| Nando, Oksa i Stella iz Kovina | |
|
+47MarijaRio FLAFI LeeLoo mini Rona Marley Aloha Lusi Bella zoe falkfoto Aga Aron mknaumoski Vuk lili Shiloh LuSho olja76 Dnica Pajic Bugi Boky&Tanja Sara <3 Bigl Teodor-Tedi iz S.Palanke Dani Joker_Poker Bigl Bole elmer fudd Luna Meda Medena tatjana Dika DP jimmy Niva luce Lilu The Great Dolly Ivana Zvoncica Ksenija Lea2006 Janchee Bunny's Nightmare Lino milena Andrijana jok.mi 51 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Medena i'm bigl
Broj poruka : 3081 Datum upisa : 25.07.2007
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Sre Avg 06, 2008 9:51 am | |
| Kako su slatki, i kako se oni igraju! A najbolji mi je kraj, kada Nando 'ladno sjedi na njoj. | |
|
| |
Dika i'm bigl
Broj poruka : 4050 Datum upisa : 21.12.2007
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Sre Avg 06, 2008 10:20 am | |
| DIVAN KLIP! NANDO PROSTO NE ZNA ŠTA BI PRE, DA LI DA SE IGRA SA DRUGOM KUCOM ILI SA ONIM ŠUŠKAVIM STVARČICAMA! | |
|
| |
Janchee i'm bigl
Broj poruka : 1621 Godina : 42 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 06.12.2006
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Sre Avg 06, 2008 10:32 am | |
| Nando je car!! Kako je seo na kucu na kraju. Koja dominacija Jel i ta mala kuca vasa? | |
|
| |
luce i'm bigl
Broj poruka : 1584 Godina : 42 Localisation : Beograd Datum upisa : 06.08.2007
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Sre Avg 06, 2008 11:44 am | |
| pretpostavljam da je Kurir bio u pitanju )) bas su slatkisi blesavi!
Poslednji izmenio luce dana Sre Avg 06, 2008 4:29 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Lino i'm bigl
Broj poruka : 1692 Godina : 32 Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Sre Avg 06, 2008 1:39 pm | |
| slatkice malene unistavacu | |
|
| |
milena i'm bigl
Broj poruka : 658 Datum upisa : 14.04.2008
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Čet Avg 07, 2008 10:09 pm | |
| | |
|
| |
tatjana i'm bigl
Broj poruka : 720 Localisation : Beograd Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Čet Avg 07, 2008 10:15 pm | |
| | |
|
| |
jok.mi i'm bigl
Broj poruka : 1098 Localisation : Kovin Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pet Avg 08, 2008 12:33 am | |
| Kuca se zove Malena i to je kuca Ivanine majke i ponekad idemo kod njih u goste da bi se ovo dvoje igralo. Danas smo takođe bili u gostima i njih dvoje je uživalo u igri na dvorištu. Inače nije bio Kurir u pitanju već Politika i Sportski žurnal. | |
|
| |
jok.mi i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pet Avg 08, 2008 12:36 am | |
| Postavio bi pitanje svim iskusnim vlasnicima ovih blentavih kucova: da li i Vaše kuce obožavaju da se uvaljaju u nešto smrdljivo što nađu na ulici? | |
|
| |
Bunny's Nightmare i'm bigl
Broj poruka : 1527 Godina : 41 Localisation : Beograd-Titel Datum upisa : 16.04.2007
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pet Avg 08, 2008 1:00 am | |
| - jok.mi ::
- Postavio bi pitanje svim iskusnim vlasnicima ovih blentavih kucova: da li i Vaše kuce obožavaju da se uvaljaju u nešto smrdljivo što nađu na ulici?
Biglovi su lovacki psi i njima je neophodan smrad crkotine ili neceg tako uzasnog da ga plen ne bi osetio. Znaci sasvim je normalno da to redi jer u lovu jedino tako moze da prodje neopazen. Da ne pominjem sve Bilijeve izlete | |
|
| |
jok.mi i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pet Avg 08, 2008 1:21 am | |
| Kako ja njemu da objasnim da on neće ići u lov i da nema potrebe za takvom kamuflažom, ili da se povinujem njegovim željama i da kao dobar roditelj dozvolim da se mališan slobodno razvija i da nabavim zeca kako bi mogao da razvije tu svoju crtu lovačkog psa. Možda me natera da promenim mišljenje i u vezi lova i da krenem sa njim po poljima i da jurcamo za zečevima. Neznam samo kako ćemo se snaći kad naletimo na nekog zeca koji nebi da se igra sa nama. | |
|
| |
Broj poruka : 1527 Godina : 41 Localisation : Beograd-Titel Datum upisa : 16.04.2007
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pet Avg 08, 2008 1:26 am | |
| Jedini spas je da molitre boga da ne naletite na nesto njemu zanimljivo,inace tu nikakva dresura ne pomaze. Mi smo probali sve,vikanje,batine,ma bukvalno sve ali nije vredelo. | |
|
| |
tatjana i'm bigl
Broj poruka : 720 Localisation : Beograd Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pet Avg 08, 2008 10:23 am | |
- Kuca se zove Malena i to je kuca Ivanine majke i ponekad idemo kod njih u goste da bi se ovo dvoje igralo. Danas smo takođe bili u gostima i njih dvoje je uživalo u igri na dvorištu. Inače nije bio Kurir u pitanju već Politika i Sportski žurnal.
Znaci sada su presli na sport!! | |
|
| |
jok.mi i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Sub Avg 09, 2008 12:58 am | |
| Pa počela je olimpijada. | |
|
| |
Dika i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Sub Avg 09, 2008 8:34 am | |
- Pa počela je olimpijada.
Da! Nas je Dika jutros u cik zore sve izbudio, da slucajno ne zakasnimo na zensku odbojku! | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| |
| |
Dika i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Sub Avg 09, 2008 8:56 pm | |
| - Dolly ::
- Dika ::
- jok.mi ::
- Pa počela je olimpijada.
Da! Nas je Dika jutros u cik zore sve izbudio, da slucajno ne zakasnimo na zensku odbojku! Mene je Doli pre početka izvela u park, da lepo pokisnemo i vratimo se na početku drugog seta. Izvrsno! Pravi olimpijski duh! | |
|
| |
jok.mi i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pon Avg 11, 2008 12:00 am | |
| Praćenje olimpijade može se odvijati samo u rano jutarnjim satima pre doručka. Posle doručka ovaj mali klempani želi da samo on bude u centru pažnje i nemam nikakvih šansi da nešto odgledam, prvo razvlači moje papuče, pa moj šorc nosi kao zastavu. Jutros frajer kao krenuo u jutarnju kupovinu je te jeuzeo moj mobilni i novčanik, pa pošto mu mobilni nije bio interesantan (isoadao mu je iz usta), dokopao se mog novčanika i ceo sadržaj razvukao po dvorištu. Morao je zato da dobije po guzi, a ja nisam siguran da li sam sve ono što je bilo u novčaniku pronašao. Frajer kao krenuo u jutarnju kupovinu | |
|
| |
Niva i'm bigl
Broj poruka : 4769 Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pon Avg 11, 2008 1:17 am | |
| Što se tiče objašnjenja da neće u lov valjda je nemoguće objasniti, ipak je radi priroda to smo shvatili vodeći Nivu na selo.Inače mi imamo iskustva sa mnogim Nivinim nestašlucima i došli smo do zaključka da sve što želiš da sačuvaš moraš da skloniš od te radoznale njuške u suprotnom biće izgrickano. | |
|
| |
Dika i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pon Avg 11, 2008 10:01 am | |
- Praćenje olimpijade može se odvijati samo u rano jutarnjim satima pre doručka. Posle doručka ovaj mali klempani želi da samo on bude u centru pažnje i nemam nikakvih šansi da nešto odgledam, prvo razvlači moje papuče, pa moj šorc nosi kao zastavu. Jutros frajer kao krenuo u jutarnju kupovinu je te jeuzeo moj mobilni i novčanik, pa pošto mu mobilni nije bio interesantan (isoadao mu je iz usta), dokopao se mog novčanika i ceo sadržaj razvukao po dvorištu. Morao je zato da dobije po guzi, a ja nisam siguran da li sam sve ono što je bilo u novčaniku pronašao. Frajer kao krenuo u jutarnju kupovinu
Neće, valjda, u kupovinu bez novčanika?! | |
|
| |
luce i'm bigl
Broj poruka : 1584 Godina : 42 Localisation : Beograd Datum upisa : 06.08.2007
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pon Avg 11, 2008 10:40 am | |
| i dobro je sto je i mobilni poneo ja se uvek iznerviram kad se vratim kuci, a mama mi kaze "a sad idi nazad, zaboravila sam da ti kazem da uzmes to i to" | |
|
| |
Janchee i'm bigl
Broj poruka : 1621 Godina : 42 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 06.12.2006
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Pon Avg 11, 2008 11:46 am | |
| Nando je car!!!! | |
|
| |
jok.mi i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Čet Sep 11, 2008 11:16 pm | |
| Evo i nas posle dužeg vremena. Malo smo nameštali prostor za našeg ljubimca i za novu devojčicu koju smo nabavili da Nando nebi bio sam. Zove se Oksa od Progara. Dok smo ih vozili kući malo su se držali rezervisano Potom je počelo upoznavanje sa nama i neizbežno maženje Malo se pravimo važni jer smo mi ipak jedna dama. Nando je svoju novu drugaricu primio oberučke (sa sve četiri šape) Posle upoznavanja i jurnjave usledila je popodnevna dremka. | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| |
| |
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina Čet Sep 11, 2008 11:59 pm | |
| Jao,mala lepotica. Bas ce im biti lepo.
A mozemo li znati ko su joj roditelji? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nando, Oksa i Stella iz Kovina | |
| |
|
| |
| Nando, Oksa i Stella iz Kovina | |
|