| Medena iz Subotice | |
|
+25Ari Lino tatjana Dika marina Dolly elmer fudd Lilu The Great batdavaldi luce Jasna dusan pipi bambucha Andrijana Ksenija Bunny's Nightmare Janchee Jan Lea2006 w33d4 Zobenica Admin nikola2001 Medena 29 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Medena i'm bigl
Broj poruka : 3081 Datum upisa : 25.07.2007
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pon Jun 23, 2008 8:20 pm | |
| - ksenija ::
- i ja sam bila juce na Palicu ali sa drugaricama, bas mi zao sto se nismo videli.
Znas sta, bili smo oboje jako ljuti na Medu pa nismo dugo ni ostali, a zavezali smo nekako povodac, bezveze, samo da izdrzi, pa nas je bilo malko blam te smo setali samo po parku. | |
|
| |
milena i'm bigl
Broj poruka : 658 Datum upisa : 14.04.2008
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pon Jun 23, 2008 8:41 pm | |
| - Medena ::
- Za pocetak lista najnovijih Medinih bezobrazluka:
- Dan pred polazak na more smo registrovali motor; nekoliko sati kasnije, Meda pojede polisu osiguranja. - Vece pred polazak, krenemo kod kumova, i vec smo bili van Subotice kada nas je nazvao Ivanov brat da javi da je Medena pojela pola kese grafitne masti koju je nasla u garazi. Srecom, dok smo dosli kuci nista joj nije falilo, sve je ispovracala, jedino sto su joj prednje noge bile onako gadno masne i crne pa je usred noci palo neplanirano kupanje. - Juce smo je vodili na Palic u setnju. Dok smo se vozili, ona je pregrizla povodac, sto smo otkrili tek kad smo stigli, pustili je iz auta, meni rucka od fleksija ostade u ruci a Meda - ode.... Meda sampion nestasluka | |
|
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pon Jun 23, 2008 9:04 pm | |
| Jao ljudi, evo upravo sam isla da svojim ocima vidim kako je nocas izgrebala prednja vrata od auta Ivanovog brata. Zlo mi je. Sreca njena pa taj auto bas treba da se farba, inace... | |
|
| |
elmer fudd i'm bigl
Broj poruka : 586 Datum upisa : 10.12.2006
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pon Jun 23, 2008 9:31 pm | |
| Meda je zakon , još malo pa će prestići Kali u nestašlucima - dva puta je pojela punjač od laptopa koji uopće nije jeftin, prokopala je rupu u trosjedu, oglodala mali stol i stol od televizora, izgrizla na desetke Srkijevih čarapa i mojeg donjeg veša, stradao je i jedan tepih, a o nekim sitincama da ne govorim... Sva sreća sad se smirila - nadam se | |
|
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pon Jun 23, 2008 9:38 pm | |
| Potencijalnim vlasnicima biglica treba zabraniti citanje ovog topica, inace ce da odustanu! Meda je hodajuca anti-reklama za biglove! Stvarno se bila primirila ovih zadnjih nedelja, previse smo je izgleda hvalili pa smo ubaksuzirali stvar. | |
|
| |
Dika i'm bigl
Broj poruka : 4050 Datum upisa : 21.12.2007
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pon Jun 23, 2008 10:50 pm | |
- Za pocetak lista najnovijih Medinih bezobrazluka:
- Dan pred polazak na more smo registrovali motor; nekoliko sati kasnije, Meda pojede polisu osiguranja. - Vece pred polazak, krenemo kod kumova, i vec smo bili van Subotice kada nas je nazvao Ivanov brat da javi da je Medena pojela pola kese grafitne masti koju je nasla u garazi. Srecom, dok smo dosli kuci nista joj nije falilo, sve je ispovracala, jedino sto su joj prednje noge bile onako gadno masne i crne pa je usred noci palo neplanirano kupanje. - Juce smo je vodili na Palic u setnju. Dok smo se vozili, ona je pregrizla povodac, sto smo otkrili tek kad smo stigli, pustili je iz auta, meni rucka od fleksija ostade u ruci a Meda - ode.... Slatko sam se nasmejala! Vaše kuče je moj apsolutni šampion! Dika je za nju mala beba, mada je danas pojeo još jedne papuče - Marine japanke - iako je pre dva dana dobio po nosu za Grubinove klompe. Živeli biglovi, najslađe kuce na svetu! | |
|
| |
Dika i'm bigl
Broj poruka : 4050 Datum upisa : 21.12.2007
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pon Jun 23, 2008 10:52 pm | |
| | |
|
| |
tatjana i'm bigl
Broj poruka : 720 Localisation : Beograd Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pon Jun 23, 2008 11:40 pm | |
| | |
|
| |
tatjana i'm bigl
Broj poruka : 720 Localisation : Beograd Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pon Jun 23, 2008 11:41 pm | |
- Jao ljudi, evo upravo sam isla da svojim ocima vidim kako je nocas izgrebala prednja vrata od auta Ivanovog brata. Zlo mi je. Sreca njena pa taj auto bas treba da se farba, inace...
Inace.....bi medena nastradala!! )) | |
|
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Uto Jun 24, 2008 12:15 am | |
| Jeste, i meni Kali djeluje tako ozbiljno - ne bih nikad rekla da je takva vrazica. Diko, i Meda je pojela jedan par japanki, a od grizenja Grubin papuca smo je oducili samo kad je istima pocela da dobija po guzi - ima tu nesto! Hajd', necemo sad samo o ruznim stvarima... Dok smo mi bili na moru Meda je bila kod moje mame, i tamo je imala sjajno drustvo: kucova Garija od 9 mjeseci: i tri macke koje su se vec pojavljivala na forumu. Gari je neumoran, tako da je on propisno ugnjavio Medu, i njih dvoje su se danonocno igrali (i tukli): ali bilo je tu i zagrljaja i poljubaca! | |
|
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Uto Jun 24, 2008 12:25 am | |
| Meda juce na Palicu: i danas na terasi: | |
|
| |
milena i'm bigl
Broj poruka : 658 Datum upisa : 14.04.2008
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Uto Jun 24, 2008 12:30 am | |
| jao srece male- DIVNE SU KUCE!!! | |