vito bigl-njuskalo
Broj poruka : 88 Datum upisa : 07.11.2011
| Naslov: kako da inoviram-dopunim profil Uto Nov 29, 2011 8:56 pm | |
| htela sam da dopunim profil za vita, kad ukucam dodatne podatke, dan, mesec, godinu rodjenja, i kliknem na posalji, dobijem poruku da se obratim administratoru, kakav je postupak | |
|
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: kako da inoviram-dopunim profil Uto Nov 29, 2011 10:06 pm | |
| - vito ::
- htela sam da dopunim profil za vita, kad ukucam dodatne podatke, dan, mesec, godinu rodjenja, i kliknem na posalji, dobijem poruku da se obratim administratoru, kakav je postupak
Gore na vrhu strane kliknite na Profil, pa tu unesite izmene i pritisnite Pošalji | |
|
vito bigl-njuskalo
Broj poruka : 88 Datum upisa : 07.11.2011
| Naslov: Re: kako da inoviram-dopunim profil Uto Nov 29, 2011 11:59 pm | |
| to zvuci sjajno, stim sto smo to uradili tipa 20 puta i ne uspeva kada pritisnemo posalji, na vrhu strane izadje obavestenje: Nažalost, ne možete se upisati na ovaj forum. Molimo vas da kontaktirate administratora. dalje od toga smo nemocni.. a vi? | |
|
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: kako da inoviram-dopunim profil Sre Nov 30, 2011 11:44 am | |
| - vito ::
- to zvuci sjajno, stim sto smo to uradili tipa 20 puta i ne uspeva
kada pritisnemo posalji, na vrhu strane izadje obavestenje: Nažalost, ne možete se upisati na ovaj forum. Molimo vas da kontaktirate administratora.
dalje od toga smo nemocni.. a vi?
Na mom profilu to funkcioniše, ne znam zašto kod vas neće. Probajte da pošaljete pitanje administratoru. https://bigl-srbija.editboard.com/t1022-pomoa-kala | |
|
tedibi bigl-manijak
Broj poruka : 366 Godina : 41 Localisation : Beograd Datum upisa : 09.04.2007
| Naslov: Re: kako da inoviram-dopunim profil Sre Nov 30, 2011 1:57 pm | |
| Ako pokusavate da upisete Vitov datum rodjenja ne dozvoljava vam jer on ima manje od 13 godina. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: kako da inoviram-dopunim profil | |
| |
|