| Kada Bigl ostane sam kod kuce | |
|
+41Sima Ceda - Charlie NađaNS Anja.. Simply Royal Mirela Tina naca-faca Niva snoopy Emanuela Snoopy Gang Lea2006 .Marija. Ddans Dream Tim Tabasko the Dika Natali Niche helga Aćim FLAFI Rona Aloha Lusi lili Lino Mirka dusan Medena luce Dika Dolly Bunny's Nightmare crvena bambucha jeca pipi Admin Janchee Sara elmer fudd Andrijana 45 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Snoopy Gang i'm bigl
Broj poruka : 1253 Localisation : Kovin Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: Kada Bigl ostane sam kod kuce Uto Jun 18, 2013 2:46 pm | |
| Meni se više sviđaju Fokusovi roditelji iako i vaš mališan ima dobar pedigre. Odakle ste? Dobro je da u Srbiju stiže što više dobrih biglova Obavezno mu otvorite temu na forumu da ga upoznamo i da se družimo | |
|
| |
Ultrakopo Reno novajlija
Broj poruka : 41 Godina : 31 Datum upisa : 11.03.2013
| Naslov: Re: Kada Bigl ostane sam kod kuce Uto Jun 18, 2013 3:56 pm | |
| Iz Beograda smo. Vazi, otvoricu mu temu cim saznam ime ili cim stigne kod mene. Svakako cu pisati, trebace mi pomoc, jer mi je ovo prvi pas! Hvala jos jednom! | |
|
| |
Simply Royal bigl-manijak
Broj poruka : 269 Localisation : Kać Datum upisa : 05.10.2012
| Naslov: Re: Kada Bigl ostane sam kod kuce Uto Jun 18, 2013 4:51 pm | |
| Čestitam na proširenju porodice, izabrali ste najbolju rasu Maleni Fokus je pravi lepotan, i ima odličan rodovnik Takodje je i momak iz ''Beagle of Wels'' prelep, i zaista je na vama bio težak izbor Pišite kada dečko stigne... | |
|
| |
| Naslov: Re: Kada Bigl ostane sam kod kuce Uto Jun 18, 2013 4:57 pm | |
| I jedno pitanje za vas, da li je šteme iz odg ''Beagle of Wels'' ili iz ''Ultrakopo'' odgajivačnice čija je vlasnica Evelin? | |
|
| |
Snoopy Gang i'm bigl
Broj poruka : 1253 Localisation : Kovin Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: Kada Bigl ostane sam kod kuce Uto Jun 18, 2013 6:16 pm | |
| Bravo Đorđe!! Zato ja nisam mogla da nađem rodovnik kuje na sajtu Beagle of Wela | |
|
| |
Ultrakopo Reno novajlija
Broj poruka : 41 Godina : 31 Datum upisa : 11.03.2013
| Naslov: Re: Kada Bigl ostane sam kod kuce Uto Jun 18, 2013 9:17 pm | |
| Moja greska! Otac je iz odgajivacnice Beagle of Wels, a majka iz Ultrakopo. | |
|
| |
| Naslov: Re: Kada Bigl ostane sam kod kuce Uto Jun 18, 2013 9:33 pm | |
| Tako sam i pretpostavio Imao sam priliku da razgovaram sa Istvanom i Evelin, pa iz tog razloga znam gde se nalaze psi Takođe znam da njih dvoje imaju jako lepu saradnju, pa sam pomislio da je možda leglo ipak prijavljeno na Istvanovu odgajivacnicu. Morao sam da proverim | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kada Bigl ostane sam kod kuce | |
| |
|
| |
| Kada Bigl ostane sam kod kuce | |
|