| Kako sa biglom na godisnji odmor? | |
|
+16Natali Nina mandarina Aćim atos snoopy Kaan Tabasko the Dika Capo UE Luna Vuk Janchee Andrijana luce Lea2006 Medena Dika 20 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Medena i'm bigl
Broj poruka : 3081 Datum upisa : 25.07.2007
| Naslov: Re: Kako sa biglom na godisnji odmor? Pet Avg 07, 2009 1:31 pm | |
| Hej, pa i mi imamo taj pasos! Problem je samo sto taj pasos valjda nije dovoljan, barem ne za EU. Hajde neka nam neko javi za te slike, pa da napravimo photo session. | |
|
| |
luce i'm bigl
Broj poruka : 1584 Godina : 42 Localisation : Beograd Datum upisa : 06.08.2007
| Naslov: Re: Kako sa biglom na godisnji odmor? Pet Avg 07, 2009 2:20 pm | |
| @Medena, mi nismo uspeli da slikamo cudoviste anfas, pa smo uzeli jednu sliku u stavu za izlozbu i cekamo da je razviju danas, pa da je lepimo. vljda cemo ih sarmirati )) @Luna, stvar je sto postoji titar antitela na besnilo, ali i analiza krvi, a to nisu iste stvari (samo ne pitajte me sta je analiza krvi). analiza krvi nije neohpodna za putovanja u EU, samo za iseljavanje, a titar je neophodan, i bojim se da je neophodan svaki put. | |
|
| |
Capo UE i'm bigl
Broj poruka : 942 Godina : 46 Localisation : Uzice Datum upisa : 08.06.2010
| Naslov: Re: Kako sa biglom na godisnji odmor? Pet Jul 15, 2011 5:00 pm | |
| Da li neko od vas drugara, zna neki privatni smestaj na moru,gde prihvataju kucne ljubimce?Mi bi na more, ali sa Capom | |
|
| |
Tabasko the Dika i'm bigl
Broj poruka : 2926 Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: Kako sa biglom na godisnji odmor? Pet Jul 15, 2011 5:31 pm | |
| Mi nismo nikad vodili Diku na more, tako da ne znam bas nikoga | |
|
| |
Kaan i'm bigl
Broj poruka : 648 Godina : 28 Localisation : Beograd Datum upisa : 31.01.2011
| Naslov: Re: Kako sa biglom na godisnji odmor? Pet Jul 15, 2011 5:34 pm | |
| a jel zna neko kako je sa prelaskom hrvatske granice, a stene je bez pasosa? Jel to uopste moze? | |
|
| |
Tabasko the Dika i'm bigl
Broj poruka : 2926 Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: Kako sa biglom na godisnji odmor? Pet Jul 15, 2011 5:54 pm | |
| Mislim da se mora imati pasos | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| Naslov: Re: Kako sa biglom na godisnji odmor? Pet Jul 15, 2011 7:02 pm | |
| - Kaan ::
- a jel zna neko kako je sa prelaskom hrvatske granice, a stene je bez pasosa? Jel to uopste moze?
ovde su najsvežije informacije oko putovanja u zemlje EU i one druge http://www.studiob.rs/info/tema.php?id=323 | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
| Naslov: Re: Kako sa biglom na godisnji odmor? Pet Jul 15, 2011 7:05 pm | |
| - Capo UE ::
- Da li neko od vas drugara, zna neki privatni smestaj na moru,gde prihvataju kucne ljubimce?Mi bi na more, ali sa Capom
Uvek se mora unapred pitati. Ako rezervišeš smeštaj preko neta, pokušaj da pored npr. accommodation ubaciš i pets allowed, kao key word. Mnogi sajtovi imaju i tu opciju ubačenu u Main Facilities, recimo ako pretraživanje vršiš preko www.greeka.com. Ako pretražuješ hotele, preko npr. www.booking.com, pets allowed možeš štiklirati kao uslov po kome biraš hotel. Ukoliko nadješ smeštaj preko neta koji ti se svidja, a baš nigde ne piše da li primaju kućne ljubimce, moraš pitati vlasnike kakav je njihov stav po tom pitanju. | |
|
| |
Kaan i'm bigl
| Naslov: Re: Kako sa biglom na godisnji odmor? Pet Jul 15, 2011 7:10 pm | |
| a vakcina protiv besnila je, koliko sam ja shvatio, tek u cetvrtom mesecu? hvala | |
|
| |
snoopy i'm bigl
Broj poruka : 1445 Godina : 51 Localisation : Obrenovac Datum upisa : 25.01.2011
| Naslov: Re: Kako sa biglom na godisnji odmor? Pet Jul 15, 2011 8:36 pm | |
| Mi smo bili pre dve godine u Portorožu (Hotel Barbara 3*) i oni primaju i ljubimce na spavanje Iznad nas je bila starija gospođa sa prelepim mešancem (povelikim). Za privatan smeštaj i ostale destinacije stvarno ne znamo, ali Vesna je dala dobru ideju za pretraživanje, mada ipak mislim da privatni "pansioni" uglavnom nisu za tu varijantu (čast izuzecima). | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
| Naslov: Re: Kako sa biglom na godisnji odmor? Pet Jul 15, 2011 11:06 pm | |
| | |
|
| |
atos bigl-pronalazac
Broj poruka : 188 Localisation : Beograd Datum upisa : 08.11.2010
| Naslov: Re: Kako sa biglom na godisnji odmor? Sub Jul 16, 2011 6:10 pm | |
| Maleni Kaan, Brat Atos često ide u Hr na more i NIKO nam nikada nije tržio ni jedan papir. Mi smo revnosno, izvadili sve,i titar, sem sertifikata. Nema šanse da dam tolike pare za to. Da ne dužim, čim vide bigla svi se toliko razneže da je to strašno i samo pitaju da li imamo sve papire i to je to.Pošto je vaš Kaan malen mislim da vam je pasoš sasvim dovoljan a kada ga budu videli rastopiće se.Na kraju, recite da ga nosite u Hr tetki na poklon i da će ona tamo obaviti sve vakcine,čipovanje itd. Veliki od BRATA ATOSA | |
|
| |
Kaan i'm bigl
| Naslov: Re: Kako sa biglom na godisnji odmor? Sub Jul 16, 2011 11:49 pm | |
| jao hvala bratu Atosu, ohrabrio si nas | |
|
| |
Aćim bigl-manijak
Broj poruka : 246 Localisation : Tatooine Datum upisa : 11.10.2009
| Naslov: Re: Kako sa biglom na godisnji odmor? Sre Jul 20, 2011 1:06 am | |
| - Kaan ::
- a jel zna neko kako je sa prelaskom hrvatske granice, a stene je bez pasosa? Jel to uopste moze?
Moze, trafiking nocu preko Dunava, ili kroz sumu i zbunje. | |
|
| |
Kaan i'm bigl
| Naslov: Re: Kako sa biglom na godisnji odmor? Sre Jul 20, 2011 1:15 am | |
| - Aćim ::
- Kaan ::
Moze, trafiking nocu preko Dunava, ili kroz sumu i zbunje. e hvala, nisam znao | |
|
| |
Aćim bigl-manijak
Broj poruka : 246 Localisation : Tatooine Datum upisa : 11.10.2009
| Naslov: Re: Kako sa biglom na godisnji odmor? Sre Jul 20, 2011 2:44 am | |
| Nema na cemu, znam i gde po Hr moze da se vozi 230, a da te ne uhvate panduri. Divnih "drugarskih" saveta ovde ima. - Citat :
Žive životinje
Privremeni unos i iznos životinja, kućnih ljubimaca (psi, mačke, ptice i sl.) na kraće razdoblje (turističko putovanje, godišnji odmor...), može se dopustiti ako vlasnik posjeduje međunarodnu svjedodžbu o zdravlju životinja i može se vršiti preko svih graničnih prijelaza.
izvor: www.carina.hr
| |
|
| |
Kaan i'm bigl
| Naslov: Re: Kako sa biglom na godisnji odmor? Sre Jul 20, 2011 8:51 am | |
| | |
|
| |
snoopy i'm bigl
Broj poruka : 1445 Godina : 51 Localisation : Obrenovac Datum upisa : 25.01.2011
| Naslov: Re: Kako sa biglom na godisnji odmor? Sub Avg 06, 2011 5:12 pm | |
| Eto i mi dočekasmo godišnji odmor pa bi negde sa Limbom na kupanje. Nismo na vreme počeli sa pripremama tako da inostranstvo otpada (računajući i CG) pa ako neko ima ideju gde bi mogli na par dana u Srbiji neka napiše, ili još bolje ako zna ljude koji izdaju smeštaj a primaju biglove - javite. Gledali smo na netu Zlatibor, Taru, Srebrno jezero, ... U principu, voleli bi ako je neko već bio negde u ovoj kombinaciji da nam preporuči, hvala unapred.
| |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
| Naslov: Re: Kako sa biglom na godisnji odmor? Sub Avg 06, 2011 6:54 pm | |
| | |
|
| |
Capo UE i'm bigl
| Naslov: Re: Kako sa biglom na godisnji odmor? Sub Avg 06, 2011 7:31 pm | |
| Mi cemo malo da se raspitamo za Zlatibori i Taru...tu nam je blizu...pa cemo da vam javimo Mislim da Kusturica na Mecavniku prima kucne ljubimce, ali ne znam koliko ste zainteresovani za Mokru Goru ? | |
|
| |
snoopy i'm bigl
| Naslov: Re: Kako sa biglom na godisnji odmor? Sub Avg 06, 2011 10:24 pm | |
| Videli smo "Monu" - baš je fensi, mada smo bliže nekoj opuštenijoj varijanti (ima jedna kuća u planini, ....) Što se tiče Mećavnika, bili smo par puta, lepo je za videti ali bi nam neko jezerce ili reka više odgovarali Hvala na predlozima, čekamo još koji dan da Capo izvidi situaciju za malog bata Limba | |
|
| |
Capo UE i'm bigl
| Naslov: Re: Kako sa biglom na godisnji odmor? Ned Avg 07, 2011 1:21 am | |
| Poslala sam vam u privatne poruke, a sutra cu vam javiti ako saznam jos nesto.U blizini Zlatibora imate dosta kupalista ,a ako ste kolima, ovde vam je sve blizu , samo da vas vreme posluzi... | |
|
| |
Nina mandarina bigl-njuskalo
Broj poruka : 101 Datum upisa : 30.11.2011
| Naslov: Re: Kako sa biglom na godisnji odmor? Pon Jan 23, 2012 2:46 pm | |
| Ajde da podignem ovu temu Planiramo da putujemo sa Mašom (na Zlatibor najverovatnije) u februaru, pa me zanima da li znate neki privatni smeštaj gde primaju kuce? Gde ste sve bili sa kucama i kako ste tražili smeštaj? Imam utisak da kod nas još to nije zaživelo | |
|
| |
Capo UE i'm bigl
| Naslov: Re: Kako sa biglom na godisnji odmor? Pon Jan 23, 2012 4:02 pm | |
| - Nina mandarina ::
- Ajde da podignem ovu temu
Planiramo da putujemo sa Mašom (na Zlatibor najverovatnije) u februaru, pa me zanima da li znate neki privatni smeštaj gde primaju kuce?
Gde ste sve bili sa kucama i kako ste tražili smeštaj? Imam utisak da kod nas još to nije zaživelo Ja znam na Zlatiboru neke apartmane gde primaju kucne ljubimce. Igor i Emina su sa Limbom bili ovde https://www.facebook.com/pages/Vila-Kamalj-Zlatibor/273941970659, a za ovaj drugi koji znam mogu vam dati broj telefona ukoliko budete zainteresovani. P.S. I ako budete dolazili u nas kraj, bilo bi lepo da upoznamo lepoticu , a i vas | |
|
| |
Natali i'm bigl
Broj poruka : 1744 Godina : 46 Localisation : Beograd Datum upisa : 10.05.2011
| Naslov: Re: Kako sa biglom na godisnji odmor? Pon Jan 23, 2012 4:19 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kako sa biglom na godisnji odmor? | |
| |
|