moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Lea iz Beograda

Ići dole 
+63
atos
Boss
jecolinja
Snoopy Gang
lucija
antmari
Tabasko the Dika
Emanuela
Srba bgd
Vasica T
Capo UE
Monika
Hektor
Ddans Dream Tim
LeeLoo
Aloha Lusi
falkfoto
Marley
Aga Aron
FLAFI
lili
filip
leo-lepotan
Ari
Flora
marina
stefana
Boky&Tanja
Rona
mknaumoski
MarijaRio
Vuk
Zvoncica
DP
Shiloh
Lady
elmer fudd
Mirka
dusan
leo-kosutnjak
jok.mi
LuSho
Teodor-Tedi iz S.Palanke
tanjawesti
Joker_Poker
Bigl Bole
Sara <3 Bigl
Dolly
Dani
Janchee
Lino
olja76
Luna
luce
Ljilja i Mima
Meda
Niva
Dika
Andrijana
Ksenija
Bunny's Nightmare
Medena
Lea2006
67 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

Lea iz Beograda - Page 5 Empty
PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 5 EmptyPon Nov 23, 2009 12:45 pm

Lea2006 ::
jok.mi ::
Bravo Lea konačno si ove tvoje vlasnike naučila šta voli pravi bigl, a to je da jede za stolom i to palačinke i još samo drugi put da ti daju i salvetu. fff

Ma ništa nismo uradili dok ne nauči da koristi nož i viljušku smeh smeh sve ovo je bilo inspirisano kada se Barbara vratila iz Beča gde njena drugarica ima pudlu koja je pravi "bečki dvor"-jede za stolom, ide na feniranje i svakakva čudesa, pa je ona tako razočarana rekla "a OVA Lea jede na ulici i prosi od ljudi..."pa smo se mi tako odlučili da ozbiljno pristupimo "manirisanju" sunny E kad nije pala u nesvest kada je videla Leu za stolom /za početak na terasi/ smeh smeh
Ne znam da li ste gledali na RTS-u emisiju o salonu za pse u Strahinjića Bana, gde se malo pričeka u predivnom salonu, na trosedu, a onda sledi kupanje, feniranje, kojekakvo ulepšavanje, po želji vlasnika, tipa: pletenje kikica, lakiranje noktiju,... i malo vežbi na pokretnoj traci za one koje mrzi da šetaju i eto Lei prilike da pristupi "bećkom dvoru"!
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
dusan
i'm bigl
i'm bigl
dusan

Broj poruka : 715
Godina : 43
Datum upisa : 05.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 5 EmptyPon Nov 23, 2009 11:51 pm

ja sam gledao tu emisiju , snimljena je letos i nemam komentar za sve sto sam video......
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

Broj poruka : 4050
Datum upisa : 21.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 5 EmptyUto Nov 24, 2009 11:56 am

dusan ::
ja sam gledao tu emisiju , snimljena je letos i nemam komentar za sve sto sam video......

smeh smeh smeh

Nije valjda Dušane da ti ne pleteš psima kikice i ne lakiraš im nokte??! I nemaš pokretnu traku??? No
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

Broj poruka : 4244
Datum upisa : 16.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 5 EmptyUto Nov 24, 2009 12:44 pm

Ja sam baš razmišljala da Lei uradim jednu nadogradnju, čisto da mogu da je vodim kod frizera na feniranje affraid pa ako Dušan ima neki slobodan termin... smeh smeh
Nazad na vrh Ići dole
luce
i'm bigl
i'm bigl
luce

Broj poruka : 1584
Godina : 42
Datum upisa : 06.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 5 EmptyUto Nov 24, 2009 3:50 pm

ajde seko, pa nam reci kako je bilo, jer nam bas treba nadogradnja!
danas sam mazila tvoju sestru i primetim da joj je ogrlica napokretna! pogledam sta je - kad ono zvaka se zalepila za vrat i ogrlicu! slog me strefio!!! affraid affraid

prvo sam mislila da ce da padne brijanje, ali hvala bogu, imala sam celicni trimer od kokerke i uspela dam da skinem sve, bez previse skidanja dlake. top gun
ispod grkljana je i pod ogrlicom, tako da onaj ko ne zna, ne bi ni primeti da smo malko klali psa. aaa
sad imamo izgovor da kupimo neku ludu maramu ili tako nesto...

ne znam kako je uspela da potrefi to mesto. verovatno se valjala u zvaci... pig
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

Broj poruka : 3081
Datum upisa : 25.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 5 EmptyUto Nov 24, 2009 4:00 pm

O svasta!!! Pa kako joj je to uspjelo?!
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

Broj poruka : 1098
Datum upisa : 20.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 5 EmptyUto Nov 24, 2009 4:16 pm

luce ::

ne znam kako je uspela da potrefi to mesto. verovatno se valjala u zvaci... pig
Vi imate sreće što se damica uvaljala u žvaku, ovaj naš Nandoslav obožava da se uvalja u nešto crknuto i smrdljivo, makar to bila i crknuta suva glista. Kad ga navatamo onda je manji od makovog zrna jer zna da ga čeka ribanje u kadi. Baš nam ovi biglići  pig ali su naši i volimo ih.fff
Nazad na vrh Ići dole
luce
i'm bigl
i'm bigl
luce

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 5 EmptyUto Nov 24, 2009 4:54 pm

molim, molim, eau de crkt glista je i nas omiljeni miris Smile
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 5 EmptyUto Nov 24, 2009 6:51 pm

Eh, da je samo glista Embarassed
Nazad na vrh Ići dole
Mirka
bigl-manijak
bigl-manijak
Mirka

Broj poruka : 436
Godina : 46
Datum upisa : 26.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 5 EmptyUto Nov 24, 2009 11:07 pm

Dolly ::

Ne znam da li ste gledali na RTS-u emisiju o salonu za pse u Strahinjića Bana, gde se malo pričeka u predivnom salonu, na trosedu, a onda sledi kupanje, feniranje, kojekakvo ulepšavanje, po želji vlasnika, tipa: pletenje kikica, lakiranje noktiju,... i malo vežbi na pokretnoj traci za one koje mrzi da šetaju i eto Lei prilike da pristupi "bećkom dvoru"!

Hihihi ja gledala silom prilika, gospodja sa pudlama malim belim je porodicni prijatelj...ko o cemu ona o salonu prica.

Terali mene da odvedema Laku kod njh na kupanje.
Al mi smo se kupali seljacki ...u tus kabini ...
Kakvo je to kupanje ako vlasnik nije mokar do gole koze lol!
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 5 EmptySre Nov 25, 2009 3:59 pm

Ćurka jedna biglovska, tako da se nagrdi Shocked (Luce)
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 5 EmptySre Nov 25, 2009 4:06 pm

Lea nam je na teranju, razmišljamo da je parimo, mada nas je iznenadila 2 meseca ranije od očekivanog termina, ali nadam se da ćemo uspeti to da izvedemo! Odi nam je verni obožavatelj, ali sada nam je daleko i oni su stalno na putu,ali ako imate neki predlog....većina mužjaka su "nam" rodjaci Embarassed
Nazad na vrh Ići dole
luce
i'm bigl
i'm bigl
luce

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 5 EmptySre Nov 25, 2009 4:10 pm

pa mislim ovaj Delija sto cenzurise dopisivanja i sakriva fotoaparate, nam nije rodjak, koliko znam, a i vreme je da predje s laveza na delo, zar ne? Smile
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 5 EmptySre Nov 25, 2009 4:14 pm

Ne znam na koga mislite Shocked
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 5 EmptySre Nov 25, 2009 10:53 pm

Dika ::
Ne znam na koga mislite Shocked

Ko je taj dasa affraid ni mi ne znamo????
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

Broj poruka : 3081
Datum upisa : 25.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 5 EmptyČet Nov 26, 2009 2:11 am

luce ::
pa mislim ovaj Delija sto cenzurise dopisivanja i sakriva fotoaparate, nam nije rodjak, koliko znam, a i vreme je da predje s laveza na delo, zar ne? Smile
Mislim da mu Niva to ne bi oprostila... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 5 EmptyČet Nov 26, 2009 4:22 pm

A, na Diku si mislila???? Taman posla da se mešamo u tudje ljubavi! Napravljen je uži izbor, bićete iznenadjeni, za sada može pogadjanje.... confused
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

Broj poruka : 1098
Datum upisa : 20.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 5 EmptyPet Nov 27, 2009 12:34 am

Da li se to organizuje kasting? top gun
Nazad na vrh Ići dole
elmer fudd
i'm bigl
i'm bigl
elmer fudd

Broj poruka : 586
Datum upisa : 10.12.2006

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 5 EmptyPet Nov 27, 2009 12:24 pm

Ja mislim da bi trebao biti casting dasd .
Jel možemo biti u žiriju? Britta i Kali glasaju. Teško ih je potkupiti Embarassed (p.s. prodale bi se za keks smeh )
Nazad na vrh Ići dole
http://www.elmerfudds.hr
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 5 EmptySub Nov 28, 2009 7:52 pm

....ON je.... juniorski šampion Srbije i seniorski šampion Srbije i šampion Crne Gore. Osvojio je 7 CAC titula, 3 CACIB titule, osvojio je i Derbi VI FCI grupe za pse oštenjene 2009. godine. Pored ovoga dobio je odlične ocene od dvoje veoma cenjenih svetskih sudija iz Norveške i Rusije.

Kasting je završen, izbor je pao na ????????????? Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Andrijana
i'm bigl
i'm bigl
Andrijana

Broj poruka : 2058
Godina : 37
Datum upisa : 02.02.2007

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 5 EmptySub Nov 28, 2009 8:42 pm

Iskreno, meni ovo ništa nije pomoglo... Embarassed
Recite nam odakle je gospodin?
Nazad na vrh Ići dole
https://	http://www.facebook.com/andrijana.miletic
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 5 EmptySub Nov 28, 2009 9:05 pm

???
Nazad na vrh Ići dole
elmer fudd
i'm bigl
i'm bigl
elmer fudd

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 5 EmptySub Nov 28, 2009 9:21 pm

Jel to Nando Question
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 5 EmptySub Nov 28, 2009 9:28 pm

Tačno sam znala da će Brita i Kali da pogode iz prve!!!!!!!!! dasdas
Nazad na vrh Ići dole
elmer fudd
i'm bigl
i'm bigl
elmer fudd

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 5 EmptySub Nov 28, 2009 9:56 pm

Držim fige za bebice sunny !
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 5 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Lea iz Beograda
Nazad na vrh 
Strana 5 od 40Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Nando, Oksa i Stella iz Kovina
» Ari iz Beograda
» Ema iz Beograda
» Eli iz Beograda
» Ema iz Beograda

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
moj bigl :: biglovi :: snoopy-
Skoči na: