moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Stratus - Novi Sad

Ići dole 
+40
Nestor
Anja..
Niche
Tabasko the Dika
Tina
Capo UE
Max
Monika
Gogili
leo-kosutnjak
Mirka
MarijaRio
elmer fudd
Shiloh
DP
Janchee
Lady
Joker_Poker
luce
Bugi
Andrijana
Rona
Zvoncica
olja76
ivanika
Vuk
Dolly
Dika
Niva
Ksenija
LuSho
Lino
Sara <3 Bigl
Lea2006
jok.mi
Teodor-Tedi iz S.Palanke
Medena
Boky&Tanja
Bunny's Nightmare
Aćim
44 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Sledeći
AutorPoruka
Aćim
bigl-manijak
bigl-manijak
Aćim

Broj poruka : 246
Datum upisa : 11.10.2009

Stratus - Novi Sad - Page 5 Empty
PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 5 EmptyČet Nov 19, 2009 5:26 pm

situacija danas nije bas najbolja... posle mirne noci danas je kod veterinara povratio jednom (bez onih strasnih kontrakcija stomaka), i to jako tamno, sto znaci da ima krvi... nadam se, a i veterinari, da je to ipak samo zaostali sadrzaj posle operacije, a ne neko ozbiljno krvarenje, i sada je presudno da to prestane... zbog toga jos uvek prima infuziju, ne smemo mu dati ni hranu ni vodu... problem je sto je danas vec 7. dan kako ne jede, i zeludac je sigurno jako namucen od povracanja i od lekova koje dobija... on ne pokazuje znake teskobe, jos je vedriji i aktivniji nego juce, raspolozen, i zeli da se krece, pa ga moramo terati da miruje... i dalje smo optimisti i borimo se... njegovo raspolozenje je dobar znak...
Nazad na vrh Ići dole
http://piratekowalski.tumblr.com/
Rona
i'm bigl
i'm bigl
Rona

Broj poruka : 507
Godina : 39
Datum upisa : 29.09.2009

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 5 EmptyČet Nov 19, 2009 6:13 pm

Taman sam htela da se obradujem kad ono jos nije sve gotovo No
Svejedno necemo da vas bedacimo, drzimo palceve da sve bude u redu mn]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] - ovo mu Rona salje Laughing
788888888888888888888888888888888888888888880- a i ovo smeh

A mi svi vam saljemo jedno veeeeeeliko tr
Budite nam dobro i ne dajte se! aa
Nazad na vrh Ići dole
Bunny's Nightmare
i'm bigl
i'm bigl
Bunny's Nightmare

Broj poruka : 1527
Godina : 41
Datum upisa : 16.04.2007

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 5 EmptyČet Nov 19, 2009 6:30 pm

Taman sam mislila da cu procitati da ste se najeli i da sad spavate.

Bice nujemu dobro,ta krv je verovatno samo reakcija na operaciju. Cim je on veseo brzo ce se oporaviti.

Mnogo mi ljubi lampicu. Mislimo na vas tr
Nazad na vrh Ići dole
Janchee
i'm bigl
i'm bigl
Janchee

Broj poruka : 1621
Godina : 42
Datum upisa : 06.12.2006

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 5 EmptyČet Nov 19, 2009 8:22 pm

I mi smo se taman obradovali, ali racunamo da ce sve biti OK. Puno puno mislimo na vas tr
Nazad na vrh Ići dole
http://www.centar-telos.com
Zvoncica
i'm bigl
i'm bigl
Zvoncica

Broj poruka : 1011
Godina : 49
Datum upisa : 12.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 5 EmptyČet Nov 19, 2009 8:30 pm

Da li je dobio injekciju Longacefa ?
Nazad na vrh Ići dole
Aćim
bigl-manijak
bigl-manijak
Aćim

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 5 EmptyPet Nov 20, 2009 3:32 am

nisu mu dali longacef, jer vec dobija antibiotike zbog upale creva, ne znam tacno koje... longacef je veoma jak, daje se posle hirurskih zahvata, ali nisu hteli i njega da daju, da ga ne izmuce dodatno jakim lekovima
Nazad na vrh Ići dole
Janchee
i'm bigl
i'm bigl
Janchee

Broj poruka : 1621
Datum upisa : 06.12.2006

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 5 EmptyPet Nov 20, 2009 2:37 pm

Kako je danas mališa?
Nazad na vrh Ići dole
http://www.centar-telos.com
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

Broj poruka : 1098
Datum upisa : 20.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 5 EmptyPet Nov 20, 2009 2:39 pm

Janchee ::
Kako je danas mališa?
Stvarno kako je? Da li mu krče creva i da li mu dajete nešto da gricne?fff
Nazad na vrh Ići dole
Joker_Poker
i'm bigl
i'm bigl
Joker_Poker

Broj poruka : 732
Datum upisa : 05.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 5 EmptyPet Nov 20, 2009 3:14 pm

Puno cmok šaljemo malom slatkišu da što prije ozdravi sunny .
Nazad na vrh Ići dole
Teodor-Tedi iz S.Palanke
bigl-manijak
bigl-manijak
Teodor-Tedi iz S.Palanke

Broj poruka : 285
Datum upisa : 24.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 5 EmptyPet Nov 20, 2009 5:28 pm

Ja sam tek sinoc procitala sta se desilo.Strasno.Nadamo se da ce brzo da se oporavi.Puno pozdrava i poljubaca za malog bolesnika.
Nazad na vrh Ići dole
Aćim
bigl-manijak
bigl-manijak
Aćim

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 5 EmptyPet Nov 20, 2009 5:45 pm

Ovako stoje stvari... On je sve raspolozeniji, sve gladniji, i sve nemirniji, medjutim sinoc je bljucnuo sve sto je dobio da pojede i popije. Imao je i stolicu, pola normalnu, pola kasastu, ali crnu. Njegovo ukupno stanje, aktivnost i apetit rastu i popravljaju se, medjutim upala jos nije prosla. Od jutros dobija osim lekova i flory boost za pomoc crevima. Rekose da ce profunkcionisati sve cim upala prodje i obnovi se crevna sluzokoza. Po meni, a i po veterinarima, on ima jos puno snage da se izbori, nemiran je, vedar, i gladan i zedan kao vuk. Napisacu uvece kakva je situacija, on je opet na infuziji ceo dan, ne zele odmah ponovo da pokusavaju sa hranom, mozda tek predvece dobije malo supe.
Nazad na vrh Ići dole
luce
i'm bigl
i'm bigl
luce

Broj poruka : 1584
Datum upisa : 06.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 5 EmptyPet Nov 20, 2009 5:57 pm

dusa mala! veliki ljubac mu saljemo!
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

Broj poruka : 4050
Datum upisa : 21.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 5 EmptyPet Nov 20, 2009 6:14 pm

Da se ne ponavljamo - drzimo palčeve i dalje i mislimo na našeg cakanog i nemirnog sestrića non-stop!
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 5 EmptyPet Nov 20, 2009 6:35 pm

Mojoj kokerki su preporučivali "jogurt +", kad je imala problem sa crevima.
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
Aćim
bigl-manijak
bigl-manijak
Aćim

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 5 EmptyPet Nov 20, 2009 7:34 pm

ovaj flory boost je neka pasta specijalno za pse, koja ima funkciju da pospesi obnovu zida creva i uspostavljanje normalne crevne flore. Jogurt i slicni probiotici svakako su u igri, ali samo da on pocne da probavlja hranu, to je trenutno najvaznije

latest news: dijetalnu hranu koju je dobio pre podne kod veta nije povratio do sada
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 5 EmptyPet Nov 20, 2009 8:13 pm

Jeeee! cmok
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

Broj poruka : 4244
Datum upisa : 16.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 5 EmptyPet Nov 20, 2009 9:10 pm

I dalje držimo palčeve...mica mala, kako se namučio, da 7 dana ne jede-stvarno strašne muke za jednog biglića! Uf, kad počne da nadoknadjuje klopu... cmok fff
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

Broj poruka : 1098
Datum upisa : 20.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 5 EmptyPet Nov 20, 2009 11:38 pm

Siguran sam da bi mu jedan dijetalni zeka spremljen na lešo sigurno popravio stanje celog organizma. top gun
Nazad na vrh Ići dole
Aćim
bigl-manijak
bigl-manijak
Aćim

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 5 EmptyPet Nov 20, 2009 11:49 pm

jedno je sigurno, sta god da se desilo, nije bilo za nauk... veterinari ne smeju ni da odloze, ni da slucajno ispuste nesto pored njega, jer brzinom svetlosti zavrsava u ustima... stanje je i dalje dobro, danas nema povracanja, a osim malo hrane pio je nekoliko puta i vodu, po par gutljaja... 7. dan je danas, a kazu da u praksi crevne upale obicno traju 7-10.
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

Broj poruka : 4050
Datum upisa : 21.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 5 EmptySub Nov 21, 2009 10:09 pm

Prase malo i dalje usisava! Samo neka se oporavi, a posle cemo da vidimo sta cemo!
Nazad na vrh Ići dole
Aćim
bigl-manijak
bigl-manijak
Aćim

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 5 EmptyNed Nov 22, 2009 12:15 pm

Ovako stoje stvari: juce popodne je ponovo povracao hranu (prezderao se izgleda kod veta), i posle toga izgledao par sati kao avet, medjutim od sinoc pa sve do sada, jede uredno na svakih 2-3 sata po malo, i to bukvalno moram da mu dajem po kafenu kasicicu hrane, da se ne bi prejeo naglo, jer je i dalje alav kao gladna godina. Dajem mu royal canin recovery, vet kaze da za sada jede samo to, bar jos u narednih dan-dva. Pije vodu, ruski, i caj od nane. Jutros je imao i stolicu, normalnog oblika, malo tamniju, ali ne onu zombi crnu od krvi. Nadam se da smo se konacno izborili sa posascu
Nazad na vrh Ići dole
Bunny's Nightmare
i'm bigl
i'm bigl
Bunny's Nightmare

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 5 EmptyNed Nov 22, 2009 12:57 pm

Super,bas mi je drago da to cujem cheers cheers cheers cheers
Nazad na vrh Ići dole
Aćim
bigl-manijak
bigl-manijak
Aćim

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 5 EmptyNed Nov 22, 2009 1:39 pm

today... pig

Stratus - Novi Sad - Page 5 IMG_0013
Nazad na vrh Ići dole
Bunny's Nightmare
i'm bigl
i'm bigl
Bunny's Nightmare

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 5 EmptyNed Nov 22, 2009 1:46 pm

Uh,na stolu sigurno ima nesto lepo za krku Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Aćim
bigl-manijak
bigl-manijak
Aćim

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 5 EmptyNed Nov 22, 2009 1:55 pm

ima, dijetalna konzerva Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 5 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Stratus - Novi Sad
Nazad na vrh 
Strana 5 od 12Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Sledeći
 Similar topics
-
» Sem, Novi Sad
» Buddy iz Vranja
» Tommy - Novi Sad
» Novi Bigl
» Edi - Novi Beograd

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
moj bigl :: biglovi :: snoopy-
Skoči na: