| Medena iz Subotice | |
|
+25Ari Lino tatjana Dika marina Dolly elmer fudd Lilu The Great batdavaldi luce Jasna dusan pipi bambucha Andrijana Ksenija Bunny's Nightmare Janchee Jan Lea2006 w33d4 Zobenica Admin nikola2001 Medena 29 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Ksenija i'm bigl
Broj poruka : 3425 Godina : 49 Localisation : Subotica Datum upisa : 02.05.2007
| Naslov: Serena i Gilbert iz subotice Čet Avg 23, 2007 6:05 pm | |
| genije se sklonila ispod fotelje zbog vrucine ili je to njeno "tajno"mesto za sakrivanje? " | |
|
| |
Medena i'm bigl
Broj poruka : 3081 Datum upisa : 25.07.2007
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Čet Avg 23, 2007 6:36 pm | |
| Stvarno ne znam sta je razlog - u posljednje vrijeme se stalno nesto "sakriva", uvlaci se u kutije, ulazi u police, zavlaci se u coskove, sva se spljosti da udje ispod ormana, ispod fotelje, ma haos sa njom! | |
|
| |
Jasna bigl-pronalazac
Broj poruka : 150 Godina : 51 Datum upisa : 18.03.2007
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pet Avg 24, 2007 4:20 pm | |
| Cela moja kancelarija je zaljubljena u Medenu, a ja narocito. Sve fotografije koje ste okacili su odlicne jer zaista odslikavaju njen karakter. Jako bi me radovalo da je ikad vidim. Mozda na nekoj izlozbi. PS- "fotelja" je F E N O M N A L N A ! | |
|
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Ned Avg 26, 2007 2:08 pm | |
| Hvala! Ona je stvarno non-stop sou. I mi se nadamo da cemo upoznati ostale forumase, na izlozbe cemo ici, makar radi druzenja. Mi volimo da se vozikamo, a Medena vec sad sama uskakuje u auto. Inace, juce je zakopala kosku u (vec pominjanu) sanseveriju. Nismo ni vidjeli da je zakopala, ali otkopavanje nije moglo da se promasi... Ulazim u dnevnu sobu, a tamo - zemlja razbacana na sve strane, haos! Od tolikog dvorista ona nasla da koske zakopava po saksijama!! | |
|
| |
Andrijana i'm bigl
Broj poruka : 2058 Godina : 37 Localisation : Beograd Datum upisa : 02.02.2007
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Ned Avg 26, 2007 5:41 pm | |
| Isto to je i Ogy radio kada je bo manji. | |
|
| |
Jasna bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pon Avg 27, 2007 9:51 am | |
| Mi sa Cicom imamo drugi problem - ja volim biljke u stanu i mnogo ih imam. Cvece koje je zatekla kada je dovedena kod nas, Cica ne dira. Svaka nova biljka, najcesce poklon biva raznesena u hiljadu komada sa zemljom svugde po stanu, a saksiju ko nadje, svaka mu cast. Ona siroticu ni ne pojede, samo je raskomada i - nista.... Valjda da se zna ko je glavni u kuci. | |
|
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pon Avg 27, 2007 3:35 pm | |
| Nastavak one ranije Pedigree price: danas mi je stiglo emailom izvinjenje od njih. Kazu da su telefonske savjete prestali da daju u junu ali nisu skinuli reklamu sa vebsajta. Sada njihova veterinarka daje savjete putem emaila, ako nekome zatreba adresa je veterinar@pedigree-sr.com. | |
|
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Uto Avg 28, 2007 11:17 pm | |
| Evo me opet: | |
|
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Uto Avg 28, 2007 11:20 pm | |
| Ala volem zdravu 'ranu! | |
|
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Uto Avg 28, 2007 11:25 pm | |
| Ja sam se malo ucutala jer je oko naseg medenjaka bilo toliko posla da nema vremena za pisanje. Malko je, znate, podivljala. Toliko smo vremena ovih dana proveli na spremanje i ciscenje za njom, od rasturenih saksija sa cvijecem i zemljom razbacanom po citavoj kuci (najnovije), unistenih cipela, do ponovnih kradja u tudjim kucama i povracanja citavo vece. Ne moram u stvari nista da vam pisem, svi ste vi imali ili imate male biglice, ali moram da priznam da sam malko iscrpljena i razocarana. Nista joj nije sveto, i nista ne slusa. Vec mi je jasno da takvi periodi dodju pa prodju, ali treba to izdrzati. | |
|
| |
bambucha i'm bigl
Broj poruka : 616 Godina : 46 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 04.12.2006
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Uto Avg 28, 2007 11:37 pm | |
| sada tek pocinje ludilo, ali kad secovek na to navikne, i kad prodje sve to, onda ce vam nedostajati, i bicete u frci da nije mozda bolesna:) najmirniji su periodi lazne trudnoce,e tu je milina:) | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Uto Avg 28, 2007 11:40 pm | |
| Da li se to sve dešava kada ste vi kod kuće ili kada ostane sama? | |
|
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Sre Avg 29, 2007 12:52 am | |
| Zbog nasih (neuobicajenih) poslova i radnog vremena, neko je skoro stalno kod kuce, a ako smo van kuce nije zatvorena vec ima stalan izlaz na dvoriste i komsije koje maltretira kad god joj je dosadno, tako da ne bih rekla da je u pitanju tzv. separation anxiety (tj. kuca divlja kad ostane sama), ako ste na to mislili. Ma ona divlja pred nama, mozda cak i vise nego kad nismo tu! Ima dana kada je normalna, ali onda naidje nekoliko dana kada sve redom unistava, grize, grebe, po citav dan trci, laje kao sumanuta, totalna hiperaktivnost. Uopste nas ne slusa, mene pogotovo, a ja se osjecam kao Marlijev vlasnik iz knjige! Da je nasa kuca ljudsko bice mislila bih da ima neki poremecaj licnosti! A onda mi opet Marli padne na pamet, i da bi trebali da uzivamo u njoj i njenim nestaslucima dok je jos stene. Mene najvise u stvari brinu te njene ludosti kojima ona ugrozava svoje zdravlje, tipa kradje hrane, jedenje svega i svacega (ukljucujuci stvari koje definitivno nisu za jelo i od kojih povraca), itd. Mi stvarno preduzimamo sve predostroznosti, ali ona nas svaki cas u necemu nadmudri i otkrije neki novi nacin da nesto ukrade! | |
|
| |
luce i'm bigl
Broj poruka : 1584 Godina : 42 Localisation : Beograd Datum upisa : 06.08.2007
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Sre Avg 29, 2007 2:31 am | |
| znam sve. ja sam bila na ivici caja prvih 4-6 meseci i jedino sto mozes da radis jeste da cekas da prodje a kad prodje, kao da nije ni bilo najgora stvar je sto grdnja do njih uopste ne dopire, pogotovo kad pobesne kad je uhvati kriza, probajte da je izvedete napolje, van dvorista ili (ako jos ne sme da izlazi) da se igrate s njom izvadite neku novu igracku (ne mora da bude iz radnje, moze neka improvizacija, ali da je bezbedna) isto kao sa decom - prevara, prevara i samo prevara! i ne dajte se! ja sebi uvek ponavljam: JA imam bigla, a NE on mene! (jednom ce tako i biti) | |
|
| |
Janchee i'm bigl
Broj poruka : 1621 Godina : 42 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 06.12.2006
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Sre Avg 29, 2007 9:23 am | |
| Jao, Luce, moracu ovo da sebi zapisem kao neku vrstu mantre... Dakle: "Ja imam bigla, a ne on mene". Odlicna recenica... Slozila bih se u svemu, sa svim gore napisanim, kao sto bih i duboko saosecala. Ja sam mislila prvih 8 meseci da cemo da odlepimo totalno.... Ali, sada je miran po ceo dan u stanu, spava non-stop, aktivan je predvece pre klope i posle setnje i onda opet zen budizam Nadam se da ce i vama tako biti... Ali da se ispovraca na cist tepih, koji je tek stigao iz tepih servisa, to apsolutno... I bas na njega, a ne na parket.... Sta da se radi??? Ovaj forum dodje nam ko grupna psihoterapija vlasnika biglova , gde uvidjamo univerzalnost nasih problema | |
|
| |
Jasna bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Sre Avg 29, 2007 11:36 am | |
| Slusam vas...ja izgleda nemam bigla. Da ne cuje zlo, Cika slusa, kao mackica je u kuci i najveci joj je ispad kad, dok imamo goste, hipnotise pojedince koji upravo jedu. Napolju je ziva, luda, ali u kuci, zaista mirna. Mozda zato sto je Djordje i Nadja toliko vole i gnjave i razvlace da je Cica u fazonu "bolje da ne talasam, da me ne primete" | |
|
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Sre Avg 29, 2007 12:54 pm | |
| Hvala vam - pa to uvidjanje univerzalnosti problema vlasnika biglova, da parafraziram Janchee, nama stvarno pomaze jer bar uvidjamo da nas pas nije neko psihoticno kuce nego eto, i drugi su takvi, i - najvaznije od svega - valjda ce proci!! | |
|
| |
pipi bigl-manijak
Broj poruka : 307 Godina : 41 Localisation : Beograd (NBG) Datum upisa : 29.12.2006
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Sre Avg 29, 2007 2:36 pm | |
| Za prolazenje nisam bas sigurna. Ova moja nesreca je sa vremenom sve gora i gora. Sad skuplja sve po stanu (poceo je sa novinama i papucama), a sad jede sve zivo, pojeo je i jastuke sa dvoseda, a sad je poceo da vuce jastuke i iz spavace sobe kao i frotire, krade sve, bukvalno sve sto moze da stavi u usta. Sad vise ne da ni da mu se brisu sape, ni da mu se skida davilica, rezi.... Katastrofa opsta!
To nisu psi, to su treneri zivaca | |
|
| |
bambucha i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Sre Avg 29, 2007 2:43 pm | |
| ja se slazem sa vecinom, posto je moje chedo-chudo pojelo, tablete za alergiju , diskove, mobilni, 4 para cipela-patika-papuca, jastuke ne brojim , kao ni carape itd. uglavnom kod nas je glavni razog unistavaja, kad je ignorisemo , tj kad nemamo vremena za nju, onda pravi gluposti. | |
|
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Sub Sep 01, 2007 12:12 am | |
| | |
|
| |
bambucha i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Sub Sep 01, 2007 12:55 pm | |
| samo joj stavljajte povodac, ja sam kalu vukao po travi , ali navikla se posle jnekih pet dana. nema odustajanja!! | |
|
| |
luce i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Sub Sep 01, 2007 4:24 pm | |
| o da, prvih nedelju dana cete setati kamen, a ne psa a posle toga ce sama sebi da navlaci povodac, samo da ide napolje fun starts here | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Ned Sep 02, 2007 10:35 pm | |
| Kako napredujete? Jel povuci-potegni? | |
|
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Uto Sep 04, 2007 12:23 am | |
| Nismo napredovali. Medena je opet bolesna. Ne moze da grize, ni vodu nece da pije (samo ako dodam mlijeka), hranu iskljucivo mekanu a i to polize. Jako balavi, imala je temperaturu (spala u medjuvremenu), ne dozvoljava da joj se dira njuskica, a ispod ociju ima dva jastucica. Sva je jadnica bezvoljna. Vodili smo je kod veterinara, i dok su joj pregledali desni tako je jadna urlikala da sam ja mislila da ce mi srce prepuci, a kad su je pustili prosto mi je skocila u zagrljaj kao da kaze "ne daj me, ne daj me" i tada sam i ja pala u totalni ocaj i vise se nije znalo ko se vise dere, ona ili ja. Vet ne zna sta joj je, kaze da je unutar njuske sve u redu, pa sutra ujutro idemo na rentgen i analizu krvi. Dobila je neku injekciju za temperaturicu i sad je malo bolje. Nekad me sekiraju stvari tipa da nam je pas "skart bigl", kako to od milja zove moj muz. Te mala je i zgoljava, te ima flekavu glavicu, slabo nesto ide ta smedja boja, isl. Medjutim, svaki put kad nam se Meda razboli sve to meni postane potpuno nevazno, i zelim samo jednu stvar, da nam je kuca - bukvalno - ziva i zdrava. | |
|
| |
luce i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Uto Sep 04, 2007 4:12 am | |
| ne dajte se. kakve veze ima da li je bigl, da li je po propisima to je mala, divna, ziva dusa i zasluzuje svu ljubav i brigu
nadam se da cete uskoro saznati sta je i da nije opasno
javljajte se tu smo | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Medena iz Subotice | |
| |
|
| |
| Medena iz Subotice | |
|