moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Djura i Stella iz Beograda

Ići dole 
+63
BEKI (djolana)
LuSho
Natali
Ilarion Beagles
Moka
.Marija.
jecolinja
Vasica T
Snoopy Gang
Anja..
Ddans Dream Tim
snoopy
Boss
Emanuela
Capo UE
lucija
Tabasko the Dika
Monika
MarijaRio
Aga Aron
DP
Vuk
Shiloh
klokkende
marina
Lady
Mirka
Meda
jok.mi
Niva
Joker_Poker
Luna
Ivana
tatjana
Zvoncica
Lino
milena
Dolly
Dika
batdavaldi
Lilu The Great
luce
Medena
w33d4
nikola2001
elmer fudd
Admin
Ksenija
Bunny's Nightmare
tedibi
lina
bucki_junior
Lea2006
Jasna
pipi
Sara
Jan
Andrijana
Janchee
bambucha
jeca
LORA
dusan
67 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Ksenija
i'm bigl
i'm bigl
Ksenija

Broj poruka : 3425
Godina : 49
Datum upisa : 02.05.2007

Djura i Stella iz Beograda - Page 32 Empty
PočaljiNaslov: Re: Djura i Stella iz Beograda   Djura i Stella iz Beograda - Page 32 EmptySre Feb 03, 2010 8:47 pm

Sretan rodjendan zete

Serena i Gilbert
Nazad na vrh Ići dole
dusan
i'm bigl
i'm bigl
dusan

Broj poruka : 715
Godina : 43
Datum upisa : 05.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Djura i Stella iz Beograda   Djura i Stella iz Beograda - Page 32 EmptyČet Mar 11, 2010 10:56 pm

Evo nas sa novim glupostima.
Daklem , nas lepi debeli pas Djura je u subotu uvece uspeo teskom mukom da se dokopa celog pleha musake, otprilike nekih 2kg krompira . E subota prodje normalno i nedelja isto ali od ponedeljka nastupa nas pakao , povracanje non stop sa jakim bolovima , cvili ko lud i baca se na ledja i posle par sekundi povrati , sad je na infuziji od juce sa bronilom u veni . Dijeta je idealna smrsao je vec 1,2kg. Poredjenja radi , da je rotvajler pojeo 5 kg krompira umro bi za sat vremena jer je ta kolicina vise od 10% njegove tezine.
Nazad na vrh Ići dole
luce
i'm bigl
i'm bigl
luce

Broj poruka : 1584
Godina : 42
Datum upisa : 06.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Djura i Stella iz Beograda   Djura i Stella iz Beograda - Page 32 EmptyČet Mar 11, 2010 11:27 pm

to djuro care! ispuno si san svakog bigla!

nadam se da tezih posledica nece biti,
a to za mrsavljenje - ti to brzo i uz zadovoljstvo nadoknadis Smile
Nazad na vrh Ići dole
Bunny's Nightmare
i'm bigl
i'm bigl
Bunny's Nightmare

Broj poruka : 1527
Godina : 41
Datum upisa : 16.04.2007

PočaljiNaslov: Re: Djura i Stella iz Beograda   Djura i Stella iz Beograda - Page 32 EmptyPet Mar 12, 2010 12:13 am

dusan ::
Evo nas sa novim glupostima.
Daklem , nas lepi debeli pas Djura je u subotu uvece uspeo teskom mukom da se dokopa celog pleha musake, otprilike nekih 2kg krompira . E subota prodje normalno i nedelja isto ali od ponedeljka nastupa nas pakao , povracanje non stop sa jakim bolovima , cvili ko lud i baca se na ledja i posle par sekundi povrati , sad je na infuziji od juce sa bronilom u veni . Dijeta je idealna smrsao je vec 1,2kg. Poredjenja radi , da je rotvajler pojeo 5 kg krompira umro bi za sat vremena jer je ta kolicina vise od 10% njegove tezine.

Sto je najgore ovo mu nece biti skola.

Drzi se Djuka top gun
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

Broj poruka : 1098
Datum upisa : 20.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Djura i Stella iz Beograda   Djura i Stella iz Beograda - Page 32 EmptyPet Mar 12, 2010 12:14 am

Možda je Đura hteo samo malo da gricne musaku, a posle je pokušavao da prikrije tragove i da vas ubedi da u opšte nije ni bilo musake u kući. Đuro, Đuro ovo će te naučiti pameti da se ne valja prežderavati, a i gazde bi mogle da obrate pažnju gde ostavljaju musaku koja tako lepo miriše. fff
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Djura i Stella iz Beograda   Djura i Stella iz Beograda - Page 32 EmptyPet Mar 12, 2010 10:39 am

jok.mi ::
Možda je Đura hteo samo malo da gricne musaku, a posle je pokušavao da prikrije tragove i da vas ubedi da u opšte nije ni bilo musake u kući. Đuro, Đuro ovo će te naučiti pameti da se ne valja prežderavati, a i gazde bi mogle da obrate pažnju gde ostavljaju musaku koja tako lepo miriše. fff
A uostalom, mogli ste da napravite musaku od, na primer, tikvica, a ne baš od krompira! smeh king
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

Broj poruka : 4050
Datum upisa : 21.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Djura i Stella iz Beograda   Djura i Stella iz Beograda - Page 32 EmptyPet Mar 12, 2010 12:18 pm

Mene zanima kako je moguce da dva dana bude sve u redu i da odreaguje tek treceg, kada bi covek pomislio da je opasnost prosla scratch
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

Broj poruka : 4769
Datum upisa : 18.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Djura i Stella iz Beograda   Djura i Stella iz Beograda - Page 32 EmptyPet Mar 12, 2010 1:17 pm

Jao, Djuro gde nadje tepsiju? df
Nazad na vrh Ići dole
http://www.nivaodprogara.weebly.com
DP
bigl-manijak
bigl-manijak
DP

Broj poruka : 309
Godina : 36
Datum upisa : 24.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Djura i Stella iz Beograda   Djura i Stella iz Beograda - Page 32 EmptyPet Mar 12, 2010 1:32 pm

CAR! :-)
Nazad na vrh Ići dole
Ksenija
i'm bigl
i'm bigl
Ksenija

PočaljiNaslov: Re: Djura i Stella iz Beograda   Djura i Stella iz Beograda - Page 32 EmptyPet Mar 12, 2010 5:40 pm

Eh Djuro da si malo Stelli ostavio ne bi te bas tako jako bolio stomak od prezderavanja....................
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Djura i Stella iz Beograda   Djura i Stella iz Beograda - Page 32 EmptyPet Mar 12, 2010 7:30 pm

Kako je Djura?
Nazad na vrh Ići dole
dusan
i'm bigl
i'm bigl
dusan

PočaljiNaslov: Re: Djura i Stella iz Beograda   Djura i Stella iz Beograda - Page 32 EmptyPet Mar 12, 2010 11:30 pm

E kako je , folirant matori, sad sam doneo infuziju kuci da mu sam dajem , malo je oslabio i vidim da nema snage ali kad je u pitanju naskakanje na stelu za to ima snage. Salu na stranu jos uvek povraca na sve sto stavi u usta pa cak i vodu tako da je jos par dana na infuziji
Nazad na vrh Ići dole
dusan
i'm bigl
i'm bigl
dusan

PočaljiNaslov: Re: Djura i Stella iz Beograda   Djura i Stella iz Beograda - Page 32 EmptySub Mar 13, 2010 4:25 am

E mislim da su problemi reseni. Poneo sam kuci infuziju i drzao mu u veni tri sata i sve je proslo ok , on je spavao i hrkao kao tele, kad smo zavrsili ja reko da ga izvedem da obavi sta ima pa na spavanje kad imam sta da vidim , krene da izlazi iz njega neko cudo i ne misli da stane. Da neduzim pricu pojeo je lastis od mojih bokserica koje je Stela razvlacila po kuci danima , tj ostao je samo taj lastis posto su ih iscepkali na komade. Na zalost stradale su i moje rukavice kojima sam morao da izvlacim tih 60cm lastisa iz njega. Frajer cim je dosao kuci iskidao bromilu u fazonu ne treba mu vise resio se problema. Laknulo mi kao da sam ja to izbacio iz sebe a ne on.
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

PočaljiNaslov: Re: Djura i Stella iz Beograda   Djura i Stella iz Beograda - Page 32 EmptySub Mar 13, 2010 9:48 am

dusan ::
E mislim da su problemi reseni. Poneo sam kuci infuziju i drzao mu u veni tri sata i sve je proslo ok , on je spavao i hrkao kao tele, kad smo zavrsili ja reko da ga izvedem da obavi sta ima pa na spavanje kad imam sta da vidim , krene da izlazi iz njega neko cudo i ne misli da stane. Da neduzim pricu pojeo je lastis od mojih bokserica koje je Stela razvlacila po kuci danima , tj ostao je samo taj lastis posto su ih iscepkali na komade. Na zalost stradale su i moje rukavice kojima sam morao da izvlacim tih 60cm lastisa iz njega. Frajer cim je dosao kuci iskidao bromilu u fazonu ne treba mu vise resio se problema. Laknulo mi kao da sam ja to izbacio iz sebe a ne on.
Znači, lastiš je bio problem! Može ponovo da smaže musaku! smeh fff
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

Broj poruka : 1098
Datum upisa : 20.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Djura i Stella iz Beograda   Djura i Stella iz Beograda - Page 32 EmptySub Mar 13, 2010 3:24 pm

Dolly ::
Ali neka naprave u nekom manjem plehu, ipak je 2 kg previše čak i za Đuru. fff
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

PočaljiNaslov: Re: Djura i Stella iz Beograda   Djura i Stella iz Beograda - Page 32 EmptyNed Mar 14, 2010 2:51 am

jok.mi ::
Dolly ::
Ali neka naprave u nekom manjem plehu, ipak je 2 kg previše čak i za Đuru. fff
smeh smeh smeh
Nazad na vrh Ići dole
dusan
i'm bigl
i'm bigl
dusan

PočaljiNaslov: Re: Djura i Stella iz Beograda   Djura i Stella iz Beograda - Page 32 EmptyPet Mar 19, 2010 4:21 am

Stela je jutros dobila teranje, ljubi je mama na godinu dana dobija.
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

PočaljiNaslov: Re: Djura i Stella iz Beograda   Djura i Stella iz Beograda - Page 32 EmptyPet Mar 19, 2010 6:46 pm

Nek je srecno i bericetno Djura i Stella iz Beograda - Page 32 Mb2wjo
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Djura i Stella iz Beograda   Djura i Stella iz Beograda - Page 32 EmptyPon Mar 22, 2010 12:27 pm

Niva ::

U skladu postojeceg beagle baby-booma
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

PočaljiNaslov: Re: Djura i Stella iz Beograda   Djura i Stella iz Beograda - Page 32 EmptyPon Mar 22, 2010 2:03 pm

Dika ::
Niva ::

U skladu postojeceg beagle baby-booma
Djura i Stella iz Beograda - Page 32 Jeee10
Nazad na vrh Ići dole
Luna
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Luna

Broj poruka : 222
Godina : 48
Datum upisa : 12.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Djura i Stella iz Beograda   Djura i Stella iz Beograda - Page 32 EmptyPet Mar 26, 2010 12:56 pm

Srecan rodjendan sestri Steli!
Nazad na vrh Ići dole
dusan
i'm bigl
i'm bigl
dusan

PočaljiNaslov: Re: Djura i Stella iz Beograda   Djura i Stella iz Beograda - Page 32 EmptyNed Mar 28, 2010 5:03 am

Hvala Luna , i tebi sve najlepse , dobro nas podseti mi skroz zaboravili
Nazad na vrh Ići dole
dusan
i'm bigl
i'm bigl
dusan

PočaljiNaslov: Re: Djura i Stella iz Beograda   Djura i Stella iz Beograda - Page 32 EmptyUto Jun 01, 2010 8:02 pm

Drugari ako nas je neko zaboravio eto mi samo da se javnemo.
Stella je usla u kotilicu i legla, drzite nam palceve .
Nazad na vrh Ići dole
Ksenija
i'm bigl
i'm bigl
Ksenija

PočaljiNaslov: Re: Djura i Stella iz Beograda   Djura i Stella iz Beograda - Page 32 EmptyUto Jun 01, 2010 8:28 pm

top gun top gun top gun
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

PočaljiNaslov: Re: Djura i Stella iz Beograda   Djura i Stella iz Beograda - Page 32 EmptyUto Jun 01, 2010 8:32 pm

Nismo vas zaboravili (vi ste nas) i uz držanje palčeva, čekamo lepe vesti! top gun
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Djura i Stella iz Beograda   Djura i Stella iz Beograda - Page 32 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Djura i Stella iz Beograda
Nazad na vrh 
Strana 31 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Lina iz Osijeka
» Kala iz Novog Sada
» Ella iz Novog Sada
» Lora Iz Beograda
» Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
moj bigl :: biglovi :: snoopy-
Skoči na: