| Dolazak šteneta bigla | |
|
+5luce Monika Dika CvijaTheLegend Mazivo Žešče 9 posters |
Autor | Poruka |
---|
Mazivo Žešče pronadjen
Broj poruka : 2 Localisation : Split/Croatia Datum upisa : 16.01.2011
| Naslov: Dolazak šteneta bigla Ned Jan 16, 2011 2:11 am | |
| Ovako novi sam na forumu i u 5 miesec cu kupiti štene bigla,ali imam problem.... kada ga kupim preko tjedna ce morati da bude sam (osim prva 3 dana kada ga kupim) ja sam u skoli ,brat na faksu,roditelji rade... kada mi skola bude ujutro nekim danima ce biti sam po 5-6 sati,a kada je popodne 1-2 sata dok se brat nevrati s faks.... dali je pametno da ostane sam nakon 2-3 dana u stanu????(sve ovisi o skoli iako cu ga uzet kada mi bude popodne da sto manje sati ostane sam) | |
|
| |
CvijaTheLegend novajlija
Broj poruka : 11 Godina : 30 Localisation : Ruma Datum upisa : 15.08.2010
| Naslov: Re: Dolazak šteneta bigla Ned Jan 16, 2011 8:12 am | |
| Onda ga nemoj ni uzimati zez Pa sta bi ti radio da da su te roditelji ostavili kao malog 6 sati na dan :O To je stene, zahteva mnogo paznje... il da mu kupis drugara, il macku il nzm ;d Ja nmg-u da zamislim mog Jimmy-a samog 6 sati... cela kuca bi bila u rasulu, opet za 2-3 meseca kad napravim box/kucicu nece biti problema U stanu je mnogo teze imati kucnog ljubimca | |
|
| |
Dika i'm bigl
Broj poruka : 4050 Datum upisa : 21.12.2007
| Naslov: Re: Dolazak šteneta bigla Ned Jan 16, 2011 2:08 pm | |
| Malom stenetu treba puno paznje u pocetku. Idealno bi bilo da neko uzme slobodne dane i da ga pripazi. Kada nam u kucu dodje stene od par meseci, ono je potpuno izgubljeno. Treba mu vremena da se navikne da novi dom i ukucane, da nauci neki red. Potrazi malo po forumu, ima dosta napisano na ovu temu. | |
|
| |
Monika i'm bigl
Broj poruka : 1390 Godina : 29 Localisation : Uzice Datum upisa : 17.06.2009
| Naslov: Re: Dolazak šteneta bigla Ned Jan 16, 2011 2:43 pm | |
| - Dika ::
- Malom stenetu treba puno paznje u pocetku. Idealno bi bilo da neko uzme slobodne dane i da ga pripazi. Kada nam u kucu dodje stene od par meseci, ono je potpuno izgubljeno. Treba mu vremena da se navikne da novi dom i ukucane, da nauci neki red. Potrazi malo po forumu, ima dosta napisano na ovu temu.
U pocetku stenetu moras da posvetis mnogo, mnogo paznje. Najbolje bi bilo da ti bigl stigne u sestom mesecu, kada pocne raspust. Mislim da je to najbolje vreme za psa, za one koji idu u skolu. Pocetak je najvazniji, a kasnije ce mu manje smetati da ostaje sam.
Poslednji izmenio Monika dana Pon Jan 17, 2011 3:10 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
luce i'm bigl
Broj poruka : 1584 Godina : 42 Localisation : Beograd Datum upisa : 06.08.2007
| Naslov: Re: Dolazak šteneta bigla Ned Jan 16, 2011 3:33 pm | |
| stene do revakcinacije ne sme da izlazi napolje, sto znaci da svoje potrebe obavlja u kuci, probaj da zamislis kako izgleda kuca nakon sto ga niko nije terao po ceo dan da ide na novine/terasu/kupatilo... plus, moram da kazem i da bih bila zabrinuta za psihicko stanje psica koji je do tada bio okruzen majkom i bracom i sestrama, a sada odjednom ostao potpuno sam u nepoznatom okruzenju... moze postati anksiozan... | |
|
| |
Mazivo Žešče pronadjen
Broj poruka : 2 Localisation : Split/Croatia Datum upisa : 16.01.2011
| Naslov: Re: Dolazak šteneta bigla Ned Jan 16, 2011 5:50 pm | |
| kupio bi štene od 3-4 miseca tako da bi moga na polje a vjerojatno bi ga uzea kroz 5 misec u subotu tako da sam kroz jutro do 2 sata iza podne s njime a tada krecem u skolu a u 3 je brat doma valjda mu nece bit nista za 1 uru ,a za nered se nebrinem znam da ce ga bit | |
|
| |
CvijaTheLegend novajlija
Broj poruka : 11 Godina : 30 Localisation : Ruma Datum upisa : 15.08.2010
| Naslov: Re: Dolazak šteneta bigla Ned Jan 16, 2011 7:13 pm | |
| Pa dobro... 1 sat i nije lose, a i dobro je dok je stene da se navikava da bude sam, kupi obavezno onaj gorak sprej, to ti kosta mozda 100 dinara xd Nit je zdravo nit skodi, ima jako gorak ukus, pa to malo po namestaju, tamo gde glodje ;d A mosh i biber nije nikakav problem xd Stavish jednom, u zivotu vise nece xD moj kad je kren'o da glodje, osetio biber, kino 10x Ni ne prilazi vise | |
|
| |
Dika i'm bigl
| Naslov: Re: Dolazak šteneta bigla Pon Jan 17, 2011 2:01 pm | |
| Jedan sat ne bi trebalo da bude problem | |
|
| |
Niva i'm bigl
Broj poruka : 4769 Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Dolazak šteneta bigla Uto Jan 18, 2011 12:40 am | |
| Monika ti je dala odlican predlog da uzmes stene kad krenes na raspust | |
|
| |
antmari bigl-manijak
Broj poruka : 350 Godina : 42 Localisation : Beograd Datum upisa : 30.01.2011
| Naslov: Re: Dolazak šteneta bigla Ned Jan 30, 2011 4:58 pm | |
| Dragi drugari,
Ja sam nova na ovom forumu. Nikad nisam imala bigla, ali posto sam nedavno ostala bez moje najbolje prijateljice Tije (zenke rotvajlera) i posto jako tesko podnosim to sto je vise nema, odlucila sam se da u kucu sto pre dovedemo novog psa. Zelim da to bude bigl, jer sam se pre nekoliko godina odusevila jednim. Da li neko moze da mi preporuci neko dobro leglo? Ne pitamo sta kosta, samo da su dobre genetske predispozicije, prvenstveno zbog genetskih bolesti koje kasnije mogu da se jave. | |
|
| |
jok.mi i'm bigl
Broj poruka : 1098 Localisation : Kovin Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: Dolazak šteneta bigla Ned Jan 30, 2011 5:29 pm | |
| - antmari ::
- Dragi drugari,
Ja sam nova na ovom forumu. Nikad nisam imala bigla, ali posto sam nedavno ostala bez moje najbolje prijateljice Tije (zenke rotvajlera) i posto jako tesko podnosim to sto je vise nema, odlucila sam se da u kucu sto pre dovedemo novog psa. Zelim da to bude bigl, jer sam se pre nekoliko godina odusevila jednim. Da li neko moze da mi preporuci neko dobro leglo? Ne pitamo sta kosta, samo da su dobre genetske predispozicije, prvenstveno zbog genetskih bolesti koje kasnije mogu da se jave. Lea sa ovog foruma je skoro parena i treba da se šteni (otac Dika). Naši psi su se uparili prošle nedelje. Pronjuškaj malo po forumu, videćeš koji su to psi i kakvu štenad su do sada davali, poseti buduće roditelje, poseti teme njihove dece na ovom forumu, raspitaj se malo o tim psima. Dobro prouči standard rase i karakter ovih pasa, pa ćeš i sama moći da daješ odgovore na neka svoja pitanja, kao i da budeš sigurna da li želiš baš bigla. | |
|
| |
Dika i'm bigl
| Naslov: Re: Dolazak šteneta bigla Ned Jan 30, 2011 9:29 pm | |
| Lea samo sto se nije ostenila. I ona i Dika su vec ranije imali svoja legla sa divnim stencima. | |
|
| |
antmari bigl-manijak
| Naslov: Re: Dolazak šteneta bigla Pon Jan 31, 2011 3:22 pm | |
| E pa, veliko hvala! Poslala sa Leinim vlasnicima poruku, pa se nadam da ce u tom leglu biti jedna zenkica i za mene | |
|
| |
Emanuela i'm bigl
Broj poruka : 1346 Godina : 48 Localisation : BG Žarkovo/Cerak Datum upisa : 08.01.2011
| Naslov: Re: Dolazak šteneta bigla Pon Jan 31, 2011 8:50 pm | |
| | |
|
| |
antmari bigl-manijak
| Naslov: Re: Dolazak šteneta bigla Sre Feb 02, 2011 11:25 am | |
| ma, ako vec ne bude dovoljno devojcica, meni moze i decak Izgleda da su Lea i Dika divni mama i tata, cim je ovolika navala za njihovu decu | |
|
| |
Emanuela i'm bigl
Broj poruka : 1346 Godina : 48 Localisation : BG Žarkovo/Cerak Datum upisa : 08.01.2011
| Naslov: Re: Dolazak šteneta bigla Sre Feb 02, 2011 11:35 am | |
| joj jedva cekam sljedeci tjedan | |
|
| |
antmari bigl-manijak
| Naslov: Re: Dolazak šteneta bigla Sre Feb 02, 2011 5:47 pm | |
| i ja... nadam se da ce biti sve u redu | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Dolazak šteneta bigla | |