moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Lea iz Beograda

Ići dole 
+63
atos
Boss
jecolinja
Snoopy Gang
lucija
antmari
Tabasko the Dika
Emanuela
Srba bgd
Vasica T
Capo UE
Monika
Hektor
Ddans Dream Tim
LeeLoo
Aloha Lusi
falkfoto
Marley
Aga Aron
FLAFI
lili
filip
leo-lepotan
Ari
Flora
marina
stefana
Boky&Tanja
Rona
mknaumoski
MarijaRio
Vuk
Zvoncica
DP
Shiloh
Lady
elmer fudd
Mirka
dusan
leo-kosutnjak
jok.mi
LuSho
Teodor-Tedi iz S.Palanke
tanjawesti
Joker_Poker
Bigl Bole
Sara <3 Bigl
Dolly
Dani
Janchee
Lino
olja76
Luna
luce
Ljilja i Mima
Meda
Niva
Dika
Andrijana
Ksenija
Bunny's Nightmare
Medena
Lea2006
67 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Marley
bigl-njuskalo
bigl-njuskalo
Marley

Broj poruka : 46
Datum upisa : 15.01.2010

Lea iz Beograda - Page 22 Empty
PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 22 EmptyPet Mar 19, 2010 11:56 pm

Malo cvilimo za familijom al' sve u svemu super se snalazimo!
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

Broj poruka : 4244
Datum upisa : 16.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 22 EmptySub Mar 20, 2010 12:17 am

Marley ::
Malo cvilimo za familijom al' sve u svemu super se snalazimo!

top gun cmok
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

Broj poruka : 4769
Datum upisa : 18.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 22 EmptySub Mar 20, 2010 1:17 am

Joj, pa oni su tuzni na ovim slikama kao da osecaju da ce se rastati. Vesna kako ti podnosis rastajanje?
Nazad na vrh Ići dole
http://www.nivaodprogara.weebly.com
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 22 EmptySub Mar 20, 2010 1:28 am

Niva ::
Joj, pa oni su tuzni na ovim slikama kao da osecaju da ce se rastati. Vesna kako ti podnosis rastajanje?

Ja sam veruj mi, presrećna što su ih uzeli stvarno divni ljudi i to mi je najvažnije-da znam da će biti voljeni!!!! Moja Barbara je naravno jako tužna, čak nije mogla ni da bude kod kuće kada su oni odlazili Embarassed A Lea je najsrećnija što se razilaze, toliko su je izgrizli jadnu da je poslednjih dana bukvalno bežala od njih, režala kad joj se na metar primaknu....haos! gfd A kad vidim ove slike kod novih vlasnika-puno mi je srce!
Nazad na vrh Ići dole
Zvoncica
i'm bigl
i'm bigl
Zvoncica

Broj poruka : 1011
Godina : 49
Datum upisa : 12.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 22 EmptySub Mar 20, 2010 8:18 am

Ma super ste vi sve to izdrzali,nas sve to ceka....
Nazad na vrh Ići dole
falkfoto
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
falkfoto

Broj poruka : 208
Godina : 57
Datum upisa : 05.10.2009

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 22 EmptySub Mar 20, 2010 11:25 am

sunny Vidi se da su stigli u domove pune ljubavi. Biće OK sunny
Nazad na vrh Ići dole
https://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Kikinda-Serbia/Bigl-ho
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

Broj poruka : 1098
Datum upisa : 20.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 22 EmptySub Mar 20, 2010 11:53 pm

Lea kako je prošao današnji kastin za nove vlasnike koji bi voleli da imaju naše devojčice. Poljubac od Nanda uaua
PS Super ste udomili dečake.
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 22 EmptyNed Mar 21, 2010 4:34 pm

jok.mi ::
Lea kako je prošao današnji kastin za nove vlasnike koji bi voleli da imaju naše devojčice. Poljubac od Nanda uaua

Blago rečeno-strašno! Sa vrata je počela vriska kad je Lea potrčala da ih dočeka, majka i deca u histeriju pali! Nisam mogla da verujem. Muž od sramote propao u crnu zemlju! Oni se u stvari strašno boje pasa, ali zbog upotpunjavanja imidža su pošto poto hteli obe ženke da uzmu aaa Nekako su seli i onda je krenula mama da opominje decu da ne diraju kuce jer će ih ugristi affraid Okančala sam priču za 5 minuta! Kakva bi to strahota bila da je muž došao sam, čovek je ok, a naše mice bi verovatno bile zatvorene u zlatnom kavezu i služile bi za pokazivanje samo! Grozno iskustvo, kao u hororu, a sada se smejemo i prepričavamo detalje!
Nazad na vrh Ići dole
luce
i'm bigl
i'm bigl
luce

Broj poruka : 1584
Godina : 42
Datum upisa : 06.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 22 EmptyNed Mar 21, 2010 5:14 pm

koji smajli ide za "nemam reci"? Question
svasta stvarno...
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 22 EmptyNed Mar 21, 2010 5:16 pm

Možda ni lovci nisu bili najgore rešenje, bar bi curice jurcale po ceo dan. Evil or Very Mad Ovako bi curice bile oruđe u psihoterapijskom lečenju bolesnog straha od pasa. Suspect scratch
Nazad na vrh Ići dole
Boky&Tanja
bigl-manijak
bigl-manijak

Broj poruka : 337
Datum upisa : 07.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 22 EmptyNed Mar 21, 2010 6:19 pm

lol! lol! lol! lol!
Ne mogu a da se ne nasmejem na ovo,
samo zato sto licno poznajem jednu takvu "ekipu" !

S K O R O J E V I C I ! ! ! ! Evil or Very Mad aaa Evil or Very Mad aaa
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

Broj poruka : 3081
Datum upisa : 25.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 22 EmptyNed Mar 21, 2010 9:11 pm

Prvo pomislih kakva steta, ali sa druge strane u stvari je bolje i za vas, i za tu porodicu, i za kuce da se ovako zavrsilo! Naci ce one divne domove kakve i zasluzuju. I love you
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 22 EmptyNed Mar 21, 2010 9:42 pm

Kakva prica No . I mi smo imali nekoliko interesenta koji bi da kupe detetu igracku u obliku zivog bigla, ali neka hvala.
Nazad na vrh Ići dole
leo-kosutnjak
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
leo-kosutnjak

Broj poruka : 174
Datum upisa : 19.10.2009

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 22 EmptyPon Mar 22, 2010 9:52 am

Šmrc...plakala sam....što stavljaš ove slike sa rastanka...kako su prelepi i tužni...Lea iz Beograda - Page 22 790868 a Lea ..nemam reči,,kao da zna...Lea iz Beograda - Page 22 82604
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

Broj poruka : 4050
Datum upisa : 21.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 22 EmptyPon Mar 22, 2010 12:03 pm

leo-kosutnjak ::
Šmrc...plakala sam....što stavljaš ove slike sa rastanka...kako su prelepi i tužni...Lea iz Beograda - Page 22 790868 a Lea ..nemam reči,,kao da zna...Lea iz Beograda - Page 22 82604

I mi smo, smrc, malo se rasplakali... ovo je neverovatno... kako gledaju...
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 22 EmptyPon Mar 22, 2010 2:00 pm

Dika ::
leo-kosutnjak ::

I mi smo, smrc, malo se rasplakali... ovo je neverovatno... kako gledaju...
Sad vam je jasno zašto više ne želim da imam kučeće bebe! Prvo - mnogo radosti i dok trepneš - rastanak! Nemam ja stomak za to! Lea iz Beograda - Page 22 Smile_11
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 22 EmptyPon Mar 22, 2010 2:12 pm

Jao, smrc, smrc, bas ste me rastuzili, kako cu ja da se rastanem od nasih bebana Sad Question
Nazad na vrh Ići dole
Aga Aron
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Aga Aron

Broj poruka : 150
Datum upisa : 15.11.2009

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 22 EmptyPon Mar 22, 2010 3:09 pm

Lea2006 ::

Blago rečeno-strašno! Sa vrata je počela vriska kad je Lea potrčala da ih dočeka, majka i deca u histeriju pali! Nisam mogla da verujem. Muž od sramote propao u crnu zemlju! Oni se u stvari strašno boje pasa, ali zbog upotpunjavanja imidža su pošto poto hteli obe ženke da uzmu aaa Nekako su seli i onda je krenula mama da opominje decu da ne diraju kuce jer će ih ugristi affraid Okančala sam priču za 5 minuta! Kakva bi to strahota bila da je muž došao sam, čovek je ok, a naše mice bi verovatno bile zatvorene u zlatnom kavezu i služile bi za pokazivanje samo! Grozno iskustvo, kao u hororu, a sada se smejemo i prepričavamo detalje!

ee
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

Broj poruka : 4050
Datum upisa : 21.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 22 EmptyPon Mar 22, 2010 3:12 pm

Ovo je stvarno, u najmanju ruku, neobicno. Da se kupuju dva psa, a boje se stenaca. Ako je i za imidz, mnogo je!
Nazad na vrh Ići dole
luce
i'm bigl
i'm bigl
luce

Broj poruka : 1584
Godina : 42
Datum upisa : 06.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 22 EmptyPon Mar 22, 2010 3:29 pm

pa da se deca ne svadjaju - svako lepo ima svog i onda mogu da ih oblace kako hoce i vozaju u kolicima za bebe... biglovi taman imaju strpljenja i pristaju na sve ... not!
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 22 EmptyUto Mar 23, 2010 10:46 am

Aco kako je tebi sa kućom ponom ženskih osoba? scratch Kako li samo izdržavaš?Cool
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 22 EmptyUto Mar 23, 2010 4:01 pm

Aco kako je tebi sa kućom ponom ženskih osoba? scratch Kako li samo izdržavaš?Cool

Super se snalazi, obožava da je u centru pažnje trgtr
Nazad na vrh Ići dole
Rona
i'm bigl
i'm bigl
Rona

Broj poruka : 507
Godina : 39
Datum upisa : 29.09.2009

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 22 EmptyUto Mar 23, 2010 4:53 pm

Lea2006 ::

Svaka ti cast na strpljenju, ja bi ih izbacila odmah sa vrata! Takve ljude ne tolerisem ni na ulici, a kamoli u stanu.
Jesu li oni mislili da ce doci da gledaju zlatne ribice ili pse?? Rolling Eyes Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 22 EmptySre Mar 24, 2010 5:04 pm

Gde su lepe devojčice? Hajde još malo sličica, mnogo su nam slatke! tr
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 22 EmptySre Mar 24, 2010 9:28 pm

Sutra Ariel ide, staviću sličice......
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 22 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Lea iz Beograda
Nazad na vrh 
Strana 22 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Nando, Oksa i Stella iz Kovina
» Ari iz Beograda
» Ema iz Beograda
» Eli iz Beograda
» Ema iz Beograda

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
moj bigl :: biglovi :: snoopy-
Skoči na: