|
| Leksikon za kuce | |
|
+12EmeraldFootpath Monika Rona snoopy Tabasko the Dika Anja.. blok1 Janchee Ksenija pipi Andrijana Medena 16 posters | Autor | Poruka |
---|
Medena i'm bigl
Broj poruka : 3081 Datum upisa : 25.07.2007
| Naslov: Leksikon za kuce Pet Sep 21, 2007 7:04 pm | |
| Ime: Medena (a.k.a. Ella) Datum rodjenja: 24. maj 2007. Tezina: 6-7 kila (vlasnica plus ja, pa minus vlasnica) Najbolja drugarica/drug: cetka za wc Hobi: kradja carapa Omiljeno mesto za spavanje: jastuk mog vlasnika Omiljena hrana: tunjevina (mljac!) i ulje iz komsijskih tiganja Omiljeno pice: meka, tj. mleko (zabranjeno voce!) Omiljeni muzicar: rapper Notorious B.I.G.(L.) Omiljena knjiga: Marli i ja Omiljeni film: The Year of the Dog (zbog njega su me uzeli!) Omiljeni kucni aparat: masina za pranje sudja, lizem sadrzaj! Omrazeni kucni aparat: usisivac, grrrrrrr!!!! Cega se najvise plasis: komsijske macke Pozivamo i ostale kuce da se "upisu" u nas leksikon i dodaju nova pitanja!
Poslednji izmenio dana Pet Sep 21, 2007 7:56 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | Andrijana i'm bigl
Broj poruka : 2058 Godina : 37 Localisation : Beograd Datum upisa : 02.02.2007
| Naslov: Re: Leksikon za kuce Pet Sep 21, 2007 7:37 pm | |
| Super ideja! Podržavamo!!!
Ime: Ogy (Agilis) Datum rodjenja: 16. 08. 05. Tezina: 20 kg... Najbolja drugarica/drug: Zulu Hobi: plašenje ljudi, krađa hrane i Mirinh kravica Omiljeno mesto za spavanje: krevet, zavučen ispod jorgana, a glava na nečijem stomaku. Omiljena hrana: pileća džiga!!! Omiljeno pice: jogurt! Omiljeni muzicar: hm... možda Horace Andy i Damian Marley... Omiljena knjiga: Marli i ja Omiljeni film: Ne gledam filmove. Samo Liga sampiona, tenis, i naravno, Zvezda! Omiljeni kucni aparat: Isto ko medena: masina za pranje sudja, lizem sadrzaj! I korpa za prljavi veš! Obožavam da ga izvlačim napolje! Naročito kada dođu gosti... Omrazeni kucni aparat: fen! Cega se najvise plasis: Konja! Definitivno! | |
| | | pipi bigl-manijak
Broj poruka : 307 Godina : 41 Localisation : Beograd (NBG) Datum upisa : 29.12.2006
| Naslov: Re: Leksikon za kuce Pet Sep 21, 2007 7:57 pm | |
| Ime: Atos (Baster) Datum rodjenja: 24.11.2005. Tezina: 20kg Najbolja drugarica/drug: Dona Hobi: Jurenje Duska (nasa maca) i pokusaji grickanja macije guzice Omiljeno mesto za spavanje: Fotelja u dnevnoj sobi Omiljena hrana: Koskice Omiljeno pice: Jogurt Omiljeni muzicar: Omiljena knjiga: Liste iz kladionice, to najcesce "cita" Omiljeni film: Omiljeni kucni aparat: Usisivac (joj sto je zanimljivo juriti i gristi papucicu) Omrazeni kucni aparat: Fen za kosu Cega se najvise plasis: Mice veterinara | |
| | | Ksenija i'm bigl
Broj poruka : 3425 Godina : 49 Localisation : Subotica Datum upisa : 02.05.2007
| Naslov: Re: Leksikon za kuce Sub Sep 22, 2007 10:49 am | |
| ime:Serena Datum rođenja:31.mart 2004. Težina:13kg najbolji drug:Gilbert Hobi:naterati goste pogledom da me miluju omiljeno mesto za spavanje:box omiljena hrana:sve osim kuvanog persuna omiljeno oice:voda iz kante za zalivanje cveca omiljeni muzicar:Gilbert kada laje i ja odmah za njim omiljena knjiga:bilo koje novine volim da pocepam omiljeni film: omiljeni kucni aparat: omrazeni kucni aparat:kyrbi usisivac cega se najvise plasis:da me Ksenijina mama ili tata ostave na ulici | |
| | | Ksenija i'm bigl
Broj poruka : 3425 Godina : 49 Localisation : Subotica Datum upisa : 02.05.2007
| Naslov: Re: Leksikon za kuce Sub Sep 22, 2007 10:59 am | |
| Ime:Gilbert Datum rođenja:08.oktobar 2003. Težina:15kg Najbolja drugarica:Serena Hobi:lajanje i gledanje ispod kapije Omiljeno mesto za spavanje:box preko od Sereninog Omiljena hrana:kuvano meso sa makaronama Omiljeno piće:voda Omiljeni muzičar: Omiljena knjiga:ovde cemo uzeti papir na kojem piše prevod na mađarski da me moje nove gazde kupuju da dolazim u Suboticu sloboda sloboda i samo sloboda juupi omiljeni film: omiljeni kućni aparat:veš mašina kada uletim unutra u kuću a to nevide gazde obavezno je zapišam omraženi kućni aparat:kyrbi usisivač čega se najviše plašiš:da me gazde vrate nazad u Mađarsku | |
| | | Janchee i'm bigl
Broj poruka : 1621 Godina : 42 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 06.12.2006
| Naslov: Re: Leksikon za kuce Sub Sep 22, 2007 11:28 am | |
| Ime: Ziggy (a.k.a. Ringo iz rodovnika ) Datum rodjenja: 15. jul 2005. Tezina: 16-17 kila (stalno varira) Najbolja drugarica/drug: Drugarica-Tea, a drug-Pera Hobi: sistematsko unistavanje Omiljeno mesto za spavanje: bilo gde na krevetu mojih vlasnika Omiljena hrana: SVE, ali najvise volem DOMACU SUPU i meso iz nje Omiljeno pice: jogurt Omiljeni muzicar: Ziggy Marley Omiljena pesma: Night Nurse Da li imas simpatiju: Periodicno Ko ti je simpatija: Svaka zenska koja dobro mirise Omiljena knjiga: Ako me volis, nemoj me voleti Omiljeni film: Majstori, majstori Omrazeni film: Sam u kuci, svi delovi Omiljeni kucni aparat: Frizider, jer se cesto desi da nesto iz njega i za mene bude Omrazeni kucni aparat: usisivac, kao i fen Cega se najvise plasis: Onog metalnog cuda za sirenje vesa | |
| | | blok1 novajlija
Broj poruka : 20 Godina : 34 Localisation : Novi Beograd Datum upisa : 28.09.2007
| Naslov: Re: Leksikon za kuce Pet Sep 28, 2007 12:18 pm | |
| Ime: Snoopy(po rodovniku Macho) Datum rodjenja: 05.09.2002 Tezina: 18kg Najbolja drugarica/drug: drgarice Kaja i Lola, doberman i rot Hobi: lajanje ispred vrata Omiljeno mesto za spavanje: svejedno, samo da je udobno Omiljena hrana: kifle Omiljeno pice: vocni jogurt Omiljeni muzicar: / Omiljena knjiga: bilo koje novine :X Omiljeni film: Cats & Dogs Omiljeni kucni aparat: televizor Omrazeni kucni aparat: usisivac, neprekidno rezim na njega Cega se najvise plasis: nezastrasiv sam | |
| | | Anja.. i'm bigl
Broj poruka : 979 Godina : 27 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 11.02.2011
| Naslov: Re: Leksikon za kuce Ned Jul 03, 2011 2:33 am | |
| Ime: Klea Datum rodjenja: 7.5.2011 Tezina: 3 kg i 600 g Najbolja drugarica/drug: hrcak Hrki i anjina papuca Hobi: Penjanje na krevet i kradja papuca Omiljeno mesto za spavanje: KREVEEEEEEEEEEEEEEEEET Omiljena hrana: granule Omiljeno pice: voda Omiljeni muzicar: Djordje Balasevic poludi kad ga pustimo Omiljena knjiga: Marli i ja Omiljeni film: Cats & Dogs i Betoven Omiljeni kucni aparat: ves masina Omrazeni kucni aparat: taj zli fen za kosu Cega se najvise plasis: usisivaca i fena za kosu | |
| | | Tabasko the Dika i'm bigl
Broj poruka : 2926 Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: Leksikon za kuce Ned Jul 03, 2011 7:51 pm | |
| Kako nam je ovo do sada promaklo?
Ime: Dika (a.k.a. Tabasko) Datum rodjenja: 7. avgust 2007. Tezina: 15,5 kg Najbolja drugarica/drug: Retriverka Megi sa treceg sprata Hobi: obaranje jastuka sa dvoseda i troseda i valjanje po istim dok su na patosu Omiljeno mesto za spavanje: kucica (krejt cetvorka) Omiljena hrana: pilece sije Omiljeno pice: voda (i jedino) Omiljeni muzicar: Snoop Dogg Omiljena knjiga: sve Snoopy knjige Omiljeni film: The Year of the Dog Omiljeni kucni aparat: mikrotalasna (tu mu se greje kuvani deo obroka) Omrazeni kucni aparat: usisivac Cega se najvise plasis: lavora sa malo vode (za pranje nogu posle setnje)
| |
| | | snoopy i'm bigl
Broj poruka : 1445 Godina : 51 Localisation : Obrenovac Datum upisa : 25.01.2011
| Naslov: Re: Leksikon za kuce Ned Jul 03, 2011 8:47 pm | |
| Ime: Limbo Datum rodjenja: 9. februar 2011. Tezina: 10 kg Najbolja drugarica/drug: Bokserka BIBI, a od nedavno bate i seke iz legla Hobi: krađa papuča, cipela, i svega što neko zaboravi da skloni Omiljeno mesto za spavanje: Jastuk sa sličicama snoopy-ja Omiljena hrana: granule (a ni roštilj nije loš) Omiljeno pice: voda i pomalo pivo Omiljeni muzicar: volim sve što vole mladi Omiljena knjiga: još ništa nisam pročitao pa ne mogu da znam (sve knjige su dobro sakrili) Omiljeni film: slabo gledam TV Omiljeni kucni aparat: veš mašina, obožavam da gledam kako se okreće Omrazeni kucni aparat: usisivac, mada mogu da se izborim sa njim ako hoću Cega se najvise plasis: još uvek svega pomalo | |
| | | Rona i'm bigl
Broj poruka : 507 Godina : 39 Datum upisa : 29.09.2009
| Naslov: Re: Leksikon za kuce Pon Jul 04, 2011 2:41 am | |
| Ime: Rona Datum rodjenja: 11. avgust 2009. Tezina: 13-14kg, zavisi koliko hrane uspem da pojedem sa stola Najbolja drugarica/drug: Tedi, Bekana dalmatinka, Bak rot, Zoja polu staf, Mina polu vucjak, Meda labos Hobi: kopanje po kanti za papire u sobi, ciscenje parkica od kostiju Omiljeno mesto za spavanje: krevet i dvosed Omiljena hrana: meso! kuvano, peceno, zivo, nebitno! Omiljeno pice: cesmovaca Omiljeni muzicar: markantni doberman iz dvorista desno, njegove pesme uvek najavljuju prijatelje Omiljena knjiga: slabo citam, vise sam vizuelni tip Omiljeni film: nisam ni provalila da imamo tv u sobi Omiljeni kucni aparat: fen, malo jurim ja njega, malo on mene, i sporet naravno Omrazeni kucni aparat: u stvari ga nemam Cega se najvise plasis: neidentifikovanih letecih/sedecih/strasno izgledajucih objekata po ulici | |
| | | Monika i'm bigl
Broj poruka : 1390 Godina : 29 Localisation : Uzice Datum upisa : 17.06.2009
| Naslov: Re: Leksikon za kuce Pon Jul 04, 2011 1:57 pm | |
| Ime: Felix (Sebastijan) Datum rodjenja: 24.4. 2010. Tezina: Oko 18 kg. Najbolja drugarica/drug: labrador Deni, ridzbek Kim, Capo, labrador mix Dzesi, Beka, Bruno... Hobi: Preturanje po smecu, posmatranje kuhinjskog stola, izlezavanje i bezanje od vlasnice kada je ljuta. Omiljeno mesto za spavanje" Krevet i fotelja! Omiljena hrana: Meso! Kobasica najvise! Granule u poslednje vreme i ne volim. Omiljeno pice: sok od pomorandze (uvek ga ukradem vlasnicima iz case), voda. Omiljeni muzicar: Imamo omiljenu pesmu 'Who let the dogs out' Omiljena knjiga: Paa....ne znam sad kako se zovu...vazno je da su mekane da naslonim glavu kad spavam. Omiljeni film: Cats & Dogs, tako je vlasnica saznala za mene. Omiljeni kucni aparat: Masina za sudove- obozavam da lizem prljave,a i ciste sudove. Malo da im pomognem! Omrazeni kucni aparat: Mozda masina za ves kad pocne da lupa i onda lajem, ili usisivac kad mi usisa vlasnica krzno. Cega se najvise plasis: Gledao sam Underdoga! Niceg se ne plasim! Osim mozda kad Monika uzme povodac i pojuri me.... | |
| | | EmeraldFootpath novajlija
Broj poruka : 8 Godina : 38 Localisation : Beograd Datum upisa : 11.07.2012
| Naslov: Re: Leksikon za kuce Sre Jul 25, 2012 4:22 pm | |
| Ime: Lulu Datum rodjenja: 01.04.2012. Tezina: oko 7 kg Najbolji drug/drugarica: prvi komsija rotvajler Bili.. To je za sada,nadam se da cu uskoro steci jos prijatelja,obzirom da sam bas druzeljubiva U kraju kuce bas i nisu orne za igru,uglavnom su u svojim dvoristima,pa se u toku setnje uvek rastuzim - sve bih dala kada bi me Jelena bar nekada na kratko ubacila kod ona dva staforda..da me mine zelja.. Neda mi cak ni da pridjem ogradi,kaze da ce me pojesti (????).. Hobi: Svestrana sam,pa ce spisak biti poduzi.. Skidanje snale/gumice sa Jelenine kose,neposredno nakon sto istu prikaci/veze,Slavicu obozavam da cesljam nokticima,ima krtku kosu i ne buni se,preturanje po kanti za otpatke - redovno maznem parce krastavca ili paradajza,busenje polupunih plasticnih flasica od vode/soka,pentranje po stolu - nista ne sme da mi promakne,kradja obuce generalno,ali favorizujem sve one zenske komade sa masnicama ,i na kraju,obozavam da jurim zabice po dvoristu,ali pssst,to mi je strogo zabranjeno! Omiljeno mesto za spavanje: Krevet,i ono mracno,hladno mesto ispod ugaone garniture u dnevnoj sobi..mada,uskoro vise necu moci da se zavucem..i sada dajem sve od sebe da bih uspela. Omiljena hrana: Meso u svim oblicima. Na kraju pojedem i granulice iz cinije,nisu tako lose..mada,naravno,prvo meso. Grickalice ne volim uopste,ali zato breskve!!! Njam-njam! Omiljeno pice: Jogurt,kafu jos nisam probala,uprkos svim svojim naporima . Omiljena muzika: Jelena mi redovno predvece pusta neki ambijental,kaze da je procitala da ce me to smiriti. Ja svakako odmaram u to vreme,tako da,moze da prodje. Omiljena knjiga: "Odlepim" kad vidim bilo koju knjigu - mada,moja sreca nikada nije dozivela vrhunac,oduzmu mi je istog trenutka..ponekad mi daju da cepkam novine,ali nije to isto. Omiljeni film: Nemam,slabo gledam TV,ponekad mi paznju drze reklame,ali kartko! Toliko drugih stavri zelim da radim,i prosto nemam vremena Omiljeni kucni aparat: Sporet,zato sto uvek tu nesto tako lepo mirise! Omrazeni kucni aparat: Fen i usisivac. Ne znam zasto koriste te stvarcice koje toliko bruje,fen ispusta toplotu i mozda bih ga volela da me ne plasi njegov zvuk. A da,mrzim lap-top zato sto Jelena svu svoju paznju usmeri na ekran dok se ja do besvesti dosadjujem.. Redovno sednem na njega dok je zaklopljen,valjda verujem da ga tako nece videti. Cega se najvise plasis: Iznenadne buke i automobila. | |
| | | Gogili i'm bigl
Broj poruka : 892 Godina : 38 Localisation : Beograd Datum upisa : 23.04.2009
| Naslov: Re: Leksikon za kuce Sre Jul 25, 2012 5:05 pm | |
| Ime: Ari (Argo) Datum rodjenja: 15.02.2009. Tezina: 18 kg Najbolja drugarica/drug: Megi bela retriverka Hobi: Izvaljivanje na leđa Omiljeno mesto za spavanje: Krevet Omiljena hrana: Sve sto jedu moji ukućani (a oni mi daju one kakane granule) Omiljeno pice: Voda Omiljeni muzicar: Nemam Omiljena knjiga: Nije bas knjiga, ali je papir- svojevremeno Gogilina ispitna pitanja sa faksa. Omiljeni film: Ne konstatujem TV, osim ako cujem da nesto laje iz te kutije. Omiljeni kucni aparat: Mikrotalasna (ne moram da objasnjavam zasto) Omrazeni kucni aparat: Fen. Proklet bio! Cega se najvise plasis: Da ce da me ostave. Uvek pratim pogledom i vucem ako nas vise izadje iz stana, a neko se odvoji i ode. | |
| | | .Marija. i'm bigl
Broj poruka : 952 Godina : 29 Datum upisa : 17.01.2011
| Naslov: Re: Leksikon za kuce Čet Jul 26, 2012 10:10 am | |
| Ime: Kole (Alex) Datum rodjenja: 26.11.2010 Tezina: oko 18 kg Najbolja drugarica/drug: Drugarice Odri (mops) i Hana (doberman), a drugar Alex (retriver) Hobi: celodnevno sedenje ispred kapije u dvoristu, kopanje kako bi' prosao u okolna dvorista, trpanje svima u krilo (gostima kuci, ljudima na ulici ) Omiljeno mesto za spavanje: krevet, i ispod kola u dvoristu Omiljena hrana: Nesto na foru cufti sto spremaju samo za mene Omiljeno pice: blatnjava voda iz bara na ulici Omiljeni muzicar: Volim klasicnu muziku ;d Omiljena knjiga: Pa, jednom sam pojeo polovinu knjige iz bilogije, ako se to racuna... Omiljeni film: Ne zanima me TV (osim kad ima klasicna muzika), nisam ljubitelj filmova. ;D Omiljeni kucni aparat: Frizider! Uvek kad ga otvore, meni je zgodno da s desne strane capim po nesto. Omrazeni kucni aparat: Pa, nijedan posebno, ne plasim se fena niti usisivaca. Cega se najvise plasis: grmljavine, petarda. | |
| | | Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Leksikon za kuce Čet Jul 26, 2012 2:08 pm | |
| Ime: Doli (Tea) Datum rodjenja: 07. avgust 2007. Tezina: 18 kg Najbolja drugarica/drug: Bak - šarplaninac, Neo - haski, Alisa - labradorka... Hobi: Valjanje u pesku, plivanje Omiljeno mesto za spavanje: Krevet Omiljena hrana: Koske Omiljeno pice: Voda Omiljeni muzicar: Nemam Omiljena knjiga: Nemam, a dok sam bila mala, sve su mi bile drage i ukusne Omiljeni film: Ne gledam TV, osim ako cujem da nesto laje, ili mjauče Omiljeni kucni aparat: Frižider Omrazeni kucni aparat: Nemam Cega se najvise plasis: Ničega se ne plašim, al' ne volim da sam sama | |
| | | Snoopy:) i'm bigl
Broj poruka : 762 Godina : 25 Localisation : Podgorica Datum upisa : 07.06.2012
| Naslov: Re: Leksikon za kuce Čet Jul 26, 2012 2:34 pm | |
| Ime: Snoopy Datum rodjenja:9.03.2012 Tezina:8,700 kg Najbolja drugarica/drug:Bella-labrador,Cupko-imalski terijer,Mini-macka,Mis i Bijeli-neki macici ! Hobi:kradja papuca,hvatanje kokosaka i tudjih macaka,rvanje sa Bellom i Cupkom .... Omiljeno mesto za spavanje:cebe Omiljena hrana:Royal,kolacici-keksici za pse ,a desi se da ukradem malo hrane mackama... Omiljeno pice:voda Omiljeni muzicar:David Guetta Omiljena knjiga:ne citam,nije u mom stilu Omiljeni film:ne gledam filmove,samo reklame Omiljeni kucni aparat:usisivac Omrazeni kucni aparat:fen Cega se najvise plasis:mraka,samoce,buke | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Leksikon za kuce | |
| |
| | | | Leksikon za kuce | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |