2011
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Sre Maj 04, 2011 11:46 pm | |
| Mog epanjela bar nisu mešali sa drugim psima obično bi rekli:Jel to sima.
A nerviralo me je što su ga vređali što nema rep i pričali da je agresivan zato što je skakao od sreće.
Jednom kada sam ga šetala srela me komšinica i počela da me grdi kako on po celu noć cvili i kako ona od njega ne može da spava. A moj pas bi oko 10 ušao u kuću,spavao do 4 ujutru,onda se probudio malo cvileo i otišo da spava.
Ne razumem neke ljude. | |
|
| |
Žaklina bigl-njuskalo
Broj poruka : 82 Datum upisa : 18.04.2011
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Čet Maj 05, 2011 5:06 pm | |
| Hehe za tu babu je najbolji pas onaj Kliford kad je bio beba onako minijaturan,jer nije mogao da poraste. | |
|
| |
Capo UE i'm bigl
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Čet Maj 12, 2011 1:27 pm | |
| Juce je Capa i mene sreo covek i pitao: "Duso ,jel' tebi u porodici neko lovac?" "Ne!" rekoh. "Onda dobro cuvaj svog psa! Lovci su ludi za trobojcima!!!" "Ovo nije trobojac, ovo je bigl!!!" "Znam ja."rece covek, "ali oni ne znaju!!!Cuvaj dobro svog psa!!!"
"Sva sreca da mi je u stanu, pa ce ipak biti dobro cuvan"-pomislih....
| |
|
| |
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Čet Maj 12, 2011 4:06 pm | |
| Ne znam sta bih na ovo rekla??? Otkad lovci kradu trobojce? | |
|
| |
Capo UE i'm bigl
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Čet Maj 12, 2011 5:23 pm | |
| - Tabasko the Dika ::
- Ne znam sta bih na ovo rekla??? Otkad lovci kradu trobojce?
Teksta...bez... | |
|
| |
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Čet Maj 12, 2011 5:43 pm | |
| | |
|
| |
.Marija. i'm bigl
Broj poruka : 952 Godina : 29 Datum upisa : 17.01.2011
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Čet Maj 12, 2011 8:21 pm | |
| Haha, ja sam vec imala bezbroj ponuda da ga prodam, bile su tu stvarno ozbiljne ponude, covek je jednom izvadio pare na licu mesta hahaha | |
|
| |
Emanuela i'm bigl
Broj poruka : 1346 Godina : 48 Localisation : BG Žarkovo/Cerak Datum upisa : 08.01.2011
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Pon Maj 16, 2011 12:49 am | |
| danas u gradu.. prilazi nam stariji covjek i divi se laikici onda se uozbilji i kaze: jako vam je lijep pas, ali ima jednu manu! mi: a on kaze: to sto nije moj!!! odusevio nas je!! | |
|
| |
Niche bigl-manijak
Broj poruka : 442 Datum upisa : 08.09.2010
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Pon Maj 16, 2011 12:56 am | |
|
I mene cesto pitaju jel to rasa trobojac.. cak i dal je terijer? Sinoc je jedna gospodja rekla riu (onako kao da mu tepa) da ce zavrsiti na tanjiru ako skoci na nju? Ne znam sa kojom ga je zivotinjom pomesala....[/quote]
Mozda je dugo boravila u Kini.......
| |
|
| |
Anja.. i'm bigl
Broj poruka : 979 Godina : 27 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 11.02.2011
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Pon Maj 16, 2011 1:27 am | |
| - Niche ::
I mene cesto pitaju jel to rasa trobojac.. cak i dal je terijer? Sinoc je jedna gospodja rekla riu (onako kao da mu tepa) da ce zavrsiti na tanjiru ako skoci na nju? Ne znam sa kojom ga je zivotinjom pomesala.... Mozda je dugo boravila u Kini.......[/quote] ima nas svakakvih! | |
|
| |
Monika i'm bigl
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Pon Maj 16, 2011 3:38 pm | |
| Covek na izlozbi nam rekao (kad smo rekli da nikad ne bi prodali nase biglonje) "Svaka roba ima svoju cenu." | |
|
| |
Ddans Dream Tim i'm bigl
Broj poruka : 1666 Godina : 48 Localisation : Beograd Datum upisa : 04.06.2010
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Pon Maj 16, 2011 10:11 pm | |
| - Monika ::
- Covek na izlozbi nam rekao (kad smo rekli da nikad ne bi prodali nase biglonje) "Svaka roba ima svoju cenu."
Ali ima nesto i sto nije za prodaju,a obicno moj odgovor je da nema dovoljno para da bi kupio to sto zeli | |
|
| |
stefani bigl-manijak
Broj poruka : 325 Datum upisa : 30.06.2010
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Pon Maj 16, 2011 10:42 pm | |
| - Monika ::
- Covek na izlozbi nam rekao (kad smo rekli da nikad ne bi prodali nase biglonje) "Svaka roba ima svoju cenu."
onda budi cool pa mu reci da je u pravu da svaka roba ima svoju cijenu.kao prvo bigl nije roba,kao drugo neka izbroji 150.000 eura na stol pa ćeš vidjeti kako se okrene i ode kao da ga je roj pčela potjerao. mi prodajemo našu tornjakušu pa smo se dosta toga naslušali.sad smo odlučili ako je prodamo idemo prvo da vidimo gdje i kako kupac živi. | |
|
| |
jecolinja i'm bigl
Broj poruka : 821 Godina : 43 Datum upisa : 30.01.2011
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Pon Maj 16, 2011 10:50 pm | |
| Setam ja Akija pre neki dan u skolskom dvoristu i prilaze mi cigancici,idu iz skole,i Aki naravno poleti ka njima,pravo u krilo. Lize Aki malog cigu,a ja malisanu kazem da mu ne da. A ciga ce meni: ''Ma neka,ja znam da su vasi srpski psi cisti,pa ga pustam da me lize,ovi nasi ciganski su strokavi skroz!!!'' Slatko me je nasmejao....i naravno pitao me da mu prodam Akija | |
|
| |
Niche bigl-manijak
| |
| |
Niche bigl-manijak
| |
| |
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" Uto Maj 17, 2011 11:14 am | |
| [quote="jecolinja"]Setam ja Akija pre neki dan u skolskom dvoristu i prilaze mi cigancici,idu iz skole,i Aki naravno poleti ka njima,pravo u krilo. Lize Aki malog cigu,a ja malisanu kazem da mu ne da. A ciga ce meni: ''Ma neka,ja znam da su vasi srpski psi cisti,pa ga pustam da me lize,ovi nasi [b]ciganski[/b] su strokavi skroz!!!'' Slatko me je nasmejao....i naravno pitao me da mu prodam Akija [/quote] Pa ovaj Ciga je presladak | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" | |
| |
|
| |
| Slucajni prolaznici i njihovi "biseri" | |
|