moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Nando, Oksa i Stella iz Kovina

Ići dole 
+47
MarijaRio
FLAFI
LeeLoo
mini
Rona
Marley
Aloha Lusi
Bella
zoe
falkfoto
Aga Aron
mknaumoski
Vuk
lili
Shiloh
LuSho
olja76
Dnica Pajic
Bugi
Boky&Tanja
Sara <3 Bigl
Teodor-Tedi iz S.Palanke
Dani
Joker_Poker
Bigl Bole
elmer fudd
Luna
Meda
Medena
tatjana
Dika
DP
jimmy
Niva
luce
Lilu The Great
Dolly
Ivana
Zvoncica
Ksenija
Lea2006
Janchee
Bunny's Nightmare
Lino
milena
Andrijana
jok.mi
51 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

Broj poruka : 4050
Datum upisa : 21.12.2007

Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 34 Empty
PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 34 EmptyPon Maj 17, 2010 12:36 am

Biglovi su divni, to je vec poznato. Mala je kao secer, a Nando je lep kao princ. Ali, hajde jednom da pohvalimo i hendlera: SVAKA CAST!
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

Broj poruka : 1098
Datum upisa : 20.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 34 EmptyPon Maj 17, 2010 8:29 am

Dika ::
Biglovi su divni, to je vec poznato. Mala je kao secer, a Nando je lep kao princ. Ali, hajde jednom da pohvalimo i hendlera: SVAKA CAST!
Hvala na pohvala, a hendler je bio mokar i blatnjav za trojicu. Sreća što se to ne vidi na fotografijama. bounce

Poslednji izmenio jok.mi dana Pon Maj 17, 2010 10:19 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

Broj poruka : 4769
Datum upisa : 18.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 34 EmptyPon Maj 17, 2010 10:12 am

Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 34 F3azrr Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 34 F3azrr za lepotane.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.nivaodprogara.weebly.com
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 34 EmptyPon Maj 17, 2010 10:16 am

jok.mi ::
Dika ::
Hvala na pohvala, a hendler je bio mokar i blatnjav za trojicu. Sreća đto se to ne vidi na fotografijama. bounce

Bas bi bilo dobro i to da se vidi top gun
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 34 EmptyPon Maj 17, 2010 10:18 am

E ovako izgleda hranjenje gladnih kučića.
''Ja ću prvi. Ma ja ću prvi i nemoj da se guraš ti debeli jedan.''
Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 34 Dscf5019i
Gde je taj tanjrić sa grizom.
Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 34 Dscf4964m
Mrdni se malo da i ja jedem.
Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 34 Dscf4963v
Ovako se nisam odavno nabokao samo još da me obrišu, pa da negde legnem.
Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 34 Dscf4977
Pošto su nas sve obrisali, a neki još nisu obrisali trenerke, smestili sme za spavanjac.
Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 34 Dscf5041
Sestro slatka, šta da ti kažem težak ovaj naš kučeći život. Ovi ljudovi baš znaju da uživaju sa nama.
Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 34 Dscf5039
Ćao i vidimo se uskoro.
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 34 EmptyPon Maj 17, 2010 10:25 am

Lako mi je pogoditi (iz licnog iskustva) da se Ivana najbolje provodi top gun
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 34 EmptyPon Maj 17, 2010 10:48 am

Ja stvarno uživam! I sa malcima i sa Mihajlom Wink
Moram da budem iskrena 100% - Miša je preuzeo veliki deo obaveza oko štenaca na sebe, ja tu dođem više kao pomagač, ali sam uzela na sebe veliki "teret" uživanja sa bebi bitangama.
P.S. Da ih čujete kako su slatki kad počnu da laju i reže jedni na druge. Počeli su da se igraju, bitange male!
Nazad na vrh Ići dole
Aga Aron
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Aga Aron

Broj poruka : 150
Datum upisa : 15.11.2009

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 34 EmptyPon Maj 17, 2010 12:34 pm

aa Joj kako lepe sekice i bratici, bravo drugari cmok

top gun
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

Broj poruka : 4244
Datum upisa : 16.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 34 EmptyPon Maj 17, 2010 12:34 pm

Da li su svi halapljivi isto, ili neko prednjači? Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

Broj poruka : 3081
Datum upisa : 25.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 34 EmptyPon Maj 17, 2010 1:06 pm

Kako je slatko ovo musavo maleno!! cmok
PS: Cestitke na uspjehu, koji je time veci zbog otezanih uslova! Smile
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 34 EmptyPon Maj 17, 2010 10:33 pm

Najhalapljivija je Keza-Pleza. Nju smo nazvali Orka, kao veliki crno-beli kit, zato što je u svemu prva i kad treba da se jede i kad treba da se igra. Prvu smo je čuli da kevče i reži, zadirkuje drugu štenad i hoće da se igra. Ona i jedan mužjak su i malo krupniji od ostalih.
Pozdrav od Snupi bande i uaua Lei
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 34 EmptyUto Maj 18, 2010 9:21 am

Da li neko malo musavo ostaje kod vas? Mnogo su lepi! tr
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 34 EmptyČet Maj 20, 2010 2:39 pm

Nazad na vrh Ići dole
Ksenija
i'm bigl
i'm bigl
Ksenija

Broj poruka : 3425
Godina : 49
Datum upisa : 02.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 34 EmptyČet Maj 20, 2010 4:39 pm

Mnogo su slatki i lepi biglici
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

Broj poruka : 4244
Datum upisa : 16.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 34 EmptyČet Maj 20, 2010 5:00 pm

Baš su živahni s obzirom da su tek prohodali, medeni su! top gun
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 34 EmptyČet Maj 20, 2010 6:47 pm

Kako su medeni tako mali, pa nespretni! Uskoro će kod vas biti ludo veselo kad se svi rastrče! tr
Nazad na vrh Ići dole
Boky&Tanja
bigl-manijak
bigl-manijak

Broj poruka : 337
Datum upisa : 07.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 34 EmptyČet Maj 20, 2010 9:12 pm

Lepotanovici ! aa
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 34 EmptyPet Maj 21, 2010 11:15 am

Slatki, slatki
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 34 EmptySub Maj 22, 2010 12:42 am

Lepi na tetku I love you Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 34 EmptyPon Maj 24, 2010 1:11 am

Danas smo bili u poseti Zvončici. Nando je priznao decu i oni stvarno liče na njega nije nikakav fol. Medenjaci pravi. Za Zvončicu šta reći prava mamica lepotica. A tek ovi Zvoncetovi kućni ljubimci kako su nas tek oni lepo dočekali, stvarno prijatna i fina porodica. Mi kao planirali da se samo malo zadržimo da popunimo formulare Nandovog priznanja dece i da ne zamaramo ljude puno. Kad ono međutim, ko kod Đoleta Balaševića u pesmi ''A'l se nekad dobro jelo''. Mi da krenemo a ono neko viknu, ''Sido bog te vido'' (Dragica sve nas tera za sto i neda da krenemo). Kad za stolom k'o, ''Đoletova ikebana'' i polako reč o ovom reč o onom i pade mrak. E onda smo stvarno morali poći kući. Stvarno fina porodica i baš nas lepo ugostiše, ma ovi biglovi su čudo jedno. Pored toga što su oni vesele prirode i uveseljavaju nas svojim glupostima, oni nam pomažu da sklapamo nova prijateljstva. Bilo nam je prelepo u Mladenovcu. A tek štenci oni su med medeni ne možeš im odoleti svi skoro jednaki i isti, krupni lepi biglići. fff pozdrav iz Kovina.

Poslednji izmenio jok.mi dana Pon Maj 24, 2010 7:58 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 34 EmptyPon Maj 24, 2010 1:17 am

Noviteti kod nas. Juče smo štence vodili na vakcinaciju i primili su Papy DP vakcinu, zaštita od štenećaka i mačije kuge. Večeras smo im dali da probaju malo mesa (kuvana teletina, pa sitno-sitno seckana). Porciju su smlatili za manje od minuta. Izgleda da im se to svidelo. 
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 34 EmptyPon Maj 24, 2010 9:34 am

jok.mi ::
Danas smo bili u poseti Zvončici. Nando je priznao decu i oni stvarno liče na njega nije nikakav fol. Medenjaci pravi. Za Zvončicu šta reći prava mamica lepotica. A tek ovi Zvoncetovi kućni ljubimci kako su nas tek oni lepo dočekali, stvarno prijatna i fina porodica. Mi kao planirali da se samo malo zadržimo da popunimo formulare Nandovog priznanja dece i da ne zamaramo ljude puno. Kad ono međutim, ko kod Đoleta Balaševića u pesmi ''A'l se nekad dobro jelo''. Mi da krenemo a ono neko viknu, ''Sido bog te vido'' (Dragica sve nas tera za sto i neda da krenemo). Kad za stolom k'o, ''Đoletova ikebana'' i polako reč o ovom reč o onom i pade mrak. E onda smo stvarno morali poći kući. Stvarno fina porodica i baš nas lepo ugostiše, ma ovi biglovi su čudo jedno. Pored toga što su oni vesele prirode i uveseljavaju nas svojim glupostima, oni nam pomažu da sklapamo nova prijateljstva. Bilo nam je prelepo u Mladenovcu. A tek štenci oni su med medeni ne možeš im odoleti svi skoro jednaki i isti, krupni lepi biglići. fff pozdrav iz Kovina.
lol! tr
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 34 EmptyPon Maj 24, 2010 12:41 pm

Nando je dzentlmen, znala sam da ce da prizna decu
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 34 EmptyPon Maj 24, 2010 1:24 pm

Pravi otac top gun
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 34 EmptyPet Maj 28, 2010 10:36 pm

Evo da nas ne zaboravite.Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 34 Dscf5411
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 34 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Nando, Oksa i Stella iz Kovina
Nazad na vrh 
Strana 34 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-
» Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina
» Djura i Stella iz Beograda

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
moj bigl :: biglovi :: snoopy-
Skoči na: