| Kaan sa Starog Ceraka | |
|
+34MarijaRio Gogili Dragiša Atos-BOBI Konan vito Ddans Dream Tim tedibi Lino Ceda - Charlie Moka Bella Natali Vasica T Srba bgd dusan Snoopy Gang Niche Lea2006 wujke jecolinja Monika Emanuela Tabasko the Dika .Marija. Ksenija Capo UE Aris King i Maša snoopy Niva Anja.. Dolly Kaan 38 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Kaan i'm bigl
Broj poruka : 648 Godina : 28 Localisation : Beograd Datum upisa : 31.01.2011
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Uto Jul 05, 2011 3:51 pm | |
| hahaha, videcete videti, ma nema sanse | |
|
| |
Anja.. i'm bigl
Broj poruka : 979 Godina : 27 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 11.02.2011
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Uto Jul 05, 2011 4:06 pm | |
| Tako sma i ja mislila.Mojoj mami se cak i gadilo da spava sa psom u krevetu ..a da je vidis sad....khm... | |
|
| |
.Marija. i'm bigl
Broj poruka : 952 Godina : 29 Datum upisa : 17.01.2011
| |
| |
Kaan i'm bigl
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Uto Jul 05, 2011 4:10 pm | |
| | |
|
| |
snoopy i'm bigl
Broj poruka : 1445 Godina : 51 Localisation : Obrenovac Datum upisa : 25.01.2011
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Uto Jul 05, 2011 4:39 pm | |
| Isključivost po pitanju "neulaska" u krevet će vam na kraju ličiti na torturu, i biće vam žao i neće vam biti jasno kako možete da budete tako okrutni prema jednom tako slatkom, malom biću Šalim se malo, ali, ako Kaan koristi jastuk za spavanje (a ne "kavez"), probajte da ga postavite pored vašeg kreveta i videćete koliko im znači samo vaše prisustvo u prostoriji i neće se buditi osim za wc. Ako je "kavez" u pitanju, takođe će mu značiti da bude u prostoriji u kojoj i vi spavate. Nama ovo nije baš bilo jasno, ali im društvo, pripadnost čoporu i okruženje istog puuuuuno znači. Naravno da može i bigl da se istrenira ili navikne na samoću, ali mislim da je zdravije za sve da nisu sami. Što se tiče linjanja i furminatora, ne verujem da morate još da ga koristite, probajte da sa krpom natopljenom rastvorom jabukovog sirćeta i vode svako veče prebrišete kucu. Te male sitne dlake stalno ispadaju i tu nema leka. Biglovi se linjaju non-stop, neki manje, neki više, a kad je sezona, tada verovatno znači upotreba furminatora ili sl. Sve što sam napisao je iz ličnog iskustva, biće sigurno još sugestija na sva vaša pitanja, a vi ćete naravno odlučiti šta je najbolje za vas i Kaana. | |
|
| |
Aris i'm bigl
Broj poruka : 477 Datum upisa : 23.05.2011
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Uto Jul 05, 2011 4:48 pm | |
| - snoopy ::
- Isključivost po pitanju "neulaska" u krevet će vam na kraju ličiti na torturu, i biće vam žao i neće vam biti jasno kako možete da budete tako okrutni prema jednom tako slatkom, malom biću
Šalim se malo, ali, ako Kaan koristi jastuk za spavanje (a ne "kavez"), probajte da ga postavite pored vašeg kreveta i videćete koliko im znači samo vaše prisustvo u prostoriji i neće se buditi osim za wc. Ako je "kavez" u pitanju, takođe će mu značiti da bude u prostoriji u kojoj i vi spavate. Nama ovo nije baš bilo jasno, ali im društvo, pripadnost čoporu i okruženje istog puuuuuno znači. Naravno da može i bigl da se istrenira ili navikne na samoću, ali mislim da je zdravije za sve da nisu sami.
U potpunosti se slazem, nije im u prirodi da budu sami. Potrebno im je drustvo, copor, nekakav kontakt, ma samo da oseti da jos neko u toj prostoriji dise sem njega... | |
|
| |
Kaan i'm bigl
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Uto Jul 05, 2011 4:51 pm | |
| znam ja sve to, i sve to stoji, ali kako ce biti kad bude morao da ostaje sam. Jos gore. Bolje je ovako da se nocu samo navikava, ja idem tom logikom | |
|
| |
Tabasko the Dika i'm bigl
Broj poruka : 2926 Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Uto Jul 05, 2011 4:52 pm | |
| 1. krevet - i mi smo tvrda srca bili, Dika spava u krejtu, ali smo u pocetku napravili kompromis, pa je Blazo spavao dve nedelje u dnevnoj sobi na trosedu, sa malim Dikom u krejtu u istoj prostoriji... sad, kada leti sve otvorimo nocu, on obavezno udje u spavacu sobu kad ga ne vidimo i ujturo ga zateknemo kako hrce pored kreveta, ali ne penje se...
2. furminator - mislim da je premlad za furminator, ja bih sacekala jos neki mesec. Jer, da bi furminator radio posao, treba da se izvrsi odredjeni pritisak, a to moze neznu stenecu kozu da povredi. Inace, to je super stvar, nama nas mnogo znaci. Takodje preporucujem rastvor jabukovog sirceta i vode, to je bez premca kad je pseca dlaka u pitanju. I kad pocnete da furminirate bigla, posle furminiranja ga prebrisite tim rastvorom, da vidite kako ce da se sija! | |
|
| |
Kaan i'm bigl
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Uto Jul 05, 2011 4:55 pm | |
| Dala mi je Anja savet sa flasom tople vode, pa da se stavi pored njega, a koa razmera jabukovog sirceta i vode? | |
|
| |
snoopy i'm bigl
Broj poruka : 1445 Godina : 51 Localisation : Obrenovac Datum upisa : 25.01.2011
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Uto Jul 05, 2011 5:06 pm | |
| Samo malo sirćeta, možda 1dl na 2l vode (mi to otprilike zamešamo u lavorče) | |
|
| |
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Uto Jul 05, 2011 5:06 pm | |
| Ja to sipam odokativno, recimo pola litra vode i cep sirceta
Poslednji izmenio Tabasko the Dika dana Uto Jul 05, 2011 8:24 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Kaan i'm bigl
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Uto Jul 05, 2011 5:42 pm | |
| | |
|
| |
Kaan i'm bigl
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Uto Jul 05, 2011 5:43 pm | |
| kako da stavim vece slike? | |
|
| |
wujke novajlija
Broj poruka : 29 Godina : 41 Datum upisa : 04.09.2007
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Uto Jul 05, 2011 6:57 pm | |
| Šta bi na kraju kod veterinara? | |
|
| |
Kaan i'm bigl
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Uto Jul 05, 2011 7:05 pm | |
| i on je konstatovao da je podliv i dao mu je anesteziju i onda mu to probusio i isisao sve. Sad je super, samo mu je sapica zavijena, eno ga cujem kako trckara na kraju je sve ok | |
|
| |
Kaan i'm bigl
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Uto Jul 05, 2011 8:33 pm | |
| sta mislite, da li je bolje primati jednu revakcinaciju ili dve? Meni se bas zuri da sto pre izadjemo napolje | |
|
| |
.Marija. i'm bigl
Broj poruka : 952 Godina : 29 Datum upisa : 17.01.2011
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Uto Jul 05, 2011 8:40 pm | |
| Pa Kaan je Koletov polubrat | |
|
| |
Emanuela i'm bigl
Broj poruka : 1346 Godina : 48 Localisation : BG Žarkovo/Cerak Datum upisa : 08.01.2011
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Uto Jul 05, 2011 8:53 pm | |
| - Kaan ::
- sta mislite, da li je bolje primati jednu revakcinaciju ili dve? Meni se bas zuri da sto pre izadjemo napolje
tocno onako kako ti tvoj vet kaze! slusaj to ko zapovijed! istrpi sve kako treba, svi smo.. a sto se tice spavanca i plakanja.. nema krivog nacina, ti procjeni koliko zelis popustiti svom biglicu ja ne bih imala srca da mi je u drugoj prostoriji, pogotovo dok je tako malen, ali uglavnom kako se nauci na pocetku, tako je i dalje.. pa, tvoj izbor super da vec trckara | |
|
| |
Kaan i'm bigl
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Uto Jul 05, 2011 10:43 pm | |
| ma da bre, super je, samo malo previse cvili ali istrpecu valjda jedva cekam da ga vidim kako trckara sa lajkicom | |
|
| |
Kaan i'm bigl
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Sre Jul 06, 2011 10:15 am | |
| zelim da se zahvalim Anji za foru sa mlakom flasom. Upalilo je i spavao je cek do 9 i 15 a u toku noci je samo malo cvileo, dovoljno je bilo da ga pogledamo i nastavio bi sa spavanjem. Hvala jos jednom | |
|
| |
Emanuela i'm bigl
Broj poruka : 1346 Godina : 48 Localisation : BG Žarkovo/Cerak Datum upisa : 08.01.2011
| |
| |
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Sre Jul 06, 2011 12:16 pm | |
| Wow, koja dobra fora! To sa flasom! | |
|
| |
Kaan i'm bigl
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Sre Jul 06, 2011 12:18 pm | |
| pozdrav za Kaanovog polubrata Koleta | |
|
| |
Kaan i'm bigl
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Sre Jul 06, 2011 12:22 pm | |
| sad sam otkrio da Kaan ima Toxocara canis. Mnogo sam se prepao, idemo odmah kod veta, samo perem ruke | |
|
| |
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Sre Jul 06, 2011 12:46 pm | |
| Nemoj mnogo da se sekiras, ta toksokara je najrasprostranjeniji parazit kod pasa. Jeste zarazna, ali lako se leci. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka | |
| |
|
| |
| Kaan sa Starog Ceraka | |
|