| Medena iz Subotice | |
|
+25Ari Lino tatjana Dika marina Dolly elmer fudd Lilu The Great batdavaldi luce Jasna dusan pipi bambucha Andrijana Ksenija Bunny's Nightmare Janchee Jan Lea2006 w33d4 Zobenica Admin nikola2001 Medena 29 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Ksenija i'm bigl
Broj poruka : 3425 Godina : 49 Localisation : Subotica Datum upisa : 02.05.2007
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Uto Nov 20, 2007 8:44 pm | |
| Da li ste danas culi razglas za cirkus u gradu i ako jeste sta je Medena uradila? Ovo moje dvoje su ko ludi trcali po dvoristu i lajali sve vreme dok se razglas cuo da poludis a odmah posle su prosli konji ulicom jao te dreekeee | |
|
| |
Medena i'm bigl
Broj poruka : 3081 Datum upisa : 25.07.2007
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Sre Nov 21, 2007 2:01 am | |
| Nismo culi za cirkus! Sa druge strane, imali smo cirkus kod kuce. Kada smo se veceras vratili iz bioskopa, zatekli smo svasta. Meda se opet pentrala i srusila jednu biljku i zemlju razbacala svuda po trpezariji... moracemo sve da stavimo na visinu od bar metar i po! Takodje se veceras ispostavilo da mi je - ko zna kad tokom dana - u radnoj sobi izgrizla kabl od racunara, u pitanju je Macintosh laptop, kostace me novi kabl puno para, treba ga i nabaviti sto ovdje nije lako, ali - najgore od svega - mogla je da je tresne struja!! | |
|
| |
luce i'm bigl
Broj poruka : 1584 Godina : 42 Localisation : Beograd Datum upisa : 06.08.2007
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Sre Nov 21, 2007 2:52 am | |
| priznajem - Meda je apsolutni sampion! ne dajte se | |
|
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Sre Nov 21, 2007 2:58 am | |
| Joj ne znam... ona u toj svojoj ludosti stvarno svasta zna da napravi! Nekad nas zaista u ocaj baci. Jedva cekamo da poraste!! Zasto ne mozemo i mi da imamo nekog finog, slatkog, maznog psa, a ne ovu blentu?! (Zvucim kao Marlijev vlasnik, zar ne...) | |
|
| |
luce i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Sre Nov 21, 2007 3:46 am | |
| - Medena ::
- Zasto ne mozemo i mi da imamo nekog finog, slatkog, maznog psa, a ne ovu blentu?!
(Zvucim kao Marlijev vlasnik, zar ne...) ... ili kao moja mama | |
|
| |
Lilu The Great bigl-manijak
Broj poruka : 439 Godina : 37 Localisation : NOVI SAD Datum upisa : 13.09.2007
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Sre Nov 21, 2007 12:32 pm | |
| Lilu je vec odavno izgrizla kabl od punjaca mobilnog i interneta,a sad pokusava i kablove monitora medjutim postavila sam joj prepreku pa je odustala,mislim dnevna mi je puna namestaja samo zbog nje(prepreke)...he he | |
|
| |
Janchee i'm bigl
Broj poruka : 1621 Godina : 42 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 06.12.2006
| |
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Sre Nov 21, 2007 2:33 pm | |
| Rizikujem da se ovaj topic pretvori u tuzbalicu, ali moram da nadjem neki ventil za svoje frustracije! Medena je nastavila sa zurkom i sad je zgrabila moju omiljenu biljku (zamioculcas, za one koji se razumiju), dohvatila je zajedno sa saksijom sa poprilicno visoke police, vukla je (i ostavila trag zemljom) po kuci, izvukla je napolje i onda dokusurila na dvoristu. Sve se to desilo u samo nekoliko minuta, jer sam ja usla u drugu sobu da zalijem tri biljke tamo - mozete misliti koliko vremena treba za to. Sta da vam kazem Kaznjena je, izgrdjena, ignorisem je, i nema joj ulaza u kucu do daljnjeg. | |
|
| |
Janchee i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Sre Nov 21, 2007 3:25 pm | |
| Mnogo mi je zao biljke.... Sa njima (biglovima) treba racunati na unistavanje najdrazih nam predmeta, stvari, biljaka. Evo ti jedan zamioculcas u zamenu za unisteni P.S. I ja sam se juce svadjala sa Zigijem, i bio je jako kaznjen, i onda me je u snovima progonila krivica. Eto sta nam rade | |
|
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Sre Nov 21, 2007 3:55 pm | |
| Hvala puno! Ovaj zami je divan. Moj je ostao na tri grancice. Pitanje je da li ce uopste opstati u ovakvom stanju. | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Čet Nov 22, 2007 1:21 am | |
| E, sa Medenom očigledno morate da budete baba-roge! A jel ona pokušava da gricka kablove i kad ste vi u sobi? | |
|
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pet Nov 23, 2007 12:12 am | |
| Ne. Pokusavala ih je grickati kad je bila sasvim mala, ali smo "reagovali" i vecinu kablova i sklonili. Nemamo pojma kad je ovo uradila, ali odaju je tragovi zubica! Inace smo juce i danas bili malo u gostima kod moje mame. Meda je bila nemoguca. Sa maminim psom i mackovima je imala dobar odnos (mozda zahvaljujuci tome sto je jedan macak odmah preventivno lupio po nosu, da se zna ko je gazda) medjutim totalno nas je izblamirala jer se cak nekoliko puta upiskila u kuci... i jednom cak i ukakila... Jao, ne mogu vam opisati koliko smo Ivan i ja siznuli zbog toga. Izvedemo je u dvoriste, seta, seta, trci, i nece nista da uradi. Udje u kucu i u sekundi se upiski! Ma uzas. Moja mama srecom voli zivotinje, voli Medu, ali svejedno - kakav blam!! Ona inace nikad kad smo napolju nece da ide u wc - samo kod kuce, u svom cosku dvorista. Vrati se iz setnje i odmah trci u "svoj wc". Valjda se kod mame sirota skroz zbunila. Sta da radimo sa njom?? Ona je izgleda skapirala da ne smije da to radi u NASOJ kuci, a u ostalima valjda smije... | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pet Nov 23, 2007 1:42 am | |
| To sa vršenjem nužde nije strašno, jer kod ženki hoće do prvog teranja da se dešava ! Nju sada treba što više šetati posle jela dok ne obavi nuždu,a onda je pohvaliti-shvatiće uskoro! Mnogo je gore što vam uništava sve živo,a ne možete da joj stanete na put! Što ne popričate sa tim instruktorom kod koga je bila? | |
|
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pon Nov 26, 2007 1:30 am | |
| Stekla sam utisak da je jako zauzet (imao je deset pasa kod sebe u vremenu kad je Medena tamo bila u gostima), a i sto kilometara je daleko od nas; da je blize, i da je Meda malo starija, pa da nesto i uradimo - ovako... slaba vajda. Mi smo danas ugrabili nekoliko zracaka sunca i otisli na Palic. Fotoaparat smo doduse zaboravili da ponesemo, ali nasao se mobilni pri ruci: | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pon Nov 26, 2007 1:39 am | |
| | |
|
| |
luce i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pon Nov 26, 2007 1:56 am | |
| | |
|
| |
Janchee i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pon Nov 26, 2007 9:59 am | |
| Medena je prelepa!!! Starno je prava bigl damica | |
|
| |
Lilu The Great bigl-manijak
Broj poruka : 439 Godina : 37 Localisation : NOVI SAD Datum upisa : 13.09.2007
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pon Nov 26, 2007 1:17 pm | |
| kakva lepa devojka | |
|
| |
Andrijana i'm bigl
Broj poruka : 2058 Godina : 37 Localisation : Beograd Datum upisa : 02.02.2007
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pon Nov 26, 2007 2:42 pm | |
| Iz dana u dan, sve je lepša i lepša! | |
|
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Uto Nov 27, 2007 1:17 am | |
| Hvala vam na komplimentima! | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Uto Nov 27, 2007 11:58 am | |
| Vidim da je vaša lepotica vezana u šetnji! Da li je uvek tako, ili je puštate da se istrči slobodna? Mislim, interesuje me da li sluša i dolazi na poziv? Dolly - kako kad! Nadam se da će biti bolja kad malo poraste i sazri! | |
|
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Uto Nov 27, 2007 2:15 pm | |
| Nasa Meda ima dvoriste i moze po njemu da trci koliko hoce i kad hoce (a najcesce za nama ili od nas), tako da je kod nje setnja vise socijalni dozivljaj nego vjezba. Kad izlazimo u setnju, povodac je apsolutno obavezan. Zivimo na izuzetno prometnoj ulici i ne smijemo da rizikujemo, pogotovo sto nam kuca nije bas poslusna. Pored toga, u Subotici nema ni parkova ni drugih povrsina za istrcavanje pasa, tako da se sve svede na setnju ulicama, gdje opet treba povodac. Jedini izuzetak je Palicko jezero, ali recimo ova slika je od nedelje, a nedeljom se tamo sjati toliko ljudi da bi bilo stvarno nerazumno pustiti Medu u tu masu. Kad setamo puno ljudi se odusevljava, jao sto je slatka, édes, aranyos, i slicno, cesto je pomaze, i onda Meda misli da svako ljudsko bice koje se nadje u blizini zivi samo zato da bi nju mazilo. Cim vidi nekoga vuce na tu stranu, kad se priblizi hoce da skace (od tog skakanja na ljude nikako da je oducimo, grozna osobina, a o prljanju da ne pricamo). I zamisli da je takvu kakva jeste pustimo. Razmisljam o tome da kupimo fleksi, to bi bio neki kompromis! | |
|
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Ned Dec 09, 2007 4:22 pm | |
| Evo jedne nove slicice: | |
|
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Ned Dec 09, 2007 4:29 pm | |
| A ovo je mamin macak Cinan na vrhu kuhinjskih elemenata, tu je najsigurniji kad je Medena u blizini! | |
|
| |
Andrijana i'm bigl
Broj poruka : 2058 Godina : 37 Localisation : Beograd Datum upisa : 02.02.2007
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Ned Dec 09, 2007 4:31 pm | |
| Hahahaha, super fotka! I mačak je prelep! Htela sam još ranije da te pitam, i ne znam zašto nisam, da li se baviš fotografijom? Po fotkama bih rekla da se baviš. Savršene su. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Medena iz Subotice | |
| |
|
| |
| Medena iz Subotice | |
|