moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Stratus - Novi Sad

Ići dole 
+40
Nestor
Anja..
Niche
Tabasko the Dika
Tina
Capo UE
Max
Monika
Gogili
leo-kosutnjak
Mirka
MarijaRio
elmer fudd
Shiloh
DP
Janchee
Lady
Joker_Poker
luce
Bugi
Andrijana
Rona
Zvoncica
olja76
ivanika
Vuk
Dolly
Dika
Niva
Ksenija
LuSho
Lino
Sara <3 Bigl
Lea2006
jok.mi
Teodor-Tedi iz S.Palanke
Medena
Boky&Tanja
Bunny's Nightmare
Aćim
44 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Sledeći
AutorPoruka
Janchee
i'm bigl
i'm bigl
Janchee

Broj poruka : 1621
Godina : 42
Datum upisa : 06.12.2006

Stratus - Novi Sad - Page 4 Empty
PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 4 EmptySre Nov 18, 2009 1:27 am

Pročitala sam ovo nekoliko puta - činjenica da je imao stolicu je dobra! To je znak da su creva počela da rade!! Mislimo jako jako jako na Stratusa, šaljemo puno pozitivne energije i navijamo za našeg malenog drugara tr
Nazad na vrh Ići dole
http://www.centar-telos.com
luce
i'm bigl
i'm bigl
luce

Broj poruka : 1584
Datum upisa : 06.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 4 EmptySre Nov 18, 2009 5:07 am

ne dajte se!
tu smo
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

Broj poruka : 4050
Datum upisa : 21.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 4 EmptySre Nov 18, 2009 11:59 am

Hej, Stratuse, ljubi te ujka-Dika i ceo copor! Svi ti drzimo pesnice i mislimo na tebe!
Nazad na vrh Ići dole
Aćim
bigl-manijak
bigl-manijak
Aćim

Broj poruka : 246
Datum upisa : 11.10.2009

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 4 EmptySre Nov 18, 2009 1:52 pm

HVALA SVIMA ZA PODRSKU, od Stratusa i od mene, znaci nam puno!

Noc posle operacije je prosla dobro, od juce popodne vise ne povraca ( posle 5 dana ), nadam se da danas nece pojesti crevo za infuziju danas kod veterinara Smile imamo jedan veliki oziljak sada od surice do rebara skoro... ako sve ostane dobro, a nadamo se da hoce, sutra cemo verovatno probati nesto da pojedemo ili popijemo... toliko za sada... javicemo se... jos jednom ogromnisticko hvala svima!

Poslednji izmenio Stratus dana Sre Nov 18, 2009 2:01 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
http://piratekowalski.tumblr.com/
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 4 EmptySre Nov 18, 2009 2:00 pm

Stratus ::
HVALA SVIMA ZA PODRSKU, od Stratusa i od mene, znaci nam puno!

Noc posle operacije je prosla dobro, od juce popodne vise ne povraca ( posle 5 dana ), nadam se da danas nece pojesti crevo za infuziju danas kod veterinara Smile imamo jedan veliki oziljak sada od surice do rebara skoro... ako sve ostane dobro, a nadamo se da hoce, sutra cemo verovatno probati nesto da pojedemo ili popijemo... toliko za sada... javicemo se... jos jednom ogromnisticko hvala svima!

Jedino za crevo ne garantujemo, a za ostalo... BIĆE SVE U REDU! dobar dan
Nazad na vrh Ići dole
Aćim
bigl-manijak
bigl-manijak
Aćim

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 4 EmptySre Nov 18, 2009 2:04 pm

jedan lagani mah sapom svima... fff (vece na dan operacije)

Stratus - Novi Sad - Page 4 IMG_00012
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 4 EmptySre Nov 18, 2009 2:13 pm

Ljubimo ga u ovu debelu sapicu tr
Nazad na vrh Ići dole
Rona
i'm bigl
i'm bigl
Rona

Broj poruka : 507
Godina : 39
Datum upisa : 29.09.2009

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 4 EmptySre Nov 18, 2009 2:17 pm

Joj mukica, kako jadnicak izgleda skroz iscrpljeno na slici No Puno, puno, puno pozdrava mu saljemo, drago mi je da je dobro, ne dajte se!
Milion cmok mu salje seka!
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 4 EmptySre Nov 18, 2009 2:23 pm

Nadamo se da će, koliko sutra, dobiti i pojesti slastan juneći biftek, mleven za početak! tr
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
Aćim
bigl-manijak
bigl-manijak
Aćim

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 4 EmptySre Nov 18, 2009 2:29 pm

ovo su brojke: 6 dana bez hrane, izgubio 1kg (20% tezine), 2 puta uspavan za dva dana (snimanje i operacija), 30 sati na infuziji, 7-8 puta dnevno povracao, i najveca i najvaznija cifra: 0 puta zaplakao!

Seko hvala ti puuuuno, sad vidis da je ipak dobro sto nisi tako prozdrljiva i alava Smile

Dolly ::
Nadamo se da će, koliko sutra, dobiti i pojesti slastan juneći biftek, mleven za početak! tr

nesto mi se javlja da ce ipak pre prvi obrok biti voda od pirinca kuvanog... Smile
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 4 EmptySre Nov 18, 2009 2:36 pm

Sinoc sam setala Diku sa novom malom komsinicom, labradorkom od 4 meseca. Ona je doslovno usisavala sve od hrane nasta bi naisla... koru od banane je smazala u sekundi, pre neki dan truo paradajz... ja sam im rekla, mada mrzim da se stavljam u poziciju osobe koja deli savete, da ce joj bukvalno spasiti zivot ako je od toga odviknu... a ako ne moze, onda brnjica. Ima kod nas u bloku jedna slatka retriverka, Sara, koja stalno ima brnjicu, jer se trovala par puta... mene je toga najvise strah kad idemo napolje...
Nazad na vrh Ići dole
Bunny's Nightmare
i'm bigl
i'm bigl
Bunny's Nightmare

Broj poruka : 1527
Godina : 41
Datum upisa : 16.04.2007

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 4 EmptySre Nov 18, 2009 2:38 pm

Dusa moja lepa namucena.

Drzite se momci,bice sve u najboljem redu. Ako je on kakio i krce mu creva znaci da rade,sad samo da mu rana zaraste i da se oporavi od uspavljivanja i na konju ste.

Ljubimo vas svi mi i navijamo za vas!
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

Broj poruka : 1098
Datum upisa : 20.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 4 EmptySre Nov 18, 2009 2:41 pm

Želimo ti brzo oporavak i da opet budeš onaj stari od pre nedelju dana veseo i razigran. U koliko ti je potrebna bolničarka da ti liže njuškicu poslaćemo ti jednu malu biglicu da te pazi i teši. Pozdrav od drugara iz Kovina. cmok našem drugaru
Nazad na vrh Ići dole
Aćim
bigl-manijak
bigl-manijak
Aćim

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 4 EmptySre Nov 18, 2009 2:57 pm

korpa za usta je vec pronadjena... i alavo gutanje obroka ce biti saseceno, nema druge, vise puta po malo je dobro resenje za pocetak...

jednu stvar samo da kazem svima... stari i iskusniji vlasnici svakako znaju...
ako pas pocne da povraca ili dobije proliv, i nakon toga odbije jedan ili dva obroka i/ili vodu, odmah na infuziju, bez obzira sta kaze veterinar, insistirajte... to je jedina hrana i spas, i presudno da li ce i koliko pas imati snage da se bori sa krizom... kod vecine bolesti sa povracanjem i prolivom, bez obzira sta ih izazove, najveci haos napravi dehidracija, i cesce ona ubije psa nego sam izazivac bolesti... ja sam svo ovo vreme i pored toga sto je dobijao inf po 5-6 sati na dan kod veta, za svaki slucaj drzao dve boce kod kuce, NaCl i glukozu...
Nazad na vrh Ići dole
Janchee
i'm bigl
i'm bigl
Janchee

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 4 EmptySre Nov 18, 2009 3:25 pm

Stratuse, nismo ni sumnjali u tvoj oporavak! Ti si jedan maleni LAF! Poljubac&zagrljaj - da brze prodje rana.
Veliki pozdrAV i od Zigija tr
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

Broj poruka : 3081
Datum upisa : 25.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 4 EmptySre Nov 18, 2009 5:24 pm

Maleni, drzi se, i sve najbolje zelje za tvoj brz oporavak! cheers
A mogli bi Kovinci stvarno malo da ti posalju Stellicu bolnicarku. Wink uaua
Nazad na vrh Ići dole
Ksenija
i'm bigl
i'm bigl
Ksenija

Broj poruka : 3425
Godina : 49
Datum upisa : 02.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 4 EmptySre Nov 18, 2009 6:51 pm

Siroce malo.....
Zelimo ti brz oporavak

Serena i Gile ti salju poljubce
Nazad na vrh Ići dole
LuSho
bigl-manijak
bigl-manijak
LuSho

Broj poruka : 362
Godina : 28
Datum upisa : 14.10.2009

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 4 EmptySre Nov 18, 2009 9:46 pm

Stratus - Novi Sad - Page 4 Smiley-love041 da nam brzo ozdraviš Stratus - Novi Sad - Page 4 Smiley-hug013
Nazad na vrh Ići dole
http://julesrules.weebly.com/
Aćim
bigl-manijak
bigl-manijak
Aćim

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 4 EmptySre Nov 18, 2009 9:59 pm

situacija je sve bolja... kada sam otisao po njega kod veta bilo je bounce bounce
rana je u odlicnom stanju, najnemirniji je pacijent u vet ambulanti ( jos jednu ambulantu da posetimo i osvojice jack pot ), dobio je naravno i kragnu, jer je krenulo pipanje i cackanje svega... stomak krci, pa se nadam da cemo sutra probati i nesto da popijemo i pojedemo.... hvala svima jos jednom najiskrenije za pozitivne talase i lepe zelje, to nas gura napred... df df
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

Broj poruka : 3081
Datum upisa : 25.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 4 EmptySre Nov 18, 2009 10:38 pm

Stratus ::
situacija je sve bolja... kada sam otisao po njega kod veta bilo je bounce bounce
najnemirniji je pacijent u vet ambulanti
Iz naseg iskustva, to je jako dobar znak! dasdas
Nazad na vrh Ići dole
Janchee
i'm bigl
i'm bigl
Janchee

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 4 EmptyČet Nov 19, 2009 12:51 am

Super zvuci!!! Samo kad krce creva i kad je nemiran - to su super znaci Smile
Nazad na vrh Ići dole
DP
bigl-manijak
bigl-manijak
DP

Broj poruka : 309
Godina : 36
Datum upisa : 24.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 4 EmptyČet Nov 19, 2009 1:22 am

Dragi Stratuse,yelim da ti kazemo da smo uz tebe,i da se apsolutno saosecamo sa tobom i tvojim vlasnicima.... stresove takve vrste bukvalno sa Janom imam bukvalno svaki mesec,posto je ona jedna prozdrljivica i alavica,ona ima gasteritise redovno... sve zato sto jede te proklete carape...poslednji put je dokolenicu pamucnu progutala i drzala je sedam dana,i vec sam je videla na operaciji,ali sva sreca od parafinskog ulja je sutradan izbacila... kome god ispricam to svi se zabezeknu jer ne veruju kako ziva ostane...
Status je prelep bigl,i maleni ovako a vec operisan... drzimo mu fige za oporavak i zelimo mu jednu lepu korpu za u buduce =P
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

Broj poruka : 4769
Datum upisa : 18.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 4 EmptyČet Nov 19, 2009 1:41 am

Drago nam je sto cujemo da je Stratus bolje, zelimo mu brz oporavak cmok
Nazad na vrh Ići dole
http://www.nivaodprogara.weebly.com
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 4 EmptyČet Nov 19, 2009 11:45 am

I nama je mnogo milo
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 4 EmptyČet Nov 19, 2009 12:26 pm

Divno! Bravo, maleni!
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 4 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Stratus - Novi Sad
Nazad na vrh 
Strana 4 od 12Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Sledeći
 Similar topics
-