moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Lea iz Beograda

Ići dole 
+63
atos
Boss
jecolinja
Snoopy Gang
lucija
antmari
Tabasko the Dika
Emanuela
Srba bgd
Vasica T
Capo UE
Monika
Hektor
Ddans Dream Tim
LeeLoo
Aloha Lusi
falkfoto
Marley
Aga Aron
FLAFI
lili
filip
leo-lepotan
Ari
Flora
marina
stefana
Boky&Tanja
Rona
mknaumoski
MarijaRio
Vuk
Zvoncica
DP
Shiloh
Lady
elmer fudd
Mirka
dusan
leo-kosutnjak
jok.mi
LuSho
Teodor-Tedi iz S.Palanke
tanjawesti
Joker_Poker
Bigl Bole
Sara <3 Bigl
Dolly
Dani
Janchee
Lino
olja76
Luna
luce
Ljilja i Mima
Meda
Niva
Dika
Andrijana
Ksenija
Bunny's Nightmare
Medena
Lea2006
67 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

Broj poruka : 3081
Datum upisa : 25.07.2007

Lea iz Beograda - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 6 EmptySub Nov 28, 2009 9:58 pm

A je li Nando to zna? Razz Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

Broj poruka : 4244
Datum upisa : 16.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 6 EmptySub Nov 28, 2009 10:06 pm

Medena ::
A je li Nando to zna? Razz Laughing

Kako da ne, pa imao je najbolju ponudu na "tenderu", jednoglasno je prihvaćena ponuda i idućeg vikenda krećemo u akciju smeh
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

Broj poruka : 1098
Datum upisa : 20.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 6 EmptyNed Nov 29, 2009 12:17 am

gfd hehe hehe hehe hehe bounce rok ff
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 6 EmptyNed Nov 29, 2009 12:22 am

E, ljudi, treba nam stručna pomoć oko rodovnika i dozvoljenog parenja! Sada vidimo da je Leina majka-Nandova prababa !!!!
Nazad na vrh Ići dole
elmer fudd
i'm bigl
i'm bigl
elmer fudd

Broj poruka : 586
Datum upisa : 10.12.2006

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 6 EmptyNed Nov 29, 2009 12:48 am

To je linijsko parenje. Trebali bi znati sve o tim psima, prikupiti što više informacija o rodbini, zdravlju, izgledu, karakteru jer takvo parenje pojačava dobre osobine, ali može ispoljiti i neke loše.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.elmerfudds.hr
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 6 EmptyNed Nov 29, 2009 1:26 am

Nandova rođena sestra iz istog legla je Niva iz Niša. Oboje su, koliko ja znam savršenog zdravlja i dobrog izgleda. Niva je takođe šampionka Srbije. Nandu je sudija iz Norveške Epsen Engh zamerio Nandu samo da nosi rep malo više povijen nad leđima u hodu i dodelio mu peticu, a za pobednika proglasio bigla iz Italije koji je kasnije postao prvak sveta u Bratislavi. Sudija iz Rusije Ana Tik je Nandu dodelila BOB i proglasila ga je za BOG VI FCI u Novom Sadu. E tu smo bili lepši od Austrijanca koji se pojavio ovde na forumu i oglasio se. Taj Austrijanac je u Bratislavi poneo titulu vice šampiona. Siguran sam da će budući štenci biti potencijalni svetski prvaci. fff
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

Broj poruka : 4769
Datum upisa : 18.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 6 EmptyNed Nov 29, 2009 2:12 am

Braticu pa to se rodila ljubav, Lea bravo za izbor.
Lea iz Beograda - Page 6 2mmistx
Nazad na vrh Ići dole
http://www.nivaodprogara.weebly.com
Andrijana
i'm bigl
i'm bigl
Andrijana

Broj poruka : 2058
Godina : 37
Datum upisa : 02.02.2007

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 6 EmptyPon Nov 30, 2009 2:01 am

Čestitam na izboru!!!

Lea iz Beograda - Page 6 Weddin10
Nazad na vrh Ići dole
https://	http://www.facebook.com/andrijana.miletic
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

Broj poruka : 4050
Datum upisa : 21.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 6 EmptyPon Nov 30, 2009 1:44 pm

Au, nismo znali da je Nando ostenjen 2009... samo nas je taj podatak zbunio... inace bismo pogodili. Jedan je Nando.
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 6 EmptyPon Nov 30, 2009 4:20 pm

Dika ::
Au, nismo znali da je Nando ostenjen 2009... samo nas je taj podatak zbunio... inace bismo pogodili. Jedan je Nando.
Mislim da je to greška, jer ne bi smeo tako mlad da se pari, a i ne bi imao titule u razredu zrelih pasa!
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 6 EmptyPon Nov 30, 2009 5:02 pm

Odakle vam informacija da je oštenjen ove godine??? smeh On ima više od godinu i po, u aprilu 2008. se rodio mislim! Au, Diko, obrukao si se kod Nive Embarassed
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 6 EmptyPon Nov 30, 2009 5:17 pm

Lea2006 ::

Odakle vam informacija da je oštenjen ove godine??? smeh On ima više od godinu i po, u aprilu 2008. se rodio mislim! Au, Diko, obrukao si se kod Nive Embarassed
Moram da branim Diku! Vi ste to napisali na vašoj 8. strani.
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 6 EmptyPon Nov 30, 2009 5:27 pm

Dolly ::
Lea2006 ::

Moram da branim Diku! Vi ste to napisali na vašoj 8. strani.

Svašta,sada sam pogledala, ja sam to kopirala iz Nandove "ponude", nisam ni obratila pažnju na taj, verovatno pogrešan detalj, zato što pratim forum i znam otprilike bar koliko je ko star...
Nazad na vrh Ići dole
luce
i'm bigl
i'm bigl
luce

Broj poruka : 1584
Godina : 42
Datum upisa : 06.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 6 EmptyPon Nov 30, 2009 5:37 pm

nista Lea ne brini, imas i ti sestru da te brani Smile))
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 6 EmptyPon Nov 30, 2009 6:23 pm

E, sad su se kockice slozile... cestitamo u svakom slucaju.

Doli, lutko moja! Kako ona brani svoga Diku... brat je to!
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 6 EmptyUto Dec 01, 2009 12:37 am

Ja se svima jako izvinjavam na ovoj zbrci koju sam izazvao, nenamerno naravno, svojim pisanjem ponude gde sam naveo da je Nando osvojio Derbi za štence oštenjene 2009. U stvari on je osvojio Derbi 2009. za štence oštenjene prošle godine. Oštenjen je 07.03.2008. godine. Izvinjavam se mnogo gfd
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 6 EmptyUto Dec 01, 2009 1:33 pm

jok.mi ::
Ja se svima jako izvinjavam na ovoj zbrci koju sam izazvao, nenamerno naravno, svojim pisanjem ponude gde sam naveo da je Nando osvojio Derbi za štence oštenjene 2009. U stvari on je osvojio Derbi 2009. za štence oštenjene prošle godine. Oštenjen je 07.03.2008. godine. Izvinjavam se mnogo gfd

Ni nama nije koncentracija bas na visini. S obzirom da pratimo redovn forum, mogli bi da imamo svest o tome koliko je ko star... Embarassed
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 6 EmptySub Dec 05, 2009 3:00 pm

Leu smo danas udali za Nanda!!! trgtr Ceremonija je obavljena u intimnom krugu uaua , vrlo uspešno i brzo Laughing ! Lei se toliko dopalo da je ostala u gostima kod svekrve do utorka! top gun
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

Broj poruka : 3081
Datum upisa : 25.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 6 EmptySub Dec 05, 2009 3:06 pm

Vau! tr
Nazad na vrh Ići dole
Ksenija
i'm bigl
i'm bigl
Ksenija

Broj poruka : 3425
Godina : 49
Datum upisa : 02.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 6 EmptySub Dec 05, 2009 4:16 pm

top gun I love you
Nazad na vrh Ići dole
Teodor-Tedi iz S.Palanke
bigl-manijak
bigl-manijak
Teodor-Tedi iz S.Palanke

Broj poruka : 285
Datum upisa : 24.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 6 EmptySub Dec 05, 2009 8:42 pm

Zivela ljubav. trgtr Zelimo srecu novopecenim mladencima i puno puno beba. kolo
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 6 EmptyPon Dec 07, 2009 12:06 am

Leica je prelepa biglica. Stvarno je predobra i mirna za jednu biglicu, fenomenalno vaspitana. Vlasnici bi mogli da porazmisle o otvaranju jednog isturenog odeljenja za vaspitavanje biglića. Oni će sigurno naučiti naše nemirne biglove redu u kući, pa da ne gutaju sve i svašta, da ne uništavaju nameštaj i ostalo što jedan dobar bigl mora da zna, a sve pod Leinim nadzorom. dobar dan
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

Broj poruka : 4769
Datum upisa : 18.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 6 EmptyPon Dec 07, 2009 12:17 am

O, braco, cestitamo, pozdrav prelepoj i kako cujemo vaspitanoj snajici i zelimo vam puno slatkih bebirona. cmok za oboje.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.nivaodprogara.weebly.com
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 6 EmptyPon Dec 07, 2009 10:12 pm

Zelimo vam sve najbolje sa trudnocom i bebama
Nazad na vrh Ići dole
Lady
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Lady

Broj poruka : 171
Godina : 39
Datum upisa : 07.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 6 EmptyUto Dec 08, 2009 1:55 pm

Jao divno! Cestitamo!!! dasdas
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 6 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Lea iz Beograda
Nazad na vrh 
Strana 6 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Nando, Oksa i Stella iz Kovina