moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina

Ići dole 
+61
King i Maša
.Marija.
Bella
Maks(a)
lonisland
snoopy
M&G
atos
naca-faca
Dani
mini
jecolinja
Anja..
Nestor
Shiloh
lucija
Joker_Poker
Emanuela
tedibi
Tabasko the Dika
Snoopy Gang
vladan74
acahaski
bari91
LuSho
oliva
FLAFI
Niche
Boss
Capo UE
Max
Aloha Lusi
Mirka
Medena
Ilarion Beagles
Andrijana
Bole sa Dorcola
MarijaRio
Srba bgd
Monika
KD Vojvodina
Aga Aron
soffijov
Zvoncica
stefani
falkfoto
Vasica T
Ddans Dream Tim
Lino
klokkende
Dolly
Niva
luce
DP
Gogili
Ksenija
Lea2006
Rona
Dika
Boky&Tanja
jok.mi
65 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

Broj poruka : 4769
Datum upisa : 18.06.2008

Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina - Page 15 Empty
PočaljiNaslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina - Page 15 EmptyČet Dec 23, 2010 11:32 pm

Najsladji su mi na slici gde spavkaju, poze su genijalne samo da ih gnjav, gnjav po tomacicima.
Sakica je medenko i sigurna sam da ce i on uskoro osvojiti necije srce fff
Nazad na vrh Ići dole
http://www.nivaodprogara.weebly.com
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

Broj poruka : 4244
Datum upisa : 16.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina - Page 15 EmptyPet Dec 24, 2010 12:20 am

Kako su slatki, posebno su interesantne slike tako malenih bebaca na snegu!!! cheers top gun
Nazad na vrh Ići dole
DP
bigl-manijak
bigl-manijak
DP

Broj poruka : 309
Godina : 36
Datum upisa : 24.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina - Page 15 EmptySre Dec 29, 2010 2:50 am

naplatite mi posetu vasem domu,samo zelim i uzivo da vidim ovu gomilicu hehe
joooooj kakvi su Smile
pozdrav banditima
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

Broj poruka : 3081
Datum upisa : 25.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina - Page 15 EmptySre Dec 29, 2010 1:27 pm

Jako su slatki!
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

Broj poruka : 1098
Datum upisa : 20.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina - Page 15 EmptySre Dec 29, 2010 2:02 pm

Počelo je društvo da se osipa. Prvo su počele da odlaze devojčice. Kao i u ovom našem ljudskom životu dom prvo napuštaju kćeri, a tek potom sinovi.
Otišla je Šimi (Širli) u Beograd negde u samom centru. Živeće sa Danom koja završava fakultet.
Juče je otišla i Šade za Bečej. Njeni su joj promenili ime i zvaće se Šmici, a spremaće je i za izložbe. Kući ju je sačekao novi mužić Leo koji je stariji od nje nepuna dva meseca. Biće to luda žurka pošto u kući ima i par Kavalira kinga Čarlsa. Ovi kavaliri su prosto oduševljeni što je stgla Šmici. Konačno je i njima laknulo jer ih sada Leo više ne gnjavi. Šiva odlazi 31.12. kao poklon jednoj devojčici od 11 godina u Novi Sad, koja će je obožavati.
Šumbi ide u Vraniće polovinom januara, gde će biti starija tetka Luninim štencima. Tada negde i prvi dečak Šerman napušta dom i odlazi u Beograd na Banjicu.
Dečaci ko dečaci mamini sinovi Šaka i Šogun (od koga su neki beograđani odustali) oni još ostaju kod nas dok i njih ne udomimo kod nekih divnih ljudi.
Pozdrav svim drugarima i šaljemo vam pregršt toplih i veselih želja za dobrim zdravljem, srećom i blagostanjem u Novoj 2011 godini. A najviše vam želimo da volite još više svoje bigliće uaua .
Ljubimo vas sve uaua uaua
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

Broj poruka : 4050
Datum upisa : 21.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina - Page 15 EmptySre Dec 29, 2010 2:33 pm

I mi vas pozdravljamo i zelimo sve najbolje!
Nazad na vrh Ići dole
Rona
i'm bigl
i'm bigl
Rona

Broj poruka : 507
Godina : 39
Datum upisa : 29.09.2009

PočaljiNaslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina - Page 15 EmptySre Dec 29, 2010 4:10 pm

Mislim da je Shade tj Shmici definitivno upala sekira u med! Very Happy Pa ona ima da se zabavlja u nedogled! Very Happy
Drago mi je za ostale, navijamo i za decake da se super udome! top gun
Sve najbolje u novoj godini! fff
Nazad na vrh Ići dole
Monika
i'm bigl
i'm bigl
Monika

Broj poruka : 1390
Godina : 29
Datum upisa : 17.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina - Page 15 EmptyČet Dec 30, 2010 12:59 am

Rona ::
Mislim da je Shade tj Shmici definitivno upala sekira u med! Very Happy Pa ona ima da se zabavlja u nedogled! Very Happy
Drago mi je za ostale, navijamo i za decake da se super udome! top gun
Sve najbolje u novoj godini! fff
Hhahahah Slazem se. Very Happy

Mnogo su slatki na snegu aa
A hoce li se pojavljivati na forumu koji od stenaca? Pogotovu Shmici..vec smo je uzgotivili Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

PočaljiNaslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina - Page 15 EmptyČet Dec 30, 2010 1:47 am

Sva je sreca da ne odlaze u isto vreme inace je tesko odvojiti se od ovakvih lepotana fff
Nazad na vrh Ići dole
bari91
bigl-njuskalo
bigl-njuskalo
bari91

Broj poruka : 59
Datum upisa : 24.07.2010

PočaljiNaslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina - Page 15 EmptyPet Dec 31, 2010 2:30 am

Pošto vidim da se moja mala Šmici često spominje,trudiću se da Vas ovim putem obaveštavam o našoj veseloj družini.Moram samo da napomenem i malo ispravim naše prijatelje iz Kovina,mi smo iz Bačkog Gradišta,mesta 10 km udaljenog od Bečeja,čisto da mi moji Gradištanci nezamere da se stidim svoga sela.
E sad ovako:
Od kad nam je Šmici stigla situacija je postala vrlo napeta,kao u španskim serijama.Zavodnik plemićke krvi ,mali Kavalir Arči, je odmah bacio oko na Šmiciku,što se Leu, bigliću, nikako nije svidelo jer se on, inače mali grubijan,na prvi pogled zaljubio u Šmici i počeo da se ponaša vrlo zaštitnički prema njoj.To Arčijevo muvanje se nije svidelo ni Lizi ,maloj kavalirki, koja svojim kreštavim glasom stalno opominje Arčija.Leo je fin jedino prema Šmiciki i pošto su u istoj kućici uvek damica prva uđe,a on kao kavaljer legne na vrata,jedino kad je hrana u pitanju kod Lea nema pardona ,kao usisivač pojede obe porcije,pa moramo da ih odvojeno hranimo.Šmici se uglavnom neobazire na ničija zadirkivanja,ali bogami ume da odgovori kad je neko jako iznervira.Spomenuo bih i našu stariju biglicu Lili,koja me je i naterala da zavolim biglove,koja kao neka tetka čuva i zavodi red među nestašnom decom.
Čisto da razjasnim,ovi razmaženi plemići Kavaliri su suprugini,a male nestašne klempe ,Biglovi, su moji mezimci, tako da uvek imam problema sa suprugom kad Leo razvija finu gospodu Kavalire
Pozdrav svima od Vesele družine
Nazad na vrh Ići dole
Vasica T
i'm bigl
i'm bigl
Vasica T

Broj poruka : 1527
Datum upisa : 07.08.2010

PočaljiNaslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina - Page 15 EmptyPet Dec 31, 2010 3:10 am

Voleli bi da vidimo i neku sliku te družine fff
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina - Page 15 EmptyPet Dec 31, 2010 1:00 pm

Vasica T ::
Jako busmo voleli da ih vidimo i da nam kažete koliko su stari ostali klempavci!
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
Andrijana
i'm bigl
i'm bigl
Andrijana

Broj poruka : 2058
Godina : 37
Datum upisa : 02.02.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina - Page 15 EmptyPet Dec 31, 2010 2:23 pm

Kod vas je jako zanimljivo! Svako ima svog para, ali hoće onog drugog. Da, dobro ste rekli, prava španska serija! Smile
Nazad na vrh Ići dole
https://	http://www.facebook.com/andrijana.miletic
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

PočaljiNaslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina - Page 15 EmptySub Jan 01, 2011 4:17 am

Zelimo vam puno zdravlja i punu kucu biglica
Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina - Page 15 5ehgnc
Nazad na vrh Ići dole
Vasica T
i'm bigl
i'm bigl
Vasica T

Broj poruka : 1527
Datum upisa : 07.08.2010

PočaljiNaslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina - Page 15 EmptyNed Jan 02, 2011 3:23 pm

Dragi naši Banditi , želimo vam ponoooooooo prelepih trenutaka sa klempama (velikim i malim) . Da budete srećni zdravi i veseli rendeer
Nazad na vrh Ići dole
Monika
i'm bigl
i'm bigl
Monika

Broj poruka : 1390
Godina : 29
Datum upisa : 17.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina - Page 15 EmptyNed Jan 02, 2011 4:30 pm

Tati i ostaloj bandi zelimo Srecnu Novu godinu!!!!!! cheers tr
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina - Page 15 EmptyNed Jan 02, 2011 4:37 pm

Vasica T ::

I mi bi voleli da vidimo slike...
Nazad na vrh Ići dole
Gogili
i'm bigl
i'm bigl
Gogili

Broj poruka : 892
Godina : 38
Datum upisa : 23.04.2009

PočaljiNaslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina - Page 15 EmptyPon Jan 03, 2011 12:57 am

Sve najbolje vam zelimo u Novoj godini!
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina - Page 15 EmptyUto Jan 04, 2011 12:59 am

Hvala, takođe!!
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

PočaljiNaslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina - Page 15 EmptyČet Jan 06, 2011 1:56 am

Dajte nam jos slicica malih bebirona Smile
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina - Page 15 EmptyČet Jan 06, 2011 10:48 am

Evo Milanka da ispravio odmah grešku, šaljem par slika štenaca na snegu.
Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina - Page 15 Dscf9821
Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina - Page 15 Dscf9812m
Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina - Page 15 Dscf9820
Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina - Page 15 Dscf9815m
Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina - Page 15 Erman
Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina - Page 15 Dscf9828e
A posle jurnjave po snegu sledi spavanjac. Na krevetu ima mesta za sve.
Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina - Page 15 Dscf9918
Pozdrav drugari dobar dan
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina - Page 15 EmptyČet Jan 06, 2011 1:22 pm

Najslađe se spava uz biglove! Mališani su za da se ukradu - medeni!
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

PočaljiNaslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina - Page 15 EmptyČet Jan 06, 2011 2:33 pm

Dolly ::
Najslađe se spava uz biglove! Mališani su za da se ukradu - medeni!

Bas su za da se ukradu pa da se gnjavkaju, ljubkaju... Uh, ova moja gospodjica nikako da dobije teranje, hocu i ja da uzivam kao Misa, prosto mu zavidim na jastucicima za spavanje fff
Nazad na vrh Ići dole
Ksenija
i'm bigl
i'm bigl
Ksenija

Broj poruka : 3425
Godina : 49
Datum upisa : 02.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina - Page 15 EmptyČet Jan 06, 2011 5:11 pm

Medeni mali biglici uzivaju na snegu
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina - Page 15 EmptyČet Jan 06, 2011 11:36 pm

Divne slike!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina - Page 15 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina
Nazad na vrh 
Strana 15 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Nando, Oksa i Stella iz Kovina
» Djura i Stella iz Beograda

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
moj bigl :: biglovi :: snoopy-
Skoči na: