moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Stratus - Novi Sad

Ići dole 
+40
Nestor
Anja..
Niche
Tabasko the Dika
Tina
Capo UE
Max
Monika
Gogili
leo-kosutnjak
Mirka
MarijaRio
elmer fudd
Shiloh
DP
Janchee
Lady
Joker_Poker
luce
Bugi
Andrijana
Rona
Zvoncica
olja76
ivanika
Vuk
Dolly
Dika
Niva
Ksenija
LuSho
Lino
Sara <3 Bigl
Lea2006
jok.mi
Teodor-Tedi iz S.Palanke
Medena
Boky&Tanja
Bunny's Nightmare
Aćim
44 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Sledeći
AutorPoruka
Rona
i'm bigl
i'm bigl
Rona

Broj poruka : 507
Godina : 39
Datum upisa : 29.09.2009

Stratus - Novi Sad - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 6 EmptyNed Nov 22, 2009 3:52 pm

Joj mukica mala kako se sasusio. Bitno je da se lepo oporavlja i da ima apetit! top gun
Ljubimo ga puno aa
Nazad na vrh Ići dole
Lino
i'm bigl
i'm bigl
Lino

Broj poruka : 1692
Godina : 32
Datum upisa : 12.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 6 EmptyNed Nov 22, 2009 4:19 pm

pozdrav Stratusu, nadam se da ce brzo biti ko nov cmok
Nazad na vrh Ići dole
http://www.wix.com/linotap/beagle-lino
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 6 EmptyNed Nov 22, 2009 6:27 pm

Jadničak, kao da je iz logora pobegao, ne liči na bigla! Ali - brzo će mala, gladna njuškica sve da nadoknadi, samo kad mu je bolje! Ljubimo ga iz sve snage! cmok tr cmok
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

Broj poruka : 1098
Datum upisa : 20.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 6 EmptyNed Nov 22, 2009 11:48 pm

Drago nam je što mu se oporavlja. cmok
Nazad na vrh Ići dole
Aćim
bigl-manijak
bigl-manijak
Aćim

Broj poruka : 246
Datum upisa : 11.10.2009

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 6 EmptyNed Nov 22, 2009 11:59 pm

ne znam da li ste nekada imali osecaj neopisive srece nakon sto se vas pas pokaki nasred stana/kuce... ja sam upravo danas presrecan zbog toga Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
http://piratekowalski.tumblr.com/
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

Broj poruka : 3081
Datum upisa : 25.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 6 EmptyPon Nov 23, 2009 1:11 am

Odlicno! top gun
Maleni, samo naprijed.
Nazad na vrh Ići dole
Janchee
i'm bigl
i'm bigl
Janchee

Broj poruka : 1621
Godina : 42
Datum upisa : 06.12.2006

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 6 EmptyPon Nov 23, 2009 2:18 am

Stratus ::
ne znam da li ste nekada imali osecaj neopisive srece nakon sto se vas pas pokaki nasred stana/kuce... ja sam upravo danas presrecan zbog toga Very Happy

Neopisivo nam je drago zbog Stratusa i radujemo se sto kaki po stanu Razz Razz dasdas
Nazad na vrh Ići dole
http://www.centar-telos.com
Aćim
bigl-manijak
bigl-manijak
Aćim

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 6 EmptyPon Nov 23, 2009 11:54 am

Zelim da vas obavestim da od danas Stratus vise ne dobija lekove, jede kao mecava, trci, skace, laje, ujeda, svuda gura nos... To znaci da smo uspeli da se izlecimo!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Takodje, u obavezi smo da spomenemo i pohvalimo veterinare Bojana i Rastka iz ambulante NS VET, koji su ga od prvog dana lecili predano, i maksimalno kvalitetno i profesionalno. Bili su dostupni uvek, i na svaku kriticnu situaciju odmah reagovali. Njihov pristup, pocevsi od dijagnoze, preko operacije i cele terapije, spasao mu je zivot. Topla preporuka svakome za njihovu ambulantu.

Veliki AV AV za sve od Stratusa, nastavljamo dalje, ali od sada sa puno vedrijim temama...

Svima koji su za ovih 10 dana brinuli, pitali, savetovali, navijali i dali nam ogromnu podrsku, dugujemo jedno ogromnisticko HVALA, sve to nam je mnogo, mnogo znacilo... Hvala Vam od srca i njuskice Smile df df
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 6 EmptyPon Nov 23, 2009 12:34 pm

Stratus ::
Zelim da vas obavestim da od danas Stratus vise ne dobija lekove, jede kao mecava, trci, skace, laje, ujeda, svuda gura nos... To znaci da smo uspeli da se izlecimo!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Takodje, u obavezi smo da spomenemo i pohvalimo veterinare Bojana i Rastka iz ambulante NS VET, koji su ga od prvog dana lecili predano, i maksimalno kvalitetno i profesionalno. Bili su dostupni uvek, i na svaku kriticnu situaciju odmah reagovali. Njihov pristup, pocevsi od dijagnoze, preko operacije i cele terapije, spasao mu je zivot. Topla preporuka svakome za njihovu ambulantu.

Veliki AV AV za sve od Stratusa, nastavljamo dalje, ali od sada sa puno vedrijim temama... Hvala i vama što ste nas obradovali lepim vestima!

Svima koji su za ovih 10 dana brinuli, pitali, savetovali, navijali i dali nam ogromnu podrsku, dugujemo jedno ogromnisticko HVALA, sve to nam je mnogo, mnogo znacilo... Hvala Vam od srca i njuskice Smile df df
Čestitke vama i veterinarima, a Stratusu veeeeliki poljubac!Stratus - Novi Sad - Page 6 Smily11poljubac

Poslednji izmenio Dolly dana Pon Nov 23, 2009 12:38 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

Broj poruka : 4050
Datum upisa : 21.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 6 EmptyPon Nov 23, 2009 12:34 pm

HEJ, STRALE, NA PSU RANA - NA PSU I ZARASLA!
BRAVO MALENI! IZGLEDAS SUPER!
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

Broj poruka : 4244
Datum upisa : 16.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 6 EmptyPon Nov 23, 2009 12:38 pm

Bravo, sada kreni da nadoknadjuješ propušteno dasdas
Nazad na vrh Ići dole
LuSho
bigl-manijak
bigl-manijak
LuSho

Broj poruka : 362
Godina : 28
Datum upisa : 14.10.2009

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 6 EmptyPon Nov 23, 2009 1:16 pm

Baš nam je drago da je Stratus bolje dasdas
...sad bi htjeli malo fotkica ovog slatkiša aa
Nazad na vrh Ići dole
http://julesrules.weebly.com/
Bunny's Nightmare
i'm bigl
i'm bigl
Bunny's Nightmare

Broj poruka : 1527
Godina : 41
Datum upisa : 16.04.2007

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 6 EmptyPon Nov 23, 2009 2:12 pm

Deki znas da smo svi bili uz vas ovih dana i da smo jako navijali za ljutu zver!

Ne mogu ni opisati srecu koju osecam sada kada mu je dobro,ali ni u jednom trenu nisam sumnjala da ce mali borac pobediti cmok
Nazad na vrh Ići dole
Teodor-Tedi iz S.Palanke
bigl-manijak
bigl-manijak
Teodor-Tedi iz S.Palanke

Broj poruka : 285
Datum upisa : 24.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 6 EmptyPon Nov 23, 2009 4:03 pm

To je mali borac.Drago nam je da je sve ok.Sada u nove avanture.Ljubimo ga u njegovu slatku njuskicu. cmok
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

Broj poruka : 3081
Datum upisa : 25.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 6 EmptyPon Nov 23, 2009 4:15 pm

Samo da si ti nama dobro! tr
Nazad na vrh Ići dole
ivanika
bigl-njuskalo
bigl-njuskalo
ivanika

Broj poruka : 67
Datum upisa : 06.10.2009

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 6 EmptyUto Nov 24, 2009 3:05 am

E pa bas mi je drago da je sve u redu, mada sam se bas uplasila kad sam pocela da citam sve ovo.... Dobro je da se sve dobro zavrsilo,on je tako mali... puno pozdrava
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

Broj poruka : 1098
Datum upisa : 20.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 6 EmptyUto Nov 24, 2009 9:16 am

Stratus je dečko i po!top gun
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 6 EmptyUto Nov 24, 2009 11:51 am

Kako je danas?
Nazad na vrh Ići dole
Aćim
bigl-manijak
bigl-manijak
Aćim

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 6 EmptyUto Nov 24, 2009 4:54 pm

i dalje je dobro, premorio se od skakanja i konacno legao da se odmori... ne zna da jos nije skroz ozdravio pa se ponasa kao kad je potpuno zdrav Smile
Nazad na vrh Ići dole
Bunny's Nightmare
i'm bigl
i'm bigl
Bunny's Nightmare

Broj poruka : 1527
Datum upisa : 16.04.2007

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 6 EmptyUto Nov 24, 2009 5:41 pm

Nazad na vrh Ići dole
Aćim
bigl-manijak
bigl-manijak
Aćim

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 6 EmptyUto Nov 24, 2009 6:55 pm

bounce bounce bounce

cheers
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 6 EmptySre Nov 25, 2009 4:24 pm

Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

Broj poruka : 4769
Datum upisa : 18.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 6 EmptyČet Nov 26, 2009 1:56 am

Pozdrav malisi cmok
Nazad na vrh Ići dole
http://www.nivaodprogara.weebly.com
DP
bigl-manijak
bigl-manijak
DP

Broj poruka : 309
Godina : 36
Datum upisa : 24.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 6 EmptySre Dec 02, 2009 2:21 pm

Drugar,kako ide oporavak? pozdrav od Jane Razz
Nazad na vrh Ići dole
Aćim
bigl-manijak
bigl-manijak
Aćim

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 6 EmptySre Dec 02, 2009 3:23 pm

bolje da se ne "hvalimo" No sve je krenulo odlicno, da bi nedelju dana posle operacije opet postalo lose. Naime, u ambulanti smo uspeli da zakacimo parvo. Sreca u nesreci je sto su vakcine koje je primio ipak sprecile najgore, ali zbog oslabljenog imuniteta ipak se razboleo, i sada se i od toga oporavljamo. Nijedan od onih najgorih simptoma nije pokazao, ali ipak je virus cinio svoje i mucio ga. Jedina je muka sto hranu koju mora da jede nece, a onu koju ne sme hoce, medjutim i to smo resili, pa cemo za par dana biti u normali. Eto, tako se mi provodimo vec tri nedelje...

nadamo se da je Jana dobro, pozdrav za nju Smile
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Stratus - Novi Sad   Stratus - Novi Sad - Page 6 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Stratus - Novi Sad
Nazad na vrh 
Strana 6 od 12Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Sledeći
 Similar topics
-
» Sem, Novi Sad
» Buddy iz Vranja
» Tommy - Novi Sad
» Novi Bigl
» Edi - Novi Beograd

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
moj bigl :: biglovi :: snoopy-
Skoči na: