moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Nando, Oksa i Stella iz Kovina

Ići dole 
+47
MarijaRio
FLAFI
LeeLoo
mini
Rona
Marley
Aloha Lusi
Bella
zoe
falkfoto
Aga Aron
mknaumoski
Vuk
lili
Shiloh
LuSho
olja76
Dnica Pajic
Bugi
Boky&Tanja
Sara <3 Bigl
Teodor-Tedi iz S.Palanke
Dani
Joker_Poker
Bigl Bole
elmer fudd
Luna
Meda
Medena
tatjana
Dika
DP
jimmy
Niva
luce
Lilu The Great
Dolly
Ivana
Zvoncica
Ksenija
Lea2006
Janchee
Bunny's Nightmare
Lino
milena
Andrijana
jok.mi
51 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Zvoncica
i'm bigl
i'm bigl
Zvoncica

Broj poruka : 1011
Godina : 49
Datum upisa : 12.05.2008

Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 Empty
PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 EmptyPon Apr 12, 2010 8:26 am

Stella ce vec smisliti kako da "preuredi" bastu !
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

Broj poruka : 1098
Datum upisa : 20.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 EmptyPon Apr 12, 2010 8:49 am

Juče smo bili u Vršcu na CACIB izložbi. Videli smo stare drugare i lepo se družili. Upoznali Časlava (Elmer fodd's Top Gan) mališon pravi pubertetlija. Zaljubio se brate za Stellu, ali mu je Nando dao do znanja čija je ona izabranica. Došla je i Janu da se druži malo sa ovim našim banditima. Nando je spopadao Janu, a Jana je gledala samo kako da se dokopa zaklona kod svoje vlasnice. I na kraju rezultati Nando je osvojio CACIB, BOB i BOG III, a Stella svoj prvi PRM. Rezultati sa kojima smo zadovoljni i nije se moglo više. Po mojoj prognozi dalmatinac je morao biti na postolju zbog vlasnika, a ridžbek je stvarno bio prelep. Evo i sličica.
Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 Dscf3841yn.th Ovo je mladi Časlav. Pubertetlija koji mora da dobije na masi.
Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 Dscf3851t.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 Dscf3854.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 Dscf3853.th Prelepa Jana i mi banditosi.
Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 Dscf3857i.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 Dscf3865k.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 Dscf3867m.th Mi u BIS-u i na postolju.
Pozdrav od Kovinaca   dobar dan
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 EmptyPon Apr 12, 2010 8:51 am

Zvoncica ::

Dobila je dva puta grdnje kad sam je uhvatio u lalama i za sada ih se kloni. A šta će biti kasnije videćemo. Sreća njena pa lale ne traju dugo. dasd

Poslednji izmenio jok.mi dana Pon Apr 12, 2010 8:52 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

Broj poruka : 4769
Datum upisa : 18.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 EmptyPon Apr 12, 2010 8:51 am

Zvoncica ::
U to ne sumnjamo, pa prolecni radovi su u toku Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 28am68z
Nazad na vrh Ići dole
http://www.nivaodprogara.weebly.com
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

Broj poruka : 4244
Datum upisa : 16.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 EmptyPon Apr 12, 2010 9:33 am

Bravo, sjajni ste!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 EmptyPon Apr 12, 2010 9:58 am

Bravo neumorni top gun
Nazad na vrh Ići dole
zoe
novajlija
novajlija
zoe

Broj poruka : 30
Godina : 48
Datum upisa : 29.01.2010

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 EmptyPon Apr 12, 2010 11:03 am

Blago vama, baš vam zavidim! Bella je po prvom izlasku iz kuće desetkovala zumbule, a ja sad strepim za moje dalije. Iskreno, sve što klinci nisu već uništili Bella će...
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

Broj poruka : 4050
Datum upisa : 21.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 EmptyPon Apr 12, 2010 1:54 pm

Hej, ovo je stvarno super rezultat! Cestitke!
Nazad na vrh Ići dole
Lino
i'm bigl
i'm bigl
Lino

Broj poruka : 1692
Godina : 32
Datum upisa : 12.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 EmptyPon Apr 12, 2010 2:23 pm

Bravo! Cestitam! cheers
Nazad na vrh Ići dole
http://www.wix.com/linotap/beagle-lino
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 EmptyPon Apr 12, 2010 2:32 pm

Aga Aron ::
Tatice, ja cu na leto cesto da prolazim kroz Kovin jerbo idem za Belu Crkvu, pa ti se najvljujem unapred da ti malo preuredim basticu rendeer

fff

Izvoli samo, ljubi te tata. cmok
Naučiće tebe tvoj taja kako se preskaču ograde ili kako se iste podkopavaju. Taja i ekipa imaju puno metoda za borbu protiv ograničenja slobode kretanja. dasd
Iako na leto neće biti lala, ne brini. Ivančica je toliko naivna i pravi rasad letnjeg cveća (nada se cvetnoj bašti smeh) pa će biti materijala za tvoju obuku. Pozdrav od bandita iz Kovina! fff
Nazad na vrh Ići dole
Boky&Tanja
bigl-manijak
bigl-manijak

Broj poruka : 337
Datum upisa : 07.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 EmptyPon Apr 12, 2010 4:12 pm

PA VI STE PRAVA NEUMORNA NAJPOZITIVNIJA BANDA KOJU SAM DO SADA SREO !!!!

SVE CESTITKE !!!! cheers top gun dasd df
ALA SAM SE SAD IZVIKAO SA OVIM VELIKIM SLOVIMA !!!! lol! lol! lol! lol!
Nazad na vrh Ići dole
Ksenija
i'm bigl
i'm bigl
Ksenija

Broj poruka : 3425
Datum upisa : 02.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 EmptyPon Apr 12, 2010 4:20 pm

Cestitamo
Nazad na vrh Ići dole
falkfoto
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
falkfoto

Broj poruka : 208
Godina : 57
Datum upisa : 05.10.2009

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 EmptyPon Apr 12, 2010 7:24 pm

sunny Čestitamo!!!! Solea i Hana iz Kikinde sunny
Nazad na vrh Ići dole
https://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Kikinda-Serbia/Bigl-ho
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 EmptyPet Apr 16, 2010 8:30 am

Dobro jutro najvrednijim forumasima, kako napredujete u pogledu gojenja, mislim kako Stela napreduje?
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 EmptyPet Apr 16, 2010 8:41 am

Stella ne bi smela da se više goji ona je sada po nama u idealnoj liniji. Oksa je ta koja izgleda kao naduvani balon vime je baš nabreklo i zovemo je do milošte kravica ''Milka'', slatka nam je kao čokolada. Biće tu bebica.
Juče smo pripremili boks za odvajanje Okse od ostatka čopora, a pošto su boksovi međusobno povezani (još nismo je definitivno odvojili) mogli su da se šetaju tamo vamo. Izgleda da su dali kritički sud o našem trudu pa su ga skroz uneredili. Danas opeet nanovo priprema, pa dok se ne nauče. Pozdrav Nišlijama kojih je sve manje (na sreću i na žalost), ali tako mora biti. fff
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 EmptyPet Apr 16, 2010 10:31 am

Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 Jfays5 ja pobrkala mislila sam na Oksu.
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 EmptyPon Apr 19, 2010 2:52 am

Evo malo slika jedne trudnjače, čisto da nas ne zaboravite.

Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 Dscf3883.thprvo smo dobro doručkovali.

Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 Dscf3895b.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 Dscf3905.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 Dscf3906h.thPa smo odmarali u dvorištu i mirisali ljubičice.

Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 Dscf3948o.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 Dscf3996t.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 Dscf3997o.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 Dscf3998.thA onda je Nando rešio da prošeta sa svojim ženama po voćnjaku samo malo da protegnu noge. Prosto se ukočio od silnog izležavanja po ovom divnom prolećnom suncu. Pozdrav iz Kovina fff

PS. Još sedam dana i stižu rode sa bebanima. Svi smo nestrpljivi
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 EmptyPon Apr 19, 2010 9:01 am

Lepota od Nandove trojke, a tek kad stigne Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 2wfsnll pa ih bude 3+7 Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 Autehd
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

Broj poruka : 4050
Datum upisa : 21.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 EmptyPon Apr 19, 2010 10:59 am

Oksa bas fino izgleda
Nazad na vrh Ići dole
Ksenija
i'm bigl
i'm bigl
Ksenija

Broj poruka : 3425
Datum upisa : 02.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 EmptyPon Apr 19, 2010 4:00 pm

POdseca me na Serenu kada je imala 8 kom
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 EmptyPon Apr 19, 2010 4:47 pm

Niva ::
Lepota od Nandove trojke, a tek kad stigne Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 2wfsnll pa ih bude 3 7 Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 Autehd

Bila bi to prava mera što se tiče broja biglova za svakog pravog ljubitelja ovih divnih ff . Pozdrav iz Kovina
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 EmptyČet Apr 22, 2010 9:54 am

Čekam da mi se žene oštene...
[img]Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 Dscf3600i
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

Broj poruka : 4244
Datum upisa : 16.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 EmptyČet Apr 22, 2010 10:17 am

Ma pravi si šeik lol!
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 EmptyČet Apr 22, 2010 12:33 pm

Mnogo sam nervozan i čekam...
[img]Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 Dscf3886
...i ja hoću društvo za igru. Ajde, drugaaariii
[/img]Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 Dscf3917z
I dok mi čekamo bebirone, došao poštar i doneo pismo iz Kinološkog saveza u kojem piše:Registrovana vam je odgajivačnica pod nazivom MEMBER OF SNOOPY GANG, pod brojem 4994!!!! bounce bounce bounce
Pozdrav od bandita (ozvaničenih) iz Kovina
[img]Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 Dscf3770x
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 EmptyČet Apr 22, 2010 12:59 pm

Čestitamo , neka je sa srećom i želimo da se u Snoopyland-u rodi mnogo lepih i zdravih biglića! tr

Poslednji izmenio Dolly dana Čet Apr 22, 2010 2:25 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 28 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Nando, Oksa i Stella iz Kovina
Nazad na vrh 
Strana 28 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-
» Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina
» Djura i Stella iz Beograda

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
moj bigl :: biglovi :: snoopy-
Skoči na: