| Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina | |
|
+61King i Maša .Marija. Bella Maks(a) lonisland snoopy M&G atos naca-faca Dani mini jecolinja Anja.. Nestor Shiloh lucija Joker_Poker Emanuela tedibi Tabasko the Dika Snoopy Gang vladan74 acahaski bari91 LuSho oliva FLAFI Niche Boss Capo UE Max Aloha Lusi Mirka Medena Ilarion Beagles Andrijana Bole sa Dorcola MarijaRio Srba bgd Monika KD Vojvodina Aga Aron soffijov Zvoncica stefani falkfoto Vasica T Ddans Dream Tim Lino klokkende Dolly Niva luce DP Gogili Ksenija Lea2006 Rona Dika Boky&Tanja jok.mi 65 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Niva i'm bigl
Broj poruka : 4769 Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Pon Jan 10, 2011 4:31 pm | |
| Jesu li bebironi jos kod vas ili su krenuli novim domovima? | |
|
| |
jok.mi i'm bigl
Broj poruka : 1098 Localisation : Kovin Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Pon Jan 10, 2011 4:34 pm | |
| - Niva ::
- Jesu li bebironi jos kod vas ili su krenuli novim domovima?
Kod nas su još četiri babana. Ovog vikenda Šerman odlazi u beograd (gazda dolazi iz Bosne), a 23. 1. odlazi i Šumbi u Vraniće. Još su Šaka i Šogun slobodni. Kako je Nivica? | |
|
| |
jok.mi i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Pon Jan 10, 2011 5:00 pm | |
| Po principu naših drugara iz Beograda i smo se ovde u Kovinu, prošle subotu organizovali i izveli pse na nasip pored Dunava. Doduše bilo je to okupljanje pasa različitih rasa (crni ruski terijer, malinoa, grenendal, mešanac staforda i naši biglovi). Fotoaparat smo naravno zaboravili . Biglovi su se malo interesovali šta to rade ovi veći kucovi sa teniskim lopticama, ali ne dugo. Videli su da to i nije toliko interesantno da stalno donosiš lopticu i da je potom opet bacaju. Oni lepo uhvatili da šnjurkaju po nasipu i šumici koja je uz nasip. Prvo se Nando izdvojio i zabasao po šumi. Nedugo zatim čuo se njegov lavež, a to je kao po komandi ove dve naše devojke nagnalo u trk ka mest dešavanja. A ja šta ću idem da vidim šta se dešava tamo. Nando Štekće li štekće. Mislim ja de se svađa sa nekim lutalicama. Devojke kad su sigle počeše da i one laju. Idem i gledam i poneki pot zviznem da se vrate. Kad pored mene proleti jedan zekan sve skaće po dva metra, a za njima i nači psi. tek tada sam ja ukapirao da oni oblajavaju divljač i usmeravaju je na mene. savršeno su to uradili, samo ja nisam lovac i zeka je osto živ, ali malo prestravljen. Bio sam ponosan na njih. Moram još malo da se hvalim! Juče mi krenuli opet da iskoristimo prelep dan i protegnemo noge, opet uz nasip. Išli bogami jedno 4-5 km sve uz Dunav. Bilo nam je već dosta šetnje i krenuli nazad ka kući, a Nando se opet odvoji od cura i zađe ponovo u šumicu. Scenario kao i u subotu, bez fotoaparata . Međutim malo je dručije tekao tok gonjenja. Nando je štektao iz šumice, cure su krenule da mu pomognu, a jedino ja nisam silazio u šumarak već smo ja i Ivana sve to posmatrali sa nasipa. Psi se nisu videli iz topoljaka, ali se čulo da nešto gone. Malo zatim kroz drveće prolete srna, a za njim i zekan. Neverovatno biglovi isterali Srnu. Bio sam veoma ponosan na njih. Doduše posle dvadesetak minuta devojke su se vratile, ali Nando nikako da dođe. Bogami prošlo je 45 minuta dok ga nisam našao u šumici. On je i dalje tragao za onim tragom koji je počeo da goni i nije me u opšte čuo kad sam ga dozivao sve dok nisam došao skoro do njega. Bogme me je i brinulo to njegovo ne vraćanje na poziv. Pozdrav drugari | |
|
| |
Niva i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Uto Jan 11, 2011 1:13 am | |
| Od sada bez aparata ni makac, dzaba prica o zekanu i srni kad mi to ne videsmo (salim se). Vas copor ima najbolji prirodni prostor pa moze u isterivanje divljaci | |
|
| |
Vasica T i'm bigl
Broj poruka : 1527 Localisation : Beograd Datum upisa : 07.08.2010
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Uto Jan 11, 2011 1:20 am | |
| Stvarno bi bilo lepo videti Nanda i devojke u akciji . | |
|
| |
Gogili i'm bigl
Broj poruka : 892 Godina : 38 Localisation : Beograd Datum upisa : 23.04.2009
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Uto Jan 11, 2011 1:28 am | |
| Jao, svaka cast! Bas ste me odusevli! | |
|
| |
bari91 bigl-njuskalo
Broj poruka : 59 Localisation : Bačko Gradište Datum upisa : 24.07.2010
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Pet Jan 14, 2011 1:19 am | |
| Čisto da rodbina nebrine,puno pozdrava i B.Gradišta od Šmicike i ostale družine i sve najlepše u 2011. | |
|
| |
Niva i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Pet Jan 14, 2011 10:05 am | |
| - Leo i Šmici ::
- Čisto da rodbina nebrine,puno pozdrava i B.Gradišta od Šmicike i ostale družine i sve najlepše u 2011.
Bilo bi lepo da nas pocastite kojom slicicom | |
|
| |
bari91 bigl-njuskalo
Broj poruka : 59 Localisation : Bačko Gradište Datum upisa : 24.07.2010
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Pet Jan 14, 2011 10:05 pm | |
| - Niva ::
- Leo i Šmici ::
- Čisto da rodbina nebrine,puno pozdrava i B.Gradišta od Šmicike i ostale družine i sve najlepše u 2011.
Bilo bi lepo da nas pocastite kojom slicicom U skorije vreme cemo i mi otvoriti nasu temu,trenutno nam je najveci problem nahvatati Biglice za slikanje i lepo ih uslikati jer su stalno u nekom spidu.Slike Kavalira imamo u izobilju,ali oni ipak nisu tema ovog sajta,njih cemo samo provuci preko veze sa Biglovima | |
|
| |
Ddans Dream Tim i'm bigl
Broj poruka : 1666 Godina : 48 Localisation : Beograd Datum upisa : 04.06.2010
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Pet Jan 21, 2011 10:45 pm | |
| pozdrav za sve kovince a narocito za Nanda ljubi ga KAJA.i da vas podsetimo blizi nam se februar | |
|
| |
jok.mi i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Pet Jan 21, 2011 11:49 pm | |
| - dejan-kaja ::
- pozdrav za sve kovince a narocito za Nanda ljubi ga KAJA.i da vas podsetimo blizi nam se februar
Nije Nando zaboravio na Kaju. Ovih dana je pokušavao da zaskoči jednu gospođu Astru, ali ova malinoa nije baoš bila oduševljena njegovim nastupom. Pa je zaskakivao našeg drugara kome je jedna labradorka u teranju. Trenira dečko da bi ostao u formi. Pozdrav | |
|
| |
MarijaRio bigl-manijak
Broj poruka : 393 Datum upisa : 18.11.2009
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Ned Jan 23, 2011 6:25 pm | |
| Divni su lovciii!! Svaka cast! | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| |
| |
jok.mi i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Pon Jan 24, 2011 2:21 am | |
| Šta da vam kažemo? Ove još nismo ni ispratili njihovim kućama, kad ono međutim... Najava legla Oksa od Progara+Nando od Progara | |
|
| |
Ddans Dream Tim i'm bigl
| |
| |
jok.mi i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Pon Jan 24, 2011 2:31 am | |
| Shumbi Member of Snoopy Gang čeka njenog Anđelka da dođe po nju i vodi je kod Lune i momci Shaka Member of Snoopy Gang Shogun Member of Snoopy Gang Jedan od momaka ide za Pirot, a drugi još čeka da ga izaberu! | |
|
| |
Dika i'm bigl
Broj poruka : 4050 Datum upisa : 21.12.2007
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Pon Jan 24, 2011 12:54 pm | |
| I momci su slatki, ali zenkica je boli glava | |
|
| |
Srba bgd i'm bigl
Broj poruka : 469 Datum upisa : 30.09.2010
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Pon Jan 24, 2011 2:49 pm | |
| Kako ovaj lepotan jos uvek nema vlasika, pa vidite taj pogled i tu lepu glavicu!!! Moj dobar drug hoce da kupi bigla ali iskljucivo trikolor | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Pon Jan 24, 2011 3:36 pm | |
| Divni mališani! Niste nam prijavili da se kod vas očekuju i prinove od Okse i Nanda!? | |
|
| |
jok.mi i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Pon Jan 24, 2011 4:52 pm | |
| - Dolly ::
- Divni mališani! Niste nam prijavili da se kod vas očekuju i prinove od Okse i Nanda!?
Pa to su najsvežije vesti. To se upravo ovih dana dešava, a štenaci se očekuju krajem marta meseca. | |
|
| |
Dika i'm bigl
Broj poruka : 4050 Datum upisa : 21.12.2007
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Pon Jan 24, 2011 4:56 pm | |
| Cestitke, zelimo sve najbolje! | |
|
| |
Vasica T i'm bigl
Broj poruka : 1527 Localisation : Beograd Datum upisa : 07.08.2010
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Pon Jan 24, 2011 6:00 pm | |
| Kod vas nikad dosadno.Čestitke drugari sa željom da sve prođe kako treba. | |
|
| |
Ksenija i'm bigl
Broj poruka : 3425 Godina : 49 Localisation : Subotica Datum upisa : 02.05.2007
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Pon Jan 24, 2011 8:14 pm | |
| Bravo za Nanda i Oksu
Nando pravi istu facu kao Gilbert | |
|
| |
Ddans Dream Tim i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Sre Jan 26, 2011 12:02 am | |
| Cestitamo,i da sve bude kako treba | |
|
| |
jok.mi i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Pet Jan 28, 2011 4:57 pm | |
| Danas sam srela Marlija, Nandovog i Leinog sina! Divan je! Kakav mazuljak!! Zamislite moje uzbuđenje: žurim na autobis da se vratim u rodni mi Kovin, sretnem bigla na ulici, pitam kako se zove, kad ono - Nandov sin!! Pokušaj slikanja nije uspeo Slikala sam kada je protresao glavu! Pozdrav dragom nam sinu i svim ostalima od bandita iz Kovina | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina | |
| |
|
| |
| Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina | |
|