| hrana | |
|
+49Konan Snoopy Gang Maksa-Mao Leonero Niva Anja.. Rona stefani Natali Aris tedibi King i Maša Smoky antmari Kaan .Marija. lucija Emanuela snoopy AleksaBG jecolinja Capo UE MarijaRio Ddans Dream Tim Tabasko the Dika Vasica T Maks(a) jok.mi Monika Medena xd Bugi joki i zoki Bigl Bole Gogili Dolly Lino Luna Bunny's Nightmare Dani Dika Andrijana luce dunja Zvoncica Lea2006 Vuk dusan klokkende olja76 53 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Tabasko the Dika i'm bigl
Broj poruka : 2926 Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: hrana Uto Okt 04, 2011 10:57 am | |
| Ne bi trebalo da jedu slatko, a u vocnom jogurtu ima dosta secera. | |
|
| |
Aris i'm bigl
Broj poruka : 477 Datum upisa : 23.05.2011
| Naslov: Re: hrana Uto Okt 04, 2011 12:08 pm | |
| - Tabasko the Dika ::
- Ne bi trebalo da jedu slatko, a u vocnom jogurtu ima dosta secera.
Zato sam i pitala. Mislila sam da pogledam ako nadjem neki koji nema, neke bas dosta zasladjuju. | |
|
| |
| Naslov: Re: hrana Uto Okt 04, 2011 2:03 pm | |
| Obicno svi vole obican jogurt, to je za njih dobro | |
|
| |
Monika i'm bigl
Broj poruka : 1390 Godina : 29 Localisation : Uzice Datum upisa : 17.06.2009
| Naslov: Re: hrana Uto Okt 04, 2011 3:37 pm | |
| | |
|
| |
Aris i'm bigl
| Naslov: Re: hrana Uto Okt 04, 2011 4:07 pm | |
| Aris obican jogurt voli da popije sam, bez granula, a mnogo vise voli sir. Kad mu dam jogurt sa granulama, samo ih omirise i ostavi, mnogo su mu mekane tako. | |
|
| |
Vasica T i'm bigl
Broj poruka : 1527 Localisation : Beograd Datum upisa : 07.08.2010
| Naslov: Re: hrana Uto Okt 04, 2011 6:07 pm | |
| - snoopy ::
- Ne vidim zašto ne bi smeli, samo se čuvajte "prijatnih" mirisa posle toga (mada možda i nisam u pravu). Limbo "ubija" kad mu damo običan jogurt preko granula
Igore ubistvo dolazi od halapljivog proždiranja granula .Sa vremenom kad shvate da konkurencija ne postoji i krenu polako da jedu količina "izduvnih" gasova se smanjuje. (bar tako su ovi naši) @ Aris Izbegavajte šećer u svakom obliku čak i petit ber i slični "suvi" keksići su loši po njih jer sadrže šećer . | |
|
| |
snoopy i'm bigl
Broj poruka : 1445 Godina : 51 Localisation : Obrenovac Datum upisa : 25.01.2011
| Naslov: Re: hrana Uto Okt 04, 2011 7:03 pm | |
| Limbo je od pre 15-ak dana odjednom prekinuo da bude halapljiv dok jede. Poslednjih nekoliko dana nešto se i ne uzbuđuje kad dođe vreme za klopu, a neće ni celu porciju da pojede odjednom. Obzirom da je normalno živahan, pun energije i čak mi se čini malo dobio na potkožnom tkivu , pokušavamo da utvrdimo šta je razlog. Možda se zasitio jednog te istog ukusa (nismo menjali hranu od početka), a možda i bojkotuje obrok jer kad on jede ja koristim priliku da ubacim ili izbacim auto iz dvorišta pa je povezao klopu sa neprijatnim okolnostima (u fazonu - evo ga ovaj opet ide negde bez mene, ma neću sad da jedem) Da zaključim, u našem slučaju "ubica" nije zbog alavosti i ne pušta ga često | |
|
| |
stefani bigl-manijak
Broj poruka : 325 Datum upisa : 30.06.2010
| Naslov: Re: hrana Uto Okt 04, 2011 7:55 pm | |
| ja sam svojima kupovao proplan adult i sve je ok sa tom hranom ali sam primjetio baš u vrijeme ovih vrelih ljetnih dana da se nemilosrdno linjaju što je kod tornjaka i normalno ali opadanje dlake kod naše Tine me baš zabrinulo. onda smo poručili ostatke piletine od jedne firme koja preađuje to meso i melje zajedno sa kostima,u to sve sam dodao mix od riže i kukuruzovog brašna i skuhao.i vidi sad nijedno se više ne linja pretjerano a prija im da lude za tim.
to ću im davati do početka prave zime a onda opet meso iz klaonice.to obožavaju svi. | |
|
| |
Rona i'm bigl
Broj poruka : 507 Godina : 39 Datum upisa : 29.09.2009
| Naslov: Re: hrana Uto Okt 04, 2011 11:11 pm | |
| Mi smo odlucili da upotpunosti izbacimo granule iz ishrane, osim sto se Rona od njih nagoji kao prase u izuzetno kratkom roku, stalno moram da im menjam vrste granula jer im posle mesec dana dojade. Kad su potrosili poslednji dzak, otprilike dve nedelje im nisam kupovala nikakve granule, i Rona je dobila neverovatnu kondiciju, pocela da se igra sa psima, vratila liniju i bila skroz drugi pas. U poslednjih desetak dana im opet dajem granule, uglavnom ujutru, i ona se opet nagojila i ulenjila iako joj bukvalno dajem samo shaku granula ujutru. Dakle granule sad stoje samo u slucaju krajnje nuzde, a jutarnji obrok je kiselo mleko sa malo hleba, vecernji piletina i kacamak. | |
|
| |
| Naslov: Re: hrana Sre Okt 05, 2011 1:29 pm | |
| Diki su granule nuzno zlo. Kad nekad nema granula i za jelo dobije obicnu hranu - smaze sve u sekundi. A granule uvek ostavi u cantri, makar malo.
| |
|
| |
Aris i'm bigl
| Naslov: Re: hrana Čet Okt 06, 2011 7:10 pm | |
| Kupila sa Arisu neku salamu za pse u Pet centru pre neki dan, neka pileca sa pirincem... Meni izgleda odvratno. Sivkasto braonkaste boje, sa slojem masti okolo. Da li je neko vec uzimao tako nesto? Ja sam je kupila da bih mu je pomesala sa granulama da ih lakse pojede, medjutim bas mi je sumnjiva.... | |
|
| |
Anja.. i'm bigl
Broj poruka : 979 Godina : 27 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 11.02.2011
| Naslov: Re: hrana Čet Okt 06, 2011 9:09 pm | |
| Ja sam cula da su te salame pravo smece,mozda gresim,ali i meni isto izgleda grozno | |
|
| |
Niva i'm bigl
Broj poruka : 4769 Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: hrana Čet Okt 06, 2011 9:25 pm | |
| Moja Niva nece ni sunku da jede, pomirise i samo sto ne kaze "fuj", okrene se i ode. | |
|
| |
Vasica T i'm bigl
| Naslov: Re: hrana Čet Okt 06, 2011 10:58 pm | |
| Tu salamu za pse nismo ni pokušali da dajemo našim psima..Moje lično mišljenje,na osnovu onoga što sam video kod ljudi koji ih kupuju svojim psima - kvalitet u najmanju ruku vrlo diskutabilan (čitaj 0 ) : Isto važi za hranu u konzetvi -količinski dosta , vitamini, minerali ...... samo na etiketi . Psi koji se isključivo hrane tom vrstom hrane su često gojazni, dlaka nema sjaj ..... Ili kuvan domaća hrana ili što kvalitetnije granule (koliko dozvoljava budžet ) | |
|
| |
Aris i'm bigl
| Naslov: Re: hrana Pet Okt 07, 2011 11:05 am | |
| Ma Aris dobija i kuvano najkvalitetnije meso i Rojal Canin, nego mi nesto u poslednje vreme mrljavi granule. Ja sam mu davala sa granulama sunku koju i mi jedemo, al sam cula da nije zdravo da jedu parizere i sunke namenjenne za ljudsku ishranu pa sam mu uzela tu psecu, odvratnu.... | |
|
| |
Vasica T i'm bigl
| Naslov: Re: hrana Pet Okt 07, 2011 11:22 am | |
| | |
|
| |
Aris i'm bigl
| Naslov: Re: hrana Pet Okt 07, 2011 12:39 pm | |
| I Aris je obozavao granule, dok nije osetio meso... Moji ga upropastise, sve mu daju, nije ni cudo sto nece ni da ih omirise... Osim kada je bas gladan posle jurnjave sa drugim psima, onda ih smaze za minut. | |
|
| |
Maksa-Mao Leonero pronadjen
Broj poruka : 3 Datum upisa : 18.11.2011
| Naslov: Re: hrana Sub Nov 19, 2011 8:13 pm | |
| | |
|
| |
Aris i'm bigl
| Naslov: Re: hrana Ned Nov 20, 2011 7:01 pm | |
| Posto psi ne smeju da jedu nista sto sadrzi secer, pretpostavljam da se to odnosi samo na saharozu, a posto smeju da jedu voce, da li bi fruktoza mogla da se ubaci umesto saharoze kada spremamo neki slatkis za kuce? Naravno u maaalim kolicinama.... | |
|
| |
Snoopy Gang i'm bigl
Broj poruka : 1253 Localisation : Kovin Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: hrana Ned Nov 20, 2011 11:45 pm | |
| Torta od mlevenog mesa sa ječmom i lanenim semenom za sjaj dlake | |
|
| |
stefani bigl-manijak
Broj poruka : 325 Datum upisa : 30.06.2010
| Naslov: Re: hrana Pon Nov 21, 2011 11:32 am | |
| - Aris ::
- Posto psi ne smeju da jedu nista sto sadrzi secer, pretpostavljam da se to odnosi samo na saharozu, a posto smeju da jedu voce, da li bi fruktoza mogla da se ubaci umesto saharoze kada spremamo neki slatkis za kuce? Naravno u maaalim kolicinama....
Moji Tornjaci jedu voće,sve vrste jer to im je u genima pošto u planinama dok čuvaju ovce nemaju veliki izbor hrane. Taj šećer im nesmeta zasigurno | |
|
| |
Emanuela i'm bigl
Broj poruka : 1346 Godina : 48 Localisation : BG Žarkovo/Cerak Datum upisa : 08.01.2011
| Naslov: Re: hrana Pet Dec 09, 2011 5:02 pm | |
| mi smo presli na brit care (junior - lamb&rice) totalno nas je ispalila s royal caninom nakon 9 mjeseci, ne zeli ni prici, kupili smo druge kvalitetne hrane, mrljavila je nesto, pa smo vidjeli da hvale i ovu, pa da probamo ona je odusevljena, guta ih ko luda, ima jako puno energije poslije, stolica joj je tvrda.. bas smo jako zadovoljni svidja mi se sto nema soje, psenice, kukuruza, gmo-a,.. i sto je antialergenska
2 tjedna je vec jede, za sada smo jako zadovoljni
i da, jako je povoljna.. na moje cudjenje | |
|
| |
.Marija. i'm bigl
Broj poruka : 952 Godina : 29 Datum upisa : 17.01.2011
| Naslov: Re: hrana Pet Dec 09, 2011 8:01 pm | |
| Mi ovde nemamo toliko dobar izbor hrane (od onih bas kvaitetnih ima samo Rojal i Hils), jeo je Rojal do pre negde tri meseca, i onda vise nije hteo, pa smo prelazili na Hils, ali nikako nije mogla stolica da mu se ustali, pa ponovo probali Rojal, jeo je nekih mesec dana i sada ga opet ne jede, pa presli na Joseru, onu kvlatiteniju posto navodno ima neke dve vrste , i sad je super. | |
|
| |
Vasica T i'm bigl
| Naslov: Re: hrana Sub Dec 10, 2011 2:08 am | |
| Ovaj manijak je na Rojalu od prvog dana a njegov apetit se nikad nije menjao ( on ima ajkulu u stomaku ) | |
|
| |
Capo UE i'm bigl
Broj poruka : 942 Godina : 46 Localisation : Uzice Datum upisa : 08.06.2010
| Naslov: Re: hrana Sub Dec 10, 2011 2:59 am | |
| I Capo je na Royalu od prvog dana...i jede je...ima momenata kada ni on nece da jede, ne jede dan,nekada se desi i dva, ali kad ogladni pojeo bi ne znam koje granule da mu dam....kod nas nema mnogo izvoljevanja.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: hrana | |
| |
|
| |
| hrana | |
|