moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Medena iz Subotice

Ići dole 
+25
Ari
Lino
tatjana
Dika
marina
Dolly
elmer fudd
Lilu The Great
batdavaldi
luce
Jasna
dusan
pipi
bambucha
Andrijana
Ksenija
Bunny's Nightmare
Janchee
Jan
Lea2006
w33d4
Zobenica
Admin
nikola2001
Medena
29 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Ksenija
i'm bigl
i'm bigl
Ksenija

Broj poruka : 3425
Godina : 49
Datum upisa : 02.05.2007

Medena iz Subotice - Page 15 Empty
PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 15 EmptyUto Nov 20, 2007 8:44 pm

Da li ste danas culi razglas za cirkus u gradu i ako jeste sta je Medena uradila?
Ovo moje dvoje su ko ludi trcali po dvoristu i lajali sve vreme dok se razglas cuo da poludis a odmah posle su prosli konji ulicom jao te dreekeee
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

Broj poruka : 3081
Datum upisa : 25.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 15 EmptySre Nov 21, 2007 2:01 am

Nismo culi za cirkus! Sa druge strane, imali smo cirkus kod kuce. Kada smo se veceras vratili iz bioskopa, zatekli smo svasta. Meda se opet pentrala i srusila jednu biljku i zemlju razbacala svuda po trpezariji... moracemo sve da stavimo na visinu od bar metar i po!
Takodje se veceras ispostavilo da mi je - ko zna kad tokom dana - u radnoj sobi izgrizla kabl od racunara, u pitanju je Macintosh laptop, kostace me novi kabl puno para, treba ga i nabaviti sto ovdje nije lako, ali - najgore od svega - mogla je da je tresne struja!!
Nazad na vrh Ići dole
luce
i'm bigl
i'm bigl
luce

Broj poruka : 1584
Godina : 42
Datum upisa : 06.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 15 EmptySre Nov 21, 2007 2:52 am

priznajem - Meda je apsolutni sampion!

ne dajte se
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 15 EmptySre Nov 21, 2007 2:58 am

Joj ne znam... ona u toj svojoj ludosti stvarno svasta zna da napravi! Nekad nas zaista u ocaj baci. Jedva cekamo da poraste!! Zasto ne mozemo i mi da imamo nekog finog, slatkog, maznog psa, a ne ovu blentu?!
(Zvucim kao Marlijev vlasnik, zar ne...)
Nazad na vrh Ići dole
luce
i'm bigl
i'm bigl
luce

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 15 EmptySre Nov 21, 2007 3:46 am

Medena ::
Zasto ne mozemo i mi da imamo nekog finog, slatkog, maznog psa, a ne ovu blentu?!
(Zvucim kao Marlijev vlasnik, zar ne...)

... ili kao moja mama Smile
Nazad na vrh Ići dole
Lilu The Great
bigl-manijak
bigl-manijak
Lilu The Great

Broj poruka : 439
Godina : 37
Datum upisa : 13.09.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 15 EmptySre Nov 21, 2007 12:32 pm

Lilu je vec odavno izgrizla kabl od punjaca mobilnog i interneta,a sad pokusava i kablove monitora medjutim postavila sam joj prepreku pa je odustala,mislim dnevna mi je puna namestaja samo zbog nje(prepreke)...he he
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/liluthegreat
Janchee
i'm bigl
i'm bigl
Janchee

Broj poruka : 1621
Datum upisa : 06.12.2006

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 15 EmptySre Nov 21, 2007 2:18 pm

Teske su muke nas, biglovskih vlasnika... priznajem Laughing lol!
Nazad na vrh Ići dole
http://www.centar-telos.com
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 15 EmptySre Nov 21, 2007 2:33 pm

Rizikujem da se ovaj topic pretvori u tuzbalicu, ali moram da nadjem neki ventil za svoje frustracije! Medena je nastavila sa zurkom i sad je zgrabila moju omiljenu biljku (zamioculcas, za one koji se razumiju), dohvatila je zajedno sa saksijom sa poprilicno visoke police, vukla je (i ostavila trag zemljom) po kuci, izvukla je napolje i onda dokusurila na dvoristu. Sve se to desilo u samo nekoliko minuta, jer sam ja usla u drugu sobu da zalijem tri biljke tamo - mozete misliti koliko vremena treba za to.
Sta da vam kazem Sad
Kaznjena je, izgrdjena, ignorisem je, i nema joj ulaza u kucu do daljnjeg.
Nazad na vrh Ići dole
Janchee
i'm bigl
i'm bigl
Janchee

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 15 EmptySre Nov 21, 2007 3:25 pm

Mnogo mi je zao biljke.... Sa njima (biglovima) treba racunati na unistavanje najdrazih nam predmeta, stvari, biljaka.

Evo ti jedan zamioculcas u zamenu za unisteni
Medena iz Subotice - Page 15 450px-10

fff

P.S. I ja sam se juce svadjala sa Zigijem, i bio je jako kaznjen, i onda me je u snovima progonila krivica. Eto sta nam rade scratch
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 15 EmptySre Nov 21, 2007 3:55 pm

Hvala puno! Ovaj zami je divan. Moj je ostao na tri grancice. Pitanje je da li ce uopste opstati u ovakvom stanju.
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

Broj poruka : 4244
Datum upisa : 16.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 15 EmptyČet Nov 22, 2007 1:21 am

E, sa Medenom očigledno morate da budete baba-roge! A jel ona pokušava da gricka kablove i kad ste vi u sobi?
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 15 EmptyPet Nov 23, 2007 12:12 am

Ne. Pokusavala ih je grickati kad je bila sasvim mala, ali smo "reagovali" i vecinu kablova i sklonili. Nemamo pojma kad je ovo uradila, ali odaju je tragovi zubica!

Inace smo juce i danas bili malo u gostima kod moje mame. Meda je bila nemoguca. Sa maminim psom i mackovima je imala dobar odnos (mozda zahvaljujuci tome sto je jedan macak odmah preventivno lupio po nosu, da se zna ko je gazda) medjutim totalno nas je izblamirala jer se cak nekoliko puta upiskila u kuci... i jednom cak i ukakila... Jao, ne mogu vam opisati koliko smo Ivan i ja siznuli zbog toga. Izvedemo je u dvoriste, seta, seta, trci, i nece nista da uradi. Udje u kucu i u sekundi se upiski! Ma uzas. Moja mama srecom voli zivotinje, voli Medu, ali svejedno - kakav blam!! Ona inace nikad kad smo napolju nece da ide u wc - samo kod kuce, u svom cosku dvorista. Vrati se iz setnje i odmah trci u "svoj wc". Valjda se kod mame sirota skroz zbunila. Sta da radimo sa njom?? Ona je izgleda skapirala da ne smije da to radi u NASOJ kuci, a u ostalima valjda smije... No
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 15 EmptyPet Nov 23, 2007 1:42 am

To sa vršenjem nužde nije strašno, jer kod ženki hoće do prvog teranja da se dešava ! Nju sada treba što više šetati posle jela dok ne obavi nuždu,a onda je pohvaliti-shvatiće uskoro!
Mnogo je gore što vam uništava sve živo,a ne možete da joj stanete na put! Što ne popričate sa tim instruktorom kod koga je bila?
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 15 EmptyPon Nov 26, 2007 1:30 am

Stekla sam utisak da je jako zauzet (imao je deset pasa kod sebe u vremenu kad je Medena tamo bila u gostima), a i sto kilometara je daleko od nas; da je blize, i da je Meda malo starija, pa da nesto i uradimo - ovako... slaba vajda.
Mi smo danas ugrabili nekoliko zracaka sunca i otisli na Palic. Fotoaparat smo doduse zaboravili da ponesemo, ali nasao se mobilni pri ruci:
Medena iz Subotice - Page 15 Medena25nov07ou6
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 15 EmptyPon Nov 26, 2007 1:39 am

Prava dama, kakav stav!
Nazad na vrh Ići dole
luce
i'm bigl
i'm bigl
luce

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 15 EmptyPon Nov 26, 2007 1:56 am

woohoo!
prava balerina!
Nazad na vrh Ići dole
Janchee
i'm bigl
i'm bigl
Janchee

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 15 EmptyPon Nov 26, 2007 9:59 am

Medena je prelepa!!! Starno je prava bigl damica tr
Nazad na vrh Ići dole
Lilu The Great
bigl-manijak
bigl-manijak
Lilu The Great

Broj poruka : 439
Datum upisa : 13.09.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 15 EmptyPon Nov 26, 2007 1:17 pm

kakva lepa devojka Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/liluthegreat
Andrijana
i'm bigl
i'm bigl
Andrijana

Broj poruka : 2058
Datum upisa : 02.02.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 15 EmptyPon Nov 26, 2007 2:42 pm

Iz dana u dan, sve je lepša i lepša!
Nazad na vrh Ići dole
https://	http://www.facebook.com/andrijana.miletic
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 15 EmptyUto Nov 27, 2007 1:17 am

Hvala vam na komplimentima! trgtr
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 15 EmptyUto Nov 27, 2007 11:58 am

Vidim da je vaša lepotica vezana u šetnji! Da li je uvek tako, ili je puštate da se istrči slobodna? Mislim, interesuje me da li sluša i dolazi na poziv? Dolly - kako kad! Nadam se da će biti bolja kad malo poraste i sazri! Question
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 15 EmptyUto Nov 27, 2007 2:15 pm

Nasa Meda ima dvoriste i moze po njemu da trci koliko hoce i kad hoce (a najcesce za nama ili od nas), tako da je kod nje setnja vise socijalni dozivljaj nego vjezba. Kad izlazimo u setnju, povodac je apsolutno obavezan. Zivimo na izuzetno prometnoj ulici i ne smijemo da rizikujemo, pogotovo sto nam kuca nije bas poslusna. Pored toga, u Subotici nema ni parkova ni drugih povrsina za istrcavanje pasa, tako da se sve svede na setnju ulicama, gdje opet treba povodac.
Jedini izuzetak je Palicko jezero, ali recimo ova slika je od nedelje, a nedeljom se tamo sjati toliko ljudi da bi bilo stvarno nerazumno pustiti Medu u tu masu. Kad setamo puno ljudi se odusevljava, jao sto je slatka, édes, aranyos, i slicno, cesto je pomaze, i onda Meda misli da svako ljudsko bice koje se nadje u blizini zivi samo zato da bi nju mazilo. Cim vidi nekoga vuce na tu stranu, kad se priblizi hoce da skace (od tog skakanja na ljude nikako da je oducimo, grozna osobina, a o prljanju da ne pricamo).
I zamisli da je takvu kakva jeste pustimo. No
Razmisljam o tome da kupimo fleksi, to bi bio neki kompromis!
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 15 EmptyNed Dec 09, 2007 4:22 pm

Evo jedne nove slicice:
Medena iz Subotice - Page 15 Dsc02584xy1
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 15 EmptyNed Dec 09, 2007 4:29 pm

A ovo je mamin macak Cinan na vrhu kuhinjskih elemenata, tu je najsigurniji kad je Medena u blizini!
Medena iz Subotice - Page 15 Dsc02467ki9
Nazad na vrh Ići dole
Andrijana
i'm bigl
i'm bigl
Andrijana

Broj poruka : 2058
Datum upisa : 02.02.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 15 EmptyNed Dec 09, 2007 4:31 pm

Hahahaha, super fotka! I mačak je prelep!
Htela sam još ranije da te pitam, i ne znam zašto nisam, da li se baviš fotografijom? Po fotkama bih rekla da se baviš. Savršene su.
Nazad na vrh Ići dole
https://	http://www.facebook.com/andrijana.miletic
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 15 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Medena iz Subotice
Nazad na vrh 
Strana 15 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Medena sa Zvezdare
» Medena iz Subotice

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
moj bigl :: biglovi :: snoopy-
Skoči na: