moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Nando, Oksa i Stella iz Kovina

Ići dole 
+47
MarijaRio
FLAFI
LeeLoo
mini
Rona
Marley
Aloha Lusi
Bella
zoe
falkfoto
Aga Aron
mknaumoski
Vuk
lili
Shiloh
LuSho
olja76
Dnica Pajic
Bugi
Boky&Tanja
Sara <3 Bigl
Teodor-Tedi iz S.Palanke
Dani
Joker_Poker
Bigl Bole
elmer fudd
Luna
Meda
Medena
tatjana
Dika
DP
jimmy
Niva
luce
Lilu The Great
Dolly
Ivana
Zvoncica
Ksenija
Lea2006
Janchee
Bunny's Nightmare
Lino
milena
Andrijana
jok.mi
51 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
LuSho
bigl-manijak
bigl-manijak
LuSho

Broj poruka : 362
Godina : 28
Datum upisa : 14.10.2009

Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 Empty
PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 EmptyNed Jan 24, 2010 8:11 pm

Divni su svo troje aa , a kako samo uživaju, stvarno im je teško u životu top gun
Nazad na vrh Ići dole
http://julesrules.weebly.com/
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

Broj poruka : 4050
Datum upisa : 21.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 EmptyPon Jan 25, 2010 12:20 pm

Super reportaza!
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

Broj poruka : 1098
Datum upisa : 20.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 EmptyPon Jan 25, 2010 2:41 pm

Ovako smo mi proveli nedeljno popodne. Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 Dscf2914pj.th malo da se razmrdamo na zubatom suncu.
Stella
Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 Dscf2963c.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 Dscf2947l.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 Dscf2939v.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 Dscf2938k.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 Dscf2968a.th
Oksa
Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 Dscf2909l.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 Dscf2918z.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 Dscf2965.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 Dscf2920.th
Nando
Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 Dscf2958a.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 Dscf2966d.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 Dscf2959m.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 Dscf2916i.th
Uživali su u jurnjavi i šnjurkanju po nasipu, a morali su i da ispitaju debljinu leda i da li mogu preći preko njega. Prelazili su par puta preko nekog kanala i Nando je tu bio dasta veštiji od devojčica i znao je da proceni da li će ga led izdržati. Oksa je bila veoma plašljiva ali je prelazila, dok je Stella blentavo neoprezna i previše radoznala pa je par puta propala kroz led. Međutim to joj nije ništa smetalo da proba ponovo da šeta po ledu (kažem ja u genima joj je labrador neki). Čim su stigli kući svi su se okupili oko grejalice i polegali. Zaspali su momentalno, neko je sanjao da trči i dalje po livadi, a neko je glasno (hrkao) premotovao film u snu.
Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 Dscf2872.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 Dscf2897d.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 Dscf2898.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 Dscf2987.th
Evo i video klipova
www.youtube.com/watch?v=lS0r8CPyI4s
www.youtube.com/watch?v=5kI2y0U8xHA
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 EmptyPon Jan 25, 2010 2:52 pm

Što je lepo kad ih ima više! Baš uživaju. Hoćete li da zadržite i neko Nandovo štene?
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 EmptyPon Jan 25, 2010 3:07 pm

Dika ::

Imali smo slavu, pa je u kuci bilo vanredno stanje nekoliko dana. Dika se motao, bio je dobar, pomagao je, jeo sve sto padne na patos, cistio...
I mi smo slavili slavu, a Ivana se baš potrudila oko slavskog kolača.
Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 Dscf2840u.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 Dscf2849l.th
Dika je za razliku od naših pasa bolje prošao. Ovi naši su morali da ceo dan budu zatvoreni u boksu i nije im se ni malo to dopalo, a sutradan uživanje u koskicama:trry:
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 EmptyPon Jan 25, 2010 3:10 pm

jok.mi ::

Imali smo slavu, pa je u kuci bilo vanredno stanje nekoliko dana. Dika se motao, bio je dobar, pomagao je, jeo sve sto padne na patos, cistio...
Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 Dscf2840u.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 Dscf2849l.th
Dika je za razliku od naših pasa bolje prošao. Ovi naši su morali da ceo dan budu zatvoreni u boksu i nije im se ni malo to dopalo, a sutradan uživanje u koskicama:trry:
Kako to divno izgleda!!! Nedostaje samo recept ispod slike! tr
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 EmptyPon Jan 25, 2010 3:25 pm

Dolly ::

Kako to divno izgleda!!! Nedostaje samo recept ispod slike! tr

Ja, nazalost, ne mogu da se pohvalim na ovaj nacin. Ivana, upravo si porasla u mojim ocima, divim se zenama koje znaju da mese! Ajd me nauci.
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 EmptyPon Jan 25, 2010 3:26 pm

Klip sa propadanjem Stele kroz led je fenomenalan!
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

Broj poruka : 3081
Datum upisa : 25.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 EmptyPon Jan 25, 2010 4:19 pm

Blago vasim biglovima, imaju drustvo, trce slobodno, ma divota! A Stelli sam se i ja smijala, mukica mala! Smile
Slavski kolac je predivan - je li se meni cini ili vidim i bigla tamo?!
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 EmptyPon Jan 25, 2010 4:23 pm

Medena ::
Blago vasim biglovima, imaju drustvo, trce slobodno, ma divota! A Stelli sam se i ja smijala, mukica mala! Smile
Naravno da je to bigl na kolaču
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

Broj poruka : 4244
Datum upisa : 16.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 EmptyPon Jan 25, 2010 4:28 pm

Super se vi provodite, nema šta, a svekrva-što divno mesi top gun ...nadam se Nando da si ostavio neke koske i za Leu Very Happy , pa ponesi kad budeš dolazio da vidiš decu smeh smeh
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 EmptyPon Jan 25, 2010 4:32 pm

Lea2006 ::
Super se vi provodite, nema šta, a svekrva-što divno mesi top gun ...nadam se Nando da si ostavio neke koske i za Leu Very Happy smeh smeh , pa ponesi kad budeš dolazio da vidiš decu
Bogami Nando će već od danas da pravi štek za kosti jer u Beograd u posetu bez jednog povećeg naramka kostiju neće moći da dođe.   uaua Lei od Nanda
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

Broj poruka : 3081
Datum upisa : 25.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 EmptyPon Jan 25, 2010 4:53 pm

top gun top gun top gun
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 EmptyPon Jan 25, 2010 5:35 pm

top gun top gun top gun

Oko sokolovo!
Nazad na vrh Ići dole
Ksenija
i'm bigl
i'm bigl
Ksenija

Broj poruka : 3425
Godina : 49
Datum upisa : 02.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 EmptyPon Jan 25, 2010 8:47 pm

Sto su slatki onako poredjani ispred grejalice
Nazad na vrh Ići dole
Shiloh
i'm bigl
i'm bigl
Shiloh

Broj poruka : 579
Datum upisa : 21.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 EmptyUto Jan 26, 2010 5:56 pm

Medenjaci! Blago vama sa: KOMADA 3 Smile

I love you I love you I love you
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

Broj poruka : 4769
Datum upisa : 18.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 EmptyUto Jan 26, 2010 10:07 pm

Prelepa trojka top gun
Nazad na vrh Ići dole
http://www.nivaodprogara.weebly.com
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 EmptyNed Jan 31, 2010 12:39 am

Mi smo danas opet uhvatili malo vremena da izvedemo biglove da se izjure po nasipu uz Dunav. Nismo mi očekivali da će ova šetnja biti baš veoma interesantna (izgleda da smo se preplatili za to), bar nije dosadno. Međutim danas ko za baksuz nismo poneli fotoaparat. I da se pohvalimo da su naši biglići postali pravi lovci. Prvo su se sjatili oko jedne nutrije. Fotografije su rađene mobilnim pa je kvalitet loš.

Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 Slika008hr.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 Slika004p.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 Slika009x.th.

https://www.youtube.com/watch?v=4oNieRlhzZg

Kasnije smo jurile nekog zeku koji je bežao glavom bez obzira. Nismo to nikako mogli da uhvatimo i slikamo mobilnim. Zeka se negde sakrio u gustiš ili u neku rupu. Biglovi su njuškali, lajali i opet njuškali i njuškali, ali ga nismo više videli. Ako vreme dozvoli i sutra ćemo ići u polje pa nešto i ulovimo. Naravno fotoaparatom.
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 EmptyNed Jan 31, 2010 12:42 am

Nutrija stoji kao ukopana, prepala se od strasne Stele Shocked
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

Broj poruka : 4769
Datum upisa : 18.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 EmptyNed Jan 31, 2010 2:45 pm

Baš uživa družina gde god da je. Počinjem da razmišljam o novom Nivinom društvu.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.nivaodprogara.weebly.com
Ksenija
i'm bigl
i'm bigl
Ksenija

Broj poruka : 3425
Godina : 49
Datum upisa : 02.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 EmptyNed Jan 31, 2010 4:20 pm

Bravo za trojku lovce
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

Broj poruka : 4244
Datum upisa : 16.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 EmptyNed Jan 31, 2010 5:50 pm

Samo se ti provodi Nando,još i slike iz provoda stavljaš...a ja jadna, em debela, em se jedva gegam.... pig smeh cmok
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 EmptyPon Feb 01, 2010 12:35 am

Mi smo i danas bili da se malo izjurimmo po polju i eventualno nešto da lovimo. Nanda izjeda nervoza i mora da se istutnji, a naravno najbolji način da utroši energiju je odlazak u polje. Jedva su čekali da budu pušteni i krenu u poteru, a meta je bila opet nutrija. Danas je bila sasvim drugačija situacija od jučerašnje. Nutrija je ovaj put bila na svom terenu, odnosno u vodi za razliku od jučerašnjeg klizanja po ledu. Trojka je oblajavala oko nje, a ona je plivala i gnjurala gore-dole po kanalu. Prvo je Stella upala u vodu, pa Nando i na kraju se Oksa bacila u vodu poput labradora. Mislim da su se sve njihove buve šlogirale od hladne vode i pobegle glavom bez obzira. Bilo je tu i bliskih susreta nuška u njušku. U jednom trenutku čini mi se da je Nando gricnuo njušku nutriji. Par puta smo odlazili od mesta gde boravi nutrija, ali Nando se uvek vraćao da još nešto kaže nutriji. Baš smo se i mi našetali. Toplina kuće ih je omamila i prespavali su ostatak dana. Evo i sličica od danas, izvinjavamo se zbog kvaliteta snimaka. (opet smo zaboravili fotoaparat, slikano je mobilnim)

Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 Slika003q.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 Slika006jp.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 Slika004z.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 Slika001a.thNando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 Slika008m.th
Nazad na vrh Ići dole
Boky&Tanja
bigl-manijak
bigl-manijak

Broj poruka : 337
Datum upisa : 07.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 EmptyPon Feb 01, 2010 1:39 am

Vi ste prava lovacka druzina ! Very Happy
Znamo za taj problem (zaboravljanje aparata)
i zato smo se potrudili da nabavimo telefone
sa dobrom kamerom ! Nekolicina slika na nasoj temi
je takodje slikana telefonom, ali slaba vajda !
Aparat je ipak aparat ! top gun
Pozdrav ! fff
Nazad na vrh Ići dole
Teodor-Tedi iz S.Palanke
bigl-manijak
bigl-manijak
Teodor-Tedi iz S.Palanke

Broj poruka : 285
Datum upisa : 24.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 EmptyPon Feb 01, 2010 2:59 am

Puno pozdrava za veselu druzinu. fff Preslatki su.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina   Nando, Oksa i Stella iz Kovina - Page 22 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Nando, Oksa i Stella iz Kovina
Nazad na vrh 
Strana 22 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-
» Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina
» Djura i Stella iz Beograda

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
moj bigl :: biglovi :: snoopy-
Skoči na: