moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Kaan sa Starog Ceraka

Ići dole 
+34
MarijaRio
Gogili
Dragiša
Atos-BOBI
Konan
vito
Ddans Dream Tim
tedibi
Lino
Ceda - Charlie
Moka
Bella
Natali
Vasica T
Srba bgd
dusan
Snoopy Gang
Niche
Lea2006
wujke
jecolinja
Monika
Emanuela
Tabasko the Dika
.Marija.
Ksenija
Capo UE
Aris
King i Maša
snoopy
Niva
Anja..
Dolly
Kaan
38 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28 ... 35  Sledeći
AutorPoruka
Kaan
i'm bigl
i'm bigl
Kaan

Broj poruka : 648
Godina : 28
Datum upisa : 31.01.2011

Kaan sa Starog Ceraka - Page 22 Empty
PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 22 EmptySub Dec 03, 2011 2:07 am

hvala vam neizmerno. ma babeziju lecimo, jos 15. da dobije taj drugi deo leka i onda radimo biopsiju...
Nazad na vrh Ići dole
http://www.zuber.mycpanel.rs/Kaan%20bigl/
snoopy
i'm bigl
i'm bigl
snoopy

Broj poruka : 1445
Godina : 51
Datum upisa : 25.01.2011

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 22 EmptySub Dec 03, 2011 4:49 pm

navijamo da Kaan što pre ozdravi, mnogo nam je lakše posle ove informacije top gun
Nazad na vrh Ići dole
Vasica T
i'm bigl
i'm bigl
Vasica T

Broj poruka : 1527
Datum upisa : 07.08.2010

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 22 EmptySub Dec 03, 2011 5:21 pm

Puno poljubaca za mališu. Da nam se što pre vratiš u normalu tr
Nazad na vrh Ići dole
Ksenija
i'm bigl
i'm bigl
Ksenija

Broj poruka : 3425
Godina : 49
Datum upisa : 02.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 22 EmptySub Dec 03, 2011 5:28 pm

drzimo fige da nam Kaan sto pre ozdravi
Nazad na vrh Ići dole
.Marija.
i'm bigl
i'm bigl
.Marija.

Broj poruka : 952
Godina : 29
Datum upisa : 17.01.2011

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 22 EmptySub Dec 03, 2011 6:11 pm

Dobro je da nije hemofilija... I mi navijamo za brz oporavak, i da se nogica sto pre sredi. I love you
Nazad na vrh Ići dole
Atos-BOBI
bigl-njuskalo
bigl-njuskalo
Atos-BOBI

Broj poruka : 69
Datum upisa : 25.08.2011

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 22 EmptySub Dec 03, 2011 8:16 pm

top gun Brz opporvak od Bobija!
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

Broj poruka : 4769
Datum upisa : 18.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 22 EmptySub Dec 03, 2011 9:08 pm

Ljubimo ga puno i želimo brz oporavak cmok
Nazad na vrh Ići dole
http://www.nivaodprogara.weebly.com
Dragiša
novajlija
novajlija
Dragiša

Broj poruka : 20
Godina : 25
Datum upisa : 17.11.2011

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 22 EmptySub Dec 03, 2011 10:57 pm

Nadam se da će biti dobro. Pre minut sam se informisao i možemo samo da se nadamo da će što pre da ozdravi. Držimo palčeve top gun
Nazad na vrh Ići dole
Snoopy Gang
i'm bigl
i'm bigl
Snoopy Gang

Broj poruka : 1253
Datum upisa : 02.02.2011

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 22 EmptyNed Dec 04, 2011 11:06 am

Želimo mu brz oporavak.
uaua Kaanu od Bandita
Nazad na vrh Ići dole
http://www.snoopygang.com
Kaan
i'm bigl
i'm bigl
Kaan

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 22 EmptyNed Dec 04, 2011 8:20 pm

ljudi hvala vam od I love you bili smo kod vlade rota, ne kod zorana, i ispostavilo se da je to jedan ogroman hematom, nista novo za nas. Bilo kako bilo, mnogo je bolje nego bilo koje druge predpostavke. Malo ga je punktirao i kan je odmah zivnuo. Hvala bogu sto sam dosao tamo, da nisam radili bismo biopsiju, a tu tek ne bi mogli da zaustavimo krvarenje. Zakljucak je da je to hematom nastao od udarca, ugriza ili tome slicnog. Bitno je sada da se urade jos detaljnije analize da bi se utvrdio uzrok njegove preosetljivosti. Nemogu da se opasuljim koliko sam srecan. Takodje je rekao da moramo da ga cuvamo sa cetvoro ociju, znaci sto manje igre sa drugim psima, sto manje hrane i to. Hvala vam puno na podrsci, mnogo mi je znacilo, nada me uskorom vidjenju i umerenom druzenju sa ovim malim Smile Smile Smile
Nazad na vrh Ići dole
Dragiša
novajlija
novajlija
Dragiša

Broj poruka : 20
Godina : 25
Datum upisa : 17.11.2011

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 22 EmptyNed Dec 04, 2011 8:54 pm

Bitno je da je dobro...
Nazad na vrh Ići dole
Konan
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Konan

Broj poruka : 223
Datum upisa : 05.11.2011

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 22 EmptyNed Dec 04, 2011 9:47 pm

I nama je drago i uz vas smo... cmok
Nazad na vrh Ići dole
Anja..
i'm bigl
i'm bigl
Anja..

Broj poruka : 979
Godina : 27
Datum upisa : 11.02.2011

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 22 EmptyNed Dec 04, 2011 9:58 pm

Ljubite nam Kaan-a puno! cheers
Nazad na vrh Ići dole
snoopy
i'm bigl
i'm bigl
snoopy

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 22 EmptyNed Dec 04, 2011 11:08 pm

Super vesti, a što se tiče druženja obavezno dođite.
Kaan će da se uvali kod nekog u krilo i nećemo dati ovim našim gangsterima da ga diraju Smile
fff
Nazad na vrh Ići dole
Tabasko the Dika
i'm bigl
i'm bigl
Tabasko the Dika

Broj poruka : 2926
Datum upisa : 02.02.2011

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 22 EmptyPon Dec 05, 2011 1:31 am

A sta kaze Vlada Rot za dijagnozu, osim sto je hematom? Je li pominjao hemofiliju?
Nazad na vrh Ići dole
Kaan
i'm bigl
i'm bigl
Kaan

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 22 EmptyPon Dec 05, 2011 1:44 am

ma jok bre, ispada da su ovi sve to lupali. Cita on izvestaj kad pise nesto kao nemogucnost stajanja krvarenja posle venopunktacije, tako nesto. Kao ne moze da mu stane krvarenje iz vene a u potpisu devojka koja mu je vadila krv, stavila tufer i posel 10min skinula i sve ok. Ne razumem uopste. Vlada je rekao da je hematom, mislim bocnuo ga je i pocelo je da siklja, kan se junacki drzao. Uzrok nepoznat, verovatno udarac, ali je rekao jos i da je osetljiv jako. To znaci da cemo morati da ga cuvamo itekako. Dobro je da smo otisli kod njega jer bismo radili biopsiju, a tu tek ne bi mogli da zaustave krvarenje. Ja sad ne razumem, onda kad smo bili na tasu isli smo u veterinasku ordinaciju rot ono u dvoristu i to. Sad zovem ovog vladu on je u nekom trznom centru, ali to nije onaj isti, ja vise ni ne znam kod koga sam bio... Smile
Nazad na vrh Ići dole
tedibi
bigl-manijak
bigl-manijak
tedibi

Broj poruka : 366
Godina : 41
Datum upisa : 09.04.2007

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 22 EmptyPon Dec 05, 2011 10:57 am

Ambulanta Rot postoji vec dugi niz godina,na pocetku su u njoj radili Zoran i Vlada (koji je inace i preslavio ordinaciju),pre nekoliko godina Vlada se odvojio,a Zoran nastavio da radi na racun stare slave. Otuda i nadimak Vladi.

Vlada je inace nas vet Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Vasica T
i'm bigl
i'm bigl
Vasica T

Broj poruka : 1527
Datum upisa : 07.08.2010

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 22 EmptyUto Dec 06, 2011 11:45 pm

Vlada je i naš Vet -Tako je kraljica naredila Very Happy Very Happy Very Happy A i vlada je dobar veterinar Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Kaan
i'm bigl
i'm bigl
Kaan

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 22 EmptySre Dec 07, 2011 12:35 am

Ma ja sam mislio da sam ja bio kod vlade a ne kod zorana. Inace svi reultati kougulacije su razliciti, cas hoce, cas nece. Dobijamo vitamin C i K ali smo jos uvek zivotno ugrozeni :/
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

Broj poruka : 4244
Datum upisa : 16.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 22 EmptySre Dec 07, 2011 1:25 am

Kaan ::
Ma ja sam mislio da sam ja bio kod vlade a ne kod zorana. Inace svi reultati kougulacije su razliciti, cas hoce, cas nece. Dobijamo vitamin C i K ali smo jos uvek zivotno ugrozeni :/

Baš mi je žao što sa tom dijagnostikom koja je u suštini najbitnija, toliko lutaju veterinari Embarassed
Šta reći, osim držite se i ne gubite nadu tr
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 22 EmptySre Dec 07, 2011 11:29 am

Nadam se da će sada, kada je konačno utvrđeno u čemu je problem, i terapija biti uspešna i da će taj mališa moći normalno da živi. Želim mu to iz sve snage! tr
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
Natali
i'm bigl
i'm bigl
Natali

Broj poruka : 1744
Godina : 46
Datum upisa : 10.05.2011

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 22 EmptySre Dec 07, 2011 2:04 pm

Kaane, srecan ti mali rodjendan!!!! Zelim da sto pre ozdravis i da zajedno jurimo po Tasu Very Happy
Veliki pozdrav od Rafe cmok fff
Nazad na vrh Ići dole
http://www.beagle-rafa.com
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

Broj poruka : 4769
Datum upisa : 18.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 22 EmptySre Dec 07, 2011 4:02 pm

Brz oporavak i puno sreće želi ti Niva cmok
Nazad na vrh Ići dole
http://www.nivaodprogara.weebly.com
snoopy
i'm bigl
i'm bigl
snoopy

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 22 EmptySre Dec 07, 2011 10:34 pm

Pridružujemo se čestitkama cheers
Nazad na vrh Ići dole
Kaan
i'm bigl
i'm bigl
Kaan

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 22 EmptySre Dec 07, 2011 11:04 pm

hvala ljudi, u svom ovom bunilu, zaboravio sam da je kan napunio 7 meseci
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 22 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Kaan sa Starog Ceraka
Nazad na vrh 
Strana 22 od 35Idi na stranu : Prethodni  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28 ... 35  Sledeći
 Similar topics
-
» Nora sa Ceraka-Bgd
» Lallo sa Ceraka

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
moj bigl :: biglovi :: snoopy-
Skoči na: