| Blamovi-kako vas je izblamirao vas pas | |
|
+26Natali BiGi-bigl GWEN Monika Emanuela Tabasko the Dika Kaan .Marija. snoopy Anja.. Gogili Tina Andrijana filip lili Luna luce Niva stefana Lea2006 Dika Dolly Ksenija DP Medena Bunny's Nightmare 30 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Bunny's Nightmare i'm bigl
Broj poruka : 1527 Godina : 41 Localisation : Beograd-Titel Datum upisa : 16.04.2007
| Naslov: Blamovi-kako vas je izblamirao vas pas Sre Jan 20, 2010 11:54 pm | |
| Nesto sam danas pricala sa prujateljicom o biglovima,pa me ona podseti koliko sam puta crvenela zbog ovih klemponja,najvise zbog Bilija. Prvo veliko blamiranje bilo je kada je Bili imao 4 meseca i kada sam prvi put resila da ga prosetam po Tasu. Bilo je to ovako: Bili mali i sladak kao secer,po Bulevaru svi odusevljeni njime,a ja sva ponosna sto imam takvog psa. Ulazimo u park i resim da ga pustim sa povodca da se malo istrci,a na nekih 20m od nas jedan covek prilicno skromno odeven,poprilicno prljav kao da na ulici zivi i star drobi neki stari budjavi hleb golubovima koji su se vec u velikom broju okupili. Ovaj kreten,naravno ubaci u petu i brzinom svetlosti rastera golubove i krene kao sumanut da prozdire suvi hleb kao da nikad u zivotu nista jeo nije i sto sam mu ja blize on sve brze guta ne bi li sto vise natrpao u sebe dok ga ne ulovim. Nekako se ja bacim na njega i vezem ga,uljudno se izvinim gospodinu,a on me jadnicak pita "dete hoces da ti dam i ovo sto mi je ostalo,vidis da je sirotan gladan" | |
|
| |
Bunny's Nightmare i'm bigl
Broj poruka : 1527 Godina : 41 Localisation : Beograd-Titel Datum upisa : 16.04.2007
| Naslov: Re: Blamovi-kako vas je izblamirao vas pas Sre Jan 20, 2010 11:59 pm | |
| Sledeci slucaj desio se u Vukovom parku,akter opet izgladneli kreten Bili i ja. Setamo i trazimo drustvo za igru,kad nedaleko od nas jedan tata daje svom detetu,koje jedva da ima 8-9 meseci i jos uvek samo sedi u kolicima,keks plazmu. Ova budala,ne znam kako,spazi taj cin i zaleti se opet kao nezdrav,skoci na kolica i ote detetu iz ruke keks,za to vreme ja trcim ka njemu,a on kako je ukrao pocne da bezi i tako me lepo pokosi da nisam ni bila svesna sta se desilo kada sam samo nebo iznad sebe videla. Naravno covek me umalo nije ubio,a meni je ostalo jedino da se pokrijem usima i pobegnem iz parka | |
|
| |
Medena i'm bigl
Broj poruka : 3081 Datum upisa : 25.07.2007
| Naslov: Re: Blamovi-kako vas je izblamirao vas pas Čet Jan 21, 2010 12:26 am | |
| | |
|
| |
DP bigl-manijak
Broj poruka : 309 Godina : 36 Datum upisa : 24.03.2008
| Naslov: Re: Blamovi-kako vas je izblamirao vas pas Čet Jan 21, 2010 11:58 am | |
| haha,jao,koje price,pa to je ista prica sa nama,redovno ljudi misle da je Jana gladna,jer sve moguce jede,zajedno sa crnim,majom i ostalom lutajucom kompanijom glavna je kod kontejnera... a za mene je najveci blam kada prelazimo ulicu i na sred pesackog pocne da kaki ,to mi je veci blam od onoga kada po sred trotoara gde je najveca guzva to isto pocne... a da i da ne zaboravim sto u taxiju kad idemo za vrsac,gde pored nas dve sede jos troje ljudi pusta golubove,pa se ja pravdam da nisam ja ,hehe,al su sad vec navikli,pa pitaju,jao jer to kuca?! | |
|
| |
Ksenija i'm bigl
Broj poruka : 3425 Godina : 49 Localisation : Subotica Datum upisa : 02.05.2007
| Naslov: Re: Blamovi-kako vas je izblamirao vas pas Čet Jan 21, 2010 8:34 pm | |
| Gilbert svaki put kaki kada idemo u setnju, sigurno mu ni ne treba uvek ali mora malo i svako drvo obelezi. A najgori blam je kada smo bili kod veta redovno se Gilbert ispiskio na dovratak, lepo digao nogu i dobro se ispraznio.... | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Blamovi-kako vas je izblamirao vas pas Pet Jan 22, 2010 1:06 pm | |
| He, he, ja nemam tih problema! Jedino me bude sramota kad pogleda nekog ko jede, a ovaj, najdobronamernije, otkine dobar komad pice, sendviča, hamburgera, šta god i baci joj, a ona to njušne i produži dalje, a o ignorisanju poslastica dobijenih u pet shopu, već sam pisala. Važno je da radoznalo zaviri u svaki džak, a da nešto uzme - bože sačuvaj! | |
|
| |
Dika i'm bigl
Broj poruka : 4050 Datum upisa : 21.12.2007
| Naslov: Re: Blamovi-kako vas je izblamirao vas pas Pet Jan 22, 2010 1:10 pm | |
| - DP ::
- haha,jao,koje price,pa to je ista prica sa nama,redovno ljudi misle da je Jana gladna,jer sve moguce jede,zajedno sa crnim,majom i ostalom lutajucom kompanijom glavna je kod kontejnera...
a za mene je najveci blam kada prelazimo ulicu i na sred pesackog pocne da kaki ,to mi je veci blam od onoga kada po sred trotoara gde je najveca guzva to isto pocne... a da i da ne zaboravim sto u taxiju kad idemo za vrsac,gde pored nas dve sede jos troje ljudi pusta golubove,pa se ja pravdam da nisam ja ,hehe,al su sad vec navikli,pa pitaju,jao jer to kuca?! Jano, dobro ti ide blamiranje gazdarice! Samo tako nastavi! Odlican pet | |
|
| |
Dika i'm bigl
Broj poruka : 4050 Datum upisa : 21.12.2007
| Naslov: Re: Blamovi-kako vas je izblamirao vas pas Pet Jan 22, 2010 4:57 pm | |
| Nas je Dika izblamirao pre neki dan. Imamo mnogo slatku komsinicu, zutu labradorku od 5 meseci, potpuno blesavu. Non-stop piski kad se obraduje, a posto je vesela i stalno se raduje, stalno i piski. Stan u kojem zivi je veoma uredan i cist, samo idu za njom i brisu, ali verovatno osetljivom biglovskom njuhu ne promice nista.
Dosao nas Dika kod njih u goste pre neki dan i na jednom mestu koje je Megi nebrojeno puta zapiskila, lepo frajer dize nogu i pusti par kapi. Ko veli, da se ja zapljunem, pa vi radite sta hocete. | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| Naslov: Re: Blamovi-kako vas je izblamirao vas pas Pet Jan 22, 2010 10:20 pm | |
| - Dika ::
- Nas je Dika izblamirao pre neki dan. Imamo mnogo slatku komsinicu, zutu labradorku od 5 meseci, potpuno blesavu. Non-stop piski kad se obraduje, a posto je vesela i stalno se raduje, stalno i piski. Stan u kojem zivi je veoma uredan i cist, samo idu za njom i brisu, ali verovatno osetljivom biglovskom njuhu ne promice nista.
Dosao nas Dika kod njih u goste pre neki dan i na jednom mestu koje je Megi nebrojeno puta zapiskila, lepo frajer dize nogu i pusti par kapi. Ko veli, da se ja zapljunem, pa vi radite sta hocete. | |
|
| |
stefana bigl-pronalazac
Broj poruka : 197 Godina : 43 Localisation : Beograd Datum upisa : 08.01.2010
| Naslov: Re: Blamovi-kako vas je izblamirao vas pas Čet Feb 11, 2010 9:30 pm | |
| - Dika ::
- Nas je Dika izblamirao pre neki dan. Imamo mnogo slatku komsinicu, zutu labradorku od 5 meseci, potpuno blesavu. Non-stop piski kad se obraduje, a posto je vesela i stalno se raduje, stalno i piski. Stan u kojem zivi je veoma uredan i cist, samo idu za njom i brisu, ali verovatno osetljivom biglovskom njuhu ne promice nista.
|
| |
Niva i'm bigl
Broj poruka : 4769 Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Blamovi-kako vas je izblamirao vas pas Sub Feb 13, 2010 12:50 am | |
| E mi smo kao Verine komsije jer i Niva obavezno piski kad nam neko dodje, tako pokazuje dobrodoslicu, ali je interesantno da intenzitet radosti (citaj piskanja) nije isti za sve. | |
|
| |
luce i'm bigl
Broj poruka : 1584 Godina : 42 Localisation : Beograd Datum upisa : 06.08.2007
| Naslov: Re: Blamovi-kako vas je izblamirao vas pas Sub Feb 13, 2010 1:00 am | |
| pa ne voli svakog isto ))) to pas sa Karakterom! | |
|
| |
luce i'm bigl
| Naslov: Re: Blamovi-kako vas je izblamirao vas pas Pon Feb 15, 2010 2:32 am | |
| ovo veceras je bio zamalo blam, to jest bio bi da je neko video uostalo, ko jos u 21. veku pravi Sneska sa sargarepom!?!?!? da, jeste, pojeli smo Snesku nos.... | |
|
| |
Dolly i'm bigl
| Naslov: Re: Blamovi-kako vas je izblamirao vas pas Pon Feb 15, 2010 11:43 am | |
| Luce je bar pojela nešto konkretno! Doli vadi Sneškovima ruke od grančica i fino ih isitni! | |
|
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Blamovi-kako vas je izblamirao vas pas Pon Feb 15, 2010 1:20 pm | |
| | |
|
| |
Luna bigl-pronalazac
Broj poruka : 222 Godina : 48 Datum upisa : 12.02.2008
| Naslov: Re: Blamovi-kako vas je izblamirao vas pas Sre Feb 17, 2010 7:20 pm | |
| - Dolly ::
- Luce je bar pojela nešto konkretno! Doli vadi Sneškovima ruke od grančica i fino ih isitni!
To je i Luna danas uradila... narocito se raduje kad Snesko ima obe ruke... | |
|
| |
lili bigl-manijak
Broj poruka : 257 Datum upisa : 04.02.2010
| Naslov: Re: Blamovi-kako vas je izblamirao vas pas Pet Mar 05, 2010 11:22 pm | |
| Ja i moja drugarica izvele nase pse, Njen pas:musko ime:Maki Moj Bigl:zensko ime:Pegi Moja Pegi nesto njusi a Makiju se pripiskilo pa se ispiskio na njenu glavu!!!! I ja tako setala pegi sa mokrom i zapiskenom glavom do kuce pored milion ljudi!!! | |
|
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Blamovi-kako vas je izblamirao vas pas Pet Mar 05, 2010 11:32 pm | |
| | |
|
| |
filip bigl-njuskalo
Broj poruka : 103 Godina : 28 Localisation : Subotica Datum upisa : 20.04.2009
| Naslov: Re: Blamovi-kako vas je izblamirao vas pas Sub Mar 06, 2010 6:40 pm | |
| | |
|
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Blamovi-kako vas je izblamirao vas pas Sub Maj 29, 2010 8:20 pm | |
| | |
|
| |
Ksenija i'm bigl
Broj poruka : 3425 Godina : 49 Localisation : Subotica Datum upisa : 02.05.2007
| Naslov: Re: Blamovi-kako vas je izblamirao vas pas Sub Maj 29, 2010 8:32 pm | |
| Ha ha ha to bi isto i Serena uradila | |
|
| |
Dolly i'm bigl
| Naslov: Re: Blamovi-kako vas je izblamirao vas pas Sub Maj 29, 2010 10:58 pm | |
| | |
|
| |
luce i'm bigl
| Naslov: Re: Blamovi-kako vas je izblamirao vas pas Sub Maj 29, 2010 11:04 pm | |
| to se zove situaciona inteligencija!! bravo Medo, Luca je ponosna | |
|
| |
lili bigl-manijak
Broj poruka : 257 Datum upisa : 04.02.2010
| Naslov: Re: Blamovi-kako vas je izblamirao vas pas Ned Maj 30, 2010 3:33 pm | |
| Da......Pegi bi ne znam sta uradila samo da dodje do hrane....iz usta bi nekom ivadila...ludaci i ludacice..........♥♥ | |
|
| |
Andrijana i'm bigl
Broj poruka : 2058 Godina : 37 Localisation : Beograd Datum upisa : 02.02.2007
| Naslov: Re: Blamovi-kako vas je izblamirao vas pas Pon Maj 31, 2010 4:47 am | |
| - lili ::
- Da......Pegi bi ne znam sta uradila samo da dodje do hrane....iz usta bi nekom ivadila...ludaci i ludacice..........♥♥
Jes vala, Ogi je jednom prilikom mrtav ladan devojci iz usta sendvic izvukao! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Blamovi-kako vas je izblamirao vas pas | |
| |
|
| |
| Blamovi-kako vas je izblamirao vas pas | |
|