| Medena iz Subotice | |
|
+25Ari Lino tatjana Dika marina Dolly elmer fudd Lilu The Great batdavaldi luce Jasna dusan pipi bambucha Andrijana Ksenija Bunny's Nightmare Janchee Jan Lea2006 w33d4 Zobenica Admin nikola2001 Medena 29 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Ksenija i'm bigl
Broj poruka : 3425 Godina : 49 Localisation : Subotica Datum upisa : 02.05.2007
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Ned Apr 27, 2008 7:47 pm | |
| prava dama | |
|
| |
Medena i'm bigl
Broj poruka : 3081 Datum upisa : 25.07.2007
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Ned Apr 27, 2008 8:16 pm | |
| Pa hvala vam svima puno! | |
|
| |
Lilu The Great bigl-manijak
Broj poruka : 439 Godina : 37 Localisation : NOVI SAD Datum upisa : 13.09.2007
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Ned Apr 27, 2008 8:52 pm | |
| Ima ona nesto u sebi hm...grofovsko! | |
|
| |
Ari bigl-pronalazac
Broj poruka : 167 Godina : 41 Localisation : Beograd Datum upisa : 24.02.2008
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Ned Apr 27, 2008 10:11 pm | |
| Prelepa fotografija,odlican kadar, a o modelu da ne pricam!! Medena je definitivno mis foruma ! | |
|
| |
tatjana i'm bigl
Broj poruka : 720 Localisation : Beograd Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pon Maj 05, 2008 12:14 pm | |
| | |
|
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pon Maj 05, 2008 2:16 pm | |
| Meda je zauzeta vrtlarstvom - eno je na terasi, presadjuje muskatle... Ovih dana me nije bilo kod kuce, putovalo se (nazalost poslom, od odmora nista), pa nemam ni novih slika. Hvala svima na komplimentima samo - hm - uzmite misicu Medu sa zrnom soli! Nekad je strpljiva pa saceka da je fotografisem, ali nekad - ako nije dobre volje - 'ladno mi okrene ledja. Tako mala a vec se ponasa kao neka razmazena diva! | |
|
| |
Lino i'm bigl
Broj poruka : 1692 Godina : 32 Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pon Maj 05, 2008 5:32 pm | |
| Medena je premedena. Prava mala dama. | |
|
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Ned Maj 11, 2008 10:38 pm | |
| Meda je naucila da koristi Skype! Bila sam do sinoc na putu, i Ivan i ja smo pricali preko skajpa. Dok je on stavljao slusalice Meda je cula moj glas iz racunara, i pocela je da laje kao luda! Ivan kaze da se skroz zbunila. | |
|
| |
Lilu The Great bigl-manijak
Broj poruka : 439 Godina : 37 Localisation : NOVI SAD Datum upisa : 13.09.2007
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Ned Maj 11, 2008 10:43 pm | |
| Nisam ni sumnjala da je talentovana za jos mnooooogo zanimanja sem za bastovana! | |
|
| |
milena i'm bigl
Broj poruka : 658 Datum upisa : 14.04.2008
| |
| |
luce i'm bigl
Broj poruka : 1584 Godina : 42 Localisation : Beograd Datum upisa : 06.08.2007
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pon Maj 12, 2008 1:55 am | |
| - Medena ::
- Meda je naucila da koristi Skype! Bila sam do sinoc na putu, i Ivan i ja smo pricali preko skajpa. Dok je on stavljao slusalice Meda je cula moj glas iz racunara, i pocela je da laje kao luda! Ivan kaze da se skroz zbunila.
sram te bilo mama sto se krijes u zvucniku i neces da izadjes! | |
|
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pon Maj 12, 2008 4:06 pm | |
| - luce ::
- sram te bilo mama sto se krijes u zvucniku i neces da izadjes!
M'da... I jos pita "Medo, hoces keksa?" a sakrila se!!! | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pon Maj 12, 2008 6:20 pm | |
| | |
|
| |
tatjana i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pon Maj 12, 2008 7:02 pm | |
| | |
|
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Uto Maj 13, 2008 7:28 pm | |
| Kod nas ima nekih novosti. Za nasu drzavu ne znam, ali nasa porodica ulazi u Evropsku uniju. Naime, prelazim da radim u Budimpestu, radna dozvola je vec tu, stan smo nasli. Prvih pola godine cemo biti u transferu, posto Meda ostaje privremeno sa mojim muzem u Subotici, a kasnije cemo, nadam se, svi preci u Pestu, kada obezbijedimo neki stan u kome ce ne samo moci da se drzi pas, nego da taj pas ima i neki human okolis! (A to je problem... i to ne mali. Mozda mogu da nas posavjetuju ljudi koji zive u velikim gradovima.) Vidjacemo se manje, manje cemo forumasiti, ali valjda je to dobro na duge staze... Eto. | |
|
| |
milena i'm bigl
Broj poruka : 658 Datum upisa : 14.04.2008
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Uto Maj 13, 2008 7:32 pm | |
- Kod nas ima nekih novosti. Za nasu drzavu ne znam, ali nasa porodica ulazi u Evropsku uniju. Naime, prelazim da radim u Budimpestu, radna dozvola je vec tu, stan smo nasli. Prvih pola godine cemo biti u transferu, posto Meda ostaje privremeno sa mojim muzem u Subotici, a kasnije cemo, nadam se, svi preci u Pestu, kada obezbijedimo neki stan u kome ce ne samo moci da se drzi pas, nego da taj pas ima i neki human okolis! (A to je problem... i to ne mali. Mozda mogu da nas posavjetuju ljudi koji zive u velikim gradovima.) Vidjacemo se manje, manje cemo forumasiti, ali valjda je to dobro na duge staze... Eto.
A sto se posla tice- sve najbolje! | |
|
| |
elmer fudd i'm bigl
Broj poruka : 586 Datum upisa : 10.12.2006
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Uto Maj 13, 2008 8:12 pm | |
| Ne znam kako je u Budimpešti, ali znam da u Austriji psi mogu ulaziti u restorane. Ako je kod nas normalno da pas živi u stanu pa i ako ste podstanari, vjerujem da ćete naći stan u Budimpešti u koji primaju kućne ljubimce. Želim vam puno uspjeha u poslu! | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Uto Maj 13, 2008 8:40 pm | |
- Kod nas ima nekih novosti. Za nasu drzavu ne znam, ali nasa porodica ulazi u Evropsku uniju. Naime, prelazim da radim u Budimpestu, radna dozvola je vec tu, stan smo nasli. Prvih pola godine cemo biti u transferu, posto Meda ostaje privremeno sa mojim muzem u Subotici, a kasnije cemo, nadam se, svi preci u Pestu, kada obezbijedimo neki stan u kome ce ne samo moci da se drzi pas, nego da taj pas ima i neki human okolis! (A to je problem... i to ne mali. Mozda mogu da nas posavjetuju ljudi koji zive u velikim gradovima.) Vidjacemo se manje, manje cemo forumasiti, ali valjda je to dobro na duge staze... Eto.
Žao nam je što odlazite, a nadamo se ne zauvek! Valjda će i ovde doći bolja vremena. Ne znam šta Meda misli o tome, ali nadamo se da će ostati verna Diki! | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Uto Maj 13, 2008 10:29 pm | |
| Meda po ubrzanom postupku ide u EU-BRAVO ZA VAS!!!! | |
|
| |
Bunny's Nightmare i'm bigl
Broj poruka : 1527 Godina : 41 Localisation : Beograd-Titel Datum upisa : 16.04.2007
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Uto Maj 13, 2008 10:32 pm | |
| Meni je zao sto necemo Medu vidjati tako cesto,ali mi je drago sto ce vama biti mnogo bolje. SRECNO! | |
|
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Sre Maj 14, 2008 10:52 am | |
| Hvala vam svima na dobrim zeljama! Sada sam stan morala traziti na brzinu, jer moram imati dokaze o prijavljenom boravistu i prije nego sto dobijem boravisnu dozvolu (sto je malko apsurdno). Ili su vlasnici dozvoljavali da pas boravi u stanu, ali je okolina bila suvi beton i ni drvca u krugu od 2km, ili je okolina bila sjajna ali vlasnici nisu dozvoljavali psa. Zato sam se sad odlucila za privremenu opciju od 6 mjeseci (na kraci period niko nece da pristane da izda stan i potpise papire), pa cemo u medjuvremenu traziti nesto zelenije! Trenutni stan nije dobar za Medu, vlasnici dopustaju medjutim u pitanju je strogi centar bez travnjaka. Medjutim, u ovom prvom periodu Meda i ostaje kod kuce, a ja cu dolaziti vikendom. (Od Subotice je Pesta udaljena 200km, koliko i Beograd.) Ja sam i ranije godinama zivjela u Pesti medjutim nisam imala psa. Stavise, nervirali su me vlasnici koji psima dozvoljavaju da vrse nuzdu na ulici. Ni sad to ne odobravam, medjutim vidim da mnogi od tih pasa zaista nemaju gdje to da urade. Gledam kako vlasnici setaju te jadne pse, koji meni izgledaju poprilicno mlitavo i bezvoljno. Srce mi je cijepa pri pomisli da Meda morala da zivi u takvim uslovima - nema sanse! | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Sre Maj 14, 2008 2:18 pm | |
| Pa i mi smo u Beogradu na suvom betonu, pa tri-četiri puta dnevno šetamo do prvog parka, što ume ponekad da bude zamorno (kad je kiša, hladno, kad smo svi umorni), ali to nas osveži, a Dolly se bar lepo druži sa drugim psima od prvog dana i nema problema kad se nađe u velikom društvu ljudi i pasa. | |
|
| |
tatjana i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Sre Maj 14, 2008 5:13 pm | |
Nedostaja ce te nam!!! srecno! | |
|
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Čet Maj 15, 2008 1:33 am | |
| - Dolly ::
- Pa i mi smo u Beogradu na suvom betonu, pa tri-četiri puta dnevno šetamo do prvog parka, što ume ponekad da bude zamorno (kad je kiša, hladno, kad smo svi umorni), ali to nas osveži, a Dolly se bar lepo druži sa drugim psima od prvog dana i nema problema kad se nađe u velikom društvu ljudi i pasa.
Vi imate divnu veliku terasu, to je isto od pomoci. Dobro, sve je stvar navike, kad bude trebalo navici cemo se valjda i mi i Meda, ali ja ne mogu a da ne budem malko zabrinuta za to sve. Mozda zvuci smijesno, ali ja se osjecam odgovornom za dobrobit svog psa, i brinem se da li cu moci da joj obezbijedim isti kvalitet "pseceg zivota". Ne zelim da ona pati. Iznenadili biste da cujete koliko mi ljudi vec "prognozira" da cemo je morati pokloniti i slicno. | |
|
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Čet Maj 15, 2008 1:34 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Medena iz Subotice | |
| |
|