moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Medena iz Subotice

Ići dole 
+25
Ari
Lino
tatjana
Dika
marina
Dolly
elmer fudd
Lilu The Great
batdavaldi
luce
Jasna
dusan
pipi
bambucha
Andrijana
Ksenija
Bunny's Nightmare
Janchee
Jan
Lea2006
w33d4
Zobenica
Admin
nikola2001
Medena
29 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Andrijana
i'm bigl
i'm bigl
Andrijana

Broj poruka : 2058
Godina : 37
Datum upisa : 02.02.2007

Medena iz Subotice - Page 34 Empty
PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 34 EmptyČet Maj 15, 2008 5:45 am

Jako nam je žao što odlazite, ali se nadam da ćemo biti u kontaktu barem preko foruma. Uostalom, nije pešta na kraj sveta. Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
https://	http://www.facebook.com/andrijana.miletic
batdavaldi
bigl-njuskalo
bigl-njuskalo
batdavaldi

Broj poruka : 74
Godina : 47
Datum upisa : 15.09.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 34 EmptyČet Maj 15, 2008 8:18 am

Ma bar smo na netu uvijek skupa, naći će se sigurno vremena da pratimo Medenicu i narednih mjeseci i kad postane mala Mađarica cmok
Nazad na vrh Ići dole
http://www.est-batdavaldi.com
Lino
i'm bigl
i'm bigl
Lino

Broj poruka : 1692
Godina : 32
Datum upisa : 12.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 34 EmptyČet Maj 15, 2008 9:33 am

Andrijana ::
Jako nam je žao što odlazite, ali se nadam da ćemo biti u kontaktu barem preko foruma. Uostalom, nije pešta na kraj sveta. Very Happy
slazem se.
nadam se da cete uspjeti naci lijepi stan i kvart za Medu
Nazad na vrh Ići dole
http://www.wix.com/linotap/beagle-lino
luce
i'm bigl
i'm bigl
luce

Broj poruka : 1584
Godina : 42
Datum upisa : 06.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 34 EmptyČet Maj 15, 2008 2:44 pm

Meeedooo! Sad(

oprastam vam samo zato sto cemo vas u nedelju videti i upoznati Medu, inace....

srecno u novom zivotu!
pisite nam i dalje!
Nazad na vrh Ići dole
tatjana
i'm bigl
i'm bigl
tatjana

Broj poruka : 720
Datum upisa : 08.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 34 EmptyČet Maj 15, 2008 8:24 pm

Medena ::
tatjana ::
Nedostaja ce te nam!!! Crying or Very sad srecno! aa
Hvala! No ne brinite, imamo jos vremena, necemo nestati sa foruma tek tako! Wink

Vi nama necete pobeci!! asdasdasda Ha ha ha!!! Laughing
Nazad na vrh Ići dole
milena
i'm bigl
i'm bigl
milena

Broj poruka : 658
Datum upisa : 14.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 34 EmptyČet Maj 15, 2008 8:35 pm

Hvala vam svima na dobrim zeljama!
Sada sam stan morala traziti na brzinu, jer moram imati dokaze o prijavljenom boravistu i prije nego sto dobijem boravisnu dozvolu (sto je malko apsurdno). Ili su vlasnici dozvoljavali da pas boravi u stanu, ali je okolina bila suvi beton i ni drvca u krugu od 2km, ili je okolina bila sjajna ali vlasnici nisu dozvoljavali psa. Zato sam se sad odlucila za privremenu opciju od 6 mjeseci (na kraci period niko nece da pristane da izda stan i potpise papire), pa cemo u medjuvremenu traziti nesto zelenije! Trenutni stan nije dobar za Medu, vlasnici dopustaju medjutim u pitanju je strogi centar bez travnjaka. Medjutim, u ovom prvom periodu Meda i ostaje kod kuce, a ja cu dolaziti vikendom. (Od Subotice je Pesta udaljena 200km, koliko i Beograd.)
Ja sam i ranije godinama zivjela u Pesti medjutim nisam imala psa. Stavise, nervirali su me vlasnici koji psima dozvoljavaju da vrse nuzdu na ulici. Ni sad to ne odobravam, medjutim vidim da mnogi od tih pasa zaista nemaju gdje to da urade. Gledam kako vlasnici setaju te jadne pse, koji meni izgledaju poprilicno mlitavo i bezvoljno. Srce mi je cijepa pri pomisli da Meda morala da zivi u takvim uslovima - nema sanse!

Nacicete vi neki lep stan za Medu top gun
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

Broj poruka : 3081
Datum upisa : 25.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 34 EmptyPet Maj 16, 2008 12:02 am

Joj ljudi, problem! Veceras izadjemo u uobicajenu setnju ulicama naseg velegrada, ali kad dodjosmo kuci - Medi oke skroz natecene! Na lijevom oku treci kapak skoro prekrio oko, kapci upaljeni crveni! Sirota Meda zmirka i sapama se cese. Grozno izgleda! Ja sam se prenerazila. Nista joj prije setnje nije falilo, nije se zavlacila po grmlju... Sutra pod hitno kod veta cim ustanemo. Sad
Pricala cam i ranije kako se Meda cesto pati sa okicama, i vet nema pojma sta bi joj moglo biti, osim ako nije alergijski konjuktivitis ili tako nesto sto joj se stalno vraca. Medjutim, ovako nikada do sada nije bilo. No
Nazad na vrh Ići dole
luce
i'm bigl
i'm bigl
luce

Broj poruka : 1584
Godina : 42
Datum upisa : 06.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 34 EmptyPet Maj 16, 2008 2:12 am

ajme
bas mi je zao!
nadam se da to ipak nista ne menja za nedelju
da ce sve proci do tada!
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 34 EmptyPet Maj 16, 2008 9:36 am

Jutros je Meda bolje, treci kapak se nije sasvim vratio na mjesto ali onaj grozni krvavo crveni otok je nestao. Vodimo je kod veta svakako. A mozda je pomoglo i ono pola porcije cevapa sa kajmakom sto mi je sinoc maznula. affraid
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 34 EmptyPet Maj 16, 2008 9:38 am

Samo jos da prijavim da Medi divno mirise iz usta - jutros je obrstila bosiljak. Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

Broj poruka : 4244
Datum upisa : 16.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 34 EmptyPet Maj 16, 2008 10:46 am

Samo jos da prijavim da Medi divno mirise iz usta - jutros je obrstila bosiljak. Very Happy

Sa Medenom stalna iznenadjenja, nikad dosadno smeh
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

Broj poruka : 4050
Datum upisa : 21.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 34 EmptyPet Maj 16, 2008 11:18 am

Kod nas ima nekih novosti. Za nasu drzavu ne znam, ali nasa porodica ulazi u Evropsku uniju. Naime, prelazim da radim u Budimpestu, radna dozvola je vec tu, stan smo nasli. Prvih pola godine cemo biti u transferu, posto Meda ostaje privremeno sa mojim muzem u Subotici, a kasnije cemo, nadam se, svi preci u Pestu, kada obezbijedimo neki stan u kome ce ne samo moci da se drzi pas, nego da taj pas ima i neki human okolis! (A to je problem... i to ne mali. Mozda mogu da nas posavjetuju ljudi koji zive u velikim gradovima.) Vidjacemo se manje, manje cemo forumasiti, ali valjda je to dobro na duge staze... Eto.

Cangrr (zvuk slomljenog srca)!No
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 34 EmptyPet Maj 16, 2008 12:29 pm

Dika ::
Ajoj Crying or Very sad
Bili kod veta: Meda dobija boce i kapi za oci; u pitanju je alergija. affraid
Nazad na vrh Ići dole
tatjana
i'm bigl
i'm bigl
tatjana

Broj poruka : 720
Datum upisa : 08.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 34 EmptyPet Maj 16, 2008 2:44 pm

Ajoj Crying or Very sad

Sad Crying or Very sad mnogo mi je zao!! Sad cmok za medu i zelim medi brz oporavak!
Nazad na vrh Ići dole
milena
i'm bigl
i'm bigl
milena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 34 EmptyPet Maj 16, 2008 8:34 pm

Ajoj Crying or Very sad

Dobro je da ste to resili!
Da li je bolje (da li se alergija povukla ili bar smirila)?
Nazad na vrh Ići dole
Lilu The Great
bigl-manijak
bigl-manijak
Lilu The Great

Broj poruka : 439
Datum upisa : 13.09.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 34 EmptyPet Maj 16, 2008 9:54 pm

Medo,uz tebe smo
tr

Uh,te alergije su bas nezgodne,ja sam Lilu taman izlecila... I danas ponovo kija i kaslje!
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/liluthegreat
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 34 EmptyPet Maj 16, 2008 11:30 pm

Alergija se smirila dosta u odnosu na sinoc, pa i na jutros, znaci poboljsanja ima, ali nije nestala. Danas je nismo vodili u setnju, bojim se da joj se stanje opet ne pogorsa. Sutra kontrola i nova boca; danas je skoro citav dan prespavala, takva je svaki put kad dobije neku injekciju.
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 34 EmptyPet Maj 16, 2008 11:55 pm

Ispunjen mi je san - imamo kauc na terasi! Moram da pohvalim dragog, sam ga je napravio za jedno popodne, i sad uzivamo. I, sta mislite, ko se prvi ispruzio na kaucu???

Medena iz Subotice - Page 34 Dsc03617um1

Poslednji izmenio Medena dana Sub Maj 17, 2008 1:07 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 34 EmptyPet Maj 16, 2008 11:56 pm

Medena iz Subotice - Page 34 Dsc03612rb6
Nazad na vrh Ići dole
Andrijana
i'm bigl
i'm bigl
Andrijana

Broj poruka : 2058
Datum upisa : 02.02.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 34 EmptySub Maj 17, 2008 12:14 am

A jooooj! Svaka čast tvom dragom, ko iz časopisa je. I meda na njemu... Savršenstvo. Zavidim vam puno! Nemoj da se začudite ako vam Ogiša i ja dođemo u iznenadnu posetu ovih dana! Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
https://	http://www.facebook.com/andrijana.miletic
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 34 EmptySub Maj 17, 2008 12:41 am

Andrijana ::
A jooooj! Svaka čast tvom dragom, ko iz časopisa je. I meda na njemu... Savršenstvo. Zavidim vam puno! Nemoj da se začudite ako vam Ogiša i ja dođemo u iznenadnu posetu ovih dana! Very Happy
Hvala! A sto se posjete tice, samo izvolite, i vi i svi drugi ste dobrodosli!
Nazad na vrh Ići dole
milena
i'm bigl
i'm bigl
milena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 34 EmptySub Maj 17, 2008 12:58 am

Ispujen mi je san - imamo kauc na terasi! Moram da pohvalim dragog, sam ga je napravio za jedno popodne, i sad uzivamo. I, sta mislite, ko se prvi ispruzio na kaucu???

Kao slika za casopis- "Moj dom", "Kuce poznatih" ili tako neki
Svaka cast!
Drago mi je da je Medi bolje!
Nazad na vrh Ići dole
Zvoncica
i'm bigl
i'm bigl
Zvoncica

Broj poruka : 1011
Godina : 49
Datum upisa : 12.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 34 EmptySub Maj 17, 2008 8:49 am

Ispujen mi je san - imamo kauc na terasi! Moram da pohvalim dragog, sam ga je napravio za jedno popodne, i sad uzivamo. I, sta mislite, ko se prvi ispruzio na kaucu???

Vidi se ko je glavni u kuci.
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 34 EmptySub Maj 17, 2008 10:14 am

milena ::
Kao slika za casopis- "Moj dom", "Kuce poznatih" ili tako neki
Svaka cast!
Pa naravno, Medena je selebriti! Wink
milena ::
Drago mi je da je Medi bolje!
Hvala.
Zvoncica ::
Vidi se ko je glavni u kuci.
Ziva istina. smeh
Nazad na vrh Ići dole
Ksenija
i'm bigl
i'm bigl
Ksenija

Broj poruka : 3425
Godina : 49
Datum upisa : 02.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 34 EmptySub Maj 17, 2008 11:26 am

Medo Medo samo da ti prodje ta tvoja alergija
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 34 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Medena iz Subotice
Nazad na vrh 
Strana 34 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Medena sa Zvezdare
» Medena iz Subotice

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
moj bigl :: biglovi :: snoopy-
Skoči na: