moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Medena iz Subotice

Ići dole 
+25
Ari
Lino
tatjana
Dika
marina
Dolly
elmer fudd
Lilu The Great
batdavaldi
luce
Jasna
dusan
pipi
bambucha
Andrijana
Ksenija
Bunny's Nightmare
Janchee
Jan
Lea2006
w33d4
Zobenica
Admin
nikola2001
Medena
29 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

Broj poruka : 3081
Datum upisa : 25.07.2007

Medena iz Subotice - Page 4 Empty
PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 4 EmptyPon Avg 06, 2007 10:10 pm

Jao pa i mi uzimamo samo Pedigree, i granuliranu i konzerve. Uzimali smo i Friskies granuliranu, medjutim on nje Medena redovno ispušta vjetriće Embarassed
Sta je jos od te gotove hrane dobro za stence?
Nazad na vrh Ići dole
Janchee
i'm bigl
i'm bigl
Janchee

Broj poruka : 1621
Godina : 42
Datum upisa : 06.12.2006

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 4 EmptyPon Avg 06, 2007 10:30 pm

Royal Canin i Eucanuba su jako dobri, kao i Pro plan
Nazad na vrh Ići dole
http://www.centar-telos.com
Janchee
i'm bigl
i'm bigl
Janchee

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 4 EmptyPon Avg 06, 2007 10:31 pm

Ne znam da ku joj dodajete po 2-3 kafortana u klopicu??? To su vitamini. Mi smo Ziggyju to redovno, s vremena na vreme davali, a kada je bio mali, skoro stalno. Onda im dlaka bude mnogo meksa i sjajnija
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

Broj poruka : 4244
Datum upisa : 16.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 4 EmptyPon Avg 06, 2007 10:54 pm

Bar u početku uzmite kvalitetnu hranu Rojal Canin ili Eukanubu, a najvažniji je kalcijum /kupite kod veterinara ili u pet šopu/, 1 veliko pakovanje obavezno da joj date!!
I naravno AD kapi, a čudi me da vam veterinar sve to nije napisao!!
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 4 EmptyUto Avg 07, 2007 3:15 pm

Evo jos jedne "akcione" sličice:
Medena iz Subotice - Page 4 Dsc01411gu8
Obratite pažnju na položaj zadnjih nogu. Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

Broj poruka : 4244
Datum upisa : 16.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 4 EmptyUto Avg 07, 2007 9:42 pm

Meca je počela sa uništavanjem!!!
Nazad na vrh Ići dole
Janchee
i'm bigl
i'm bigl
Janchee

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 4 EmptyUto Avg 07, 2007 9:50 pm

Mala unistiteljka Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 4 EmptySre Avg 08, 2007 12:47 am

Mala unistiteljka je pogrešno informisana da je sanseverija južno voće, pa stalno kidiše na jadnu biljku! Kad je zalivam M se propne na zadnje šape pa pije vodu iz zemlje, njuška joj bude kao kod praseta. Shocked Cvijeće u dvorištu je urnisala, sve izgleda jako jadno, čak je i tradicionalno otporan korov potamanila.
Ovo je izgleda neka faza griza, non-stop grize sve redom uključujući i nas. Ima gomilu igračaka ali griženje joj je slađe od svega.
Inače kafortan joj dajemo, sad smo kupili i Eukanubu i hvala na svim savjetima.
Nazad na vrh Ići dole
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 241
Datum upisa : 04.12.2006

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 4 EmptySre Avg 08, 2007 1:10 am

meni se svidja sto je zovete M Smile
sto se tice grizenja, ima da vas unisti i to ce trajati negde do 9 meseca, ne bi da vas plasim, samo da vas upozorim, na taj sitni detalj, i naravno nista nece predstavljati svetinju, koju ona nece poderati ako je dohvati
Nazad na vrh Ići dole
https://bigl-srbija.editboard.com
Andrijana
i'm bigl
i'm bigl
Andrijana

Broj poruka : 2058
Godina : 37
Datum upisa : 02.02.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 4 EmptySre Avg 08, 2007 1:59 am

E, i Ogy je mami pojeo sanseverio! Izgleda da je svi biglovi vole! Very Happy Iskreno, meni se nije sviđala, i drago mi je da je pojeo! Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
https://	http://www.facebook.com/andrijana.miletic
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 4 EmptySre Avg 08, 2007 10:42 am

Admin ::
meni se svidja sto je zovete M Smile
To je po Hičkokovom filmu "Pozovi M radi ubistva" Cool
A što se grizenja tiče najviše me brine što mene stvarno ozbiljno ujeda u zadnjih nekoliko dana, probušila mi je i trenerku i pidžamu grizući me za članke. Ono "ne, ne" ne pomaže, jedino kad mi je pri ruci smotak ukrasnog papira (služi za zastrašivanje) onda se smiri čim ga dohvatim.
Nazad na vrh Ići dole
nikola2001
bigl-njuskalo
bigl-njuskalo
nikola2001

Broj poruka : 59
Datum upisa : 22.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 4 EmptySre Avg 08, 2007 3:53 pm

Ajax takodje grize sve sto stigne, pocev od gardrobe, obuce i svega ostalog, a cvece i da ne spominjem. Igracke koje su kupljene za njega nisu mu ni najmanje zanimljive! Moje omiljeno cvece (hibiskus) koje ima drvenasto stablo je "sasekao u korenu". Malo po malo dok ga nije potpuno unistio, nije ga ostavio na miru! Evil or Very Mad

Poslednji izmenio dana Sre Avg 08, 2007 4:46 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Andrijana
i'm bigl
i'm bigl
Andrijana

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 4 EmptySre Avg 08, 2007 4:20 pm

Eee, sve su to čari život sa biglom! Svi smo prošli kroz to. 1oo puta sam rekla, ko preživi prvih godinu ipo dana sa biglom, posle može da odahne. Nećete verovati kako će se odjenom uozbiljiti i smiriti. Kada se to desilo sa Ogyjem, ja sam se uplašila, mislila sam da je bolestan. Naravno, idalje će praviti gluposti, ali će to biti u mnoooogo manjem broju nego ranije.
Nazad na vrh Ići dole
Janchee
i'm bigl
i'm bigl
Janchee

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 4 EmptySre Avg 08, 2007 4:52 pm

Ja cvece ni ne drzim u stanu Sad. Dobili smo prilikom useljenja u novi stan, Bonsai, star oko 30tak godina, koji je umro jako brzo, izmedju ostalog i zbog toga sto je Ziggyju bio neopisivo zanimljiv Wink.
Ovo je period njenog istrazivanja granica, i to ce trajati intenzivno do 9. meseca, a i kasnije, sve dok ne prodje pubertet, i ovo su presudni trenuci u vaspitanju.
Treba biti rigorozan po pitanju grickanja ruku, da ne bi kasnije kada zubici ojacaju ozbiljnije ujedala. Dakle, kaznjavanje ne samo novinama i glasnim NE, nego i ponekad ponekom cuskicom i udaranjem po guzi. Za sve sto unisti treba da bude kaznjena... Kazu da je najbolje da malo dobije batina tom stvarcicom koju je unistila. Ja nisam pristalica fizickog kaznjavanja, ali oni su jako tvrdglavi i nekad je to jedini nacin No. (Kada se samo setim osecanja krivice nakon kaznjavanja Zigusa Smile)
Ziggy je naravno temeljno unistavao stvari, i to veoma skupe stvari, medjutim, pribegavanjem kazne za gasenje negativnog ponasanja i nagrade za potkrepljivanje pozitivnog (principa instrumentalnog ucenja Laughing), on je relativno miran bigl koji moze i po 9 sati da bude sam kod kuce i da nista ne unisti. I dan danas on dobije nagradu kada se vratimo kuci ako je bio sam i dobar Smile
Nazad na vrh Ići dole
Andrijana
i'm bigl
i'm bigl
Andrijana

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 4 EmptySre Avg 08, 2007 4:57 pm

Sve ovo sto je Janchee napisala, skroz podržavam. Naročito što biglovi ne podnose kada ih udaramo. Jednostavno, posle nekog vremena oguglaju na sve to, i više ne osećaju bol. A i znamo, da psi koji su dosta tučeni kao štenci kasnije postaju agresivni. Tako da mislim, da batina iz raja NIJE izašla! Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Ksenija
i'm bigl
i'm bigl
Ksenija

Broj poruka : 3425
Godina : 49
Datum upisa : 02.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 4 EmptySre Avg 08, 2007 7:35 pm

nikola2001 ::
Ajax takodje grize sve sto stigne, pocev od gardrobe, obuce i svega ostalog, a cvece i da ne spominjem. Igracke koje su kupljene za njega nisu mu ni najmanje zanimljive! Moje omiljeno cvece (hibiskus) koje ima drvenasto stablo je "sasekao u korenu". Malo po malo dok ga nije potpuno unistio, nije ga ostavio na miru! Evil or Very Mad

sta mislite zasto mi nemamo nijedan list pri dnu cveca Ajax je ucio od malih nogu
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 4 EmptySre Avg 08, 2007 9:28 pm

Ja prosto ne znam kako da nagradim njeno dobro ponašanje jer se ona zadnjih dana dobro ponaša samo kad spava. A što se kažnjavanja tiče morala bih da je kažnjavam non-stop! Ona stvarno stalno nešto grize. Čak i igračku-kosku glođe satima, a ranije se sa njom igrala samo po nekoliko minuta i fajront. Neće ni da se igra kako se igrala ranije, kad bacim nešto a ona donese nazad, sada samo ode po tu igračku i onda je glođe, glođe, glođe...
Nazad na vrh Ići dole
Andrijana
i'm bigl
i'm bigl
Andrijana

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 4 EmptySre Avg 08, 2007 9:48 pm

Rastu joj zubići!
Nazad na vrh Ići dole
Janchee
i'm bigl
i'm bigl
Janchee

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 4 EmptySre Avg 08, 2007 9:48 pm

Na to bi Ziggyjev trener rekao da je sita svega, da joj nista ne fali. Kada im nista ne fali onda ne postoji nista sto je motivator. Jer glavni nacin na koji oni uce je motivisanjem. Kada uradi bilo sta dobro, neka bude nagradjena necim ekskluzivnim (posto ima sve sto joj treba i vise od toga). Kada kazem ekskluzivno - ja sam Ziggyju kupovala cokoladice za pse i time ga nagradjivala za dobro ponasanje. Pohvali je cim prestane da radi nedolicnu radnju!!!! Poznat mi je taj osecaj da bi stalno mogla da kaznjavas Medenu. Tako je i meni bilo za Ziggyja dok je bio jako mali. Medjutim, posle NE, ili malog udarca po guzi, cim pocne da se ponasa lepo, odmah bih ga pohvalila. To je malo cudno, zvuci shizofreno, ali tako se radi.

P.S. I to sto Andrijana kaze... Sasvim je moguce da joj rastu zubici
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 4 EmptySre Avg 08, 2007 10:27 pm

Ako neko pored naših slatkih biglića želi da vidi još neke, evo jednog dobrog sajta sa gomilom sličica:
http://www.flickr.com/search/?q=beagle+puppy&s=int
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 4 EmptyPet Avg 10, 2007 3:17 pm

Medena je najzad dobila rodovnik. Zove se Ella ali nama se to bas i ne svidja, nekako ne odgovara njenom karakteru! Tata joj je Csavargo Dagi (od Csavargo Vadoc i Csavargo Ametist), mama Leone B. Inez (od Leone B. Ahim i Leone C. Cecilia). Sta god da to znaci. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Ksenija
i'm bigl
i'm bigl
Ksenija

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 4 EmptyPet Avg 10, 2007 4:14 pm

Medena ::
Medena je najzad dobila rodovnik. Zove se Ella ali nama se to bas i ne svidja, nekako ne odgovara njenom karakteru! Tata joj je Csavargo Dagi (od Csavargo Vadoc i Csavargo Ametist), mama Leone B. Inez (od Leone B. Ahim i Leone C. Cecilia). Sta god da to znaci. Smile

Onda je Medena Sereni neka rodjaka jer je Serenin tata Csavargo Vadoc
Nazad na vrh Ići dole
bambucha
i'm bigl
i'm bigl
bambucha

Broj poruka : 616
Godina : 46
Datum upisa : 04.12.2006

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 4 EmptyPet Avg 10, 2007 4:14 pm

Csavargo Vadoc

je jedan od najboljih biglova u madjarskoj

Csavargo Ametist

mislim da je jos neko ima u rodovniku
Nazad na vrh Ići dole
Ksenija
i'm bigl
i'm bigl
Ksenija

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 4 EmptyPet Avg 10, 2007 4:15 pm

ksenija ::
Medena ::

Onda je Medena Sereni neka rodjaka jer je Serenin tata Csavargo Vadoc
a baba joj je Csavargo Ametiszt

Cao rodjako
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 4 EmptyPet Avg 10, 2007 6:07 pm

Imamo rodbinu na forumu - sjajno! sunny
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 4 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Medena iz Subotice
Nazad na vrh 
Strana 4 od 40Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Medena sa Zvezdare