| Udomili bi smo bigla, ako neko bude poklanjao! | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
sasa000 pronadjen
Broj poruka : 2 Datum upisa : 27.03.2011
| Naslov: Udomili bi smo bigla, ako neko bude poklanjao! Ned Mar 27, 2011 1:20 pm | |
| Pozdrav svima, znam da je malo bez veze tražiti da vam neko pokloni bigla, ali eto ako se slucajno desi da neko nekim slucajem ne moze da se stara o svom ljubimcu ili iz nekog drugog razloga, mi smo četvoročlana porodica u okolini Novog Sada koja bi vrlo rado primila jednog potomka ove vrste u našu familiju. Mi posedujemo porodičnu kuću sa ograđenim dvorištem i garantujemo za uslove u kojima bi eventualni naš novi član bio smešten. Eto ako neko vidi negde da se poklanja bigl neka nam javi bićemo zahvalni. 064/6168340 | |
|
| |
Tabasko the Dika i'm bigl
Broj poruka : 2926 Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: Udomili bi smo bigla, ako neko bude poklanjao! Pon Mar 28, 2011 12:08 pm | |
| Tu i tamo iskrsne neki bigl na poklon, pratite forum. Ako ne insistirate na stenetu, ima na onom salasu u kojem je nedavno izbio pozar jedan odrasli bigl. Pogledajte po forumu, ima nekoliko slika. | |
|
| |
sasa000 pronadjen
Broj poruka : 2 Datum upisa : 27.03.2011
| Naslov: Re: Udomili bi smo bigla, ako neko bude poklanjao! Pet Apr 01, 2011 6:08 pm | |
| Naravno da ne mora da bude stene, em trazimo poklon em jos kad bi postavljali uslove, vazno je samo da ne bude agresivan odnosno da nije sklon da ujede nekog. Nista vise. | |
|
| |
Snoopy Gang i'm bigl
Broj poruka : 1253 Localisation : Kovin Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: Udomili bi smo bigla, ako neko bude poklanjao! Uto Maj 31, 2011 8:35 am | |
| | |
|
| |
trazim bigla pronadjen
Broj poruka : 1 Datum upisa : 15.10.2011
| |
| |
Snoopy Gang i'm bigl
Broj poruka : 1253 Localisation : Kovin Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: Udomili bi smo bigla, ako neko bude poklanjao! Sub Okt 15, 2011 5:41 pm | |
| S obzirom da je poruka iz maja meseca, štene je sigurno poklonjeno, ali ni Zagreb nije na kraj sveta To je samo par sati vožnje. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Udomili bi smo bigla, ako neko bude poklanjao! | |
| |
|
| |
| Udomili bi smo bigla, ako neko bude poklanjao! | |
|